Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.642 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 3. dubna 2011 ve 12:53 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Na zahájenou bída, první jsem vytáhl kapra, ale ten nebyl na mojim háčku byl na utrhnuté paternosterové montáži a potom až za dlouho jsem vytáhl kapra 44 na feeder, včera na feeder 1 kapr 42 a 6 cejnů a dneska na feeder 3 cejni a na položenou 1 lín 27 a kapr 43. fotky hodím později.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 12:52 ® gajdus reakce na …
-
omlouvam se za cestinu
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 12:51 ® gajdus
-
ahojky tak jsem vcera byl kouknout na jednu takovou louzi ne jako rybar ale jako zachranar malych i vetsich stik braly neskutecne na zizalku i cerviky mno nachytal jsem jich 16 od 15 do 20cm nic vetsiho a vsechny byly bez poraneni pusteny do jinyho reviru tak doufam ze se jim tam bude darit a zitra tam jedu znova bala to dobra zabava(ta louze se ma do 2 mesicu zasypat z duvodu sanace naseho doly zdevastovaneho okoli) a byly by skoda je nechat zasypat kdyz jich tam je tolik a ne jen stiky tak zatim pacek
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 11:48 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahojky,na zahájení mi bylo bost zle tak jsem to neriskoval.Druhý den jsem popisoval níže.Dneska jsem chtěl jít,ale jsem po noční,tak půjdu asi zítra ráno.U Řehánku? Co bych tam dělal? Už léta jezdím na Bašku a na Olešnou víceméně až později po dravcích.Ale co je postavená ta cyklostezka tak spousta pěkných míst ztratila kouzlo a z mého pohledu se z Olešné stala D 1 .Prasárna. Když jsem byl pro papíry,tak jsem Musiala upozornil na to,že z obou stran od přítoku nemají cedulema vyznačené chráněné pásmo…Dobrá past na toho,kdo si sedne do vrbiny…Přižene se aktivní Urbiš a je schopný sebrat papíry…
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 11:40 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> tož se pochlub co jsi chytl na zahájenou?
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 11:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kety.vydra> kde jsi byl na zahájenou? Co jsi lapl? Čekali jsme tě u Řehánku.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 11:15 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahoj,jo jo čápi jsou tady… Tak ať se vám daří.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 11:14 ® kety.vydra reakce na …
-
Koudy : Hoj Kudrnáči,až se ten blázinec uklidní,zajdem na ryby.Teď mám blázinec…Minochodem,proč bych chodil někam,kde to nebere,když můžu chodit tam,kde to bere…
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 23:07 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Gratulujeme, nádhera, my se vrátili s LeoC z Harty : hejno plotiček a cejnů, kapřík žádný – voda ještě studená.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 22:20 ® Koudy reakce na …
-
kety.vydra> zdar draku!!
reagovatměl jsi jít na olešnou…já byl včera i dnes,vždy od cca 13hod do 17hod,lidi nějací byli ale žádná divočina,na flek který jsem měl vybraný jsem si vždycky sednul…co se týče ryb tak za oba dny já asi 30kaprů(kámoš asi 40kaprů)nej 47cm,brali na vše…
chytačka fajná
- Sobota 2. dubna 2011 ve 22:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Včerejší úspěšné zahájení na Olešné… kapři brali ve sloupci jak strhaní, celkem 7 kaprů, největší 50 cm a plotiček nespočítaně.Čápi už jsou tady.Dnes k večeři duhák 48cm…krásné zahájení letošní sezony.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 21:24 ® kamos007 reakce na …
-
kakadu>
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 21:22 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> ale na olešné bylo téměř prázdno, to bude tím že to nebere.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 ve 20:20 ® kakadu
-
Takové události se dějí i jinde.To vám tak sedím tento týden u vody a lovím si na spláveček 5 m od břehu.Po páté vytažené rybě propuká nervozita a těsně ke splávku mi přilétá jedno těžkotonážní olovo z protilehlého břehu a druhé od 30 m vzdáleného rybáře sedícího na stejném břehu jako já.Ryba odjíždí z místa lovu a já volím docela klidný přesun do mělčích partií, kde se oba pitomci nacházejí.Do 10 minut vytahuji jednoho šupiho z pod noh volovi po mé pravici.Přecházím k troubovi na druhé straně a u křáčku kde sedí zdolávám do 30 minut dalšího šupináče.Oba byli v tu chvíli před stádiem výbuchu a pomsta byla dokonána.Nakonec jsem si dovolil několik nepublikovatelných výrazů na rozloučenou a šlo se domů.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 19:44 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Se divím,že se tam všichni vešli a bylo to celkem vklidu.Bodejť by ne,případný kapřík v síťce dělá s rozvášněnými lovci divy a každý se pak spokojeně a šťastne usmívá na celé okolí,takže případný přehoz je přejit širokým úsměvem…Na Těrlu by případný provinilec dostal rovnou po hubě.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 19:35 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> a nebyl kravál jak je známo na bašce se chlapi rádi přehazujou zvlášť když je plno
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 19:34 ® kamos007 reakce na …
-
inspo> žaden blud pufky letos nejdou
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 19:33 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> byl jsem na olešné, kapři moc neberou a jen žížaly a červy inač ani tuk, dneska jsem byl ráno na kaprový prut tradičně hovno a na feeder jsem chytil kapra 42 a 6 cejnů.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 18:09 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> vyzkoušíme, uvidíme
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 17:16 ® inspo reakce na …
-
kamos007> Co je to zase za blud.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 17:12 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Hele ty řezníku,přiznej se,kdes byl včera a dneska na zahájení? Já jsem dneska po noční sedl na Bašku na dvě hoďky a to čistě jenom jako pozorovatel.Protože,co mi do telefonu referovat taťka-jsem myslel,že celý Frýdek zjančil.Na jednu stranu dovedu pochopit ten pětiapůlměsíční absťák po kaprech.Frýdečáci ho musejí nějak zahnat,ale na druhou stranu tohle nemá s rybařinou co dělat,to je těžká těžba.Překročil jsem svůj stín a sedl si rovnou do epicentra,tzn. nechal jsem si příchozí sednout na ty slavné 3 m.Dokonce jsem se dal do řeči s místními „machry“ ze včerejška.Zjistil jsem,že naštěstí nastal trochu obrat.Místní borec mě informoval,že včera nějaký kolega stihl dopoledne popíchat 50 kaprů a proto dneska neberou.Korunu tomu nasadil porybný (nebudu radši jmenovat),který už tradičně na takové akci nesmí chybět a přifičel na jeho vkus asi zřejmě pozdě,neb prohlásil: Že ať už konečně někdo odchytá,Ať si může taky sednout.Pokusím se myslet si,že to myslel jen ze srandy…Budiž některým přičteno ke cti,že si vybírali a brali kapry až od 45 .Dokonce i můj otec se to naučil…Mám za to,že Frýdek víceméně umí zarybnit vodu a člověk si zachytá.Sice je to v drtivé většině o kaprech,ale to Frýdeckým evidentně vyhovuje.Takže spokojenost na obou stranách,jak ze strany místních kaprobijců,tak ze strany funkcionářů.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 16:34 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> kapři berou jenom na žížaly a červy inač nic.
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 16:00 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> Tondo, nemohl bys mi sehnat jednoho deseticentimetrového kapříka do akvária? Dneska jsem byl výlovu, ale žádný malinký se nenašel
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 15:55 ® lubo OV
-
No jak to tak tady čtu a sleduju počasí, teplo už je, tak asi zítra taky konečně zahájím. Sfouknu celozimní prach z chvercajku, sbalím kukuřičku a rohlíkové boilies a hurá na kapříky
reagovat - Sobota 2. dubna 2011 v 9:43 ® Zcuter reakce na …
-
škoda že už neplave dál viď peťo
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 ve 21:40 ® kamos007
-
Kapřík 44 cm na feeder.
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 19:59 ® gajdus reakce na …
-
vim jeste o jednom krasnem zvuku jmenem rev a to kdyz prijdes domu po vyplate o dva dny pozdeji ten tedy je panecku
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 19:58 ® gajdus
-
jj cifik dekuji
reagovat - Pátek 1. dubna 2011 v 17:09 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Souhlasím.A taky znám z vlastní zkušenosti.To je ten nejkrásnější zvuk na světě-řvoucí brzda navijáku
reagovat. No,hezčí už je snad jen řev při narození potomka,ale ten nezažíváš pořád,že
. Takže po letech je ten ječící naviják zase tím nejkrásnějším zvukem na světě
- Pátek 1. dubna 2011 v 16:39 ® lubo OV
-
kety.vydra> feeder sledovat netřeba. Já samozřejmě dávám pípák
reagovatAle i bez pípáku při nastražení třeba kukuřice pod háček (tzv. na vlas) se kapr zasekne sám a tebe spolehlivě upozorní vrčící brzda. Znám z vlastní zkušenosti.