Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.233.556 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. června 2011 ve 14:09 ® daja
-
AdamHT> to je rybnicek na nastrazky?
reagovat - Pondělí 13. června 2011 ve 13:43 ® AdamHT
-
tak ještě jeden břeh a je to
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 11:58 ® Zcuter reakce na …
-
kety.vydra> Tak to je škoda… Poskytnu pak alespoň nějaké foto…
Lubo OV- Ty dorazíš ??
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 9:04 ® kety.vydra reakce na …
-
Zcuter> S lítostí oznamuji,že se nedostavím (jak jsem chtěl),neb slavíme dvoje narozeniny
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 22:58 ® Tutan reakce na …
-
Zcuter> to by ti tady snad mohli admini nechat
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 22:25 ® Zcuter
-
Rok s rokem se sešel a my – členové MS-Rychvald pořádáme další již tradiční SRNČÍ HODY a to 18.6. 2011 (tedu tuhle sobotu) … Můžete se těšit na zvěřinovou kuchyni, (gulášek,divočák se zelím a knedlíkem), dále pak na grilu budou připravovány srnčí klobásky a rybičky..Na zapití můžeme nabídnout čepované Pívo nebo nealkoholické nápoje…Na programu budou Myslivečtí trubači a Sokolníci.. Dále pak ukázka dohledávky ulovené zvěře loveckým psem (ohařem) a ukázka střelby na asfaltové terče. Odvážní z Vás si mohou vyzkoušet střelbu ze vzduchovky (budou připravené dvě střeliště – pevný a pohyblivý cíl) … V průběhu dne se bude dvakrát točit tombola… VŠICHNI JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI … Budeme se těšit na Vaši návštěvu…
reagovatdalší info zde: http://ms-rychvald.webnode.cz/kalendar-akci/ Srnčí hody se budou konat přímo na naší hájence… Na uvedeném odkazu najdete přesně kde se nachází… ale pro jistotu přikládám odkaz: http://www.mapy.cz/#… kdyby byl jakýkoliv problém, pište osobní zprávu
- Neděle 12. června 2011 v 18:37 ® Stroft reakce na …
-
Zcuter> Rozumím, proto chytám nejraději z lodě
reagovatTo namíchané futro(nový recept) tak vonělo, že to nebyla jen veverka ale celá lesní, hlodavců parta a navečer se scházely i štěkající srny
- Neděle 12. června 2011 v 17:30 ® Zcuter reakce na …
-
Stroft> A já si vždycky pod pojmem ,,chytání veverek,, představoval něco jiného
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 13:09 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 12:55 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> I ty kujone.Mrzí mě ,že jsem nemohl dojet,ale tentokrát jsem toho měl při pátku vážně hodně.Ti caparti si naší pozornost zaslouží a věřme ,že z nich vyrostou naší nástupci za které se nebudeme muset stydět.Příště určitě dorazím.
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 12:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kety.vydra> z hlediska rybochovu dobrý karas,mrtvý karas…nechce je žrát ani kormorán, ale chuťově jsou dobří, Ivetka je umí připravit.
Poslední srazík hodnotím, jako jeden z nejlepších, ale chyběli mi tam ti nejlepší, kterým rád naslouchám…ale ti očumovali veverky a hráli si s dětmi …
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 11:48 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> V závěru, kdy už byla opravdu otravná, jsem po ní házel šišky ale i tak si z toho pramálo dělala
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 7:09 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> To byla „lázeňská“ veverka,že byla tak drzá?
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 7:07 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Když jsme se bavili o těch karáscích…Toníku,takhle je vidíš nejraději,že?
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 0:29 ® Stroft
-
Dnes jsem namíchal, tak fomózní krmení, že neodolaly ani veverky
reagovatJinak asi desítka kaprů nevalné velikosti a dvě hladinové torpéda cca.65cm.
- Sobota 11. června 2011 ve 22:49 ® Ciffik
-
srazík rozhodně jeden z nej…dlouho mě tak nebolela bránice z nepřestávajícího smíchu…
reagovat - Sobota 11. června 2011 ve 22:30 ® kety.vydra
-
Ano,Alenka ví,jak se drží ocas
reagovat.Ale zrazík,až na ten reprák nad hlavou,hodnotím jako skvělý ! Jakimu přeji,ať je z vnuka další „Petrova ovečka“
- Sobota 11. června 2011 v 17:03 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, ke každé fotce jsem dala komentář…ale asi bude někde problem na servru
reagovat - Sobota 11. června 2011 v 17:00 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 11. června 2011 v 16:56 ® IV.TO.ŠIRDA
-
zkouška, zkouška
reagovat - Sobota 11. června 2011 v 16:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ahoj přátelé, teprve teď jsme se dostali na Chytej.cz, protože jsme do rána lovili zábavu na Stodolní
Včerejší srazík se opět vydařil, sešlo se nás 9 chytejáků, diskutovalo se nejen o rybách a zahájení dravců, ale také jsme probrali velmi osobní věci…
reagovat - Sobota 11. června 2011 v 16:03 ® lubo OV
-
Letos se nám v díře po průduchu plynového topení ve zdi vedlejšího domu uhnízdili poštolky. A dnes měli velký den. Poprvé vyvedli mladé z hnízda a usadili se na stromě před našim balkónem. Maminka poctivě hlídala mladé v koruně stromu a tatínek kroužil okolo a kontroloval okolí. Každý rok na tomto stromě hnízdí párek hrdliček a i letos se k tomu chystali. Zatím ale mají smůlu a dnes byli vyhnání poštolkami. Snad až poštolky odletí, budou mít hrdličky šanci. Ty „naše“ stejně většinou začínají hnízdit až kolem srpna.
reagovat - Pátek 10. června 2011 v 15:42 ® lubo OV
-
OK. Náš obvyklý stůl ve Sportu je zarezervován na 17 h. Kdo příjde, bude vítán
reagovatPokud někdo neví, kde to je, tak tady: http://www.restaurace-sport.com/
- Pátek 10. června 2011 ve 12:04 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> dnes ti zavolám, nebudeme to řešit tady.
reagovat - Pátek 10. června 2011 v 11:32 ® AdamHT
-
Stroft> čau no jak jsem psal. Klíče budu vědět příští týden a jestli pojedu už ve středu večer ve čtvrtek ráno nebo až v pátek to uvidím podle toho, jestli se mi stihne vrátit zástupce z dovolené. JInak od kdy do kdy tam chceš být? Mám si brát stan, jídlo atd?
reagovat - Pátek 10. června 2011 v 11:15 ® Zcuter
-
Já s Ciffikem tam taky dorazíme – dnes do toho Sportu…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:22 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> No jo,když ty jsi čert,no…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:20 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra>
reagovatjá nevím,co máte s tím vrtáním a čertěním apod.Já dal jen návrh-být na vzduchu u vody s poskytnutím občerstvení.Nechce se mi do hospy a v pátek mám noční.
V sobotu si prostě udělám svůj program,nehledej v tom nic jiého - Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:13 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Já jsem do tebe nechtěl žádným způsobem „vrtat“,jen se mi líbí,že si jako účastníci můžem vybrat
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:08 ® džigit
-
kety.vydra> se nic neděje.Zajedu si někde na ryby,nebo si dám pivko pod střechou u „uzáku“
reagovat