Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.235.049 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. září 2011 ve 21:53 ® bojka reakce na …
-
LeoC> než dotovat mrdky ze soukromek, tak se raději za ty hrachy naleju Radegastem. Zduř!
reagovat - Sobota 10. září 2011 v 18:20 ® LeoC reakce na …
-
Sporty> Byli jsme tam s kámošem včera. Z naší partičky 65 + já 60, kolega od vedle 87 cm. Kdo tam nebyl, tak mu návštěvu tohoto soukromáku vřele doporučuji. Stojí to za těch 150,– Kč
reagovat - Pátek 9. září 2011 v 19:09 ® macek2 reakce na …
-
Ciffik> krasavec,taky plánuji že si nějakého někdy pořídím, ovčáci se mi vždycky líbili.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 17:56 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Ochlazuje se a z jihu začínají najíždět makrely. Kdo čte mapu a nebojí se hloubek zažije rybářské peklo. Přinejhorším nasadím modrou, no a ne! Ps. kufr s žetony máme, nadlimit taktéž
reagovat....... Dám cígo a jeduuuuu!
- Čtvrtek 8. září 2011 v 17:30 ® kejra
-
Stroft>Tož ať se daří…podávejte průběžné zprávy na rybolovnorsko…snad vám tam najedou ty makrely jinak,jak to tak sleduji,tak to vypadá na hodně partií pokru na chalupě..
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 15:25 ® Stroft
-
Odjíždím na sever, tak zduř za 14dnů
reagovat - Středa 7. září 2011 v 15:42 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> http://www.novinky.cz/…im-psem.html
reagovat - Středa 7. září 2011 ve 14:29 ® lubo OV reakce na …
-
No nevím, nevím, jak to je s tím hlídáním u tohoto štěněte. Zátím to vypadá, že na žebříčku potravinového řetězce je až někde dole, tak aby ti ho někdo z těch nepřízpusobivých neodnesl i s vercajkem a nesežral
reagovat - Středa 7. září 2011 ve 12:58 ® Ciffik
-
včera/dneska na Odře na pěkném fleku se ukázali i moje nej rybky, jen ty šutry ve vodě
konečně nemusím svoji výbavu opodál opřenou po očku hlídat před nenechavými spoluobčany…této úlohy se už zhostil jiný
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 14:11 ® HaDová
-
http://www.chytej.cz/fotosoutez/ NOVINKA NA CHYTEJ.CZ
reagovat - Úterý 6. září 2011 v 10:40 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> ve středu? proč žiju v domnění, že jsou tma jen pa-ne
reagovat - Úterý 6. září 2011 v 9:24 ® AdamHT
-
kingkubik> http://www.rybnikstaraves.estranky.cz/
ve středu kapry od 51 – 92 v pruměru tak 60 na halibut pelety
reagovat - Pondělí 5. září 2011 ve 21:41 ® kakadu reakce na …
-
Ciffik> Já měl pocit, že tě zlákali nějaké lesní panny a on tě naplno zaměstnal rafan. Dofám ,že ho dovedeš na sraz a pokřtíme ho Ivetčinymi jednohubkami.
reagovat - Pondělí 5. září 2011 ve 21:02 ® Ciffik
-
zdarec…v sobotu na Odře – na červíky hrouzek za hrouzkem, na kuku pár cejnů a plotiček, ale bylo hezky…
jinak bych vám rád představil nového parťáka a důvod mé nepřítomnosti zde na chytej, co se mnou chodí k vodě
reagovat - Pondělí 5. září 2011 v 16:22 ® lubo OV
-
Doporučuji toto: http://www.skalicka-ryby.cz/ Flek nutno objednat předem. Dosud jsem jakýkoliv soukromý revír míjel bez povšimnutí, až mě jednou kamarádi ukecali a šel jsem to tam prubnout. Byl jsem mile překvapen rybami, úpravou kolem vody i přístupem majitele. A pokud je mi známo, tak 24 h chytání má nejlevnější v kraji.
reagovat - Pondělí 5. září 2011 ve 12:58 ® Sporty reakce na …
-
Na Staříči se průměrné úlovky pohybují okolo 70 cm, ale je tam pár pěkných kousků nad 80 i 90 cm
reagovat - Pondělí 5. září 2011 v 11:31 @ panther reakce na …
-
soukromák Staříč – www.suder.cz
reagovat - Pondělí 5. září 2011 v 8:52 ® džigit reakce na …
-
kingkubik> viděl jsem kamarádovy fotky krásných kaprů.Jak to tam funguje nevím,osobně jsem nebyl
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 22:39 ® kingkubik reakce na …
-
džigit> a jo mas pravdu vim ze tam je nejaky poutac na to jsem zapomel ani e to netrklo…a nejakou osobni zkusenost ci neco podobneho nemas?
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 22:07 ® džigit reakce na …
-
kingkubik> mezi Ova a F-M.Po pravé straně směr F-M odbočka na Staříč tuším
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 21:43 ® kingkubik
-
zdravim rybarske kolegy.obracim se na vas jelikoz by jsem potreboval radu ci doporuceni.shanim nejaky pekny soukromak na vikendovou chytacku.....soukromak z duvodu ze jeden kamarad momentalne nema ryb.listek ale strasne rad by vyrazil s nama …v podstate on to vymyslel.nemohl by mi nekdo poradit nejakou fajn vodu tady na sev. morave nepotrebuiuji kapry 20kg s 10kilovyma se spokojim:Dholky nechame doma a jde spise jen o relax u vody?dekuji za kazdou informaci
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 18:38 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jak mi zabere a neurve to tak jo
reagovatjinak uvidím kdy, kde to bude.
- Neděle 4. září 2011 v 17:27 ® kety.vydra
-
Jinak vás po delší době zdravím,kolegové… Dnes jsem byl přímo u chycení a vylovení krásné 84ky štiky na Žermanicích…Foťák jsem neměl.Já jsem včera i dnes dostal napráskáno od bolenů…pecky do prutu byly parádní,ale na háčku nezůstal viset žádný.Ale adrenalin je to parádní vidět cca 80ku zaútočit na třpytku
reagovat - Neděle 4. září 2011 v 17:18 ® kety.vydra reakce na …
-
kartagok> Ty máš přesný přehled toho,kolik toho Širůčci chytí a sežerou?
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 13:41 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kartagok> dík, ty chytrolíne, závist je hrozná věc…
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 12:50 ® Stroft
-
kartagok> Vyplň si kartu a nemotej jablka s hruškama.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 3:35 ® kartagok reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to zrovna sedí od vás kteří co chytnou tak sežerou
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 22:27 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Trefil jsi do černého.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 21:59 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> máš pravdu,plně s tebou souhlasím…každý vyznavač Petrova cechu by se měl především chovat jako člověk a dodržovat daná pravidla, ale sám dobře víš, jak to s těmi zákony u nás je…buď se dají obejít nebo uplatit
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 21:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kamos007> budeš se muset už konečně zúčastnit našeho srazíku, já nad tebou budu držet ochrannou ruku a ty budeš hlídat, aby to blití ryby přežily
Moje otázka zní : vychytil jsi už toho dvoumetrového sumce na Olešné u Řehánku? Zdá se mi, že každý den ráno ho vidím lovit kačeny… takže máš za úkol ho chytit a na příštím našem srazíku dostaneš pochvalu před nastoupeným kolektivem
reagovat