Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.234.240 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 13. července 2011 ve 22:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> máš pravdu.

reagovat
Středa 13. července 2011 ve 22:29 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Pěkné, pěkné, to vypadá na Šakvice, že?

reagovat
Středa 13. července 2011 v 18:49 ® kakadu
kakadu

Jééééééé Ivetka a v ruce má fousatého Širdu.

reagovat
Středa 13. července 2011 v 17:47 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Hoši, držte se mého hesla : co nemůžu ovlivnit,tím se nezabývám a jdu raději na ryby :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img17928.jpg
Úterý 12. července 2011 ve 12:44 ® Stroft
Stroft

a já s Kejrou.

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 12:34 ® kejra
kejra

…já souhlasím se Stroftem

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 12:22 ® Stroft
Stroft
reagovat
Úterý 12. července 2011 v 9:34 ® daja

Pravdu mate. Videl jsem tu jejich vizualizaci Ostravice a pri prvni velke vode jim to odnese stanky i s destnikama :-)

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 17:25 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Neboj Čerte.Ono to moc dlouho trvat nebude a při první velké vodě budou mít po parádě.Nevím čím to je,ale pořád mám pocit,že je to celé nějaká bouda.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 14:45 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kingkubik> tak to je nádhera, snad to povolí a dáš to do kupy, je to pak paráda vidět takové dílo, a jak se tam rybám daří.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 11:06 ® kingkubik reakce na …

AdamHT> jo jo chytal jsem taqm poprve to byla nevic sranda.nasel jsem u mlade najaky stary tesco prut na tom navijak s ulomenou klickou.tak jsem tam cvaknul brocek navazal hacek a hodil to tri metri od kraje.vidim jak se sponuje silon zaseknu a silon udelal pink:Djsi melo videt ty pichy jak jsem valil domu pro nadobicko:Dale jsou tam kapri tak pres 50cm a strasne mnozstvi plevele.ted se je snazim presvecit at udelaji vylov rybnik se necha vycisit,zredukuje se bila ryba a po pripade se nejaky rybky dosadi(chtel by jsem tam lina)pokud to neklapne(preci jen neni to muj rybnik a zalezi to taky na tom jak budou mit cas)tak musim dovezt dve at tri sticky aby to tam trosicku zredukovaly…uz se tak krizi kapri s karaskama a podobne

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 10:00 ® džigit

Tak nám ve středu začnou „zkulturňovat“ Ostravici :-(( Tři vodácké přístavy,místa pro slunící se,nějaké ty betonové hnízda pro ledňáčka…
Hnus velebnosti!!! :-((

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 9:29 ® AdamHT
AdamHT

manas : ten je moc pěkný

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 9:23 ® AdamHT
AdamHT
reagovat
foto/forum/2011/th-img17910.jpgfoto/forum/2011/th-img17911.jpgfoto/forum/2011/th-img17912.jpg
Pondělí 11. července 2011 v 9:23 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kingkubik> cííí jo tak to koukám, to máš super a co byl jsi tam někdy chytat? NO nedělám to sám, a je to u kamaráda na zahradě ale on nechytá tak řek že si to máme dát do kupy a mužem si tam dělat co chceme. Teď jsme se trochu zasekli už nás nebaví to pořád vypouštět čerpadlem , tak tam musíme pozvat mini bagříka at kopne stavidlo. Chtěli jsme ještě velkého bagra aby to dno vybral ještě jednou protože poprvé to bral když to bylo napuštěné a pořádně na to neviděl a u stavidla to prohloubil kvuli zimování ryb, ale zavážejí mu to tam vedle a teď se tam žádný nedostane takže bude ruční práce. Včera jsme to zkoušeli a není to tak strašné.

reagovat
Neděle 10. července 2011 ve 23:24 ® lubo OV
lubo OV

Pokud někdo shání PRSAČKY, měl bych jedny zn. JAXON, na velikost nohy 8–8,5. Materiál je nylon/PVC, na vnitřní části prsou je kapsa. Jsou úplně nové, dosud nepoužité. Před týdnem mi přišly. Špatně jsem ale odhadnul při objednávání velikost boty a jsou mi o chloupek malé. Ještě mají i cenovku s částkou 1150,–Kč, ale já je mám za velkoobchodní cenu 600,–Kč a za tuto cenu je i přenechám. Samozřejmě na ně platí normální dvouletá záruka. Je mi hloupé člověka, co mi je s takovou slevou horko-těžko sháněl, ještě otravovat s výměnou za větší. Pokud máte někdo zájem ozvěte se na e-mail: luborodinka@volny.cz, nebo mobil: 724 132 595

reagovat
Neděle 10. července 2011 v 11:08 ® manas reakce na …
manas

tak vam taky něco ukažu pohled z terasy me chaloupky vlastnima rukama vykopany

reagovat
foto/forum/2011/th-img17905.jpg
Neděle 10. července 2011 v 7:39 ® kingkubik

AdamHT> ty jo mas to vazne hezky:Djak na to koukam vzpominam si na super zazitek:Dkdyz jsem si zacal s mou pritelkyni:Dpo dlouhe dobe dvoreni,namlouvani a ja nevim vbc ceho vseho se mi ji podarilo ulovit:D…no samozdrejme ze jsem byl rad jak radio pudy lovce se nezaprou:Dpo nejakem mesici jsem poznal jejich rodinu.Otec a deda jsou velci myslivci a hlavne ponikatele v zemedelstvi…dyt taky nemaji obycejny barak maji opravdovy statek s traktorama, kombajny a podobne:Dz cehoz jsem byl nadcenej.asi pul roku jsem jezdil za pritelkyni a od ni dycky na ryby a jednou vecer kdyz jsem se rozmyslel jestli mam jet s kamaradem na ryby i pres ne zrovna prijemne pocasi pritelkynie se me pta a proc nejdes k nam na rybnik?rikam jak k vam na rybnik???ona:no na ten co mame za barakem.no v tu chvili by jsi se ve me krve nedorezal:Dhned jsem jej musel videt a taky ze se slo. jelikoz bydli na kraji vesnice za statkem maji hned les a v zivote me nenapadlo ze by tam mohlo byt cokoliv jineho.kdyz me tam vzala neveril jsem svym ocim:Dohromna obora s divokou zveri(danci,mu­floni,srny a dve lane)ohrada tak 400×500metru a uprostred ni krasnej obroslej rybnicek cca 50×20metru:Dprvni otazka…jsou tam ryby?prej ano ale nikdo tam 10 let nechytal jen deda je chodi krmit dost casto:D kousek jsem odbocil od tematu ale mas to moc hezky vim co to da prace!

reagovat
Pátek 8. července 2011 v 19:19 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Já už tam nejdu, protože jen gumuju a tam to opravdu nejde. Ať se daří.

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 ve 21:31 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Na levé straně od hráze zhruba v polovině nádrže.Blíž k hrázi nemělo cenu jít,protože tam byla diskotéka.Bylo to chytání jen na jednom místě s vytipovaným směrem házení,jinak by to byl asi jen lov trávy.

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 17:56 ® Tutan reakce na …
Tutan

… a pozvat celé Chytej.cz na kolaudačku :-93; Máš to parádní, chlape!

reagovat
Čtvrtek 7. července 2011 v 17:50 ® AdamHT
AdamHT

Tak ještě odstranit trubky a staré plechy, vyložit břeh kamenama a je to.

reagovat
foto/forum/2011/th-img17899.jpgfoto/forum/2011/th-img17900.jpgfoto/forum/2011/th-img17901.jpgfoto/forum/2011/th-img17902.jpg
Čtvrtek 7. července 2011 v 16:51 ® jurann
jurann

Nazdar nějede dneska někdo z orlové na ryby …třeba jen zavláčet ptám se protože nemám jak jed … kdyby něco tak klidně napište na mobil 736 413 728

reagovat
Středa 6. července 2011 ve 23:29 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> To asi někde od hráze, že? Neb zbytek přehrady je pro trávu, nechytatelný.

reagovat
Středa 6. července 2011 v 10:42 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Ahoj,s tou trávou máš pravdu,ale podařilo se mi tam uvláčet dva candáty,takže spokojenost.

reagovat
Pondělí 4. července 2011 ve 23:25 ® Stroft
Stroft

Dnes k večeru jsem si odskočil na Větřkovickou přehradu, v garáži jsem špatně šáhnul po prutu kde na cívce místo šňůry byl monofil. Nechápu jak někdo může gumovat s monofilem!!!! Vůbec jsem necítil kontakt z nástrahou. Navíc celá přehrada totálně zarostlá vodním morem, škoda té vody, rád jsem tam chodíval:-(

reagovat
Sobota 2. července 2011 ve 13:01 ® kamos007
kamos007

Byl jsem s čeřenem na olešné, voda hodně klesá, bazýnky skoro bez vody jsem tam skoušel plno malinkých rybek a maalé štičky (cca 15 cm)asi tak patnáct jsem jich chytil a vrátil z5 do přehrady vic se mi nepodařilo bo byly moc rychlé a plaché, jeden bazýnek už byl bez vody a byly tam nějaké mrtvolky ve zbylých dvou je asi ještě 10–15 cm vody. Takže buď se udusí nebo je sežerou všudepřítomní racci a straky kterých tam bylo tak třicet.

reagovat
Sobota 2. července 2011 v 11:06 ® džigit reakce na …

kakadu> koukni do „lovu“ čím jsem se ráno bavil :-93;

reagovat
Sobota 2. července 2011 v 10:53 ® kakadu
kakadu

Kurnik pomalu nám to klesá.Zítra to bude ideální na 20–30g splávek.:->

reagovat
Pátek 1. července 2011 v 10:57 ® Zcuter
Zcuter

kingkubik> jejda… dělal jsem si srandu… ;-)

reagovat