Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.847 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. března 2011 ve 20:17 ® IV.TO.ŠIRDA
-
První jarní den jsme si náležitě užili… se Širdou na výlovu a vytírali jsme štiky.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 20:08 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> no s třením snad jo, nicméně když koukneš k sousedům do ,,Z lovu,, pár krupičkovejch už lapli
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 19:53 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Né,ne.To jsou kapky vody.Ještě mají, minimálně, měsíc čas.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 18:56 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> zdá se mi to, nebo jim začíná rašit třecí vyrážka? foto č.2
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 18:54 ® Ciffik
-
dle hesla:,,u kompu dvojšvih nenacvičíš,, jsem se vydal na vyšk. tůně, první pokus nebyl nic moc teda spíše nic než moc, jelikož rybky se mi smály až se za břicho ploutvičkama popadaly následujících 40 min,
reagovat
kdy jsem neudělal jediný záběr, pak je to asi přešlo rybky najely do krmení a zhruba v 5 minutových intervalech jsem tahal jednu ploťku za druhou…značně jsem však podcenil oblečení což se mi stalo po nějaké době osudným – valil jsem do tepla domova, ale suprově jsem si to užil - Pondělí 21. března 2011 v 9:29 ® jaki reakce na …
-
Jo,byl jsem zaujatý jak se patří protože se chci plavané letos věnovat ale na špičku nosu jsem dohlédl tak se nic nestalo.
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:09 ® Hora
-
kety.vydra> 14 dní sluníčka a bude super chytačka,už se těším
IV.TO.ŠIRDA> potvrzuji,byla výborná,stejně jako jednohubky,ty chválilo více lidí,viď kakadu,jinak fotky ze srazu jsem dal do svého alba.
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:08 ® kety.vydra
-
Bábovka byla velmi velmi výborná !
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:03 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, moc se omlouvám, ale včera jsem kvůli Superstár v TV dost odbyla dokumentaci z našeho povedeného srazíku. A proto doplňuji,že Lubova Ali upekla všem zúčastněným výbornou bábovku, p.Horovi chutnala a Širda komentoval se slovy : Ali se může znovu vdávat
reagovatCiffiku – příště už jen s komentářem…
- Neděle 20. března 2011 ve 21:00 ® kety.vydra reakce na …
-
Hora> Už se těším.Od příštího týdne se má teplota pomalu zvedat a má být sluníčko,tak bude u vody fajn.
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 20:53 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ve svém fotoalbu jsem objevila fotky Jakiho,jak pozoruje Kakadův dvojšvih (dvojskok)tak pozorně,že si zapomněl otočit cigaretu…nebo byl na vině alkohol? Jaki-vysvětli nám to
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 20:52 ® Hora reakce na …
-
kety.vydra> za pár tejdnů bude líp
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 20:34 ® kety.vydra reakce na …
-
Hora> Jo jo,voda je studená.Ryby najíždějí klidně i až za dvě hoďky po krmení…
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 19:55 ® Hora reakce na …
-
Ciffik> Ploťky na hnojky a perlínky na rohlíček,nic více jsem neměl,jo a krmeno namočeným chlebem s hlínou z krtince.Fišle najely cca za hodinu po zakrmení.
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 19:24 ® kety.vydra
-
Dnes jsem vyrazil s kamarádem a konečně jsem si šáhl na prvního letošního kapříka…
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 19:22 ® Ciffik reakce na …
-
Hora> fuha tka perlíni tam bejvali o tom žádná, ale žes jich lapl víc než ploťek
reagovatna co to kousalo?
- Neděle 20. března 2011 v 19:20 ® Hora
-
Tak dnes na VT jsem si trochu zachytal cca 8 plotiček a 12 perlínků běžné velikosti.
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 18:09 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> No teda......zvláštní choutky, nechat se v posteli švihat
reagovatNuž co, každý máme nějakou úchylku
- Neděle 20. března 2011 v 18:05 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> tak to potom kde co vysvětluje
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 17:10 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> jo, jo, už 10 let. Ale já mluvil o dvojšvihu v posteli
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 16:12 ® Stroft
-
Po včerejším, abstinenčním
reagovatpohodové srazu jsem dnes neváhal a šel okoupat splávek, žádné zázraky jsem nečekal ale cejnci náladu nezkazili.
- Neděle 20. března 2011 ve 14:09 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kakadu dojšvih, jenže pak se přihnal Lubo se slovy: cože vždyť takle nahazuju 10let vzal prut a prvním pokusem přibral k náhozu pomalu polovinu přihlížejících
reagovatdebata tam/zpátky tam/zpátky šla už mimo mě
- Neděle 20. března 2011 ve 13:55 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Když jsem se ptala,co to Kakadu předvádí, tak Lubo se Širdou říkali,že je to dvojskok… a vy tady píšete,že to byl dvojšvih…tak co to vlastně Kakadu předváděl?
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 13:40 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, rybáři… ten pán v prsačkách prchal přes vodu před Milanem a Kubou… jinak to nevidim
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 12:32 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> to zas bude na žalobu
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 12:31 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> dvojšvih provádím pouze při sexu
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 11:51 ® kakadu reakce na …
-
daja> Tak nějak to bude.Až budeš vyrábět téčka tak se koukni sem:http://www.plavana.cz/…ni-wagler.Na fotografiích je zachycen můj vlastní jednoduchý postup výroby.Ty vyfocené polotovary mám ještě doma.Kdybych to já vůl věděl, tak jsem to vzal sebou.
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 11:07 ® daja
-
kakadu> a neni on nahodou kombinace ZTP+masarka? s tim pocasim je to jak naschval. Byt takhle pekne vcera, tak urcite by par prutu ve vode bylo. Kazdopadne i tak diky za nazornou ukazku dvojsvihu a hlavne se mi libilo to potopeni vlasce, jeste zkusim udelat to home made T-cko
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 10:12 ® Ciffik
-
to počasí si z nás dělá srandu né?
reagovatkur.a já chtěl dneska na ryby a asi z toho prd co bude kvůly super kounikaci s našima
je třeba vyzkoušet dvojšvih v praxi pokud možno né alá Lubo
- Neděle 20. března 2011 v 9:12 ® kakadu
-
Ten chlápek je pánové kapitola sama o sobě.Pokud přijde na svaz pro papíry, tak se ohání průkazem ZTP,povolenka za poloviční cenu,údajně je hrozně nemocný,nemůže na brigády a ejhle sami jste včera viděli jaký je to čipera.Takových je bohužel více.
reagovat