Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.234.706 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. srpna 2011 v 17:29 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> Já bych ti kývnul,ale dorazil bych v odpoledních hodinách (cca mezi 15 a 17 h).

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 16:08 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> škoda, z Jičína to máš kousek.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 15:46 ® daja

Ze by zacly konecne brat ryby? je tu podezrely klid. Pro vyznavace dobre palenky vezmu na sobotni akci litrik luxusni domaci merunky z jizni moravy :-)

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 15:00 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Rád bych se stavil i když se neznáme.Věřím že není nad čerstvou tresku,ale odjíždím zítra do Jeseníku a při té příležitosti se asi stavím potrápit se na hartu.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 14:12 ® Stroft
Stroft

Chlapi, nestyďte se a hlaste účast ať se sejdeme v hojném počtu.

reagovat
Pondělí 8. srpna 2011 v 9:21 ® daja

Stroft> hlasim ucast na sobotni grill party. Domaci pivko bohuzel nedonesu, protoze spatne prokvasilo a je z toho kalna kysela sracka :-((

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 ve 12:31 ® Stroft
Stroft

Tak to vypadá, že sobota 13.8 bude jako termín grilovačky nejvhodnější. Lidi pište kdo se zůčastní ať se podle počtu můžu zařídit a vše zajistit.

reagovat
Pátek 5. srpna 2011 v 17:37 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Kdyby jenom „NAKA“ Člověk aby si to po tobě přečetl několikrát, aby text vůbec pochopil :-)

reagovat
Pátek 5. srpna 2011 v 17:17 ® kamos007 reakce na …
kamos007

daja> no naka chyba tam bude tak sorry :-)

reagovat
Pátek 5. srpna 2011 ve 13:50 ® daja

Ohledne grilovacky co porada Stroft, sobota 13.8. by sla, u me dobry.

reagovat
Pátek 5. srpna 2011 ve 13:17 ® daja

kamos007> zpomal, nejak nerozumim tvuj cestin :-)

reagovat
Pátek 5. srpna 2011 v 8:16 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> tak tahového bych asi nevytáhl, ale vím že tam je macek, z kraje dravcové sezóny jsem tam chytaval na vláčku v deště a plaval po hladině tak pade metru od břeha cejn a něco velkeho ho honilo po hladině než ho to asi to 3 metrech sežralo :-D

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 22:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> tak neuvažuj a prchej na ně tam jak máme lávku a 3 klacky, včera večer tam lovil asi dvoumetrový. Když ho chytíš,tak ho vyfoť a pošli foto

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 21:43 ® kamos007
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> blahopřeji k sumci, taky jsem uvažoval že jse podívám na sumíky.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 19:31 ® macek2 reakce na …
macek2

IV.TO.ŠIRDA> Tak pokud byl sumec už mrtvý tak je to OK,taky jsem chtěl říct že fotka na které je ryba pověšená na laně nevypadá pěkně,je více možností jak se s rybou vyfotit třeba ji mít v náruči nebo položenou na trávě, taková fotka vypadá mnohem líp,něchtěl jsem aby můj původní příspěvek vypadal jako nějaká tvrdá kritika to ne, jenom se na takové fotky nerad dívám.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 17:10 ® lubo OV
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA: jááá chci tááákýýýýý takovou rybu :-(( :-) :-D

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 15:52 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Já bych raději tu sobotu. v pátek pokaždé do večera dřu jak ruspivo

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 15:05 ® Koubek3

Zdravíčko, o víkendu se chystáme na Těrlicko. Pokusíme se zaměřit na sumec, candát a úhoř. Máte prosím někdo nějaké rady a tipy. :-) Kdyby měl někdo zájem, může se přidat.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 14:59 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ok.Zkusím nastřelit termín.-pátek 12.8 nebo sobota 13.8. Pište všichni, jak Vám to vyhovuje.Dopravu z OVA a zpět zajistím.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 14:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Čau Peťo, můj tým se těší na pokec s tebou o Norsku kdykoliv a kdekoliv…takže to necháváme na vás ostatní

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 14:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

macek2> je vidět, že Širdu neznáš…než ho praštil, tak 10 minut meditoval se sv. Peťou a prosil ho o prominutí, pověsil ho už odkrveného a zcela tuhého kvůli stažení a kuchání, protože bez pověšení kůže stáhnout nejde. Nechci se ho zastávat, ale když už musí rybu zabít, tak to dělá s citem i u ulovené zvěře přijď někdy na náš srazík a můžeš o tom s ním pokecat, Ivetka

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 13:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Ahoj a díky. Jak jsem psal, dejme několik návrhů na termín a ten nepřizpůsobivější vybereme.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 13:43 ® daja

Stroft> Ahoj Peto, tak za prve gratulace k ulovkum v norsku. Nadherny okounik, pekne valil bulvy, asi na toho borce co ho vytahl z vody :-) za druhe, tento patek se mi na grilovacku taky nehodi, urcite by to bylo lepsi treba pristi tyden, popr. tyden potom.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 13:40 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Asi je to hodně na rychlo, klidně to můžeme posunout. Záleží zda by byl zájem a pak zvolíme vyhovující termín.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 10:51 ® džigit

kakadu> doufám,že to vysílání bude stát za TO :-1 mám nějakou narozeninovou sešlost…

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 10:32 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> kua Petře to mi nedělej. V pátek ještě rabotaju do 23 hodin večera.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 23:52 ® Stroft
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ahojte, vidím to na grilovací akci. Já dávám do „placu“ Tresku,Mnika a Vlkouše na Vás je sumec. Ostatní jistě nezůstanou stranou. Viděl bych to na tento pátek u mě na zahradě.Pivko,al­ko,víno,gril a zázemí zajistím. Všichni pohodáři jsou zváni, nocleh není žádný problém.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 23:32 ® bojka reakce na …
bojka

macek2> naprostý souhlas,

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 23:27 ® kakadu
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> ale vám to na té fotce sluší.Gratulace fousatému ŠIRDOVI k fousatému úlovku a neboj ten 2m určitě přijde.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 23:14 ® macek2
macek2

IV.TO.ŠIRDA> nikdy jsem nepochopil důvod proč některí rybáři uloveného sumce přivazují za tlamu a nechají ho viset jako nějakého provinilce,sumec je to hezký o tom žádná a gratuluji k ůlovku,akorát ta fotka-nepěkná a nehumání:-((

reagovat