Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.232.591 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. května 2011 ve 13:13 ® Stroft
-
Namíchám futro, ohřeji masaky a fičím zplundrovat revír, Lubovi OV
reagovatVečer hodím fotky tamějších velikánů
- Sobota 14. května 2011 ve 12:23 ® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA> nádhera
reagovat - Sobota 14. května 2011 ve 12:04 ® Pitrys reakce na …
-
Netřeli se jenom sumci…
reagovat - Pátek 13. května 2011 ve 21:29 ® Kujawan reakce na …
-
ty jo ..tak to je krása
reagovat - Pátek 13. května 2011 v 18:47 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přatelé, mé včerejší tušení se naplnilo…sumci se opravdu třeli.Na vyhlédnuté místo jsme přijeli cca v 18.00h a překvapili jsme asi 150cm velkého mlíčáka jak vybíjí a čistí třecí misto, po velkém zakalení bahna se kal usadil a viděli jsme krásně vytlučené v průměru metrové prohloubené místo a mlíčák ho začal hlídat. Přátelé, asi po hodině přijela průzkumná jednotka tří metrových mlíčáků a začal boj… dva průzkůmníky ten velký vybil ocasem a tomu třetímu nasadil chvat…sevřeného v kleštích ho držel asi minutu bez hnutí a já jsem myslela, že jsou mrtví.Když ho z chvatu pustil, tak ten metrový se chvíli motal v kruhu a pak prchl.Velký mlíčák své připravené lože hlídal až do tmy. Asi ve 23.00h se zjevila dvou metrová jikerňačka a začalo tření… bohužel na náš foťák už byla velká tma, ale bylo to něco neuvěřitelného, jak velké ryby jsou mrštné a na příštím srazíku vam to povykládám. Musím spěchat v 18.00 jedu znovu.
reagovat - Pátek 13. května 2011 v 11:32 ® michallos
-
džigit> čau džigit:Dtaky jsem včera zkoušel využít předdešťového času a byl na rybách a zhruba se stejným výsledkem jako ty,jedna ponorka nejspíš kapr na prutě a po chvilce se vyřízl.Jinak jsem si nedávno pořídil další feedřík NEXAVE BX Medium a jsem zatím hooodně moc spokojený.Tak ať příšte tu ponorku přetáhneš.měj se
reagovat - Pátek 13. května 2011 v 9:58 ® džigit
-
tak jsem chtěl využít večerní „předdéšť“ na Kuboni a mát tak nějak smíšené pocity. Rousnice,dendrouš ani hnoják na daném místě nefungovali!!!
reagovat
Nakonec jsem teda k něčemu,co fungovalo dospěl a výsledkem pár cejnů a kapřích dorostenců.Na poslední nához,před vyklizením z důvodu přicházejících blesků,přišel „nesmělý“ záběr.Zdolávání bez klepání do špičky,jen souvislý tah směrem ke křoví.Zkrátím to, po skoro půlhodině přetahované se ryba z háčku osvobodila
Pozitivní-průběžné hodnocení fídru Dragon Maxima je hodně v plusu! - Čtvrtek 12. května 2011 v 15:32 ® džigit reakce na …
-
jaki> vono to ve „velkém“ nejde
reagovatVrbice podstav,Odra bez ryb…
- Čtvrtek 12. května 2011 v 15:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
jaki> foto bude dnes večer…je den na tření sumců před bouřkou…v 18.00h pojedu se podívat, jak se třou sumci,tak doufám, že něco nafotím, ale mám pouze normální foťák…škoda, že Osprej bydlí tak daleko
Pokud někdo chce jet a má dobrý foťák, ať mi zavolá tel.721 678 767, je to velmi narychlo,ale myslím si,že je to tutovka.
reagovat - Čtvrtek 12. května 2011 ve 13:38 ® kety.vydra reakce na …
-
jaki> Čumíme na hokej
reagovat - Čtvrtek 12. května 2011 v 11:52 ® jaki
-
Je tady nějak mrtvo,žadné foto 50+,chodite na ryby nebo do hospody?
reagovat - Středa 11. května 2011 ve 23:04 ® kejra
-
Džigit>…a jako prvního poptávajícího zákazníka si tě náležitě považuji a proto dostaneš mimořádnou šarži z obzvláště vypečených rohlíčků
reagovat - Středa 11. května 2011 v 18:58 ® džigit
-
kejra> já bych měl zájem tak o 10 kilo,zatím
reagovat - Středa 11. května 2011 ve 12:05 ® kejra
-
Stroft>pro tebe za 50kč/1kg!!!
reagovat…sorry,ale na pražení nejsem vybaven(absence neperforovaných plechů s rantlem atd.)navíc ten šturm a čas nikdo nezaplatí.Doporučuji samovýrobu…jen za stálého míchání to chytne ten správný bronz
- Středa 11. května 2011 v 11:39 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Hm, dobrá cena. Kolik by stála pražená?
reagovat - Úterý 10. května 2011 ve 14:39 ® kejra
-
Přátelé,rybáři Nabízím ze svých pekařských přebytků kvalitní strouhanku ve množství větší než malém a to za cenu 20kč/1kg.Jedná se o kvalitní směs vždy 50% bílého pečiva a zbylých 50% různé grahamy,sojové pečivo,kornšpitze atd.V případě poptávky pouze bílé strouhanky,je taky možno vyhovět,jen by to bylo krapet dražší.Jinak jsem synek z Poruby. FUTRU TŘIKRÁT NAZDAR!!! Tel:732 912 312,kejra@atlas.cz
reagovat - Neděle 8. května 2011 v 10:11 ® Ciffik
-
tak to já zažil jednu z nej vycházek, co do počtu záběrů mizerná, ale průměrná velikost 50+ to vynahradila, zvláště na revíru, kde jsem to vážně nečekal…škoda jen dvou ponorek o které jsem přišel vlastní blbostí – návazec z 0,12 by se asi měl po takových rybách občas vyměnit
na druhou stranu další krásná vycházka s anglánem u vody, vyzkoušel jsem si, že forpas 0,12 vydrží v tahu neskutečný věci, ale je třeba občasná výměna…jo a ten plavačkovej podběrák bude vážně třeba – je to o hubu/špičku prutu
reagovat - Sobota 7. května 2011 ve 23:54 ® Kujawan
-
tak já dnes cejna a plotici..udělali mi radost
reagovatmoje první ryby
- Sobota 7. května 2011 ve 22:45 ® Zcuter reakce na …
-
daja>
reagovat… jo jo… starý známý recept
- Sobota 7. května 2011 v 19:32 ® daja
-
panove, nevim jak vy ostatni, ale v mem pripade to stoji s rybama za velke hovno. A kdyz uz jsem u tech hoven, tak jedna teorie pro zasmani
reagovat - Sobota 7. května 2011 v 15:49 ® džigit reakce na …
-
jaki> já po noční hejno plotic s vyrážkou a jeden ukousnutý návazec při vytahování
reagovat - Sobota 7. května 2011 v 15:13 ® jaki reakce na …
-
džigit,Taká malá rakvička,jinak dnešní aktivita ryb nic moc.
reagovat - Sobota 7. května 2011 ve 13:58 ® džigit
-
Dnes jsem poprvé potkal na cestě.Neuvěřitelný vzhled,zvuk a akcelerace!!!
reagovat - Pátek 6. května 2011 ve 22:30 ® lubo OV reakce na …
-
daja> přesně nevím. Mně ho vyráběl jeden známý zámečník grátis. Ale pokud bys kupoval materiál normálně v obchodě a platil za výrobu, tak to bude určitě víc jak litr, možná dva.
reagovat - Pátek 6. května 2011 v 16:04 ® daja
-
Koukam, ze Lubo dal tady na chytej.cz clanek na vyrobu rohlikoveho boilies. Jen mam dotaz, kolik stoji takova vyroba lisu na miru??
reagovat - Pátek 6. května 2011 ve 14:45 ® džigit
-
tak jsem dnes udělal malý průzkum Odra a Mašinhausu.Bílá káva,zvednuto,žádná aktivita
reagovat - Čtvrtek 5. května 2011 v 10:27 ® daja
-
Tak podle hadacu nas ceka krasny vikend http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?…
reagovat - Středa 4. května 2011 v 16:10 ® Zcuter reakce na …
-
LeoC> tak jich budeš dělat napívě
reagovatnebo na slivovici
- Středa 4. května 2011 v 15:04 ® džigit reakce na …
-
LeoC> co si sadil?Já něco mám,ale nové letos nějak „nejedou“
reagovat - Středa 4. května 2011 ve 14:17 ® LeoC
-
džigit> a to jsem v sobotu zasadil bylinky, abych vylepšil na léto chuť steaků…
reagovat