Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.234.766 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. srpna 2011 v 18:57 ® kejra
kejra
reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 16:17 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> S tímto problémem jsem už dávno přestal bojovat. Když ryba po mě touží, tak si musí počkat až do večera:-) Ps.dnes beru gumy a jedu na Těrlu, přemlouvat okouny.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 16:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> můj tým je tebou zklamaný…mysleli jsme si,že tě na Olešné patřičně navnadíme a ty po zazvonění budíku vyskočíš jako rybička, ale je vidět že pohodlí a spánek je pro tebe TOP …takže ti nic jiného nezbývá,než v neděli u Širdů makrely. Dnes ráno jsme na Jistebníku nachytali nástražní rybičky a čekáme na bouřku,zvedne se a přikalí voda…se Širdou zkusíme vychytit toho dvoumetrového holdegrona,se kterým Širda už měl tu čest bojovat, ale bohužel boj prohrál,jeho dvacítka na candoše byla velmi slabá…

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 10:08 ® lubo OV
lubo OV

Tak jsem si včera odpoledne po měsíci půstu a dlouhé a odpovědné úvaze naplánoval místo rybolovu, jel ten revír pro jistotu obhlédnout, prostudoval jsem předpovědi počasí, pečlivě převázal vercajk, připravil krmení a nástrahy, nastavil budík na čtvrtou ráno a ..... probudil se o půl deváté :-D

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 v 11:23 ® waccl
waccl

Nemáte někdo zájem, vhodný na kapry nebo dravce. Prodám teleskop Milfa Royal Carp XRQ, délka 330 cm, 60–100g, transport. délka 95cm, SIC očka, korek, nový, nechytaný, nevhodný dar. Nejlépe osobní předání Havířov, FM, OV, KA a okolí. Cena 490,–kč.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18150.jpg
Středa 24. srpna 2011 v 17:29 ® Koudy
Koudy

Zdar Ostravaci,prodávám vláčák Dragon Destiny 270,10–35gr.V perfektním stavu,málo používaný,loni v létě koupený,cena 1500,–.Nemám už pro něj využití.Jsou sice už nějací zájemci,ale nabízím to ještě tady kdyby měl někdo zájem z okolí a nemusel bych to posílat poštou… Kontakt mám v kartě nebo tel.739298049

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 17:04 ® Sporty reakce na …

Zdravím, má někdo zkušenosti s dravci v Brušperku?

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 13:03 ® Stroft reakce na …
Stroft

bojka> Nic většího nebylo? Ani za triko Tolstoj?

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 9:55 ® džigit reakce na …

bojka> ale no tak,nemůžu znát vše :-) Dyji moc neznám, jezdím do Pasohlávek a kdysi k Vranovu.

reagovat
Úterý 23. srpna 2011 ve 22:19 ® bojka reakce na …
bojka

Hora> hlavně jak bylo fajně u vody, ni ? No my jsme potahali nad splavem jakesy amůry do 9 kilo a kapry do 14 kilo

reagovat
Úterý 23. srpna 2011 ve 22:16 ® bojka reakce na …
bojka

džigit> pane, hovořím řeči rybářu kteří neloví jen kolem baráku, ale kteří vyráži lovit i na jiné revíry jako je Dyje a jeji okolí.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 19:38 ® Hora reakce na …
Hora

bojka> Mahen,Starý splav,Dyje 4B,Dyje 4C,Dyje 7A.Na řece jsem měl jenom ploťku a hrouzka,na ostatních vodách to bylo o něco lepší.:-x

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 18:07 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> V této situaci bych zatím nic nevířil, protože v případě nějakého postupu ze strany stavebního úřadu by nebyl potrestán skutečný viník!!!Stavební úřad by napařil pokutu vlastníkovi pozemku za černou stavbu včetně nařízení odstranění stavby na vlastní náklady, namastil by si kapsy a potrestal by v podstatě někoho, kdo s tím nemá vůbec nic společného a o nějaké stavbě nemá vůbec tušení.

Jediný, kdo s tím může v tuto chvíli hnout je přivolaná PČR,která zjistí pravdivé údaje o osobách ,které stavbu provádějí.Pocho­pitelně musí dojet ve chvíli ,kdy budou místo zvelebovat.

Pokud budou chlapci trvat na ceduli SOKROMÝ POZEMEK, tak už mohou mít problém z RS.Vyhrazování lovného místa je zakázáno a to nemluvím o neoprávněném užívání pozemku a nakládání s nebezpečným odpadem v podobě zakopaného mrazáku.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 17:25 ® džigit reakce na …

kakadu> pozemky patří Povodí Odry a sousedí s pozemkem patřícím Slezské Ostravě.Toť vyjádření katastru Karviná

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 17:03 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> No foto sice nemám, ale měl jsem sebou kameru a mám to vše, krásně natočené.Z ostrova jsem docela solidně zachytil kuchání ryb, včetně vyhazování vnitřností.V 17 ho­din už tam nebyla ani noha, tak jsem se přesunul a zaznamenal vše krásně z blízka přímo na místě.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 16:54 ® džigit reakce na …

kakadu> já mluvil se stavebním odborem Bohumín a neví o ničem.Chcou písemně/email/ foto a souřadnice.Pak se budou zajímat a odpoví.Když,tak SZ

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 16:52 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Kutilové mají asi nejspíš smůlu.Místo, kde začali stavět patří Kamenolomům ČR.Pozemek je vedený jako vodní plocha včetně několika metrů kolem vody a ten pokud se nepletu má pronajatý ČRS, který za něj platí nemalé peníze.Podle katastru začíná sokromý pozemek až za těmi stromy směrem k Odře.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 16:39 ® džigit

kakadu> ono je to možné,tohle si bude muset ohlídat příslušný úřad.Vše na pevno spojené se zemí musí být ohlášené a dle velikosti i případně projít nějakým povolovacím řízením. Jejich prohřešky proti RŘ snad stráž ohlídá.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 16:30 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Včera jsem si Čerte udělal velkou procházku a nakoukl jsem těm pracantům pod pokličku.Rozes­tavěná bouda na Vrbicích má ve čtyřech místech betonový základ.Vedle ní je v zemi zakopaný starý mrazák a o kousek dále je rozestavěný uzák s ohništěm, teplovodem a cihlo betonovým základem pro dřevěnou boudu na uzení.Nechybí ohniště s roštem.Příjezdová cesta je částěčně vysypaná hrubým štěrkem a zbytky cihel. Před vstupem na místo je na stromě velký nápis SOUKROMÝ POZEMEK.Jinak na místě byl pořádek až na zbytky čerstvých šupin a vnitřností.Pamatuji si ,že v těchto místech kdysi doopravdy soukromé pozemky s chajdami byli,ale nikdy né až k vodě.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 ve 13:14 ® Stroft
Stroft

Samozřejmě jsem si prošel i Dyji 4B. Od vrat cca kilometr po proudu. Co flek to byvak, či stan. Všichni plakali, že týden neviděli rybu, pravdou je,že všichni seděli jak pecky a na 40cítkách silonech pověšené „zázračné“ koule:-) Ale místa luxusní, nové padlé stromy ve vodě, prostě sumčí ráj. V říjnu tam vyrazím.

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 ve 12:32 ® kejra
kejra

Jazykem bájného revíru Dyje 4B…ech,stýská se mi:-((

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 10:58 ® džigit reakce na …

bojka> jazykem kterého to kmene hovoříte pane? :-))

reagovat
Pondělí 22. srpna 2011 v 6:31 ® bojka reakce na …
bojka

Hora> byl jsi na Panvastru, Mahenu, Starým jezu nebo na Rohlíku ? :-)) Já byl minulý týden nad Bulharským splavem.

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 ve 21:57 ® Hora
Hora

Tak včera jsem se vrátil z dovolené a bylo super.Lovil jsem na více revírech na JM a vytáhl jsem několik desítek kapříků od 40 do 62 cm a jednu štiku.Počasí bylo taktéž super a co víc si přát.Tady je pár foto.Vše chytáno na měkkou kuku.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18118.jpgfoto/forum/2011/th-img18119.jpgfoto/forum/2011/th-img18120.jpgfoto/forum/2011/th-img18121.jpg
Neděle 21. srpna 2011 ve 21:49 ® džigit reakce na …

bojka> makal jako čert :-) Jediný,který zvedl telefon a byl ochotný něco řešit.Buďme za něj rádi!

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 ve 21:02 ® bojka reakce na …
bojka

džigit> a kde je kaskadéééér Vávra ? :-)) )

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 v 19:38 ® džigit reakce na …

Stroft> no já byl přes noc na Vrbici a tak nějak podobně.Poku nepočítám cejny kolem 25,plotice a nějakého perlínka.Vláčet pod D1 je vražda.Voda podstav a zarostlá.
Jinak na břehu vlevo od rohu pod D1 se „poctivě“ buduje nějaký příbytek.Celý den jela motorová pila a kladiva se činila.O běžně hořících ohních,zavážení a zaplavavání s nástrahama ani nemluvě.V rohu sedí partička,všichni pruty ve vodě,před nimi zaloví a už se tahá vláčka. Prostě hnus velebnosti :-((

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 v 17:44 ® Stroft
Stroft

Kdyby se někdo chystal na Novomlýnské nádrže, tak vězte, že to bude zbytečná cesta-mrtvá voda.

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 3:14 ® kajman60
kajman60

http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
…a hurá zvýšit daně,,,ať to „někdo“ zaplatí.....

reagovat
Středa 17. srpna 2011 v 19:47 ® vencasklo

ostraváci vyjádřete se k ostr. krmelci kormoránů zde:http://www.vodohospodarske-stavby.cz/diskuse/view/?…

reagovat