Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.884 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:04 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Kdyby měl ten okoun 30cm(jako,že nemá) tak to jsou sotva míroví candátci.Škoda jich
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 13:43 ® kamos007
-
Něco pro gurmány z dnešního rána, první lapen okoun zhruba v 04:15 na smáčka a pak na twistera sem si potěžkal 4 candáty z toho jsem vytáhl 3 z nichž jsem dva vzal.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 11:56 ® džigit
-
kakadu> projekt „colorado“ ukončen.Zjistil jsem,že Z-Ray ve 3,60×1,70 na 600 kg je schůdnější a hlavně, za ty prachy …
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 11:52 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Něco s tím provedeme.Člun?To budeme zase testovat něco nového?Kdy? Kde? Doufám ,že budu mít volno.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 11:46 ® džigit
-
kakadu> kdyby koncové,to dám sám.Ale tohle je na kvalitní ovin
reagovathttp://www.e-rybar.cz/…-g-milo.html
Jinak pane kolego,budu pro Vás mít volno v člunu,pokud dojde - Úterý 30. srpna 2011 v 11:22 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Očko vyměníme neboj.Jinak koncová očka Vám chlapci vymění na počkání i Jindra Kotlář.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 11:10 ® kakadu reakce na …
-
martik> Přestante chlapci kličkovat a chovejte se u vody jak máte.Nějaké výmluvy na ostatní rybáře považuji za naprosto zbytečné. Vhazování vnitřností do vody a ponechání zbytků po zpracování ulovené ryby v místě lovu je porušením BPVRP.Byli jste tam u toho 3+pes. Opodál postávající dámy a u aut poskakujícího rybáře do toho počítat nebudu.Poděkovat můžete kolegovi v olivovém tričku a černých šortkách s fialovými motivy.Toho jsem pasoval dle pořízených záběrů na hlavního vrhače střev.V bílém triku a modrých šortkách byl dále v hlavní roli vrchní škrabač a kuchač.Nakonec nesmíme zapomenout na přihlížejícího trenéra oděného do letního ohozu Man in Black, který doladil slušivými tmavými brýlemi.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 10:15 ® džigit reakce na …
-
martik> hele zlato,tohle není o závisti.Nebuď domýšlivý.Jde o vaše chování okolo vody.Abych o víkendu poslouchal motorovou pilu a bušení kladiv!!!
reagovat
A smlouvu nemusím,stačí číslo pozemku,který máte pronajatý.Nikde jsem tam neviděl jako majitele nějaký „kamenolom“.Ono do katastru se dá veřejně nahlídnout a na stavebním odboru o stavbě taky nic neví… - Úterý 30. srpna 2011 v 8:49 ® martik reakce na …
-
zajimave ze poribni rikaji ze mame vzdy pořadek ze nemaji s nama problemy a zapominas ze tam chodi i jini rybaři a my po nich taky musime uklizet bordel my si po sobe uklizime!!! chtěl sem se zeptat jestli si tocil s kamerou i kdyz tam chodily jini lide nez sme si to pronajaly????
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:52 ® Stroft
-
martik> No ale ty kaňky, Hujere
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:18 ® kakadu reakce na …
-
martik> Na poloostrov chodím pouze a jen s kvalitní kamerou,abych mohl natáčet bordeláře,kteří nejsou schopni ryby zpracovávat doma a pohazují vnitřnosti a zbytky kolem vody.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:15 ® martik reakce na …
-
jeste sem chtel dodat ze jesli stim pronajmem mate problem muzete klidne prijit kyz tam budem a smlouvu vam ukazem dokonce i ti porybni na svazu to vi ze sme si to pronajaly
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:08 ® martik reakce na …
-
no a vy mate určitě povoleno chytat nonstop a vyvažet na poloostrově tyka se džigit a kakadu.jo a zavist je hnusna věc ale bohužel lidska vlastnost,pozemek je jdnou pronajaty povoleni kstavbě uzaku a chtky mame taky takze stim nic nenadelate a jediny kdo muže volat policii jsme my pronajimatele.takhle jak se chovate vy se nechovaji ani romove!!!!
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:16 ® džigit reakce na …
-
kakadu> sím,sím,taky mám jedno očko na opravu
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:16 ® kakadu reakce na …
-
Petřík> Předpokládám ,že máte také povoleno zanechávat po lovu na břehu zbytky z ryb a vnitřnosti naházené ve vodě.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:01 ® Petřík
-
Jestli má nekdo problem s pronajatým pozemkem na vrbici a chce volat PČR nebo to řešit stavebním úřadem prosím budeme tam o vikendu patek az nedele 2.-4. Září… Přidtě si stěžovat pozemek máme pronajatý od kamenolomu mame sepsanou smlouvu a povoleni na vystavění přístřešku který je zcela povolen a vystavění uzáku a vecí okolo… je mi jasné , ze vám to leží v žaludku ale s tim už nic neuděláte nechápu o co vám jde meli ste si tam zajít vy .. ještě chci říct že nikomu nebráníme prístupu k vodě aby sme nebránili rybolovu ale mužem si vyhradit zákaz stanování… atd.. Děkuji a naschledanou
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:55 ® kakadu reakce na …
-
kejra> to je v pohodě koncových oček je v pysk.Pokud nebudu mít to pravé doma, tak se dá sehnat.Dáme tam něco pořádného.Třeba kladku at můžeš příště do ní natáhnout tunáka a za očkem už budou vypadávat hotové konzervy.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:27 ® kejra
-
kakadu>super..je to jenom kosmetická výměna koncového očka na vlačáku..povedlo se mi do něj natáhnout mořský obratlík a jebla vložka..teď ještě jestli nějaké doma máš nebo se mám pídit?
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:18 ® kakadu reakce na …
-
kejra> jasně tatko šmoulo.Pokud to půjde tak s tím něco provedem.Pošli posly.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:16 ® kejra
-
stroft>jeho čas ještě přijde!..nechám mu spravit kabátek a už na maře ti s ním ukáži něco s rybářské abecedy!
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:10 ® Stroft reakce na …
-
kejra> škoda, že jsem neměl možnost poznat, jistě nejúspěšnější skeletor
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:00 ® kejra
-
kakadu>Honzo,potřebuji opravit pochroumaný proutek..najdeš si někdy trošku času?…značka strouhanka
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 19:50 ® kakadu
-
Kua hoši!To to vážně u té vody stojí za velký pšouk?
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 18:58 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> spíš nový revír. Já už letos nad antoškami zlomil hůl v červenci.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:32 ® Stroft
-
Včerejší večerní lov na Antkách.....výsledek......čisté zero. Hledám si nový koníček
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 21:04 ® kejra
-
bojka>…rozkaz zněl jasně:..„bez plné bedny se nevracej“!!…aneb moře to néni talinskej rybníík..
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 20:58 ® džigit reakce na …
-
kejra> hezký
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 19:58 ® bojka
-
kejra> pro otrlééé : jezdím na ryby do zahraničí, ale takové sado maso asi nééé .
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 19:12 ® kejra
-
…a ještě pro otrlé
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 19:09 ® kejra
-
džigit>Pár slíbených vjesjolych kartínok z Norway
reagovat