Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.234.960 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. září 2011 ve 21:36 ® kamos007
kamos007

kakadu> a pak leknou všechny ryby :-( :-| :-(

reagovat
Pátek 2. září 2011 ve 21:18 ® kakadu reakce na …
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> Nazdar Toníku.Tady ani tak nejde o to, že si někdo něco pronajme,ale rybář by měl vždy zůstat rybářem.Pronajatý pozemek nikoho bohužel neopravnuje k tomu, aby porušoval jasně daná pravidla.

Na tu tvou akci se moc těším.Pořádně se opijeme a hromadně nablinkáme do rybníku.pivo

reagovat
Pátek 2. září 2011 v 17:49 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kakadu> džigit> Širda – hoši,na posledním srazu jsem vám říkal,že do budoucna RS zaniknou, obecní úřady mimo tří metrů,které patří Povodí prodají nebo pronajmou veškeré ostatní pozemky soukromníkům a pokud tam budete si chtít zachytat,tak budete muset zaplatit i za vjezd nebo přístup k vodě. Něco podobného už je zavedeno na Novomlýnské nádrží pod Pavlovem. Borec si tam dal závoru a pokud chceš jít chytat tak zaplať a týká se to rovněž stanování.

Takže mí přátelé a kamarádi, zanechte žabomyších válek a zkuste si pronajat od obecních úřadů nebo soukromých osob kus lukrativního pozemku, já už jsem tyto kroky udělal a dělám vše pro to, abych vás všechny mohl někdy příští rok pozvat na ostravský srazík na svůj pronajatý rybník i s pozemkem. Můj pozdrav zní : Petrův zdar a zdar lovu lukrativních pozemků. Kdo zaváhá nebude mít do budoucna kde nahodit…

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:28 ® džigit

já osobně nevím,co chceš vlastně řešit? Svůj názor jsme řekli, prostě se nám to zdá celé nějaké podivné.Ale to je tak vše,co s tím můžeme momentálně udělat.Rozhodnou oprávnění…Zatím jste si svou činností vysloužili větší pozornost,než jste asi chtěli.
Jinak já mám směnu do 19.00 hod a v sobotu znova

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 ve 21:54 ® kakadu
kakadu

Petřík> V pátek budu bohužel od rána do večera vydělávat tvrdou měnu,ale o víkendu Vás budu opět pozorně sledovat.Dávám dohromady praktické výukové materiály pro mládež o tom jak se rybáři nemají chovat u vody a Vrbice jsou zlatým dolem neřestí.

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 10:34 ® Petřík

No já sem tu dlouho nebyl ale ted čtu všechno, komu vyhovuje se sejít v pátek 2.9 ? na Vrbici na panelovám parkovišti hodinu si upřesníme jak to komu vyhovuje ?? pro me je lepší všechno řesit osobne a ustně ne se tady hádat po písmenkách jestli vám to nevyhovuje zvolte jiný den a hodinu a jestli vám to nevyhovuje vůbec, tak ja už tady psát nebudu a necháme tomu volný průbeh .. co vy na to ??.. zatim zdareček ..

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 11:05 ® kakadu
kakadu

martik> Čti ty příspěvky pořádně at neděláš kolegům ostudu.Nikdo zde nezpochybnil vlastníka dotčeného pozemku.Tím jsou skutečně Kamenolomy ČR.Jde však o to, že vlastník dotčený pozemek vedený jako vodní plocha pronajal na základě nájemní smlouvy a jasně daných podmínek ČRS a část stejného pozemku pronajal i Vám. Tedy polopaticky stejnou část pozemku pronajal 2×.Jednou ČRS a po druhé Vám. Pro lepší pochopení ti pomohou následující vysvětlivky:

Vlastník pozemku = skutečný majitel vedený v KN

Uživatel pozemku = osoba nebo sdružení, které pozemek užívá na základě platné nájemní smlouvy.

Docela by mě zajímalo za jakým účelem Vám byl pozemek pronajat a kolik za něj platíte.Vše by mělo být napsáno ve smlouvě.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 8:42 ® martik reakce na …

chtel sem jen dodat ze vedeni kamenolomu ani řiditel nejsou balzni a neznali aby pronajaly cizi pozemek vi co vlastni diky dale uz no koment petruv zdar

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 0:04 ® džigit reakce na …

Stroft> šak já neříkal,že ignoruji jeho vyjádření.Prostě jsem byl chytat,viděl jsem a slyšel co se děje a optal se na patřičných místech,zda je to o.k.-myšleno stavba a zábor pozemku.Za porušení RŘ si to asi už slízli,takže vše o.k. nebylo.
Já mám prostě na tyhle „stavby“ a chování jejich autorů,či majitelů alergii.Obejdi štěrkovny v okolí Ova a možná taky onemocníš :-))

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 23:35 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Ted jsem sito vybavil jak to tam vypadalo kdysi a maš pravdu.Kousek je tam zasypaný.Připoměl jsi mi to tím skokanským můstkem.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 23:11 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Nevím jak to bylo u řeky ale na Vrbici kde byl skokanský můstek a směrem k Odře kus vody odřízli a zasypali.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 23:01 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> U dálnice byl Petře upraven pouze břeh a to místo je úplně mimo.Ty parcely jsou v pořádku.Vždy se k vodní ploše počítá nějaký ten metr navíc jako tzv. ochranné pásmo,kde se nesmí nic stavět.Voda na Vrbici byla zhruba před 25 lety ještě níže než je ted.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 22:34 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Když tak hloubám v paměti, nebylo dané místo před stavbou dálnice ještě vodní plochou? Značný kus štěrkoviště byl při stavbě dálnice zasypán. Možná proto ty zmatečné parcely.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 22:25 ® kakadu
kakadu

Musím se chlapci přiznat, že mě to teprve začíná zajímat.Jen at se Petřík klidně vyjádří. V tom mu určitě nikdo nebrání.Docela by mě zajímalo na základě čeho přišli ti dva o papíry,když těsně před kucháním ještě lovili.Až do společného odjezdu tam žádná RS na kontrole nebyla a ten natočený materiál nikdo zatím neviděl. Paradoxem je , že uživatel revíru platí za nájem stejného pozemku stejnému vlastníkovi ročně stovky tisíc a o žádných aktivitách těchto rybářů neví.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 22:14 ® martik reakce na …

Petřík> tak sem to kamarade zjištoval a zkoumal znovu jestli nemame v te smlouvě nejakou chybu a vysvetleni je na světě to cislo 647/2 je opravdu vedene jako vodni plocha ale tim ze ta voda tam neni a asi byla když kdysi delaly mapy.je to vodni parcela ale voda uz tam proste nenii a pozemek pod vodou patři kamenolomum takze nase smlouva je naprosto platna a legalnii

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 20:02 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Ale, jo, nikoho se nechci zastávat ani neznám danou situaci, ale ten „Petřík“ vypadá rozumně, na rozdíl od jiných zde dopisujících. Dal bych mu možnost vyjádřit se, třeba na dalším srazu chytej. No ni?

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 19:46 ® lubo OV
lubo OV

Souhlasím se Stroftem. A ta nabídka od Petříka na pokec mi připadá rozumná.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:23 ® džigit reakce na …

Stroft> pouze reakce na dění kolem vody :-)

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:21 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Neboj.Zatím jsme na plyn vůbec nešláplichrr .

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:19 ® džigit

jinak ty parcely okolo jsou vlastnictvím státu a pravo vykonává Povodí Odry a.s.,dále Statutární město Ostrava a jedna soukromá osoba.Zajdi na katastr a uvidíš.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:13 ® Stroft
Stroft

Chlapi, nohu z plynu. Vypadá to jako hon na čarodejnice:-)

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:07 ® džigit

Petřík> a neboj,že jsme si všímali jen vás.Kolegové v rohu si také vysloužili pozornost.Zapla­vávání s nástrahou,vláčení s pruty ve vidličkách apod.
Znava opakuji,není to závist,jen nás prostě sere,ten bordel který dělají u vody „takyrybáři“.Pokud na to budeme všichni kašlat,budeme mít ve vodě howno a na břehu kdovíco

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:01 ® džigit

Petřík> mně nemusíš vysvětlovat,pro sebe a svůj klid bych si to pořádně zjistil,ať někdo nespláčete nad výdělkem. Celá ta strana je dle vyjádření pracovníků katastru nemovitostí majetkem někoho jiného,tudíž asi kamenolom nebude oprávněn k pronájmu a ohledně „ohlášky stavby“,tak ten nepřísluší ani jednomu z Tebou jmenovaných subjektů.Toto je potřeba na příslušném stavebním odboru,jenže ten o Vašich aktivitách taky nic neví. Nám se zpovídat nemusíš,aspoň ne za tohle.Mně osobně tam vadil ten"bordel".Chci si v klidu zachytat a místo toho celý víkend řev motorové pily,bušení kladiv a večerní táborák.Pokud jsem na něco zapomněl,sorry :-(( Co se týká Rybářského řádu,asi se vaše činnost bude muset změnit.Už tam byli s „povolením“ místní organizace,ale nepochodili.Pe­trův zdar

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 16:49 ® kakadu reakce na …
kakadu

Petřík> Jen pro pořádek a ujasnění celé situace.Rybářský svaz je kolego kdo? Výbor MO ČRS Bohumín???

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 16:35 ® Petřík reakce na …

co je napsáno není vzdy dáno vodní plocha to očividně není a kamenolomy a rybářský svaz si to taky nemyslí … chlapi opravdu nevim o co vám jde asi ste tam rádi chodily nebo já nevím .. my nikomu nezakazujeme aby se tam zdrzoval dodrzujeme v tom to smeru rybářský zákon a každému rybáři umožnujeme přístup k vodě oplocené to není co vás tak tíží neděláte ze sebe detektivy ale z prominutím blbce .. a když mi zde napíšete že to není závist dobra ale zamyslete se nad tim sami … když tak umíte vypisovat co kdyby sme se sešly osobne nekterý den u vrbice na panelovém parkovišti a jako rybaři a taky jako lidi si to probraly ustně ukážu vám vsechny potrebné dokumenty dam vám kopie a mužete potom chodit po uřadech a ptát se nebo to řešit vše je povoleno a jestli vy říkáte že betonový zaklad je sloup ktery je pribetonovaný v zemi tak asi potrebuju i povoleni kdyz delám plot taky betnuju sloupky do zeme to taky musim na stavebi urad aby mi dali povolení že ano ? domluv me se a mužeme si všechno vyříkat osobne mužeme se tam pohádat a zase odjet nebo taky zistit hodne jinych skutečnosti a pokecat jako rybáři a ne se taky hádat jako debilové nechci vám vyvracxet vaš názor ale chci vám dokázat mou pravdu dik zatim … „omlouvám se za chyby “

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 15:25 ® džigit reakce na …

Petřík>

reagovat
foto/forum/2011/th-img18214.jpgfoto/forum/2011/th-img18215.jpg
Úterý 30. srpna 2011 v 15:16 ® džigit reakce na …

Petřík> 647/2 je pane kolego VODNÍ PLOCHA a pozemek 708 sousedí s pozemky 705,707,688/2 a 687

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 14:41 ® Petřík

dejte si to kam chcete ti dva uz papiry nemaji a sou si plne vedomi proc a to take kvuli toho co ste zde natocily .. nasledky si nesou takze jestli jeste neco mate piste inak jedna se o tento pozemek na KN: 647/2v sousedství parcely 708 k.ú. obracejte se na majitele pozemku kamenolomy ČR. Určitě vám zodpoví a při osobním setkaní i dokaží papirově a podloží veškerá povolení ke všemu co se tam děje… tedy mimo to kuchání ryb ale toto se týká dvou lidí kteří si za to zodpovídají sami a od tohoto je rybářská stráž aby to řešila.. Děkuji pánove mejte se hezky a at se daří …

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 14:25 ® kamos007
kamos007

PS: všechny záběry na candáty v jednom místě během max 10-ti min po světle!

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 14:08 ® kamos007
kamos007

Stroft> no okoun sice 30 nemá ale moc mu do nich nechybí

reagovat