Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.163 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. února 2011 v 10:24 ® kakadu reakce na …
-
džigit>Ale prd.Nic takového nemám,ale otestovat se to může né?
reagovat - Středa 23. února 2011 v 10:14 ® džigit reakce na …
-
kakadu> Ty máš nějaký papír na Kryoterapii?
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:58 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Neboj.Ivetka ti dá masáž,vysekáme díru v ledu,šoupnem tě do vody a budeš zase fit.Studená lázen má blahodárné účinky a Širda to určitě patřičně okomentuje.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:51 ® džigit reakce na …
-
kakadu> jj,bude zmrzlá půda,mně šlehne ve hřbetě a po sedmé už nezajdu
reagovatchci vydržet aspoň „do švestek“
- Středa 23. února 2011 v 9:44 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Možná ho čerte vykopeš.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:30 ® džigit reakce na …
-
kakadu> já jsem pro kdejakou srandu,ale jestli myslíš,že pak půjdu toho psa vykopat?!?!
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:24 ® kakadu reakce na …
-
džigit> neser!!!!!!!!
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:21 ® džigit
-
kakadu> nemůžu,mám plánovanou šestou vycházku k vodě a pak dělám karbenátky
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:10 ® kakadu
-
Chlapci klídek a neblbněte.Každý má své poznatky z praxe u vody a je jasné ,že se nemusíme názorově sejít.Na srazu bude člen RS,který vám určitě rád prozradí,kde je zakopaný pes.Nechte to na 19.3.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 0:30 ® džigit reakce na …
-
Stroft> rozhodně…
reagovat - Středa 23. února 2011 v 0:24 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak konečně se Tvá zášť, projevila na plno. Ze solidarity jsem přehlížel Tvé uštěpačné poznámky tady i jinde včetně posledního srazu. Chápu, že člověk s vlastním názorem je pro Tebe něčím novým a nepřijatelným. Ale jak je o mě všeobecně známo, nenechám si hnojit na hlavu, obzvláště v rybařině, kterou dělám 30let, od lidí co za svůj život byli 5× u vody a z toho ještě 3× s kapřákama na těžko a plotice rvou do igelitky na karbanátky.Ps. omlouvám se všem ostatním, za tyto řádky, ale reagovat jsem, už musel.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 0:21 ® džigit
-
kety.vydra> já vím,že je plno.Nejsou na to peníze,či jiná výmluvaKolik jak a kde jsou nedokážu odpovědět,ale to asi tady nevyřešíme.
reagovat
Tím doprovodem je v podstatě myšlena ochranka,byť třeba jen pasivní formou.Prostě tomu staršímu chlapovi pomoct svou přítomností,aspoň! Myslíš,že si ho pak někdo jen tak dovolí napadnout? - Středa 23. února 2011 v 0:10 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Nebrečím.Já měl snahu v tom,že jsem se chtěl přihlásit k RS a „udělat si placku“.Jenže veškerá motivace šla do prdele,když mi řekli,že mají plný stav.Kurnik,máme 1O porybných a za rok jich při víc jak 100 docházkách potkáš jednoho,maximálně dva a to je zázrak.Tak to má být ten plný stav??? S RS mám chodit jako ochranka? (Dělám si pr..l,vím jak je to myšleno)
reagovat - Středa 23. února 2011 v 0:00 ® džigit reakce na …
-
Stroft> Ty jsi normal regulerní MAGOR,nevíš o čem mluvíš a vkládáš mi do úst něco,co vyplynulo z Tvé choré mysli.
reagovat
Srovnáváš kontrolu rybáře RS o které ona dotyčná stráž ví,že má vše o.k. s necháním „běžet zloděje“Jsi mi k smíchu,tak jako už kdysi Tvůj názor na pytláka z Vrbice a Tvých řečí okolo!
- Úterý 22. února 2011 ve 23:54 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Na to se vykašli to už tady jednou šlo. Myslí to po vzoru PSVB a lidových milic. To je jako kdy si vzal policajt kamaráda na kontrolu nočních barů
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:50 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Co na to říct. Snad jen, tíha argumentů.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:50 ® džigit
-
kety.vydra> a proč by si s ním nemohl jít?To mi vysvětli?Ty nikoho nebudeš kontrolovat,budeš jen s ním.Myslel jsem,že Ti to myslí líp.
reagovat
Jak to dělá Pitrys a spol.Proč začínám mít pocit,že taky jen bečíš,co je potřeba aby bylo líp jen na netu.Když chci něco udělat,tak to udělám - Úterý 22. února 2011 ve 23:47 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Tož,ať ti šichta uteče…
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:47 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> „Civil“ může chodit s RS? Tak to je pro mě novinka,protože jsem nikdy neviděl chodit RS s „obyč“ rybářem…
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:45 ® džigit
-
Stroft> někdy většinou je to s Tebou opravdu těžké.Dobrou,já chci směnu dožít v klidu…
reagovat
A až budeš se známým porybným několikrát u vody,nech si ho podepsat aspoň víckrát,ať nebrečíš… - Úterý 22. února 2011 ve 23:37 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Proč prču. Je povinen provést kontrolu a tu zaznamenat do lístku, z kterých se následně dělají statistiky. To je stejné jakoby revizor v tramvaji nekontroval kamarády nebo policajt nechal běžet zloděje, protože je to kamarád.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:30 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> ono to nemusí být jen mezi Tebou jmenovanými,můžeš jít s RS i Ty!
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:28 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jako,že by si pokaždé,co mně vidí udělal čárku?Nebo,že bych ho naháněl s povolenkou a somroval podpis? Ty jsi požil,nebo si robiš prču?!?
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:09 ® Stroft reakce na …
-
džigit> A to je přesně ono. Kamarád nekamarád, provádím kontrolu a tím i zápis do povolenky, kurňa ne???
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:07 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Já měl na mysli spolupráci mezi RS a PČR…
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:05 ® džigit reakce na …
-
Stroft> no kontroly jsem měl,ale bez zápisu,bo jsem potkával známé…
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:04 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> a teď si dej otázku,cos udělal pro to aby to fungovalo,jak má?
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:00 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Hele teď upřímně. Kolik jsi měl loni docházek a kolik kontrol. Já cca. 120 a kontrolu žádnou, řekni mi jak je to možné když např.náše ryb.organizace má na starosti cca. 5km řeky + cca 5Ha rybníku, to chlap obejde za dopoledne. Tak kde jsou????
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 22:53 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Já neříkám,že to je k ho..u a buďme rádi za to co je.Ale mohlo by to být lepší,kdyby ta spolupráce fungovalal tak jak má.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 22:33 ® džigit
-
Taky vím o RS „za zásluhy“ a vadí mi,když přijde,zkontroluje prvního na ráně,nechá si udělat kafe,vysomruje cigáro,posedí na sluníčku a má vyděláno!?! Pokud budou,byť i ty „za zásluhy“ činné a provázané rozumnou spoluprací s profi stráží,či policistymůže to fungovat.Pokud tu budeme nadávat,že je to k ho..u a nijak tomu všichni nepomůžeme svou vlastní všímavstí k okolí,pak si budou pytláci dělat co chtějí,protože svaz vám tu profi stráž nedá!!! Kde by na to vzal peníze!?!
reagovat