Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.230.831 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 11. března 2011 ve 21:58 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Dnes brali docela slušně… chytla jsem 5 jelců a 2 okouny, ale foukal studený vítr.V neděli jdu znovu možná bude krásně.Vrbice je už skoro celá rozmrzlá.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16885.jpgfoto/forum/2011/th-img16886.jpgfoto/forum/2011/th-img16887.jpgfoto/forum/2011/th-img16888.jpg
Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:59 @ fabrik

Dnes jsem se zašel podívat na Kuboň(1,2) ,počítám že do pátku budou bez ledu,

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:31 ® hanz.333

Ahoj,nevite jestli už je někde rozmrzle,nebo aspon z časti ,kromě vrbice,dikes.

reagovat
Středa 9. března 2011 v 18:12 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Kdo bude chtít chytat,tak si vezme i klacky.Odra je už chytatelná.Bečkárna má prozatím rozmrzlé pouze přítoky.

reagovat
Středa 9. března 2011 v 17:19 ® fusoč
fusoč

zdravim lidi,chtěl jsem se zeptat jestli nevite kde bych mohl najit něco o kvalitě vody v řece odře(ov)diky

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 13:00 ® daja

kakadu> a co pruty, taky s sebou? :-)

reagovat
Středa 9. března 2011 v 11:26 ® kakadu reakce na …
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> Dobrá práce Ivetko.O to bude naše setkání zajímavější. Nezapomente tedy 19.března,sobo­ta,Bečkárna.Sraz v 9 hodin.Jídlo, pití a dobrou náladu sebou.Z minula tam zůstali ještě 2 lahvinky vína.

reagovat
Středa 9. března 2011 v 10:54 ® inspo reakce na …

daja> Jenom aby. :-)

reagovat
Středa 9. března 2011 v 10:42 ® daja

inspo> No ono to zase tak horke nebude. Vis jak je to s jarnim planovanim… Pak prijde kveten, cerven, trava vyroste a komari zacnou litat. To se pak malokomu chce prodirat koprivama a odhanet ty male otravne potvory. Ale na nejake exkurzi by jsme se mohli domluvit. Vis prece, ze nejsme zadne masarky :-)

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 21:33 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Jéj,ten nás s kamarádem kontroloval na Kateřině.Ještě jsem dostal od kamaráda „kartáč“,protože po mém dotazu za chvíli porybný šmaroval se žebříkem kolem vody :-D .Ale jinak fajn chlapík.

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 20:46 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Dnes jsem navštívila Vrbici… je zamrzlá z 95%, ale rybáře jsem nakonec objevila, bohužel neměli ani klep…k mému překvapení se od Odry blíží obětavý a nekompromisní Kubas. Využila jsem našeho setkání a pozvala p.Vávru na sraz 19.3.na Bečkárnu a on hodinovou návštěvu přislíbil. Každý z nás zúčastněných mu může dát nějaký dotaz co se týká Rybářské stráže.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16862.jpgfoto/forum/2011/th-img16863.jpgfoto/forum/2011/th-img16864.jpgfoto/forum/2011/th-img16865.jpg
Úterý 8. března 2011 v 18:44 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> ja bych dal rybám ještě chvíli klidu voda rozmrzne oteplí se a ryby budou brát jak strhané :-)

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 12:46 ® džigit reakce na …

LeoC> ono nad Jileškama to na kole okolo vody moc nejde.Někdy to sjedeme po vodě a uvidíš :-)

reagovat
Úterý 8. března 2011 v 10:57 ® inspo reakce na …

LeoC, džigit, daja> Chraň vás ruka páně. Tohle jsou moje výsostné vody. :-) Za poslední tři roky jsem tam nepotkal ani živáčka, tak doufá, že to tak zůstane i letos. :-) Idkyž já chodím převážně ještě výš. Od Háje směr Lhota.

reagovat
Úterý 8. března 2011 v 9:49 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> myslíš ten úsek, který je asi kilometřík od mostu, jak se řeka začíná točit před Hájem? Tak to místo mám v plánu, až budu moct vzít kolo.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 22:24 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Slyšel jsem,že už částečně rozmrzá Vrbice.Jinak je rozmrzlá půlka malého Kuboně,ale to je na nic,ten je jen přívlačový.Ale povoluje velký Kuboň…

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 20:46 ® daja

Leo, dej na slova dzigita, vys proti proudu to vypada podle me o hodne lip. Pravda, ne vsude se dostanes autem, tak by jsi musel trochu slapat. Ale co by jsi pro ryby neudelal, ze? :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 20:42 ® džigit reakce na …

LeoC> kdyby si viděl ty fleky výše… :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 20:19 ® LeoC reakce na …
LeoC

inspo> letos mám takový plán prochytávat Opavu, a to místo v Jílešovicích má to kouzlo, že se tam luxusně dojede autem. V létě budu jezdit na kole, takže budu postupovat směrem k Ově.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 19:42 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hoši,já byla na Baníku… nahodila jsem červíky, kteří zůstali ležet na ledě a představte si,že žádná ryba to neprorazila,aby mi udělala záběr :-) takže ještě počkám…ve středu hlásí +10

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:03 ® inspo reakce na …

džigit> Jo jo. Zřejmě slušnej oddíl. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:00 ® džigit reakce na …

inspo> holt VIP revír :-))

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:52 ® inspo reakce na …

džigit> To je pravda, vystoupíš v Jileškách nebo v Děhylově na nádraží a prakticky hned můžeš nahodit. O tom Benešovu nemá moc cenu se bavit. Když tam na sebe vytahujou nože kvůli šupině, tak to mluví za vše.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:47 ® džigit reakce na …

inspo> ono je tam i dobré spojení vlakem a to c Benešovem docela chápu :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:45 ® inspo reakce na …

džigit> Vozem je kousek vše. :-) A na Benešov by mě nedostali ani párev volů a to to mám 10 minut pěšky od baráku.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:42 ® džigit reakce na …

LeoC> má strach,že mu tam vyberete těch pár ryb,co tam nechali :-D
inspo> vždyť to je kousek,když vezmeš,že se jezdí běžně na Benešov…

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:25 ® inspo reakce na …

LeoC> To určitě. Spíš mě, ale zajímá proč zrovna toto místo. Mi se třeba více líbí úsek řeky od Loděnice směrem k Ově, ale nikdy jsem tam nechytal, takže nevím, zda tam něco je. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:17 ® LeoC reakce na …
LeoC

inspo> Chorchus to má kousek dál, ale já z Poruby autem slabou 1/4 hoďku. A v létě beru kolo a krásná projížďka kolem Opavy, po 7 km zastávka na loděnici a pak další 4,5 Km až k mostu či o něco dál, takže taková 3/4 hoďka s občerstvením a projížďkou idylickou krajinkou.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 10:14 ® inspo

LeoC, Chorchus> Kam vás to až nohy zanesly. Takový kus od Ostravy. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 9:00 ® daja

Ja jsem letos zahajil v sobotu na Opave kousek nad soutokem s Odrou. Byl to cisty prustrel, ani zmena mista nepomohla. Potkal jsem 2 rybare a ti taky prd.

reagovat