Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.235.155 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:08 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Čau Pepane, klidně článek napiš, nerozumím, proč tě někteří od něj zrazují. Vždyť tento server byl na to zřízený aby si rybáři předávali své zkušenosti a debatovali o rybaření. Když už máš strach o své místa, tak je prostě v článku vynechej a popiš jen rybolovnou techniku, výběr místa v souvislosti s ročním obdobím a stavem vody. Rozbor krmení, proč zrovna takové a z jakého důvodu, atd. Každý článek si najde své čtenáře, někomu pomůže, druhému vyloudí úsměv a třetího pozlobí, že mu propálil jeho úspěšnou metodu. Tedy.....piš, neb se tady z toho stává server osobních sporů, mraky nesmyslných názorů od lidí co byli dvakrát u vody a spolek Mirků Dušinů co rybu mají za boha. Ps. Kde jsou ti lidé co k tématu měli co říct?

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 21:29 ® džigit reakce na …

kakadu> děkuji Ti,krásný víle :-)) Zítra mám ranní,tak během pátku bych někde vyzvednul

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 21:16 ® kakadu
kakadu

džigit:Dneska jsem měl čerte dobrou náladu a tak jsem si pohrál s tím tvým klackem:-D .Máš to hotové.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 19:06 @ ryba123456

chose120 : Ty to prozradíš známým a každý známý má taky známého a je to v prdeli.Neříkej to nikomu a butˇ rád že chytáš.Prtože potom už jsi dochytal nebude totiž co chytat.Vlastní zkušenost.Jinak atˇ se daří zdar.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:55 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No chvááála bohu, že jsi dostal rozum a dáš aspoň na někoho, když už ne na kolegy z Chytej.cz. Dobře jsme ti před pár týdny radili, abys to nedělal.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 17:48 ® chose120 reakce na …
chose120

Ale ne ten clanek asi nevydam.Nasel si me jeden pan ktery delal porybneho a na svazuprosil me az to nedelam protoze je to cast reky kde nechodi tolik lidi a jsou tam pekne kusy.Takze tu metodu prozradim jen znamym.Kdyz jsem prisel na me mista na ryby tak uz tam bylo aut ze jsem to malem nespoccital.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 17:39 ® lubo OV reakce na …
lubo OV
:-) :-)
reagovat
Středa 28. září 2011 ve 13:43 ® Stroft
Stroft

Koukám, koukám, že nám před očima vyrostl nový rybářský průvodce:-)

reagovat
Středa 28. září 2011 v 9:16 ® chose120 reakce na …
chose120

Zavolej mi na cislo mam ho v karte a zachytame..

reagovat
Středa 28. září 2011 v 9:14 ® Kujawan

Zdravím, kucí kam mám zajet na Odru si zachytat kapry, chodil jsem na 5ku, ale tam se mi nedařilo (nelíbilo), mám jet až někde k Ostravě ? Nechci vědět vaše fleky, ale kde zhruba. Dííkas moc

reagovat
Středa 28. září 2011 v 1:23 ® chose120 reakce na …
chose120

daja> Ta Odra je tak jednoducha.Jestli chces tak te muuzu neco priucit a aby jsi hlavne chytil co nejvetsi rybu!!!!

reagovat
Pondělí 26. září 2011 v 16:47 ® daja

bojka> Kdo umi, umi. Je videt, ze na Odre jeste nejake pekne ryby zustaly a to jsem nad tou rekou uz pomalu lamal hul. Asi se tam budu muset zajit podivat. Tak at ti to dal pekne jezdi :-)

reagovat
Pondělí 26. září 2011 v 16:46 ® Stroft
Stroft

AdamHT> Střední Norsko naposled:-(( A ty?

reagovat
Pondělí 26. září 2011 v 15:07 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> čau taky už jsem zpátky tak jak bylo?

reagovat
Neděle 25. září 2011 ve 21:00 ® Stroft reakce na …
Stroft

bojka> Také jsem se vrátil z Odry. Nachytáno 15 kaprů a stejné množství karasů, ovšem velikostně Ti musím tiše závidět:-((

reagovat
foto/forum/2011/th-img18447.jpg
Neděle 25. září 2011 v 15:42 ® bojka
bojka

Tak jsem se vrátil z Odry u Vrbice a podařili se kapři: 82,75,64,56,5­4.O tři jsem přišel Domu jela na výlet jen 56ka, jinač ostatní plavou dál. Vše na koule domáci výroby.

reagovat
Neděle 25. září 2011 ve 12:01 ® Stroft
Stroft

Mám čerstvé info, že na Odře „bijou“ kapři. Odpoledne zjistím co je na tom pravdy a večer dodám hlášení.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 18:16 ® bojka
bojka

džigit : Dnes dopoledne bylo ve Staré Vsi pěkne pokoukáničko jak přilítavali F –16ky a spousta jiných letadel. Šla vidět i Turecká letka jak nacvičovala. Jinač taky prdím na nějaký den NATO a pojedu raději na tři dny poškadlit kapryjošky.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 15:48 ® džigit

kuwa,člověk chce po obědě zdřímnout a furt tu něco lítá.Čert vem celej de NATO :-((
Jdu krouhat zelí…

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 15:47 ® džigit reakce na …

Stroft> tož vítej :-)

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 23:35 ® Stroft
Stroft

Hlásím návrat z Norska. Vídím, že nic nevidím:-(( fišle nejdou, nebo sedíte doma?

reagovat
Sobota 17. září 2011 v 9:03 ® daja

kakadu> ja jsem pro 19. listopad. Treba nase porvavani odradi nektere masare od pleneni nasadaku :-)

reagovat
Sobota 17. září 2011 v 6:38 ® chose120
chose120

Konecne neco vetsiho Jalec 56 cm..:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18392.jpg
Pátek 16. září 2011 ve 23:23 ® kakadu
kakadu

Nazdar lumpové.Pokud bude tedy zájem ,tak volné termíny na boudě jsou 19. listopad a 3. prosinec.Je třeba počítat s tím ,že v prvním termínu bude u vody docela veselo.Bude to třetí den po konci hájení kaprovitých ryb.

Záleží tedy na Vás , který termín vyberete.Prosím o co nejrychlejší názory kvůli včasné rezervaci.

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 14:01 ® lubo OV
lubo OV

Chlape nedráždi mě těmi krásnými úlovky !! :-) Za posledních 10 docházek na svazovce jsem neměl od kapra ani šupinu :-( :-))

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 7:39 ® chose120
chose120

Takto lehce polozena sestava je pro kapra neodolatelna:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18391.jpg
Pátek 16. září 2011 v 7:28 ® LeoC
LeoC

kety.vydra> Můj spíše kladný názor na soukromáky (aspoň na ty, co znám a na které chodím) má následující důvody:

1. jsou tam ryby, které vesměs na svazovce nechytíš, a nejen proto, že jsou odnášeny ze svazovek, jak tvrdí bojka, ale proto, že je tam režim chyť a pusť, a ryby mohou v klidu růst nebo i proto, že kapitální kousky prostě majitel KOUPÍ
  2. nevím jak Ty, ale v zimě občas zajdu na dírky a to můžeš v okoli snad pouze na vámi opovrhovaných soukromácích. Mimochodem jeden z nejsilnějších rybářských zážitků jsem měl, jak loni kámoš na dírkách vytáhl na dírkařský proutek 1,2 m jesetera.
  3. na soukromácích jsem zatím nikdy neviděl takový bordel a neúctu k přírodě a sem tam i takové magory a vymaštěné hlavy jako celkem často je vidět na svazovkách

Jinak „miluju“ Hartu, zajdu si rád k Odře nebo Opavě či jinde v okolí, ale že bych litoval 150,– Kč za vstup na soukromák (Paskov- p.Suder), tak to ani náhodou. Vždyť je to jen 6 piv…

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 7:26 ® chose120
chose120

Chytil jsem ho samohrejme do 2 metru od brehu na 1 gram splavek a hacek ani nevim ale vetsi je.Jsou tam pekne vypaseni kaprici.Tenhle kapr je ze svazovky utecenec.

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 7:23 ® chose120
chose120

Tak jsem konecne dostal neco vetsiho nez 50–55 cm takze clanek se vyvede.Skoda ze prisel az k veceru za pul hodiny lovu a ne pres den.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18390.jpg
Pátek 16. září 2011 v 7:10 ® LeoC
LeoC

bojka> Proč hážeš všechny do jednoho pytle? Znám majitele, kteří to nedělají. Na druhou stranu, jak na svazovkách vidím důchodce, kteří doslova a do písmene plení revír, berou všechno, co se jim napíchne na háček, tak je mi na zvracení. Ale jen proto nemusím jim nadávat.

reagovat