Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.232.243 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. dubna 2011 v 10:00 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> no!? zas tak drahý vercajk nemáš
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 9:53 ® kety.vydra
-
Člověk rozlepí oko a už musí čelit masáži bránice a ještě uvažovat,do které škatulky patří,zda mezi rybáře nebo mezi pablby.Takže plán je jasný – vypustit co se dá a všechny ryby přepočítat…
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 8:35 ® džigit reakce na …
-
LeoC> skoupíš půl „ameriky“ a pak chceš návratnost,megamasařko!
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 8:32 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> to víš, že okrádáš a JAK !!! P.S. Na odšpuntování Harty jedu s Tebou a předtím si pronájmu jeden box v mrazírnách…
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 8:30 ® LeoC
-
Ciffik> onehdy jsme to s kámošem počítali, tak aby se mi vrátilo alespoň něco, tak to bych musel chytat asi 3× ročně zlatou rybku. Pravda 100 g odneseného kapra od vody už jsem možná stáhnul pod tágo, ale 100 g štiky se pohdybuje hoooodně vysoko. A pro mě ten, který kalkuluje s tím, že se mu na rybách vrátí jeho investice je jen prostý pablb. Vždyť jde i o něco jiného..... a to se penězma nedá vyjádřit.
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 8:24 ® LeoC reakce na …
-
lubo OV> S tím pravopisem bych nebyl takový optimista. Možná, že vychytá nějaké mouchy ve svém básnickém stylu, ale přesto nás bude oblažovat novinkami z lidové tvořivosti češtiny. A propos, teď jsem s mamkou náhrával hodinový rozhovor pro účely výzkumu českého jazyka. Tož to sú zvědavý, co z teho vydumajú.
reagovat - Středa 27. dubna 2011 v 7:48 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> No já bych ty přehrady nevypouštěl kdo ví kolik mrtvol je na dně a to by pak už ty ryby nikdo nechtěl!!!
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 23:22 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> to bys napřed musel něco chytit
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 22:28 ® Stroft
-
Jak to tady čtu, tak začínám mít pocit, že léta okrádám rodinu a do dnešního večera jsem byl za total trotla. A tak si říkám, to zase NÉ! Slibuji, že počínaje zítřkem začnu vše přepočítávat, tak ať nejsem ztrátový. S ohledem na mé vydaje, musím zítra slovit a rozprodat Antošky. Pozítří Vrbicí a v pátek vyšpuntuju Hartu.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:56 ® Zcuter
-
Proč ryby neberou? protože ryby nejsou srnky.. ta výjde na pole, tam ji hajnej střelí a je to.. Ale ryba není srnka
reagovat(dobrá hláška jako prase)… to jen ať se pak masaři nediví, proč jim neberou.. protože ryby, nejsou srnky…
- Úterý 26. dubna 2011 ve 21:49 @ vezírek reakce na …
-
Koubek3> Již jsem Ti to napsal níže.Ryby platí územní svaz z tržeb za povolenky a místní organizace může ryby přikoupit,ale ze svých prostřeků.Dělá se to obyčejně při pořádání závodů.K navýšení výsadby ryb z prostřeků územního svazu může dojít při přebytku penez,ovšem to jsou jen výjimky.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:44 ® Koubek3 reakce na …
-
lubo OV> Omlouvám se, pouze jsem se zeptal
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:42 ® lubo OV reakce na …
-
Nebuď vztahovačný, tebe jsem přece v poslední větě nejmenoval
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:38 ® Koubek3 reakce na …
-
vezírek> Ale ten plán musí z něčeho vycházet né?
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:33 @ vezírek reakce na …
-
Koubek3> zarybňovací plán ce dělá rok před vysazením ryb.Tak jaká evidence.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:13 ® Koubek3 reakce na …
-
Já?
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:09 ® lubo OV
-
Kluci tak už ho chudáka nechte
reagovatOn určitě nebude špatný kluk, akorát je prostě v takovém tom mudrlantském telecím věku, jako byl každý z nás. A pravopis se určitě doučí. Prostě jenom potřebuje v mnoha věcech dospět. I v rybách, ale to se časem poddá
Kámoš007: nedej se, dělají si jenom srandu. Asi
- Úterý 26. dubna 2011 ve 21:04 ® Koubek3
-
Sám se mezi masaře neřadím, ale pokud už si člověk zaplatí takové peníze, co by si tu rybu nemohl domu odnést né?
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:00 ® Koubek3
-
Samozřejmě nezáleží pouze na úlovcích které jsou zapsány v povolence. Ale to už odbočujeme od tzv. Masařství.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:58 ® inspo reakce na …
-
Koubek3> To ti zas říkali ti, co berou každou šupinu co?
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:57 ® Koubek3 reakce na …
-
Zarybňovací plán dělá hospodář dané organizace, a řídí se statistikama které získal z povolenek..A pokuď finance dovolí vysazujou se ryby i nad zarybňovací plán.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:55 ® kety.vydra reakce na …
-
kejra>
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:52 @ vezírek reakce na …
-
Koubek3> ryba není vysazována podle statistiky úlovků,ale zarybňovací plány mají daná kriteria(např.rozloha revíru,úživnost…)
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:48 ® kejra
-
Koubek3>…kuwa nekaž to!
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 20:32 ® Koubek3
-
Já osobně si myslím, že pokud člověk už platí takové peníze za povolenku, za členství apod., tak má právo si od vody přinést rybu samozřejmě pokud dosahuje lovné míry. A z ryb které ulovíte a následně zapíšete do povolenky, se dělá statistika podle které se nadále zarybňuje daná lokalita. Takže by se nikdo neměl strachovat že na jeho oblíbeném reviru nastane situace kdy si vůbec nezachytá.
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 19:25 ® bojka reakce na …
-
kamos007> čau MASAŘ
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 18:47 ® kamos007
-
Hej ste trapní stím jak mi furt nadavate do masařů, aj. mě je to stejně putna tak at vas pak nebolí prsty z toho psaní
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 18:18 ® Ciffik reakce na …
-
daja> stejně bys nevěděl co s takovým balíkem
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 v 15:55 ® daja
-
Kurde chlapi a kdyby si navic vydelecne cinni meli jeste uctovat hodinovou taxu za ten prosezeny cas na rybach… Pak clovek zjisti, ze nebyt rybarem, mohl z nej byt milionar
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 14:05 ® Zcuter
-
Ciffik> Tak brzo ?!
reagovat