Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.233.242 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. června 2011 ve 14:28 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

jsem pro každou špatnost…čas si udělám kdykoliv

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 14:01 ® Stroft
Stroft

Tentokrát bych s čertem souhlasil:-)

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 13:38 ® džigit

nechci být šťoura,ale není lepší někde spáchat soudek s grilem v přírodním prostředí mimo občerstvovnu? :-)

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 13:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Ale né, to se ti jen zdálo:-) Je to tam jak jsem ti říkal, ryb málo ale když přijde tak to stojí za to. Dnes jdu do proudu na přerostlé hrouzky:-)

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 12:13 ® lubo OV
lubo OV

Stroft> no zdál jsi se mi nějak spočátku zaražený, když jsi mě viděl. Tak mi to docvaklo. Neboj, budu mlčet jako hrob :-)

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 2:59 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Dnes mě Lubo odhalil na mém tajném místě na Odře. A proto, že mi asi přinesl štěstí, došel kapr 80+.Na 14 forpas, (celkem zahul.) Musím se zúčastnit srazu.

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 23:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Jsem pro pátek 17.00 ,to bych dorazil stopro.

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 23:23 ® kakadu
kakadu

Kurnik ta sobota by byla lepší.V pátek mám kroužek s caparty.

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 22:37 ® lubo OV
lubo OV

Tak přátele, zahajuji tímto vážnou anketu, kdo příjde na sraz příští pátek 10.6. v 17:00h (v případě zájmu sobotu 11.6) v restauraci Sport Club http://www.restaurace-sport.com/ Jak dnes správně poznamenal Stroft, bude to asi poslední sraz, kde se můžeme sejít v hojnějším počtu, protože pak už je zahájení lovu dravců 16.6. a to už se asi nesejdem :-) Já a IV.TO ŠIRDA příjdeme určitě a jestli jsem dobře pochopil tak i Stroft. Kdo další příjde, ať štěkne :-)

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 22:23 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> něco na tom bude. Skusím zítra plavanou. Díky

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 21:19 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> 1. Rybičky mají dovolenou ,jsou na hladině a těsně pod ní, kde maj dostatek žrádla a teploučko.Sem tam se rozežerou k večeru. Na dno je dostaneš jen s těží,ale nezoufej.Nejpozději do měsíce se opět rozežerou.

2.Něco spáchat můžem.

reagovat
Sobota 4. června 2011 v 16:16 ® Koudy reakce na …
Koudy

lubo OV> 1,nevím,na rybách jsem nebyl ani nepamatuju 2,jsem pro ale nejlepší by to bylo do 16.6.:-)

reagovat
Sobota 4. června 2011 ve 14:37 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

krajan> jak zase? na posledních 2. srazech jsem nebyl..... !!!

reagovat
Sobota 4. června 2011 v 10:53 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Dotaz č 1. – Nebere to…Dotaz č.2 – u mě účast 50 na 50 …

reagovat
Sobota 4. června 2011 v 10:48 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Angle face> Já mám pro letošek s hadama „splněno“,sedm jich čeká na „saunu“ a vše v rozmezí 65 až 74 cm.Ale je fakt,že úhořům se v drtivé většině věnuju pouze v květnu a jen pokud zbydou žížaly tak i ještě v červnu do dravců,ale to už chdím jen stylem „dochytat žížaly“.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 23:10 @ krajan

skůtr,ty vochlasto,to už máš zase chuť pít ?Příští tejden v sobotu bych měl čas i já.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 22:38 ® Zcuter
Zcuter

Odpověd na otázku č.1 neznám… odpověd na otázku č.2 – Zajdem.. jen stačí říct kdy a kde :-) Já bych byl pro sobotu příští týden?

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 21:31 ® lubo OV
lubo OV

Ahoj lidi, je tu nějak mrtvo poslední dobou. Mám tedy dvě otázky. 1) kde to bere? několik posledních prutohodin jsem nezavadil o kapříka většího, než 40 cm, jestli vůbec nějaký přišel. 2) nedáme pivko? Už jsme se dlouho nesešli. Na obě otázky (hlavně na tu první) prosím pouze vážně míněné odpovědi :-) :-1

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 12:38 ® Angle face
Angle face

Chlapi tak jak se vede :-) ¨co se týče hadů letos 4 kusy ale tkanice max 45 ale v neděli jim zase dám :-)) jinak budu na Odře kdo by chtěl se zastavit :-)) ) pokud počasí dovolí :-) jinak jak vám to jde na řekách ? Letos jdou hezky Parmy a Ostre tak snad to tak půjde dál :-)

reagovat
Pátek 3. června 2011 v 11:43 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kamos007> taky už mám jednoho letos na odhoz na dva červíky v 5 hod odpoledne

reagovat
Pátek 3. června 2011 v 7:28 ® kamos007
kamos007

No nedá mi to musím se pochválit chytil jsem svého prvního hada a hned 72 čísel za 4 minuty 8 večer, tak jsem se konečně dočkal tolikrát jsem byl aji s tatikem,… všichni tahali ja nikdy, ale vždycky jsem jsi říkal jednou chytím a ten bude stát za to, né jak ty jejih tkaničky okolo 60 čísel :-)

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 17:04 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> něco málo tam asi bude. Otázka je v jaké kvalitě… Mrkneme a uvidíme. A už ho nesekýruj! Jen ať se mladej snaží :-D

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 15:29 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Zcuter> mám takový pocit, že dostaneš pěknýho zdrba až v tom … budete mít do rybařiny použitelnýho velký prd tolik lidí zbantovat

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 14:17 ® Tutan reakce na …
Tutan

Zcuter> já si prosím taky jednu osobku ;-)

reagovat
Středa 1. června 2011 v 9:58 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Díky

reagovat
Středa 1. června 2011 v 9:58 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

To nebyli fanoušci Bolta. To byli tvoji fanoušci. Akorát se tvářili, že fandí Boltovi :-)

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 23:26 ® džigit reakce na …

lubo OV> ni,sem byl odpoledne obkličeny fanuškama Bolta :-))
Sem musel po dovolene porobit cosyk na zahradce…

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 23:15 ® Zcuter
Zcuter

Lubo: máš to v osobce… ;-)

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 22:42 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> že ty jsi na šichtě? :-D

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 22:39 ® džigit

lubo OV> lahváč,zrovna teď :-))

reagovat