Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.233.881 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 16. června 2011 ve 13:36 ® daja

Caute, kdo shani nejake obleceni/boty na ryby, tak v hale tatran je armadni vyprodej do 25.6. Ja tam dnes byl, koupil jsem si nove boty a pak na sebe maskacove kalhoty a kabat s vlozkou at mi neni zima. A maji tam i poradne skrabky na brambory, takze ten plastovy kram z tesca muzu konecne hodit do kose. Celkem me to stalo 1600,– ale jeste se mi libil kloboucek, takze pro ten si pujdu zitra :-)

reagovat
Středa 15. června 2011 ve 21:01 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> OK, nespěchám, když už jsem to vydržel do teď :-) Díky

reagovat
Středa 15. června 2011 v 17:43 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Ok. Ale, až se příští týden, vrátím z Harty.

reagovat
Středa 15. června 2011 v 15:41 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> klasický šupi, ať se v akvárku pěkně blýská :-) Díky

reagovat
Středa 15. června 2011 ve 14:05 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Nemám, ale můžu zajistit. Šupi nebo lysec, stačí říct.

reagovat
Středa 15. června 2011 ve 13:28 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Aha, takže stará struktura hm hm… A tos býval takový pokrokový rybář. No nic, časy se mění a všichni stárneme :-) ;-)

reagovat
Středa 15. června 2011 ve 13:24 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> Petře potřebuju jednoho malého kapříčka do akvária. Velikost tak 5 cm. Nemáš nějakého?

reagovat
Středa 15. června 2011 ve 13:03 ® kakadu
kakadu

Vyrážím na šupiny.Kdo se přidá?????? Budu sedět v Přívoze nad loděnicí.Pokud budete mít odpoledne čas klidně doražte.

reagovat
Středa 15. června 2011 v 1:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

kubas> Co mě udivuje, že to nejsou nasaďáci ale vytřenci. Velikost od 2–20cm!

reagovat
Středa 15. června 2011 v 0:21 ® kubas reakce na …
kubas

Stroft> Bude hůř, za chvilu chytneš násaďáka dřív než perlína :-)

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 18:44 ® Stroft
Stroft

Dnes odpoledne na nástražkách..­...celkové skóre 300:100 ve prospěch, kapr:perlín:-(

reagovat
foto/forum/2011/th-img17753.jpgfoto/forum/2011/th-img17754.jpg
Úterý 14. června 2011 v 18:42 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

daja> kročák stojí ofiko 1000/hod

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 17:36 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Ale prd extra.Takto se chytalo už v dobách Husáka.

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 16:32 ® kamos007
kamos007

Zcuter> Kurňa šel bych, ale valím na vláčku :-)

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 15:56 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

lubo OV> Je to dosti možné.. Záleží, na který chovný rybník jdeš chytat

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 15:49 ® lubo OV
lubo OV

Zcuter> tak to vypadá, že příjdu. Nebudou tam náhodou v tombole jako jedna z cen i kapři? V pátek jdu totiž chytat kapry na chovný rybník. Majitel toho rybníku je potřebuje pro myslivce do tomboly.

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 15:44 ® lubo OV
lubo OV

Člověče Honzo ty musíš mít vždycky něco extra. :-) ;-)

reagovat
Úterý 14. června 2011 ve 14:32 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Nechápu nerozumím, jdu si koupit křížovky:-)

reagovat
Úterý 14. června 2011 ve 12:48 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Ono vždy záleží na dané situaci, ale dá se i této situaci přizpůsobit.Pocho­pitelně né vždy musí klouzák na řece fungovat.Propad????? Pokud voda rychleji teče,potřebuješ dál házet a dát dolů 5 a více g tak si nejsem jistý, že by to bylo to pravé ořechové.Navíc by se s tím hrozně blbě nahazovalo.

reagovat
Úterý 14. června 2011 ve 12:29 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Co když je u břehu rychlejší proud, nebo protiproud, to se celá sestava musí chovat nepřirozeně, není jednodušší a přesnější sestava na propad, jistě, že s hloubkou do 4metrů?

reagovat
Úterý 14. června 2011 v 10:43 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Silon po dopadu celé sestavy na hladinu pouze srovnáš at nemáš na vodě pytel a necháš ho osudu daných podmínek.Pak necháš propadnout ke dnu zátěž a o zbytek se postará bud vítr proti proudu (ten dokáže sestavu přibrzdit až o polovinu) nebo dobře seřízená sestava ( návazec s broky tažený po dně, který opět sestavu přibrzdí).Zbytek už záleží na aktivitě ryb.Bud žerou volně plovoucí nástrahu nebo mají chut sbírat nástrahu přibrzděnou taženou po dně.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 ve 23:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Nedokážu si představit jak držíš silon nad vodou a přitom nepohneš s nastavenou hloubkou.To mi musíš někdy ukázat.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 ve 22:39 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Ale jde.Jen si s tím člověk musí pohrát at to chodí jak má.Mám to natočené.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 ve 22:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> S klouzavým anglánem, tak to se zase divím já:-) Myslel jsem, že to snad ani nejde:-((

reagovat
Pondělí 13. června 2011 ve 21:10 ® kakadu
kakadu

Po delší době jsem se dnes bez velkých příprav dostal k vodě a řeka Odra mi připravila milé překvapení.Vyrazil jsem jen tak na rychlo s match proutkem opatřeným klouzavým anglánem a nestačil jsem se divit.Hafo plotic a 3 hodiny v kuse pak zobali na hod ostroretky. Člověk se prostě pořád učí.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 18:01 ® lubo OV
lubo OV

Člověče, já to zapoměl předložit rodinné radě. Dneska to udělám :-)

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 17:14 ® inspo

Zcuter> Dnes jsem byl kouknout u tebe v tom krámě a nic moce teda výběr. :-)

Líbil se mi tam jeden castingový proutek od Daiwy do 28 gramů, ale byl moc krátký. Bohužel jsem neměl čas se tam shánět po někom, koho bych se zeptal, zda není i delší.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 15:55 ® Stroft
Stroft

AdamHT> Rybníček je super! Nezapomeň ho ve čtvrtek slovit a rybky přivézt na Hartu:-)

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 15:26 ® daja

AdamHT> a kolik stoji pronajem bagru? predpokladam, ze to nedelas rucne :-) Jinak rybnicek pekny. Doufam, ze je dobre zasity, at to nejaky nenechavec nevybere.

reagovat
Pondělí 13. června 2011 v 15:06 ® AdamHT
AdamHT

daja> jo jo přesně tak, ještě asi jednou vybagrovat, a ještě dopustit vodu na te fotce je to skoro prázdné a na druhé plné z pulky

reagovat