Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.255 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. února 2011 ve 14:49 ® kejra
-
Stokorunáčka putuje panu velkokarbenátkaři do Ostravy…želám všetko najlepšie
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 ve 12:17 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> No musím Petře uznat ,že bych si to také nenechal líbit,ale serte na to.Nic tím nevyřešíte.
relis:Znám jich velkou spoustu i mezi profi RS. V podstatě každého druhého.To ovšem neznamená,že toho budu využívat.Pokud jde kolem vody RS, tak ty papíry vytáhnu.Kolega z RS nahodí
,překontroluje i mě a nikdo nemůže říci ani slovo.Co se týče Milana, tak ten je nekompromisní,kamarád nekamarád.Pokud jde na kontrolu kolem vody,tak to bere hlava nehlava.
džigit:Je to vážně čerte nutné???
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 23:55 ® džigit reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 23:53 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Honzo já neblázním. Jen názor, že kontrola RS neplatí pro všechny stejně,mi přijde jako výplod chorobného mozku a návrat k režimu kde ruka ruku myje. Když se podívám napříč všech rybářských serverů tak dotyčný, je všude a ve všech fórech, kde prezentuje, vyčtené rozumy. Přitom, je všeobecně známo, že rybaří cca. 3roky s docházkou 5× do roka. A když mě takový neználek a teoretik nazve MAGOREM tak házím za hlavu všechen bonton a shovívavost a tvrdě se ohradím.
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 22:35 ® džigit reakce na …
-
relis>
reagovatněkterym nevysvětliš
- Středa 23. února 2011 ve 22:23 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Nevěřím…není možná…a těším se,že pokecáme o RS.....
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 21:29 ® relis reakce na …
-
kakadu> a kolik máš za sezonu kontrol když máš porybného v ryb.chatě.Pokaždé dostaneš zápis do povolenky když ide na kontrolu? Já bych musel mít kontrol jak maku při 160dochazkach.Bo u nás jsou tři porybní a každý týden tak kerysyk znich je. Ale je pravda že na řece kontrola ani jedna!
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:35 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Petře neblbni.
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé a mí kamarádi…zanechte urážek a výčitek…je vidět,že zima už je dlouhá a všichni z toho máme ponorkovku
Širdův názor na RS znáte,odznak vrátil se slovy,že nebude dělat pomocníka veřejné bezpečnosti,protože normální rybářská stráž bez přítomnosti policisty nemá žádné pravomoci,a proto Širda fandí profi rybářské stráži,která tyto pravomoci má…
„Rybář“ který napadl profi RS by měl být odsouzen stejným trestem tak, jako by napadl policistu… a už se přátelé nehádejme a těšme se na 19.3.tam pokecáme
reagovat - Středa 23. února 2011 v 19:30 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Tak to nemáš mezi RS kamarády, jinak by jsi nebyl kotrolován vůbec
reagovat - Středa 23. února 2011 v 18:22 ® lubo OV
-
No celou debatu o RS jsem teda nečetl, ale loni jsem měl 43 docházek a byl jsem celkem 4× kontrolován. Z toho jednou pofi RS.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 17:15 ® džigit
-
kakadu> už ho vidím,vlastně i nás…
reagovat - Středa 23. února 2011 v 17:01 ® džigit reakce na …
-
LeoC> teď ještě na co ho dáš?
reagovat - Středa 23. února 2011 v 16:28 ® kakadu reakce na …
-
LeoC> No vida a 19.3. to můžeš hned otestovat i s bolonkou na Odře.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 16:11 ® LeoC
-
džigit> Tak jsem si dneska zajel do Mošnova a mám vyřešeno. Shimano Sahara 1500FB… Hned k tomu Awa-Shimu feeder 0,16, doma mám 0,14 na druhou cívku a jsem spokojen.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 11:58 ® daja
-
nazdar bando, zima jeste nehodla ustoupit, vody zase zamrzly a ja mam abstak, takze se ptam. Chysta se nekdo o vikendu na dirky?
reagovat - Středa 23. února 2011 v 11:40 ® džigit reakce na …
-
inspo> a málem bych zapomněl na zákon o odpadech a „vodní“ zákon
reagovat - Středa 23. února 2011 v 11:30 ® džigit
-
inspo> když si k tomu přibereš oba zákony o policiích a třestní řád,možná začneš na věc nahlížet jinak
reagovat
A přiber ještě procesní právo a zákon o obcích - Středa 23. února 2011 v 11:25 ® džigit
-
inspo> tak to převedu do života-zasáhneš podle toho,jak moc Tě to sere,záleží Ti na nápravě či zlepšení a jak si si jistý v kramflecích v dané situaci. Ovšem následně oznámit a svědčit můžeš vždy.
reagovat
To je příklad,který jsem měl níže na mysli připomínkou o Tvé či mé přítomnosti při kontrolách RS-tam jsi vlastně taky jako svědek.Ve většině případů si kontrolovaný útok rozmyslí,i když…
Tohle už je na vlastním uvážení - Středa 23. února 2011 v 11:22 ® inspo reakce na …
-
džigit> Díky za materiál k samostudiu.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 11:20 ® džigit
-
jo a to je v případě,že je „aspoň“ podezření na tr.čin. u přestupků platí ustanovení ze zákona o přestupcích a tu máš odkaz k samostudiu
reagovathttp://www.epravo.cz/…ch-5190.html
- Středa 23. února 2011 v 11:18 ® inspo reakce na …
-
džigit> No právě. Většinou jde o přestupek a riskovat zdraví si dovolí málokdo.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 11:09 ® džigit
-
inspo> to je,krom toho,co Ti odpověděl správně Kakadu,trochu složitější. V zákoně to není jednoznačné.Záleží na výši škody,společenské nebezpečnosti atd.Měl by si určitě něco udělat,ale nikdo Tě nemůže nutit.V podstatě je to na Tobě a na tom,jakse na místě rozhodneš.Naše trestní právo je docela „zvláštní“.
reagovat
Dám příklad – § 76 tr.řádu Ti umožňuje omezit osobu na osobní svobodě při spáchání tr.činu,nebo bezprostředně poté, pokud je to nutné ke zjištění její totožnosti, k zamezení útěku nebo k zajištění důkazů. Je však povinen tuto osobu předat ihned policejnímu orgánu; příslušníka ozbrojených sil může též předat nejbližšímu útvaru ozbrojených sil nebo správci posádky. Nelze-li takovou osobu ihned předat, je třeba některému z uvedených orgánů omezení osobní svobody bez odkladu oznámit.
Ovšem-není to Tvá povinnost a taky je zde otázka,jsi schopen posoudit,zda jde o tr.čin a dále zda dáš přednost tomuhle řešení,před svým životem a zdravím? Tohle je složité a žáleží na mnoha okolnostech a tohle je jen nástin… - Středa 23. února 2011 v 11:08 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Neboj čerte.O diagnoze a účinné kůře na tvá bolavá záda rozhodne lékařský sněm chacharů.Jsme přece kamarádi.
reagovatPokud to nebude mo mo mo moribundus, tak tě jen ožerem.
- Středa 23. února 2011 v 10:54 ® inspo reakce na …
-
kakadu> No myslím, že i s telefonem toho moc člověk nezmuže.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:50 ® džigit
-
kakadu> no to ale nic nemění na tom,že nechápu,proč u mně chceš začít tím „posledním“
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:47 ® kakadu reakce na …
-
inspo> Bez telefonu můžeš tak akorát dotyčného upozornit na jeho nevhodné chování a tím riskovat vlastní zdraví.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:45 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Protože věřím ,že jsi člověk,který nepokazí žádnou srandu a já jsem zase člověk ,který udělá pro kamaráda první a poslední pokud je to třeba.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:37 ® inspo
-
Když se tu teď řeší ta RS, tak se zeptám na jednu věc. Co mohu jako řadový rybář dělat, když vidím někoho porušovat řád, resp. pytlačit. Policajty nezavolám, mobil k vodě nenosím.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:32 ® džigit
-
kakadu> A co Ty si,Mengele? Testuj se, ale proč zrovna na mně? Snad mame tu demošku,tuš by mohla byť jakasyk volba,ni?
reagovat