Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.233.881 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 19. června 2011 ve 22:55 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> Tys nemě problém s vodním morem? :-O

reagovat
Neděle 19. června 2011 ve 22:52 ® Stroft
Stroft

Dnešní pohodové odpoledne s Adamem na Odře. Ryby ve složení, Ouklej, Plotice, Cejn, Karas a Ostroretka. Po včerejších štikách na Těrlicích příjemné změna:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img17781.jpgfoto/forum/2011/th-img17782.jpgfoto/forum/2011/th-img17783.jpgfoto/forum/2011/th-img17784.jpg
Neděle 19. června 2011 ve 22:49 ® džigit reakce na …

Hora> není všem fíkendům konec :-D Jednou to vyjít musí :-)

reagovat
Neděle 19. června 2011 ve 22:14 @ vu12t

Přátelé rybáři.Neustále tady čtu,že letos ryby neberou,že je to oproti předešlým letum bída a hrůza. Co bylo loni nebo jiný rok jinak?Kormorám,vy­dra a že rybáři masaří a ryb. svaz to špatně vede je a bude to je každý rok.Co tu,ale nebylo posledních cca 20let je jaderná havárie která se letos stala v Japonsku.Myslíte si že to může mít nějaký vliv na ryby?Nikde sem se nedozvedel kolik toho záření vlastne kde bylo.Je to jen doměnka zajímá me váš názor.

reagovat
Neděle 19. června 2011 ve 20:27 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> jo,ne a po mám noční.Šichty mě už serou,ale nic nenadělám,ještě nějakých 7 roků a budu mít klid,možná . :-D Snad se toho dožiju.

reagovat
Neděle 19. června 2011 ve 14:05 ® džigit reakce na …

Hora> v pátek i v sobotu?

reagovat
Neděle 19. června 2011 ve 13:39 ® frenki
frenki

nechcete dneska zajít na štičí kuboň :-)

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 21:12 ® Hora reakce na …
Hora

Zcuter to víš,že byly už patřičně upravené,bo by je někdo asi brzy použil, džigit v navrhovaný termín mám 2 x odpol. takže u mne nic. Davového šílenství zvaného zahájení,jsem se nezúčastnil,naš­těstí.

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 13:24 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Viš co,mě by to bylo jedno,ale kdyby nerobili taky bordel…Nemaju dobru pověst=-|

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 13:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Kušuj:-D

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 13:17 ® džigit reakce na …

kety.vydra> u vas a po polski!? Coś niesamowitego :-D

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 12:55 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Hm:-(( .Mi kamarád ušetřil kilometry,když mi řekl,že na mém oblíbeném fleku na Těrlicích,je na týden nakvartýrovaná partyja se vším všudy.Takže si o štikách nedělám,minimálně na měsíc,iluze.A jak jsem tak včera u vody poslouchal,je čím dál víc slyšet polština:-((

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 12:46 ® džigit reakce na …

kety.vydra> jste měli na zahájení vidět Kuboň.Hromada pobíhajících mezi nezarostlými a aspoň trochu chytatelnými fleky :-((

reagovat
Sobota 18. června 2011 ve 12:41 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

michallos> Doslova? Ale je fakt,že rybářů bylo na Žerkách jak nasr.....

Koudy> Na Žermankách je čistá voda.Jak vypadají Těrlice,taky čisté?

reagovat
Sobota 18. června 2011 v 11:19 ® džigit reakce na …

michallos> čau draku,jak Ti to kouše?Už máš něco zajímavého?

reagovat
Sobota 18. června 2011 v 11:14 ® michallos

Na žermankách bitva o místa:-(( no uvidíme jak tomu bude večer…

reagovat
Sobota 18. června 2011 v 10:59 ® Koudy reakce na …
Koudy

zlomiljsemprut> žerky prý prožívají hotovou invazi…těrky se včera dopol celkem daly…

reagovat
Sobota 18. června 2011 v 8:46 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

zlomiljsemprut> já jsem zatím potkal jediného vláčkaře :-D

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 17:33 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Ciffik> Jak to vypadá u vody? Je tam davové šílenství kvůli dravcům nebo se to dá přežít?

Mně se díky zahájení nechce k vodě ani přičichnout, víkend bude smrtonostný…

reagovat
Pátek 17. června 2011 ve 12:40 ® kakadu reakce na …
kakadu

Ciffik> Jistota ryby??????? No by jsi koukal kolikrát jsem nechytil ani čudli a zrovna jako na potvoru v místech, kde bych to nečekal.

reagovat
Pátek 17. června 2011 ve 12:21 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kakadu> hoď mi prosím do osobky tvůj mobil, budu mít v sobotu na starosti 6 letýho bratránka a slíbil jsem mu rybky tak musím něco vymyslet s tebou by byla jistota, že uvidí rybku :-D – bojím se počasí, ale deštník to jistí

jinak včera jsme byl do půlnoci na rybkách a krom dvou kapříků jsem nachytal snad tucet slušných cejnů a svůj osobák rovnou 60tku, pak nějaké ploťky, úhoře a sumejše…bohužel vše na feeder blbec jsem nechal doma bročky…

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 11:24 ® kakadu
kakadu

Kurnik zítra má být sice divné počasí ,ale asi nejspíš popadnu velký parazol a vyrazím k vodě.Loděnice to opět jistí. Kdo se přidá???????

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 11:06 ® džigit reakce na …

kakadu> já malý :-D Poruším pravidla a odkážu Tě na osobku,až to pořešíme,vrátíme to sem zpět :-)

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 10:38 ® kakadu
kakadu

Příjem

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 10:29 ® džigit reakce na …

kakadu> až budeš na příjmu,dej vědět.Udeřil jsem se do hlavy :-)) a něco konstruktivního mě napadlo…

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 10:27 ® džigit reakce na …

Zcuter> že by z 22. na 23.7. ?!? :-)

reagovat
Čtvrtek 16. června 2011 ve 22:02 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

kakadu> To beru..... :-)

reagovat
Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:33 ® kakadu
kakadu

Hele vy samopalové. Co by jste řekli na malou akci u Odry spojenou s pivem, grilovačkou a chytáním. Včera jsme nad tím uvažovali na rybách s džigitem a cifikem. Jak jste na tom s volným časem v červenci a srpnu????? Stálo by to určitě za to.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:01 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

Hora> Předpokládám, že asi nefunkční samopaly že??? :-(( :-((

reagovat
Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:42 ® Hora
Hora

daja> na menší postavy tam toho mají hodně,ale na větší postavy pomálu.Celty,ešusy a vyřazené samopaly do sbírky by se též našly,ale není to žádná sláva.Šílené dusno,za chvíli jsem byl durch mokrej.:-x :-P

reagovat