Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.233.593 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. června 2011 ve 21:54 ® kety.vydra
-
Skusím si to (pro sebe) shrnout.No,jak to tak sleduju,tak se rýsujou dvě akce
reagovat-lubovaOV a džigitova.LuboOV nabízí páteční Sport u pivka,tedy pod střechou a džigit nabízí sobotní grilovačku pod širým nebem a taky s pivkem.Vzhledem k předpovědi počasí a sobotnímu nedostatku času u mě vítězí luboOV s pátečním Sportem (tedy,pokud se uskuteční),džigite promiň
- Čtvrtek 9. června 2011 v 19:58 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Mám před sebou odlívací víkend. Nástrahy do Norska a jigové hlavičky na české vody. Tak nevím jestli si najdu čas.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 19:54 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Nazdar pardále, jak to vypadá s tou naši výpravou? Klíče,povolení,ubytování? Nějak se neangažuješ
reagovatMáme s Tebou počítat?
- Čtvrtek 9. června 2011 v 17:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, rybáři… jak to tady čtu,tak vidím,že se nějak nemůžeme domluvit, a proto se ptám Lubo OV,jestli platí jeho původní návrh srazu v pátek v 17.oo h ve Sportu.Já se Širdou přijdu určitě. Kdo může,ať přijde taky pokecat a navzájem si poradíme, jak a s čím na zahájení dravců.
Strofťáku – s tebou bychom chtěli probrat tvou velmi úspěšnou taktiku vláčení, kterou jsi nám vloni předvedl na Baníku…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 15:20 ® AdamHT
-
Nazdárek rybaříci.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 v 15:12 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> nebudu Ti to vyvracet…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:46 ® lubo OV reakce na …
-
Tak vidíš, že jsi se rozčiloval zbytečně
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:32 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> zatím je brod ještě daleko
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:25 ® Zcuter reakce na …
-
Koudy> To není špatný nápad… ale myslím, že nám to počasí nedovolí…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:23 ® džigit
-
člověk míní,počasí mění
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 22:38 ® Koudy
-
Nazdar hoši… V pátek bohužel nemůžu,v sobotu bych mohl…místo…co takhle u prvního splavu na odře,na levém břehu při pohledu po proudu…dá se tam dojet autem a je tam velký plac
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 21:50 ® Zcuter
-
Kdekoliv a kdykoliv… pátek mi vyhovuje… Ať už u toho grilování nebo v tom Sportu…
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 21:31 ® bojka reakce na …
-
Romak> jo už je rozmrzlá
reagovat)
- Středa 8. června 2011 ve 20:58 ® džigit
-
lubo OV> čertění ne,jen suchá odpověď
reagovatKonstatování nabídky.Co se týká mně,tak kdekoli kolem Odry
jinak mám v pátek noční
- Středa 8. června 2011 v 19:29 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> co se hned čepíříš člověče
reagovatVždyť nejde o život. Vždyť celou dobu jde jenom o to místo, které NENÍ. A to jsem měl na mysli, když jsem psal o tom tvém zmapování. Prostě jsem předpokládal, že když navrhuješ gril, tak víš kde. To je celé. Dej si nohy doledu a pak si na srazu spolu v klidu připijeme
Jestli teda nějaký sraz bude.
- Středa 8. června 2011 v 15:58 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jsem pro pátek.Ale ať se vyjádří i ostatní
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 14:22 ® Romak
-
Zdravim, nevite nahodou jestli, je momentalne Odra chytatelna?
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 13:53 ® džigit
-
lubo OV> co to je „plávnutí“?
reagovat
Hele,pokud vím až tak málo jsen nenabídnul,nebo ano?Elektřina,chlazené točené,gril,dovoz na Vámi zvolené místo…
No asi jsi zvyklý na lepší služby,tak sorry - Středa 8. června 2011 ve 13:29 ® lubo OV
-
No nic chlapi a devčata. Mám teda objednat ten stůl na pátek ve Sportu, nebo má někdo nějaký jiný (ale konstruktivní) návrh.
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 13:27 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> Myslel jsem, že když navrhuješ grilování (což zase není špatný nápad), tak to máš naplánované. Ale jak tak koukám, bylo to jen plávnutí do tmy
reagovat - Středa 8. června 2011 v 11:10 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> tak náročné skupině bych si nedovolil
reagovat
Co se mně týče-dojedu a dovezu,nachystám a nabídnu čepovené. Pak případně na místě přespím.Jenže někteří potřebují dopravu poblíž,neb pojedou domů…
A včil mudruj - Úterý 7. června 2011 v 17:53 ® lubo OV reakce na …
-
Souřadnice jsou na tobě. Nadhodil jsi grilování, tak se starej
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 2:00 ® džigit
-
Chlapci,dejte souřadnice s časem střetu,lehký nástin „doprovodné“ stravy, druh piva a já dodám.Respektive všude tam,kam projede můj Wolf/VW T4 Multivan/
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 20:34 ® Hora
-
Pá – so mám ranní tak je mi to jedno,ale byl bych radši někde venku než v zakouřeném místnosti.
reagovat - Pondělí 6. června 2011 v 18:22 ® Stroft reakce na …
-
daja> Tak to obyčejně bývá, že ty největší kusy se zdržují u podvodních překážek. Proto, je tam nechytám a vyčíhnu si je když jsou na cestě za potravou.Je to tak 1–2hodiny denně a když znáš jejich trasy máš vyhráno. Problém je, že na „mých“ místech je to zpravidla 5–7 hodina ranní,což je pro mne velký problém
reagovatVčera večer jsem byl na cca 20hektarovém rybníce kde se na mělčině v travinách zdržují kapři a amuři 80–100cm, po indiánsku, schován za stromy jsem jim házel půlky rohlíků před čumák, na vzdálenost 25metrů s polarizačkami těžký adrenalín. Tentokrát bez záběru ale dávám to na vrub, blížící se bouřce
- Pondělí 6. června 2011 ve 14:58 ® daja
-
Stroft> dobre vedet, ze tam jsou i takovi pekni kapri, snad se mi jednou na Odre postesti a zaprahnu poradnou ponorku. A jestli uz nestaci 0.20mm forpas, tak to uz musi byt mazec. Pamatuju si na jednom rybniku misto 5m od brehu, kam se jezdili velci kapri vyhrivat. Akorat ze o 5m dal byly potopene vetve. Kdyz jsem tam urval postupne navazce 0.14, 0.16, 0.20 tak jsem tam dal 0.25 bez navazce a bud to silon a prut vydrzi nebo o rybu zase prijdu a to jsem tam vetsiho nez 73 nevytahl. Jak by se mnou cvicila nejaka 80+ to nevim
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 12:47 ® Stroft reakce na …
-
daja> Není jich tam hodně ale jsou.Stává se mi tak co druhou vycházku, že kapra upálím.Používám 0,14 forpas a ten je tak do 70cm v pohodě a pak je to loterie
reagovatOvšem měl jsem i ponorky kde by nepomohla ani 0,20mm.
- Pondělí 6. června 2011 v 11:15 ® Angle face
-
Draci tak návrat z Odry noční lapačce více ZL kolega jedna spadlá jeden sumík já bohuzel bez záběru a nalezená 67 mrtvá parma škoda jí … celkově bída… ale ryba se ukazovala pěkná
reagovat - Pondělí 6. června 2011 v 9:28 ® daja
-
Stroft> kapr 80+ z Odry? To je hodne slusne, jsem si myslel, ze takovi tam ani nejsou. To je Peto tvuj nejvetsi z Odry, nebo jsi z tama dostal i vetsiho? Na takovou rybu uz si ani kormoran netroufne
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 20:32 ® kakadu
-
Grilovačka v přírodě by byla super,ale kde????? Na Bečkárně jsou ted víkendy obsazené a tento pátek mám docela záhul.Od 15 hodin rozlučková s mými caparty v kroužku a k tomu příprava 3 reprezentantů našeho kraje na republiku.
reagovat