Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.472 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. července 2011 ve 13:34 ® lubo OV reakce na …
-
o dárky na tom boxu měli samozřejmě zájem tatínci. A ti se narozdíl od dětí neupejpali vůbec
reagovat - Pátek 22. července 2011 ve 13:33 ® lubo OV reakce na …
-
I na to jsme ze zoufalství zkoušeli ukecat nějakého kapra. Nedal se
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 11:46 ® Zcuter
-
Mě by stačílo to kilové balení bonbonků Harribo!!!
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 9:42 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Rob si kosočtverec z plastelíny…Jasně že na tu jeřabinu,woe
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 9:29 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> na ten střešní box?
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 9:27 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Aj manželka měla vyvalené oči
reagovat - Pátek 22. července 2011 v 8:28 ® džigit
-
jsem jel po noční přes Lučinu na Hranečníku a NIC MOC ! A stále leje…
reagovat
Na Odru na Rudné jsem přes liják neviděl… - Pátek 22. července 2011 v 0:39 ® lubo OV
-
Tři dny strávené na Skaličce nebyly nic moc. Prakticky celá přehrada měla jen náhodné záběry. Vytáhli se nějací jeseteři přes metr a pár kaprů 10 – 20 kg. Já osobně měl za celou dobu jenom dva prcky 50 a 70 cm. Zkoušelo se všechny možné příchutě boilies, pelet, dipů, granulí, kukuřice a já nevím co ještě. Pak tam přijela parta Slováků a všem ukázala, jak se chytá. Do hodiny po příjezdu měli prvního jesetera a do večera asi deset kaprů. Druhý den to samé. Skoro nikdo na přehradě nic a oni tahali kapra za kaprem. My jsme si krátili tu bezrybovou nudu aspoň letními vánocemi. Jeden z naší party přivezl dvě kolekce ještě z vánoc, tak jsme s tím ozdobili jednu jeřabinu a každé dítě, které šlo kolem si mohlo utrhnout. Člověk by nevěřil, jak jsou děti dnes upejpavé. Polovina se tak styděla, že si ani jednou nevzali, i když je pobízeli i rodiče. Ale sranda u toho byla
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 ve 23:44 ® Zcuter
-
Lubo OV – klidně jim věř.. jezdí tam i můj kamarád a doopravdy tam takové ryby chytají…
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 ve 21:36 ® lubo OV reakce na …
-
Neuvěřím, dokud neuvidím fotku
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 22:28 ® Stroft reakce na …
-
daja> Pilkr,guma…berou na vše.Mniky chytáme dokonce jen na 40metrech. Dnes se nám nepodařilo dostat do lodě Halibuta cc.120cm.
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 13:21 ® daja
-
Stroft> tak si to tam poradne uzivejte. Na co to bere vic, pilkr nebo vlacka? A nejake trofejni ulovky jsou?
reagovat - Úterý 19. července 2011 ve 20:15 ® kety.vydra reakce na …
-
Omlouvám se.Znova… http://plnasily.blog.cz/…lim-o-olesne
reagovat - Úterý 19. července 2011 ve 20:14 ® kety.vydra
-
Vloženo dvakrát.
reagovat - Úterý 19. července 2011 ve 20:12 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Doufám,že bude foto
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 19:55 ® Stroft
-
Pozdrav z Norska posílám společně s Kejrou. Zatím moc fouká ale ryb jak "sraček!. Treský obecné, keleři, kočky, halibuti, mnici.....no až bolí ruce.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 19:36 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> To je Bronx?
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 16:56 ® džigit
-
To je hukot venku!!! Z jedné strany leje,z druhé slunko
reagovat - Pondělí 18. července 2011 v 18:57 ® kety.vydra reakce na …
-
Koubek3> Koupaliště je koupaliště,tam ať si leze kdo chce a komu to sardinkování nevadí,ale u vody je to děs…
reagovat - Pondělí 18. července 2011 v 11:18 ® Koubek3 reakce na …
-
Poláci to je všeobecný problém, u nás na letním koupališti je 99% poláků. Zrovna včera jsem procházel se psem kolem koupáku a byl to samý polský fiat 500. Jsem z Třince, kdo je místní tak ví. Nedávno nám tu v okoli namontovali všude polské nápisy http://www.rozhlas.cz/…prava/689151
reagovat - Neděle 17. července 2011 ve 23:01 ® kety.vydra
-
Neberou,neberou…Vzal jsem rodinku na Žermanky,že si půjčíme šlapadlo.No,ze šlapadla se po 40 metrech na hladině vyklubal Titanik,tak jsme ho vrátili.Tak jsme se rozhodli,že trochu pochodíme kolem vody.Ztěží jsem překonával odpor k masám lidu na březích,všude „sam Polak“,všude samá polština,v křakach kolem vody plno bordelu,PET flašek,ale hlavně – páni Poláci si z našich břehů dělají skládky flašek ze SVÉHO VYPITÉHO POLSKÉHO PIVA.Co vypijí,to se ani neobtěžují hodit aspoň do koše,automaticky to letí do křoví,nebo to nechají ležet tam,kde se opalovali…Tak jsem si tak říkal,co by se stalo,kdybych si nějakým šíleným omylem večer sedl na takové zaprasené místo a přišla by RS a začla by mě buzerovat kvůli evidentně polskému bordelu.Asi by RS skončila s jednou z těch polských pivních flašek v řiti,orgán neorgán.Takže kolegové rybáři,pokud chcete chytat na Žermankách,vyhněte se obloukem lokalitě od Majáku po Juhász,děs běs.Jo,abych nezapomněl-to samé v bledě modrém to bude asi na Těrlicích.Jak jsem tam viděl ty kvanta aut (samozřejmě taky plno SPZ z PL),okamžitě jsem to obracel…
reagovat - Sobota 16. července 2011 ve 21:54 ® bojka reakce na …
-
inspo> bude hůř, hlad je sviňa. Kdyby aspoň co druhý rybář rybu pustil a ne sežral, tak by bylo co lovit. Zduř !!
reagovat - Sobota 16. července 2011 v 11:58 ® inspo
-
Ahoj, nechytáte někdo na Opavě 2? Je to můj domácí revír (protéká mi prakticky za domem), ale taková bída jako letos to snad ještě nikdy nebyla.
reagovat - Sobota 16. července 2011 v 0:50 ® Hora reakce na …
-
Stroft> dobře dojeďte a ať se Vám daří.
reagovat - Sobota 16. července 2011 v 0:41 ® Stroft
-
Za půl hodiny sedám za volant a vyrážím na sever, společně i s Kejrou, na cestu 3200km dlouhou. Má tam být připojení na net, tak podáme zprávu.
reagovat - Pátek 15. července 2011 ve 12:03 ® Mariocs
-
Tak partikl vyvařený, pelety nakoupené a může se vyrazit
reagovatNevíte jak je to Žermanicích s kaprama? Chystáme se tam vyrazit. Díky za odpovědi.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:40 ® Koubek3
-
Zdravím, dnes jsem byl u vody přesněji u řeky Olše v Třinci. A moc by mě zajímalo zda-li se tam vyskytujou úhoři. Vím že asi nejlepší způsob jak to zjistit je jít k vodě a zkusit to na ně. Taky vím že asi před necelým půl rokem zde vysazovali několik kilogramů úhořího monté. A na dospělé jedince si počkámě několik let. Spíš by mě zajímal názor někoho kdo se v té řece nebo jim podobným vyzná. K mému příspěvku do fora přikládám i fotografie místa kde bych rád zkusil lovit. Dno je bahnité proud je velmi slabý. Hloubka je max. 3 metry. Asi 200–300 metrů pod místem se nachází spláv, na kterým je přechod pro ryby. Já osobně nevidím důvod proč by úhoři nemohli táhnout s výše položených rybníčků a nebo rovnou od moře.
reagovat - Čtvrtek 14. července 2011 v 11:45 ® Stroft reakce na …
-
daja> Zamyslím se
reagovat - Čtvrtek 14. července 2011 v 10:54 ® daja
-
Pratele, potreboval bych poradit s vyberem kvalitniho podberaku. Nedavno se mi rozsypal muj stavajici a to jsem ho nemel ani 2 roky. Mel by to byt kaprarsky podberak, velikost sitky tak akorat, delka v pohotovostnim rezimu 2.5–3m diky
reagovat - Středa 13. července 2011 ve 23:22 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> Tam jsou zatopené vinohrady a ti fousci se tam drží, dávno tomu jsem je tam vidaval lovit, v té době jsem ještě sumce nechytal
reagovat