Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.232.408 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. května 2011 v 10:57 ® džigit reakce na …
-
daja> to je na mně moc "turboů
reagovatNěkdy podělíme zkušonosti-zatím ty Tvoje
- Pondělí 2. května 2011 v 10:57 ® daja
-
kety.vydra> No jo, nekteri lidi proste nechapou, ze k vode se nejedu vykecat ale relaxovat v klidu a nikym nerusen. Na podobne hulvaty se da narazit celkem casto. Proto radeji v lete nejezdim na vrbici, co tam se deje, to spis pripomina kemp nez rybarsky revir. A aby nekteri „rybari“ preslapovali treba 2h pred zacatkem denni doby lovu na svem miste, aby si pak vytahli sve 2 kapry a odjeli domu, tak na to fakt nejsem zvedavy.
reagovat - Pondělí 2. května 2011 v 10:35 ® kety.vydra
-
Zravím chlapi.Tak včerejší rybačka byla zase dobrá tak na „šaškárnu“-opět srážka s blbcem.Tak si sedím sám na fleku pod celkem solidně udělaným přístřeškem,na kraji pod přístřeškem stojí z ocelové kulatiny posvařovaný tripod-příšerná věc.Po chvíli přichází týpek,na můj vkus celkem halasně mluví,toho bych slyšel bez problémů v půlce přehrady,ale tady ho mám u ucha.Můj plán,že si rybačku užiju v klidu do půlnoci,začal mít vážné trhliny,protože jsem rozhodně nehodlal půl dne poslouchat tohle „rádio“.Říkal jsem si,že pokud mu nebudu muset odpovídat tak to do půlnoci ve dvou s ním vydržím.No teorie je jedna věc a praxe druhá.Během chvíle přichází další rybář a s celou rodinkou.Chlapík chytá a manželka s klukem budou dělat „křoví“.Vzápětí přichází „zlatý hřeb večera“,chlap (zřejmě tata hlavy rodiny,jež přišla) a žene se pod přístřešek jako by se nechumelilo.Jelikož jsem seděl na fošně pod přístřeškem a měl jsem na ní i své věci,nebylo třeba křesílka.Chlap si vrazí svoje křeslo mezi fošnu a můj stojan,aniž by bral jakýkoliv ohled.No čumím jak péro z gauče a chlapík si vybaluje dál své věci.Samozřejmě „rádio“ je ve svém živlu a hubu už nezavře.Do toho samozřejmě nevydrží sedět klučina a poletuje po břehu a hraje si.Chlapík si veme „svůj“ posvařovaný stojan a chytá,do toho pozve „snachu“ sednout si pod přístřešek,ta se chvíli zdráhá,ale nakonec posune moje věci na kraj fošny a uvelebí se…No,měl jsem dvě možnosti.Buď tam udělat kurevské dusno,nebo si nekazit den a pomalu vyklidit pole.Dle rčení „moudřejší ustoupí“ jsem se sbalil a přejel jinam.Sice jsem byl vytočený doběla,ale představa,že na novém fleku snad budu sám,mě uklidnila…Jak to tak vidím,arogance u vody sílí a jak říkám,bude hůř.Tož lovu zdar a Petru zdar.
reagovat - Pondělí 2. května 2011 v 10:25 ® daja
-
dzigit> Nad tim tvym
reagovatvarem jsem taky uvazoval, ale pak jsem sahl po beermachine a to z duvodu, ze se vleze cely do lednice (v byte nemam sklep) a
nemusim stacet do lahvi a nechat dokvasovat. Cepovani mi funguje na CO2 bombicky. Pivo vyrobis urcite stejne kvality jako ja, nebo i lepsi kdyz ho nechas dele dokvasit v lahvich, akorat to bude chtit vic prace to stocit. Pokud jde o vyber piv, tak jsem zkousel mladinove koncentraty od milestone a coopers, ale vyber je veliky, zatim jsem to nestihl otestovat vsechno
- Pondělí 2. května 2011 v 9:33 ® džigit reakce na …
-
daja> Mistr sládek Top.Až dorazí,nebo i dřív,zajel bych omrknout a pokecat.Momentálně monitoruju http://www.varimpivo.cz/
reagovat - Pondělí 2. května 2011 v 9:18 ® daja
-
dzigit> A kdy se chystas na prvni varku piva? A jaky jsi nakonec koupil, ten co je na beermachine.cz? Ja uz mam doma posledni varku na cerne
reagovat, tak budu muset v Havirove dokoupit zasoby
- Pondělí 2. května 2011 v 0:19 ® džigit reakce na …
-
daja> hele,už mám též „pivovar“
reagovat - Neděle 1. května 2011 ve 23:01 ® inspo
-
daja> Při tom počtu piv se ani nedivím, že to moc nešlo.
reagovat - Neděle 1. května 2011 ve 22:13 ® daja
-
Od ctvrtecniho vecera do nedelniho rana na nesvazove vode, asi 50km od Ostravy. Jednim slovem tragedie, vazne zacinam o sobe pochybovat jestli umim chytat ryby. Za celou dobu jeden jediny kapr 60cm na feeder, dalsi ponorka co zabrala na plavacku se se mnou vubec nechtela bavit, nabrala smer krovi a v souboji kdo z koho to nevydrzel navazec 0.12mm. K tomu asi milion plotic piranovitych. U brehu jsem zahledl 5 stik kolem pul metru, tak snad jich tam je vic a daji ploticim poradne za vyucenou
reagovatAspon, ze bylo veselo a bylo co pit. Finalni skore v 6 lidech se zastavilo na poctu 370 piv (ja se venoval vice rybolovu, ale nebylo mi to nic platne ani prestoze jsem mel nahozeno az 5 prutu a skakal kolem nich jak sileny).
- Sobota 30. dubna 2011 v 19:52 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> no vidíš
reagovatjá zas získal pocit,že ve vodě nic jiného než cejn není
- Sobota 30. dubna 2011 v 19:41 ® lubo OV reakce na …
-
jo, aspoň jsem se vyspal
reagovat - Sobota 30. dubna 2011 v 18:36 ® Stroft
-
Dnes odpoledne ve stylu kdo se bojí deště nesmí na ryby, jsem vyrazil na Odru kde v prudším proudu očekával Ostré a parmy. Navázal 5ti gramový splávek nakrmil senzasem a červama a dvakrát nechal splávek s bržděním proplavat krmné místo. Pak se mi začalo blýskat přímo nad hlavou a přes hustý déšť jsem neviděl ani na splávek. Zbalil jsem a jako spráskaný pes migal domů. No co, i taková je rybařina
reagovat - Sobota 30. dubna 2011 ve 14:38 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> konečně sis odpočinul.Někdy je dobře,když ryby neotravujou…
reagovat - Sobota 30. dubna 2011 ve 13:41 ® lubo OV
-
Dnešní Antošky od šesti do jedenácti byly totálni fiasko. Ačkoliv jsem po příchodu hezky slušně rybyčky pozdravil, nepřišla ani jedna. Ale aspoň jsem viděl kolegu vedle vytáhnout statného kapra skoro devadesátníka. Potom se ještě kolem sporadicky vytáhnul sem tam náhodný kapřík, ale pro mne bída. Místní domorodci mě při odchodu „hecovali“, že i na mne konečně došlo
reagovat - Sobota 30. dubna 2011 v 11:52 ® kety.vydra reakce na …
-
bojka> Však jsem níže psal,že je to inspirace,když ryby nebudou brát
reagovat.Od neděle se chytá do půlnoci,takže přes den třeba „vejlet“ a na večer pěkně k vodě
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:29 ® bojka reakce na …
-
kety.vydra> fajne, ale raději pojedu k Odře
reagovat - Sobota 30. dubna 2011 v 11:12 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:12 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:11 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:10 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:09 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:08 ® kety.vydra
- reagovat
- Sobota 30. dubna 2011 v 11:06 ® kety.vydra
-
Dám tu něco pro zpestření a pro některé to může být tip na výlet,když nebudou ryby brát
reagovat - Pátek 29. dubna 2011 v 17:42 ® kamos007
-
Zdar neví někdo jak jsou otvírací hodiny unas na svazu bo kamoš eště nema papiry bo byl liny si je kupit tak řikal jestli s nim nepudu na svaz tak nevím kere dny tam je otevřeno.
Díky moc za info.
reagovat - Pátek 29. dubna 2011 v 15:22 ® džigit reakce na …
-
Koudy> jj,já si taky nestěžuji.Na feeder momentálně protěžuju jen Maximu
reagovat - Pátek 29. dubna 2011 v 8:53 ® Koudy
-
džigit:
reagovatinspo: jo to já nevím,ale je to nějaké podezřelé…
frenki:my se nehádáme,víš že nebýt situace jaká je už bych ho měl dávno doma
Stroft: vím že máš špatné zkušenosti s Draky,mě zatím drží a toto je opavdu vydařený model…
- Pátek 29. dubna 2011 v 0:31 ® kety.vydra
-
Zcuter> Dík.Jen mě to zajímalo.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 v 18:33 ® Stroft reakce na …
-
frenki> Gratuluji, další který pochopil
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 v 16:11 ® frenki
-
Koudy> džigit> hoši nehádejte se už je pryč:D
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 14:24 ® inspo
-
Koudy> Se musí ženit nebo co?
reagovat