Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.235.155 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:08 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Čau Pepane, klidně článek napiš, nerozumím, proč tě někteří od něj zrazují. Vždyť tento server byl na to zřízený aby si rybáři předávali své zkušenosti a debatovali o rybaření. Když už máš strach o své místa, tak je prostě v článku vynechej a popiš jen rybolovnou techniku, výběr místa v souvislosti s ročním obdobím a stavem vody. Rozbor krmení, proč zrovna takové a z jakého důvodu, atd. Každý článek si najde své čtenáře, někomu pomůže, druhému vyloudí úsměv a třetího pozlobí, že mu propálil jeho úspěšnou metodu. Tedy.....piš, neb se tady z toho stává server osobních sporů, mraky nesmyslných názorů od lidí co byli dvakrát u vody a spolek Mirků Dušinů co rybu mají za boha. Ps. Kde jsou ti lidé co k tématu měli co říct?
reagovat - Středa 28. září 2011 ve 21:29 ® džigit reakce na …
-
kakadu> děkuji Ti,krásný víle
reagovatZítra mám ranní,tak během pátku bych někde vyzvednul
- Středa 28. září 2011 ve 21:16 ® kakadu
-
džigit:Dneska jsem měl čerte dobrou náladu a tak jsem si pohrál s tím tvým klackem
reagovat.Máš to hotové.
- Středa 28. září 2011 v 19:06 @ ryba123456
-
chose120 : Ty to prozradíš známým a každý známý má taky známého a je to v prdeli.Neříkej to nikomu a butˇ rád že chytáš.Prtože potom už jsi dochytal nebude totiž co chytat.Vlastní zkušenost.Jinak atˇ se daří zdar.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 18:55 ® lubo OV reakce na …
-
No chvááála bohu, že jsi dostal rozum a dáš aspoň na někoho, když už ne na kolegy z Chytej.cz. Dobře jsme ti před pár týdny radili, abys to nedělal.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 17:48 ® chose120 reakce na …
-
Ale ne ten clanek asi nevydam.Nasel si me jeden pan ktery delal porybneho a na svazuprosil me az to nedelam protoze je to cast reky kde nechodi tolik lidi a jsou tam pekne kusy.Takze tu metodu prozradim jen znamym.Kdyz jsem prisel na me mista na ryby tak uz tam bylo aut ze jsem to malem nespoccital.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 17:39 ® lubo OV reakce na …
-
reagovat
- Středa 28. září 2011 ve 13:43 ® Stroft
-
Koukám, koukám, že nám před očima vyrostl nový rybářský průvodce
reagovat - Středa 28. září 2011 v 9:16 ® chose120 reakce na …
-
Zavolej mi na cislo mam ho v karte a zachytame..
reagovat - Středa 28. září 2011 v 9:14 ® Kujawan
-
Zdravím, kucí kam mám zajet na Odru si zachytat kapry, chodil jsem na 5ku, ale tam se mi nedařilo (nelíbilo), mám jet až někde k Ostravě ? Nechci vědět vaše fleky, ale kde zhruba. Dííkas moc
reagovat - Středa 28. září 2011 v 1:23 ® chose120 reakce na …
-
daja> Ta Odra je tak jednoducha.Jestli chces tak te muuzu neco priucit a aby jsi hlavne chytil co nejvetsi rybu!!!!
reagovat - Pondělí 26. září 2011 v 16:47 ® daja
-
bojka> Kdo umi, umi. Je videt, ze na Odre jeste nejake pekne ryby zustaly a to jsem nad tou rekou uz pomalu lamal hul. Asi se tam budu muset zajit podivat. Tak at ti to dal pekne jezdi
reagovat - Pondělí 26. září 2011 v 16:46 ® Stroft
-
AdamHT> Střední Norsko naposled
reagovatA ty?
- Pondělí 26. září 2011 v 15:07 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> čau taky už jsem zpátky tak jak bylo?
reagovat - Neděle 25. září 2011 ve 21:00 ® Stroft reakce na …
-
bojka> Také jsem se vrátil z Odry. Nachytáno 15 kaprů a stejné množství karasů, ovšem velikostně Ti musím tiše závidět
reagovat - Neděle 25. září 2011 v 15:42 ® bojka
-
Tak jsem se vrátil z Odry u Vrbice a podařili se kapři: 82,75,64,56,54.O tři jsem přišel Domu jela na výlet jen 56ka, jinač ostatní plavou dál. Vše na koule domáci výroby.
reagovat - Neděle 25. září 2011 ve 12:01 ® Stroft
-
Mám čerstvé info, že na Odře „bijou“ kapři. Odpoledne zjistím co je na tom pravdy a večer dodám hlášení.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2011 v 18:16 ® bojka
-
džigit : Dnes dopoledne bylo ve Staré Vsi pěkne pokoukáničko jak přilítavali F –16ky a spousta jiných letadel. Šla vidět i Turecká letka jak nacvičovala. Jinač taky prdím na nějaký den NATO a pojedu raději na tři dny poškadlit kapryjošky.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2011 v 15:48 ® džigit
-
kuwa,člověk chce po obědě zdřímnout a furt tu něco lítá.Čert vem celej de NATO
reagovat
Jdu krouhat zelí… - Čtvrtek 22. září 2011 v 15:47 ® džigit reakce na …
-
Stroft> tož vítej
reagovat - Středa 21. září 2011 ve 23:35 ® Stroft
-
Hlásím návrat z Norska. Vídím, že nic nevidím
reagovatfišle nejdou, nebo sedíte doma?
- Sobota 17. září 2011 v 9:03 ® daja
-
kakadu> ja jsem pro 19. listopad. Treba nase porvavani odradi nektere masare od pleneni nasadaku
reagovat - Sobota 17. září 2011 v 6:38 ® chose120
-
Konecne neco vetsiho Jalec 56 cm..
reagovat - Pátek 16. září 2011 ve 23:23 ® kakadu
-
Nazdar lumpové.Pokud bude tedy zájem ,tak volné termíny na boudě jsou 19. listopad a 3. prosinec.Je třeba počítat s tím ,že v prvním termínu bude u vody docela veselo.Bude to třetí den po konci hájení kaprovitých ryb.
Záleží tedy na Vás , který termín vyberete.Prosím o co nejrychlejší názory kvůli včasné rezervaci.
reagovat - Pátek 16. září 2011 ve 14:01 ® lubo OV
-
Chlape nedráždi mě těmi krásnými úlovky !!
reagovatZa posledních 10 docházek na svazovce jsem neměl od kapra ani šupinu
- Pátek 16. září 2011 v 7:39 ® chose120
-
Takto lehce polozena sestava je pro kapra neodolatelna
reagovat - Pátek 16. září 2011 v 7:28 ® LeoC
-
kety.vydra> Můj spíše kladný názor na soukromáky (aspoň na ty, co znám a na které chodím) má následující důvody:
- jsou tam ryby, které vesměs na svazovce nechytíš, a nejen proto, že jsou odnášeny ze svazovek, jak tvrdí bojka, ale proto, že je tam režim chyť a pusť, a ryby mohou v klidu růst nebo i proto, že kapitální kousky prostě majitel KOUPÍ
- nevím jak Ty, ale v zimě občas zajdu na dírky a to můžeš v okoli snad pouze na vámi opovrhovaných soukromácích. Mimochodem jeden z nejsilnějších rybářských zážitků jsem měl, jak loni kámoš na dírkách vytáhl na dírkařský proutek 1,2 m jesetera.
- na soukromácích jsem zatím nikdy neviděl takový bordel a neúctu k přírodě a sem tam i takové magory a vymaštěné hlavy jako celkem často je vidět na svazovkách
Jinak „miluju“ Hartu, zajdu si rád k Odře nebo Opavě či jinde v okolí, ale že bych litoval 150,– Kč za vstup na soukromák (Paskov- p.Suder), tak to ani náhodou. Vždyť je to jen 6 piv…
reagovat - Pátek 16. září 2011 v 7:26 ® chose120
-
Chytil jsem ho samohrejme do 2 metru od brehu na 1 gram splavek a hacek ani nevim ale vetsi je.Jsou tam pekne vypaseni kaprici.Tenhle kapr je ze svazovky utecenec.
reagovat - Pátek 16. září 2011 v 7:23 ® chose120
-
Tak jsem konecne dostal neco vetsiho nez 50–55 cm takze clanek se vyvede.Skoda ze prisel az k veceru za pul hodiny lovu a ne pres den.
reagovat - Pátek 16. září 2011 v 7:10 ® LeoC
-
bojka> Proč hážeš všechny do jednoho pytle? Znám majitele, kteří to nedělají. Na druhou stranu, jak na svazovkách vidím důchodce, kteří doslova a do písmene plení revír, berou všechno, co se jim napíchne na háček, tak je mi na zvracení. Ale jen proto nemusím jim nadávat.
reagovat