Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.653 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. dubna 2011 ve 22:02 ® Stroft reakce na …
-
relis> Mno, nejsem z toho nadšený
reagovatAlespoň, konečně vím kdo je to Relis
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:53 ® relis reakce na …
-
Stroft> Promiň musel jsem to prásknout.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:52 ® relis
-
Výsledky závodu na Bučině
1. Stroft 5565g 2.Havránek 5555g 3.L.Tichá 3160g Všechno v bílé rybě,na Bučině snad žerou kapři jen na večer. Neumím si vysvětlit proč se nachytil ani jeden kapr.A je jich tam dost!
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 18:11 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> jak znám tu vodu, tak tam najeli. Často tam mívají svůj okruh, kterým proplouvají v pravidelných intervalech.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 17:10 ® Ciffik
-
lubo OV> tak já jsem si dneska přivstal a kouknul na tvou vodu…do těch 9 jsem poctivě ,,anglánoval,, – pár plotic a cejnek pak jsem na to neměl a hodil tam feedry a co 15 minut kapřík 40–48 cm (48 na exkurzi chladící techniky)po dvouhodince jsem vzdal i feedry vichr a vlny jak …chytáno kuku/červ jen mi vrtá hlavou jestli ti kapříci najeli během navazování feedrů nebo už tam byli a jen mi potvory na plavku nechtěli brát
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 15:54 ® lubo OV
-
Po včerejším úsěšném zahájení jsem se tak namlsal, že jsem si dne vzal dovolenou a šel ráno zase. I když jsem po shlédnutí předpovědi počasí jsem tušil, že už to nebude ono. Čekal se prudký pohyb tlaku kolem poledne a následná změna počasí. Tak jsem si řekl, že dopoledne to bude ještě OK. Ráno bylo vše OK, přišli 4 kapříci cca 42–47cm. V devět došlo k té avízované změně a až do oběda byl revír bez pohybu. Ale i tak hezká chytačka. Nástraha opět nerozhodně, dva kousky na kukuřici a dva kousky na rohlíkové boilies vytuněné česnekovým dipem.
Pro kamos007: jahodový dip, na který chytal kolega vedle byl o ničem. Pokud trváš na ovoci, možná by byla úspěšnější meruňka, nebo ananas. I když pravda nejúčinnější nástraha na ryby je u vody přemýšlet (to není nic osobního na tebe, spíš řečnický dovětek)
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 15:43 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> no, ono je to jiné případ od případu. Že ty jsi neviděl, vytáhnout rybu na nic jiného, ještě neznamená, že ryby na nic jiného nejdou. Záleží na revíru a ještě asi dalších deseti věcech. Chytal jsem na jednom revíru u Jistebníku.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 11:59 ® džigit reakce na …
-
kakadu> počkej až budeš moderovat finále v Čez aréně a najednou…
reagovatTaky v rámci výcviku
- Pondělí 4. dubna 2011 v 11:05 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Ale prdlajs vandalismus.Ono to bude zcela legální praktické cvičení v rámci technicko metodického zaměstnání se zaměřením na střelbu a zásah pohyblivého cíle.Zdárným zvládnutím dojde k vytunění tvého bojového vozidla a obohacení výbavy o účinný druh klimatizace.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:51 ® džigit reakce na …
-
džigit> pojištěné-překlépek
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:40 ® džigit reakce na …
-
kakadu> hele hele !?!? Sice to mám proti vandalům poještěné,ale takhle navádět mladého kluka.Počkej až navedu Hanysa,ať Tě nechtíc trefí pukem
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 10:35 ® inspo reakce na …
-
kamos007> Nikdy v životě?
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 9:06 ® kakadu reakce na …
-
Ciffik> No vida jaký jsi šikula.Ještě pár vycházek a budete dobří kamarádi.Na závěr pak posuneš střelbu na nejvyšší level a budeš trefovat kuličkami z ložisek okna džigitova mikrobusu v pohybu.
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 8:47 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> no hlavně,že sis ještě nevystřelil oko,či někomu okno
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 22:50 ® Ciffik
-
víkend pracovní – tak jen dneska odpoledne na skok, skoro se opakovala minulá vycházka, přišlo pár plotic, perlín, amurek a na závěr najeli kapříci…na většího jsem čekal marně
ale co mě těší začínám se kámošit s prakem
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 22:28 ® Koudy
-
kety.vydra> jasan,něco společně podniknem…
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 22:11 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> bylo nás tam cca.40.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 22:06 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Nekecej
reagovat.Tak to je drsné… Kolik bylo účastníků?
- Neděle 3. dubna 2011 ve 21:57 ® Stroft
-
Včera jsem byl na závodech na Bučině. Za celý závod se nechytl ani jeden kapr
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:00 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Prej amatéři a závistiví rybáři…
reagovatTeda,nejsem ani jedno
- Neděle 3. dubna 2011 v 18:26 ® kamos007 reakce na …
-
inspo> tak ja sem na nic jineho neviděl vytáhnout rybu.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 17:54 ® inspo
-
kamos007> Tobě ne, ale ostatním třeba jo. Ale tys to napsal tak, jako kdyby se kapři živili jen žížalami a červy.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 15:52 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> a kde si zahajoval??? jinak k tem rohlikacum ja mam taky rohlikove bojli made in doma v jahode kazdy rok mi na to sli a ted ani potah, tak nwm.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 15:47 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> stava se, dneska jsem byl a chlapik vedle tradičně na červy tahal jednoho za druhym na žižalu to taky šlo okolo a mě se povedl na pufku s příchutí mušle
reagovatten kapr inač lín a cejni na žížalu.
- Neděle 3. dubna 2011 v 15:45 ® lubo OV
-
Tak jsem dnes teda taky konečně zahájil a naprostá spokojenost. Kapříci šli hezky. Tenhle tu mou sezónu zahájil – 45 cm. Ráno šli výhradně na rohlíkové boilies vlastní výroby, vytuněné česnekem. A po deváté už jenom na osvědčenou kukuřičku, až na jednu výjímku v poledne, kdy se ještě jeden kapřík na česnek ulakomil. Celkem vytaženo devět kousku 40–46 cm a jeden kousek upadnul pár vteřin po záseku. Z toho na kukuřičku 4 kousky a na česnek 5 kousků. Napřed jsem teda česneku moc nevěřil, ale kamarád Diki mě přesvědčil na zkoušku a měl pravdu. Pro ortodoxní feederaře: mé nové pípáky s příposlechem nemají chybu
Poznámka pro kamose007: vlevo chytal kolega na červy a vpravo na žížalku. Na tyto nástrahy ani jeden nebodoval.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 15:28 ® lubo OV
-
Tak se vám toho posledního chlapáka duháka přece jen podařilo vytáhnout. Hold čekal na vás
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 15:26 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> už se těším až se oteplí voda a poroste rákosí, nachytám hnojáky, koupím červy a kukuřici a budu chodit na líny
reagovatsamozdřejmě líny pouštím bo je to pěkná ryba a je jich málo.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:53 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> Na Bašku chodí jen amatéři a závistiví rybáři
reagovat, ale tím nemyslíme tebe… takže se držíme Olešné, cedule tam nejsou schválně…Širda čeká až tam sednež,že ti vezme papíry
(cedule dodáme)
- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> T.I.M. ti gratuluje a máme radost z toho lína, konečně se nasazování línů začalo projevovat. Až uvidíš u Řehánku červ.Renaulta, tak se zastav, hodíme řeč,lovím do 19.4.Jistebník, tak se na ryby nedostanu
reagovatŠirda.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 13:06 ® kamos007
- reagovat