Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.233.881 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. června 2011 ve 13:36 ® daja
-
Caute, kdo shani nejake obleceni/boty na ryby, tak v hale tatran je armadni vyprodej do 25.6. Ja tam dnes byl, koupil jsem si nove boty a pak na sebe maskacove kalhoty a kabat s vlozkou at mi neni zima. A maji tam i poradne skrabky na brambory, takze ten plastovy kram z tesca muzu konecne hodit do kose. Celkem me to stalo 1600,– ale jeste se mi libil kloboucek, takze pro ten si pujdu zitra
reagovat - Středa 15. června 2011 ve 21:01 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> OK, nespěchám, když už jsem to vydržel do teď
reagovatDíky
- Středa 15. června 2011 v 17:43 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Ok. Ale, až se příští týden, vrátím z Harty.
reagovat - Středa 15. června 2011 v 15:41 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> klasický šupi, ať se v akvárku pěkně blýská
reagovatDíky
- Středa 15. června 2011 ve 14:05 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Nemám, ale můžu zajistit. Šupi nebo lysec, stačí říct.
reagovat - Středa 15. června 2011 ve 13:28 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> Aha, takže stará struktura hm hm… A tos býval takový pokrokový rybář. No nic, časy se mění a všichni stárneme
reagovat - Středa 15. června 2011 ve 13:24 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> Petře potřebuju jednoho malého kapříčka do akvária. Velikost tak 5 cm. Nemáš nějakého?
reagovat - Středa 15. června 2011 ve 13:03 ® kakadu
-
Vyrážím na šupiny.Kdo se přidá?????? Budu sedět v Přívoze nad loděnicí.Pokud budete mít odpoledne čas klidně doražte.
reagovat - Středa 15. června 2011 v 1:51 ® Stroft reakce na …
-
kubas> Co mě udivuje, že to nejsou nasaďáci ale vytřenci. Velikost od 2–20cm!
reagovat - Středa 15. června 2011 v 0:21 ® kubas reakce na …
-
Stroft> Bude hůř, za chvilu chytneš násaďáka dřív než perlína
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 18:44 ® Stroft
-
Dnes odpoledne na nástražkách.....celkové skóre 300:100 ve prospěch, kapr:perlín
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 18:42 ® AdamHT reakce na …
-
daja> kročák stojí ofiko 1000/hod
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 17:36 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Ale prd extra.Takto se chytalo už v dobách Husáka.
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 16:32 ® kamos007
-
Zcuter> Kurňa šel bych, ale valím na vláčku
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 15:56 ® Zcuter reakce na …
-
lubo OV> Je to dosti možné.. Záleží, na který chovný rybník jdeš chytat
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 15:49 ® lubo OV
-
Zcuter> tak to vypadá, že příjdu. Nebudou tam náhodou v tombole jako jedna z cen i kapři? V pátek jdu totiž chytat kapry na chovný rybník. Majitel toho rybníku je potřebuje pro myslivce do tomboly.
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 15:44 ® lubo OV
-
Člověče Honzo ty musíš mít vždycky něco extra.
reagovat - Úterý 14. června 2011 ve 14:32 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Nechápu nerozumím, jdu si koupit křížovky
reagovat - Úterý 14. června 2011 ve 12:48 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Ono vždy záleží na dané situaci, ale dá se i této situaci přizpůsobit.Pochopitelně né vždy musí klouzák na řece fungovat.Propad????? Pokud voda rychleji teče,potřebuješ dál házet a dát dolů 5 a více g tak si nejsem jistý, že by to bylo to pravé ořechové.Navíc by se s tím hrozně blbě nahazovalo.
reagovat - Úterý 14. června 2011 ve 12:29 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Co když je u břehu rychlejší proud, nebo protiproud, to se celá sestava musí chovat nepřirozeně, není jednodušší a přesnější sestava na propad, jistě, že s hloubkou do 4metrů?
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 10:43 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Silon po dopadu celé sestavy na hladinu pouze srovnáš at nemáš na vodě pytel a necháš ho osudu daných podmínek.Pak necháš propadnout ke dnu zátěž a o zbytek se postará bud vítr proti proudu (ten dokáže sestavu přibrzdit až o polovinu) nebo dobře seřízená sestava ( návazec s broky tažený po dně, který opět sestavu přibrzdí).Zbytek už záleží na aktivitě ryb.Bud žerou volně plovoucí nástrahu nebo mají chut sbírat nástrahu přibrzděnou taženou po dně.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 ve 23:51 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Nedokážu si představit jak držíš silon nad vodou a přitom nepohneš s nastavenou hloubkou.To mi musíš někdy ukázat.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 ve 22:39 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Ale jde.Jen si s tím člověk musí pohrát at to chodí jak má.Mám to natočené.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 ve 22:13 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> S klouzavým anglánem, tak to se zase divím já
reagovatMyslel jsem, že to snad ani nejde
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:10 ® kakadu
-
Po delší době jsem se dnes bez velkých příprav dostal k vodě a řeka Odra mi připravila milé překvapení.Vyrazil jsem jen tak na rychlo s match proutkem opatřeným klouzavým anglánem a nestačil jsem se divit.Hafo plotic a 3 hodiny v kuse pak zobali na hod ostroretky. Člověk se prostě pořád učí.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 18:01 ® lubo OV
-
Člověče, já to zapoměl předložit rodinné radě. Dneska to udělám
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 17:14 ® inspo
-
Zcuter> Dnes jsem byl kouknout u tebe v tom krámě a nic moce teda výběr.
Líbil se mi tam jeden castingový proutek od Daiwy do 28 gramů, ale byl moc krátký. Bohužel jsem neměl čas se tam shánět po někom, koho bych se zeptal, zda není i delší.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 15:55 ® Stroft
-
AdamHT> Rybníček je super! Nezapomeň ho ve čtvrtek slovit a rybky přivézt na Hartu
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 15:26 ® daja
-
AdamHT> a kolik stoji pronajem bagru? predpokladam, ze to nedelas rucne
reagovatJinak rybnicek pekny. Doufam, ze je dobre zasity, at to nejaky nenechavec nevybere.
- Pondělí 13. června 2011 v 15:06 ® AdamHT
-
daja> jo jo přesně tak, ještě asi jednou vybagrovat, a ještě dopustit vodu na te fotce je to skoro prázdné a na druhé plné z pulky
reagovat