Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.706 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. srpna 2011 v 17:29 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Já bych ti kývnul,ale dorazil bych v odpoledních hodinách (cca mezi 15 a 17 h).
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 16:08 ® Stroft reakce na …
-
jajco> škoda, z Jičína to máš kousek.
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 15:46 ® daja
-
Ze by zacly konecne brat ryby? je tu podezrely klid. Pro vyznavace dobre palenky vezmu na sobotni akci litrik luxusni domaci merunky z jizni moravy
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 15:00 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Rád bych se stavil i když se neznáme.Věřím že není nad čerstvou tresku,ale odjíždím zítra do Jeseníku a při té příležitosti se asi stavím potrápit se na hartu.
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 ve 14:12 ® Stroft
-
Chlapi, nestyďte se a hlaste účast ať se sejdeme v hojném počtu.
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 v 9:21 ® daja
-
Stroft> hlasim ucast na sobotni grill party. Domaci pivko bohuzel nedonesu, protoze spatne prokvasilo a je z toho kalna kysela sracka
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 ve 12:31 ® Stroft
-
Tak to vypadá, že sobota 13.8 bude jako termín grilovačky nejvhodnější. Lidi pište kdo se zůčastní ať se podle počtu můžu zařídit a vše zajistit.
reagovat - Pátek 5. srpna 2011 v 17:37 ® lubo OV reakce na …
-
Kdyby jenom „NAKA“ Člověk aby si to po tobě přečetl několikrát, aby text vůbec pochopil
reagovat - Pátek 5. srpna 2011 v 17:17 ® kamos007 reakce na …
-
daja> no naka chyba tam bude tak sorry
reagovat - Pátek 5. srpna 2011 ve 13:50 ® daja
-
Ohledne grilovacky co porada Stroft, sobota 13.8. by sla, u me dobry.
reagovat - Pátek 5. srpna 2011 ve 13:17 ® daja
-
kamos007> zpomal, nejak nerozumim tvuj cestin
reagovat - Pátek 5. srpna 2011 v 8:16 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> tak tahového bych asi nevytáhl, ale vím že tam je macek, z kraje dravcové sezóny jsem tam chytaval na vláčku v deště a plaval po hladině tak pade metru od břeha cejn a něco velkeho ho honilo po hladině než ho to asi to 3 metrech sežralo
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 22:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> tak neuvažuj a prchej na ně tam jak máme lávku a 3 klacky, včera večer tam lovil asi dvoumetrový. Když ho chytíš,tak ho vyfoť a pošli foto
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 21:43 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> blahopřeji k sumci, taky jsem uvažoval že jse podívám na sumíky.
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 19:31 ® macek2 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak pokud byl sumec už mrtvý tak je to OK,taky jsem chtěl říct že fotka na které je ryba pověšená na laně nevypadá pěkně,je více možností jak se s rybou vyfotit třeba ji mít v náruči nebo položenou na trávě, taková fotka vypadá mnohem líp,něchtěl jsem aby můj původní příspěvek vypadal jako nějaká tvrdá kritika to ne, jenom se na takové fotky nerad dívám.
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 17:10 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA: jááá chci tááákýýýýý takovou rybu
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 15:52 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Já bych raději tu sobotu. v pátek pokaždé do večera dřu jak rus
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 15:05 ® Koubek3
-
Zdravíčko, o víkendu se chystáme na Těrlicko. Pokusíme se zaměřit na sumec, candát a úhoř. Máte prosím někdo nějaké rady a tipy.
reagovatKdyby měl někdo zájem, může se přidat.
- Středa 3. srpna 2011 ve 14:59 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ok.Zkusím nastřelit termín.-pátek 12.8 nebo sobota 13.8. Pište všichni, jak Vám to vyhovuje.Dopravu z OVA a zpět zajistím.
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 14:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Čau Peťo, můj tým se těší na pokec s tebou o Norsku kdykoliv a kdekoliv…takže to necháváme na vás ostatní
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 14:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
macek2> je vidět, že Širdu neznáš…než ho praštil, tak 10 minut meditoval se sv. Peťou a prosil ho o prominutí, pověsil ho už odkrveného a zcela tuhého kvůli stažení a kuchání, protože bez pověšení kůže stáhnout nejde. Nechci se ho zastávat, ale když už musí rybu zabít, tak to dělá s citem i u ulovené zvěře přijď někdy na náš srazík a můžeš o tom s ním pokecat, Ivetka
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 13:51 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ahoj a díky. Jak jsem psal, dejme několik návrhů na termín a ten nepřizpůsobivější vybereme.
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 13:43 ® daja
-
Stroft> Ahoj Peto, tak za prve gratulace k ulovkum v norsku. Nadherny okounik, pekne valil bulvy, asi na toho borce co ho vytahl z vody
reagovatza druhe, tento patek se mi na grilovacku taky nehodi, urcite by to bylo lepsi treba pristi tyden, popr. tyden potom.
- Středa 3. srpna 2011 ve 13:40 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Asi je to hodně na rychlo, klidně to můžeme posunout. Záleží zda by byl zájem a pak zvolíme vyhovující termín.
reagovat - Středa 3. srpna 2011 v 10:51 ® džigit
-
kakadu> doufám,že to vysílání bude stát za TO
reagovatmám nějakou narozeninovou sešlost…
- Středa 3. srpna 2011 v 10:32 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> kua Petře to mi nedělej. V pátek ještě rabotaju do 23 hodin večera.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 23:52 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahojte, vidím to na grilovací akci. Já dávám do „placu“ Tresku,Mnika a Vlkouše na Vás je sumec. Ostatní jistě nezůstanou stranou. Viděl bych to na tento pátek u mě na zahradě.Pivko,alko,víno,gril a zázemí zajistím. Všichni pohodáři jsou zváni, nocleh není žádný problém.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 23:32 ® bojka reakce na …
-
macek2> naprostý souhlas,
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 23:27 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA> ale vám to na té fotce sluší.Gratulace fousatému ŠIRDOVI k fousatému úlovku a neboj ten 2m určitě přijde.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 23:14 ® macek2
-
IV.TO.ŠIRDA> nikdy jsem nepochopil důvod proč některí rybáři uloveného sumce přivazují za tlamu a nechají ho viset jako nějakého provinilce,sumec je to hezký o tom žádná a gratuluji k ůlovku,akorát ta fotka-nepěkná a nehumání
reagovat