Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.233.593 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. června 2011 ve 21:54 ® kety.vydra
kety.vydra

Skusím si to (pro sebe) shrnout.No,jak to tak sleduju,tak se rýsujou dvě akce :-D -lubovaOV a džigitova.LuboOV nabízí páteční Sport u pivka,tedy pod střechou a džigit nabízí sobotní grilovačku pod širým nebem a taky s pivkem.Vzhledem k předpovědi počasí a sobotnímu nedostatku času u mě vítězí luboOV s pátečním Sportem (tedy,pokud se uskuteční),džigite promiň;-)

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 19:58 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Mám před sebou odlívací víkend. Nástrahy do Norska a jigové hlavičky na české vody. Tak nevím jestli si najdu čas.

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 19:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Nazdar pardále, jak to vypadá s tou naši výpravou? Klíče,povolení,u­bytování? Nějak se neangažuješ:-(( Máme s Tebou počítat?

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 17:20 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, rybáři… jak to tady čtu,tak vidím,že se nějak nemůžeme domluvit, a proto se ptám Lubo OV,jestli platí jeho původní návrh srazu v pátek v 17.oo h ve Sportu.Já se Širdou přijdu určitě. Kdo může,ať přijde taky pokecat a navzájem si poradíme, jak a s čím na zahájení dravců.

Strofťáku – s tebou bychom chtěli probrat tvou velmi úspěšnou taktiku vláčení, kterou jsi nám vloni předvedl na Baníku…

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 15:20 ® AdamHT
AdamHT

Nazdárek rybaříci.

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 15:12 ® džigit reakce na …

lubo OV> nebudu Ti to vyvracet…

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:46 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Tak vidíš, že jsi se rozčiloval zbytečně :-)

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:32 ® džigit reakce na …

Zcuter> zatím je brod ještě daleko :-))

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:25 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

Koudy> To není špatný nápad… ale myslím, že nám to počasí nedovolí… :-((

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:23 ® džigit

člověk míní,počasí mění :-((

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 22:38 ® Koudy
Koudy

Nazdar hoši… V pátek bohužel nemůžu,v sobotu bych mohl…místo…co takhle u prvního splavu na odře,na levém břehu při pohledu po proudu…dá se tam dojet autem a je tam velký plac :-)

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 21:50 ® Zcuter
Zcuter

Kdekoliv a kdykoliv… pátek mi vyhovuje… Ať už u toho grilování nebo v tom Sportu… :-)

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 21:31 ® bojka reakce na …
bojka

Romak> jo už je rozmrzlá :-)) )

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 20:58 ® džigit

lubo OV> čertění ne,jen suchá odpověď :-) Konstatování nabídky.Co se týká mně,tak kdekoli kolem Odry ;-) jinak mám v pátek noční :-((

reagovat
Středa 8. června 2011 v 19:29 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> co se hned čepíříš člověče :-) Vždyť nejde o život. Vždyť celou dobu jde jenom o to místo, které NENÍ. A to jsem měl na mysli, když jsem psal o tom tvém zmapování. Prostě jsem předpokládal, že když navrhuješ gril, tak víš kde. To je celé. Dej si nohy doledu a pak si na srazu spolu v klidu připijeme :-) Jestli teda nějaký sraz bude.

reagovat
Středa 8. června 2011 v 15:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Jsem pro pátek.Ale ať se vyjádří i ostatní:-)

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 14:22 ® Romak

Zdravim, nevite nahodou jestli, je momentalne Odra chytatelna?

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 13:53 ® džigit

lubo OV> co to je „plávnutí“?
Hele,pokud vím až tak málo jsen nenabídnul,nebo ano?Elektřina,chla­zené točenépivo ,gril,dovoz na Vámi zvolené místo…
No asi jsi zvyklý na lepší služby,tak sorry

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 13:29 ® lubo OV
lubo OV

No nic chlapi a devčata. Mám teda objednat ten stůl na pátek ve Sportu, nebo má někdo nějaký jiný (ale konstruktivní) ná­vrh.

reagovat
Středa 8. června 2011 ve 13:27 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> Myslel jsem, že když navrhuješ grilování (což zase není špatný nápad), tak to máš naplánované. Ale jak tak koukám, bylo to jen plávnutí do tmy :-D

reagovat
Středa 8. června 2011 v 11:10 ® džigit reakce na …

lubo OV> tak náročné skupině bych si nedovolil :-))
Co se mně týče-dojedu a dovezu,nachystám a nabídnu čepovené. Pak případně na místě přespím.Jenže někteří potřebují dopravu poblíž,neb pojedou domů…
A včil mudruj ;-)

reagovat
Úterý 7. června 2011 v 17:53 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Souřadnice jsou na tobě. Nadhodil jsi grilování, tak se starej :-D

reagovat
Úterý 7. června 2011 ve 2:00 ® džigit

Chlapci,dejte souřadnice s časem střetu,lehký nástin „doprovodné“ stravy, druh piva a já dodám.Respektive všude tam,kam projede můj Wolf/VW T4 Multivan/pivo

reagovat
Pondělí 6. června 2011 ve 20:34 ® Hora
Hora

Pá – so mám ranní tak je mi to jedno,ale byl bych radši někde venku než v zakouřeném místnosti.

reagovat
Pondělí 6. června 2011 v 18:22 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Tak to obyčejně bývá, že ty největší kusy se zdržují u podvodních překážek. Proto, je tam nechytám a vyčíhnu si je když jsou na cestě za potravou.Je to tak 1–2hodiny denně a když znáš jejich trasy máš vyhráno. Problém je, že na „mých“ místech je to zpravidla 5–7 hodina ranní,což je pro mne velký problém:-)) Včera večer jsem byl na cca 20hektarovém rybníce kde se na mělčině v travinách zdržují kapři a amuři 80–100cm, po indiánsku, schován za stromy jsem jim házel půlky rohlíků před čumák, na vzdálenost 25metrů s polarizačkami těžký adrenalín. Tentokrát bez záběru ale dávám to na vrub, blížící se bouřce:-))

reagovat
Pondělí 6. června 2011 ve 14:58 ® daja

Stroft> dobre vedet, ze tam jsou i takovi pekni kapri, snad se mi jednou na Odre postesti a zaprahnu poradnou ponorku. A jestli uz nestaci 0.20mm forpas, tak to uz musi byt mazec. Pamatuju si na jednom rybniku misto 5m od brehu, kam se jezdili velci kapri vyhrivat. Akorat ze o 5m dal byly potopene vetve. Kdyz jsem tam urval postupne navazce 0.14, 0.16, 0.20 tak jsem tam dal 0.25 bez navazce a bud to silon a prut vydrzi nebo o rybu zase prijdu a to jsem tam vetsiho nez 73 nevytahl. Jak by se mnou cvicila nejaka 80+ to nevim :-)

reagovat
Pondělí 6. června 2011 ve 12:47 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Není jich tam hodně ale jsou.Stává se mi tak co druhou vycházku, že kapra upálím.Používám 0,14 forpas a ten je tak do 70cm v pohodě a pak je to loterie:-) Ovšem měl jsem i ponorky kde by nepomohla ani 0,20mm.

reagovat
Pondělí 6. června 2011 v 11:15 ® Angle face
Angle face

Draci tak návrat z Odry noční lapačce více ZL kolega jedna spadlá jeden sumík já bohuzel bez záběru a nalezená 67 mrtvá parma škoda jí … celkově bída… ale ryba se ukazovala pěkná

reagovat
Pondělí 6. června 2011 v 9:28 ® daja

Stroft> kapr 80+ z Odry? To je hodne slusne, jsem si myslel, ze takovi tam ani nejsou. To je Peto tvuj nejvetsi z Odry, nebo jsi z tama dostal i vetsiho? Na takovou rybu uz si ani kormoran netroufne :-)

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 20:32 ® kakadu
kakadu

Grilovačka v přírodě by byla super,ale kde????? Na Bečkárně jsou ted víkendy obsazené a tento pátek mám docela záhul.Od 15 hodin rozlučková s mými caparty v kroužku a k tomu příprava 3 reprezentantů našeho kraje na republiku.

reagovat