Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.232.133 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. dubna 2011 v 10:57 ® džigit reakce na …

lubo OV> ve skladu čisté kukuřice :-))

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:35 ® Zcuter
Zcuter

Jediný Pat a Mat tam byli ti dva policajti.. Za prvé věděli kam jeli.. za druhé, neuposlechli mé pokyny (stál jsem na cestě a dával jim znamení aby zůstali stát)… Ale oni né.. oni musí přijet autem až k ,,místu činu,, (asi aby nemuseli šlapat pěšky) .. na tak jsem musel rychle jednat, protože hrozilo, že jim strom spadne přímo na hlavu.. tak jsem vlezl do zorného pole kamaráda, který řezal, začal jsem na něj mávat, ten se na mne podíval, přestal řezat.. Ale to už bylo pozdě..strom se vyklonil (trochu jinak než jsme chtěli) a padal přímo na mne… a na policejní vůz..Jeden z policistů nebyl schopný, ani se neobtěžoval mi pomoct (kdybychom zabrali všichni, tak ten strom pod kterým jsem měl mojí nohu možná trochu přizvednem…)… Takže ve finále může mít z toho pěkný průser (jakžto veřejný činitel) .. a co je úplně největší ,,gól,, tak je to, že až bylo ,,po všem,, tak se řidič přiznal, že mu tam nešla hodit zpátečka, nebo neuměl hodit zpátečku nebo něco takového..(už si to moc přesně nepamatuju.. měl jsem dost starostí s mou bolestí…)… Další věc je ta, že to nebyla těžba na černo.. protože jsme jednali dle zákona 114/92sb §8 odst. 4 …(ale to je jedno) Takže jak říkám.. když si přečteš můj pravdivý příběh a příběh novinářů tak pravda je úplně někde jinde.. Takže já už novinářům nevěřím… :-D :-D :-D .. v pátek jdu na výslech tak jsem zvědavý co a jak :-D

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:33 ® lubo OV
lubo OV

Kluci nevíte, kde se dá koupit čistá kukuřice, bez všelijakých drcených zbytku a jiného bordelu mezi zrny. Kdekoliv kukuřici koupím, je tam dost rozdrcených úlomku zrna a různé jiné plevy. Zkoušel jsem různé obchody s krmivy, sila atd. Kromě rybářských potřeb. Nemám zájem dát za kilo kukuřice dvojnásobek normální ceny.

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:28 ® džigit

Zcuter> mně tam skočilo toto http://m.denik.cz/…lanek/273211 :-P

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:22 ® inspo

Zcuter> Tož zajímavé čtení. :-)

Ty jsi Pat nebo Mat? :-)

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:17 ® LeoC reakce na …
LeoC

daja> je fajn, koupil jsem si ho taky, hlavně ty přihrádky dole na háčky a obratlíky mě nadchly, ale na návazce pro řeku to není. Zkoušel jsem udělat delší návazec, který jsem tak nějak párkrát omotal dokola a nakonec jsem u vody chytl ku…ho nerva a navázal návazec nový, bo ten nachystaný se mi zamotal a tak jsem odpálil další asi 4 návazce.

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 10:16 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

inspo> no.. tak trochu.. :-D :-D .. tady máš odkaz.. čti.. jen – není vše tak, jak se na první pohled zdá…Novinář si to hodně upravil vůči sobě.. Takže nevěř všemu, co tam je.. http://karvinsky.denik.cz/…policie.html

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 9:59 ® džigit

kamos007> Ty si paprika!?!Nic si nepochopil… :-((

reagovat
foto/forum/2011/th-img17389.jpg
Středa 20. dubna 2011 v 9:20 ® inspo reakce na …

kamos007> Když si vezmeš pár, tedy 2 ryby, tak to bude v pohodě. :-)

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 9:19 ® inspo reakce na …

Zcuter> Copak se stalo? Nějaká nehoda?

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 7:44 ® kamos007
kamos007

A pište si co chcete mi je to volne jste jenom parta fanatyku chyt/pust a každého normálního rybáře který si veme pár ryb by jste nejraději ukamenovali.

reagovat
Středa 20. dubna 2011 v 7:37 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Stroft> no ale kdo je tu blb? kdo mě tu furt buzeruje no? vy mě buzerujete za to že proč beru pstruhy když je můžu pustit a koupit si je sice zákon neporuším ale když si je vemu ale aspoň jich bude více, tak já bych zase mohl buzerovat já vás proč jezdíš autem na ryby? vyfukové plyny ničí naše ovzduší proč? když můžeš jít pěšky nebo na kole co???

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 23:33 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

Stroft> Myslím, že k tomu není co dadat.. :-D :-D

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 23:29 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

kamos007> já jsem na kotník došlápnout mohl.. respektive na celou nohu jsem mohl došlápnout.. jen mne prostě stehenní sval neudržel…

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 23:28 ® Stroft
Stroft

zlomiljsemprut> Uf, nejsem si jist, že víš co je to „veselo jak na prvního Máje“ ale jsem si jist, že kamoš007 je magor jak se patří.To, že neumí česky, bych svedl na jeho učitele. Že je to masařka bych svedl rovněž na jeho učitele-potažmo na jeho vrozenou inteligentní vadu. Ale na co svézt jeho troufalost, snad jen na to, že demokracie nemá hranice a každý blb si může říkat co ho napadne.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 22:57 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Uf, po měsíci jsem se dostal na chytej.cz a tady veselo jak „na prvního mája“. :-)

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 22:53 ® kamos007
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> to jako fakt tolik? nebo to bylo myšleno jenom tak jak na těch fotkách?

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 22:52 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> myslíš po ten na který ještě před pár dny nemohl ani došlápnout???? A navíc jak ty to můžeš vědět v životě jsi mě neviděl tak neříkej nic o čem nemůžeš mít ani páru.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 17:49 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

lubo OV> Až tak? Já bych zase tak nepřeháněl… Ale dík…

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 15:56 ® lubo OV
lubo OV

kamos007> taky bych ti rád doporučil prezentovat takové krásné úlovky, jaké ukazuje IV.TO.ŠIRDA na té třetí fotce. Ale nejsem si úplně jistý, jestli bys pochopil, co je tím myšleno. PS.: Zkutera nechej raději na pokoji hochu. Jemu nesaháš ani po kotníky (ani znalostma přírody a už vůbec celou mentální osobností)

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 15:52 ® lubo OV
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> krásný úlovek Ivetko. Fakt macek, Kamos07 ti musí závidět.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 14:37 ® Stroft
Stroft

To není jig ale takzvaný megajig kde je cena za 500gr taktéž 500,–kč + guma cca 100,–kč.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 13:12 ® džigit

Stroft> pro inspiraci :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img17380.jpg
Úterý 19. dubna 2011 ve 12:36 ® džigit

na plavačku jsou pouzdra dobrý,sám mám dvě,ale u feedru zjistíš,že většinou nemáš TO pravé :-))

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 12:27 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

daja> hlavně ze startu sezóny jak jsou zrzlý prsty to dost pomůže, teď už mě to netrápí – návazec mám i poslepu do minutky, ale je pohodlnější to zrobit doma

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 ve 12:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> jigovou hlavu o gramáži cca.500gr si nějak nedovedu představit.Navíc je potřeba použít system více troj. nebo jednoháků,bez nechtěného zamotávaní. Něco se mi v hlavě rysuje, nakreslím a pošlu.

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 9:23 ® daja

Vcera jsem si rekl dost bylo navazovani navazcu na feeder u vody a koupil jsem si krabku za 95,– ted si navazce pripravim pekne v klidu doma a u vody to bude bleskova akce (nezastiram, ze jsem se inspiroval na nasem rybarskem srazu, kde takove krabicky nekteri taky maji) :-) http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…54-2600.html

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 9:17 ® daja

Stroft> no jestli chceme chytat na makrely vertikalni privlaci, tak to bude chtit nejake tezke jigove hlavy, aby jsme je dostali ke dnu. Je fakt, ze 500,– to uz je krapet hodne i na me :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:57 ® Stroft
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ivet, nedávej prosím tady takové fotky neb závisti puknu:-) Spadl jsem z motorky a jsem na čas mimo rybářskou aktivitu:-(

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:56 ® Cudla
Cudla

IV.TO.ŠIRDA> Na těch schodech ten je ,ale pravou ruku si si nenamočila,ten to ztěžka rozchodí:-D

reagovat