Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.260 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. března 2011 ve 20:58 ® džigit reakce na …
-
Hora> ta s bagrem je nějaká postarší,viď?
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:52 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007>ty 4 druhy jsi uhodl přesně,ale v kýbli jich je 500, ale to se těžko hádá, když nevíš jak velá je ta ryba
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:50 ® Hora
-
Mě stačí se podívat na kanál na Odře od železničního mostu ke splavu a stačí.Kdyby to osadili pořádně rybou,tak se tam můžou dělat závody pro plavanou a feeder.
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:41 ® džigit
-
Hora> tak tu „stoku“ už jsem viděl
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:35 ® Hora reakce na …
-
džigit> doba se mění a břehy kolem vod taky.Stačí jet kolem Ondřejnice ve Staré Vsi,hnus velebnosti ( ty některé citáty z filmů celkem sedí )
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:30 ® džigit reakce na …
-
Hora> právě jsem se chtěl zeptat,kde to je.Nějak jsem nepoznával…
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 20:27 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no do dobrého plavačkáře mám daleko.Chytám tak,abych si užil trochu volna u vody,ta plotka v té ruce není vidět,nebyla větší než moje dlaň.Ale ty předtím byly i větší.Hrubě jsem podcenil počasí a byl jsem zmrzlej jak houno.Ale bylo fajn. Hezký pokec v chladném počasí.
reagovatJinak mně překvapil vykácený lesík na koupališti v Brušperku,s ním tam bylo v létě líp.
- Sobota 26. března 2011 v 19:52 ® kamos007
-
a do kyblíka vleze tak tisíc možná více těch prcků
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 19:49 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> aha to jsem nějak přehlédl, asi 4 druhy ryb možná pět jedno jsem neidentifikoval, tolstoji, kapříci, amur a střevlička východní
PS: pokud to nízké neni kapřík hlava není vidět takže nemůžu říct sto pro ale asi to amur bude
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 19:44 ® Stroft
-
Dnešní ufoukané a uplakané odpoledne ve znamení kaprů. Opět velmi slušná rybačka lapeno 1× cejn velký,3× plotice(všechny cca 30cm) a 20 kaprů od 35–48cm. Vedle mne, si k mému překvapení, sedl Adam(z chytej) a taky si slušně zachytal.
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 18:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> stále mi tady chybí tvá odpověď na mou otázku dne 24.3. v 16.13h, tak se vyjádři kolik vidíš druhů ryb ?
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 18:43 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes jsme se potkali s p.Horou… je to velmi dobrý plavačkář, který taktiku lovu vysvětluje polopaticky. Dověděla jsem se např.jak správně uvařit pšenici a jak vyměnit feedrové krmítko…učitel chytil 6 plotic a já dnes nula bodů, ale příště ho zcela určitě porazim
reagovatjinak kosa a rychlý úprk domů.
- Sobota 26. března 2011 v 15:08 ® kamos007
-
Jinak ale sice bylo malo ryb ale byly pěkně vypasené
reagovat, ny žlabově jsme našli mrtvého raka ale ten byl pořádný ten asi pošel stářím.
- Sobota 26. března 2011 v 15:07 ® kamos007
-
ale vydra je i na rozsiškách bo tam byla napůl sežraná žáva v potoku.
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 14:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> díky,že ses aktivně zapojil… Širda zastává názor,že mládí vpřed
reagovat - Sobota 26. března 2011 ve 13:53 ® kamos007
-
Dneska jsme opět lovili, slovili jsme spodní část potoku co po soutok od kteréhojsme posledně lovili kde jsme slovili 150 pstruhů ztoho jeden duhák (nej ryby potočmeni okolo 30-ti)pak jsme odbočili na rozsušky tam sme slovili 35 ryb z toho asi 5 duháků nej 28 pěkně vypasení 3 lipany tak 8 cm a zbytek potočmeni nakonwc jsme lovili žlabov a tam jsme slovili 14 ryb z toho 2 siveny zbytek potočmeni, sranda byla jak jsem vysazoval ryby že se semnou urval břeh a ja byl po prdel v studené vodě
reagovat.
- Sobota 26. března 2011 v 10:15 ® kety.vydra reakce na …
-
Ciffik> To skákal po jedné noze jak vrabčák?
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 9:55 ® Ciffik reakce na …
-
kety.vydra> na benátkách se potuloval jednonohej a nechával se krmit pomalu z ruky, najdu foto hodim sem
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 6:47 ® bojka reakce na …
-
kety.vydra> krásny nasaďák, ten musel přiletět přímo z bažantnice
reagovat)
- Pátek 25. března 2011 ve 23:45 ® kety.vydra
-
Dneska jsem měl příjemnou společnost u vody
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 23:35 ® kety.vydra reakce na …
-
jaki> Gratuluji! Moje dcerka měla při narození 51cm a 3,45 kg…Že by se v těchle „kapřích mírách“ rodili budoucí rybaříci?
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 21:12 ® jaki reakce na …
-
No zatím čtvrtý,2rybáři a 2rybářky pátý bude na přelomu června a července.
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 19:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
jaki> velká gratulace k takovému trofejnímu úlovku od mého týmu, kolikátý úlovek to už je? Hlavně ji přejeme zdravíčko…
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 14:14 ® jaki
-
I když jsem nebyl u vody dnes"úlovek"51cm a 3.40kg vnučka,snad bude rybářka jako Ivetka.
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 8:29 ® kakadu reakce na …
-
Ciffik> Zbytečně se podcenuješ.Však se sám přesvědčíš,že to nebude problém.Až budeš mít čas,tak zajdem k vodě.
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 8:22 ® Ciffik reakce na …
-
kakadu> tak teď jsem se pobavil
zázraky se občas dějí, ten prak možná ještě, ale ruku to fakt né. Větší kopyto si u vody neviděl věř tomu.
jinak kluci dík za ochotu já myslím, že to něco málo dopiluju časem…vždyť to byla 5. vycházka k vodě s waglerem
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 8:15 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> ok jsem určitě pro, teď bude spíš problém s časem…nepotrvá dlouho a budu pár týdnů mimo Ostravu
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 8:10 ® kakadu
-
Ciffik> Neboj.Přes léto uděláme malý srázek někde u vody a doladíme i střílení prakem.Ono to zase není až tak složité.Stačí dodržet pár jednoduchých pravidel a bude to lítat přesně tam kam potřebuješ.I rukou se dá přesně na kratší vzdálenost nakrmit,ale opět je to o dodržení několika pravidel.Vše se vlastně dá přirovnat ke střelbě z flinty.Tělo,zrak,muška,hledí a cíl jsou v jedné přímce.
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 6:32 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Ten dvojšvih jsem myslel s nadsázkou…
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 4:52 ® Stroft
-
Ciffik> Když tě tak čtu, potřebuješ naučit základní praktiky. Na waglera umí nahodit každý trouba ale nakonec zjistíš, že je to o přesném krmení, v té nejlepší kombinaci suchého a partiklu. Dravečka jsem měl tu čest poznat a je to Rama mezi másly
reagovatPokud chceš, jsem ochoten zasvětit tě do anglanové plavané na vyšší úrovni.