Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.230.397 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. února 2011 ve 22:49 ® relis reakce na …

džigit> Koklovaný to fest.Kormoráni zasraní.Přežil tak šel do vody ostatně pro 98% mnou chycených ryb je vyhlášena amnestie či jak se to piše.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 22:41 ® džigit reakce na …

relis> jj,koukal jsem.Ted druhý byl nějaký klovlý ne?

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 22:36 ® relis reakce na …

džigit> Já byl v nedělu kaj se dalo a potrapil sem jeseny (nebo oni mě?)jsou na Z lovu. Igor nic.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 17:34 ® džigit reakce na …

kakadu> je to focene mobilem,tak to někde může vypadat,že jo.Ale opravdu NE :-)) A tam kaj se dalo,nam momentalně „rybaři“ bagristi :-((

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 17:29 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Díky za fotoreportáž.Co se dá dělat.Budeme muset ještě nějaký ten týden vydržet.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 16:49 ® džigit

dal jsem fotoalbum,pořízené mobilem při cestě autem do servisu v Bohumíně.
I když to někde neníaž tak vidět,je zamrzlo většinou všude.Odra pod soutokem s Opavou ještě plná nakupeného ledu.Vrbice u parkoviště obsazená opeřenci a lehce povolené Antošky už opět pod ledem.
Pokud má někdo v plánu na Odru k Vrbici,zapomeňte-těží se štěrk a to rozježděné svinstvo i s auty je snad na fotkách vidět.
Ostravice a Odra pod jezem je bez ledu

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 14:20 ® inspo reakce na …

Stroft> OK. Díky za odpověď. Trochu mě zarazilo, že ani na webu k tomu není žádná zmínka. Navíc všude píšou: „…včetně čtyř přesně kalibrovaných špiček…“ a vždy o pár řádků níž: „počet dílů: 3+3“. Ten internet je opravdu zajímavé medium. :-)

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 14:11 ® Stroft reakce na …
Stroft

inspo> Hele to já nevím, měl jsem ho roztažený a trošku jsem s ním protřepal.Špičky opravdu velmi citlivé, můj pocit, že nejtvrdší byla tak do 2oz. Jo a ještě tam měl kupu vlasců a super plavačko-feederové háčky.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 14:05 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> ceny pěkné a klobouk dolů, že je nabízíš, zvlášť když se na tom dá nějaká Kč vydělat, jseš frajer;-)

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 13:48 ® inspo reakce na …

Stroft> A v jakých gramážích jsou ty tři dodávené špice k tomo feederu? Hledal jsem na webu a všude je sice uvedeno, že jsou tři, ale nikde zmínka jaké.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 12:41 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> Díky.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 12:39 ® Stroft reakce na …
Stroft

kety.vydra> Ano,vše je od Mivardi.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 12:33 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> Ten feeder je od Mivardi?

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 11:17 ® Stroft
Stroft

Čau kluci, dostala se mi do ryky tato nabídka, jsou to cca.poloviční ceny. Pokud by měl někdo o něco zájem, písněte, dám Vám kontakt.

M-Liner 5000

pruty

Imperium Carp 3,9 m 3,00 lb – 3 díly – http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… 15ks----900kč

Reactor Carp 3,6 m 3,00 lb – http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… 8ks----500kč

Axiom Feeder 3,6 m 20 – 60 g – http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… 3ks---700kč

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 10:34 ® inspo reakce na …

LeoC> Tak až budeš vědět přesně, tak dej vědět. Můžem podřistat o multících. :-D

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 9:54 ® LeoC reakce na …
LeoC

Chorchus> jj, pokud by Hanča chtěla taky domů, tak bych asi jel v pátek, bo ve čtvrtek má zumbu až do 19:30 a to se mi určitě nebude chtít v Brně čekat. Kdyby ovšem jela třeba do Valmezu, tak bych se svezl s Tebou.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 9:52 ® LeoC reakce na …
LeoC

kety.vydra> nebyl, když jsem měl čas, tak ledy povolily a když zase přišly tak jsem měl dost práce.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 9:08 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

LeoC> Jsem si tak vzpomněl,byl někde vyzkoušet ty dírky,když ses tak nedávno ptal na nějaké blízké lokality?

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:50 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

LeoC> Já pojedu tuti 10. tak se domluvíme. Odpoledne pak stáhnu Hanise.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:40 ® LeoC reakce na …
LeoC

inspo> mě by to sedělo, ale ještě uvidím, každopádně, když pojedu, tak čtvrtek nebo snad pátek.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:40 ® LeoC reakce na …
LeoC

inspo> mě by to sedělo, ale ještě uvidím, každopádně, když pojedu, tak čtvrtek nebo snad pátek.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 12:16 ® inspo

Nechystáte se někdo do Brna na výstavu ve čtvrtek? Já bohužel jiný den nemohu a nechce se mi jet samotnému.

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 10:51 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Poslal jsem ti SZ.Pokud jsi ještě doma tak na to rychle koukni.Dobrý kauf

reagovat
Sobota 26. února 2011 ve 20:21 ® daja

Stroft> preju hodne uspechu pri lovu a uz se moc tesim na fotky a vypraveni zazitku. Jen tak mimochodem by me zajimalo kolik rocne investujes do rybareni? To musi byt silene cislo. Ale penize byly a budou, ,je treba si uzit co to jde :-)

reagovat
Sobota 26. února 2011 ve 20:03 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Dvoumetrový sumec z lodě(na odpovídající náčiní) je brnkačka. Horší bude jak mi vcucne woblera tahaného na proutku na candáta.To bude mazec.

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 19:56 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Držím palce.Určitě to bude krásný žážitek.

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 19:49 ® Stroft
Stroft

Díky všem. Fotit budu co jen půjde. Pod velkou borovicí máme schovanou „Emu“ to je sumec o kterém se při večerních ohních vyprávějí hotové horory, už několikrát byl na udici ale zatím se z nikým nemínil bavit. Domácí tvrdí že má 3metry, moc se mi to nechce věřit ale........ Každopádně jsem na něj připraven. Šňůra na 100kg, prut WFT NeverCrack multiplikátor Tica. Háky Owner a kus mládí v posilovně:-) mně dávají, vcelku slušnou šanci:-)

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 19:31 ® inspo

džigit> Jo jo, práce v lese na čerstvém vzduchu je fajn, jen se to nesmí přehánět. :-)

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 19:30 ® kakadu
kakadu

tak ten snad

reagovat
foto/forum/2011/th-img16669.jpg
Sobota 26. února 2011 v 19:26 ® kakadu
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> My jsme dneska také vyrazili na led ,ale dírky nám tam dělat nedovolili

reagovat