Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.772 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. srpna 2011 ve 23:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> mě se ten okoun taky moc líbí, v životě jsem neviděla tak zajímavou a hezky zbarvenou rybu ani na obrázku…jinak Peťo vítej doma, určitě sis to náramně užil a se Širdou ti tiše závidíme…
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 22:55 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Včera jsme se rozhodli se Širdou chytit sumce nebo candáta na Olešné. V 18.00h záběr… Širdovi zabral na 7 cm plotici asi 2metrový sumec na dvacítku vlas, ale sv.Peťa mu ho po hodině urputného boje nedal a sumec mu tu 20 urazil ocasem jako nic.Zklamaný Širda celou noc ve spánku meditoval se sv.Petrem… proč mu ho nedal? Dnes ráno utíkal znovu a s velkým křikem ráno v 6.ooh přiběhl a na zádech vlekl sumce, ale jen 135 cm, pochválil sv. Petra a já Širdu jsem pochválila taky. Přestože Širdův osobák je sumec 195 cm, tak měl radost jako malé dítě.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 22:31 ® macek2 reakce na …
-
Stroft> s tím člunem jsem také nebyl spokojen,hodně nekvalitní zpracování a materiál taky nekvalitní při hrubším zacházení se snadno poškodí,člun koupili dva mladí kluci kterým jsem hned předem řekl svůj názor na kvalitu člunu,takže věděli do čeho jdou, ale byli spokojeni nebot to chtěli jen na vyvážku což jim bude na nějaký ten rok stačit.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 21:50 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> No ona to není zase jen taková obyčejná kaluž.Párkrát už jsem tam na vypůjčeném benzínáku jezdil.Stačí trocha deště a dojedeš až do Polska.
Stroft: Jednu plechovou už tam Petře máme,ale je to těžké jako kráva.Ale co,chlapi to chcou tak at je po jejich.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 20:56 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> na tu vaši kaluž stačí prsačky. Však to bylo vidět na tom exotovi co na jaře lovil ten utržený splávek
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 ve 13:15 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Honzo, tento člun jsem měl. Poměrně rychle jsem se ho zbavoval.Ovšem za ty peníze je to slušný kup.Otázkou je, zda je to pro vás to pravé.Já bych koupil starou plechovku nebo laminátku, která by byla daleko vhodnější pro vaše účely. Dáte ji na řetěz a mate ji celoročně na vodě.
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 11:17 ® džigit
-
kakadu> no na ty vaše rozsáhlé plochy to stačit bude
reagovatMacek je z nedaleka,tak můžeš dojet a zkouknout.Jde o to,zda ten gumák bude o.k. do těch stulíkových polí.
Za tu cenuto jde - Úterý 2. srpna 2011 v 10:48 ® kakadu reakce na …
-
džigit> No to já nevím.Moc tomu nerozumím,ale chlapi mi před chvíli volali, že by to chtěli na boudu.Co ty na to je to dobrý kauf?
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 10:42 ® džigit reakce na …
-
kakadu> budem robit preteky?
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 10:25 ® kakadu reakce na …
-
macek2> Pokud je ten inzerát ještě stále platný,měli bychom velký zájem o odkoupení.Nejpozději zítra večer se ti ozve kolega Kratas z výboru naší MS.Potřebujeme nějaký člun s motorem na revír.Vydrž prosím do zítřejšího večera.Díky moc.
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:59 ® macek2
-
Ahoj lidi,dal jsem do bazaru Elektromotor Rhino a člun sevylor tender,nízká cena, více v bazaru.
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 v 16:14 ® Stroft
-
kakadu> Nic jsem nepřivezl, ba právě naopak, už se to tam čistí a zítra budou tropy. Necháme Odru, svému osudu a vyjedeme na Hartu na SUMA.Ps. ten co mi chtěl ukousnout prsty nebyl okoun ale Kuwa Mnik.
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 v 16:12 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Předpokládám, že pekař se ozve sám. Jinak je to klikař HALIBUT.
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:46 ® kakadu
-
Stroft: Co jsi nám to Petře přivezl za nadílku.V Odře už teče 66 kubíků.To by už bylo na 100 g lízátko a v případě zastavení by nám tancovala torpila na hladině.
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 21:28 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> S děličkou a na sumíky zajdeme až trošku opadne voda.Dnes to teklo na 30–40 g lízo.
Budu tipovat.ŽE TĚ PORAFAL TEN ŠKAREDÝ OKOUN?
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 21:02 ® džigit reakce na …
-
Stroft> vítej doma
reagovatNa řeky si budeš muset počkat,navíc na Moravici bylo MS ve sjezdu na divoké vodě,tak se hodně upouštělo.
A co přítel pekařskej? - Neděle 31. července 2011 ve 20:55 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Váhu jsem na lodi neměl, tak nevím.Užil,užil to víš. Ps.Nevěřil bys, ale ryby mají zuby
reagovatKdy zajdeme s děličkou a kdy na sumce?
- Neděle 31. července 2011 ve 20:34 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> No vida ta druhá potvora je Petře už o něčem jiném a k tomu ten tvůj blažený úsměv.Kolik to proboha vážilo?Doufám, že sis to tam užil.To počasí je tady hrozné.
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 20:27 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> škaredá? Zvláštní názor, pro mě ta nejkrásnější ryba. Dnes v noci jsem přijel domů tak si to fujtajbl počasí, taky užiju.
reagovat - Neděle 31. července 2011 v 18:48 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Fuj to je škaredá ryba.Jinak ale gratulace.Vypadá to ,že tam máte krásnější počasí než mi na Ostravsku.
reagovat - Neděle 31. července 2011 v 16:50 ® Stroft
-
Tak konečně okoun přes 55cm!!! A to forma „KOI“
reagovat - Pátek 29. července 2011 v 19:24 ® inspo reakce na …
-
džigit> Žádná novinka. Ikdyž tak dole ja už nechytám.
reagovat - Pátek 29. července 2011 ve 13:25 ® džigit reakce na …
-
inspo> fotbal jo?!?
reagovat
teď jsem se vrátil z Třebovic,kouknul na Opavu a zjistil,že „mrtvej Homolka“ A obzvlášť okolo starého třebovického splavu… - Pátek 29. července 2011 v 11:49 ® inspo reakce na …
-
džigit> Na co bych se díval na nějakého asiata? Ještě když byl fotbal.
reagovat - Pátek 29. července 2011 v 9:32 ® džigit reakce na …
-
bojka> no že máš psáno přechodně Dyje.Hrabůvka to je kousek ode mně
reagovatpočas stejný
- Pátek 29. července 2011 v 9:25 ® bojka reakce na …
-
džigit> s poza klavesnice
reagovatJinač s Hrabůvky
- Pátek 29. července 2011 v 9:16 ® džigit reakce na …
-
bojka> a včil pišeš odkud?
reagovat - Pátek 29. července 2011 v 9:11 ® bojka
-
Chčije a chčije
reagovat, myslíte že letos ještě bude svítit slunce ?
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 21:44 ® džigit reakce na …
-
inspo> teď se máš dívat na dvojku
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 ve 20:47 ® inspo
-
Kujawan> Teď ty „machry“ na vodě ukazovali i v bedně. Grrr.
reagovat