Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.229.512 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:44 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Pstruzi v jezírku se už pomalu zabydlují a přijímají potravu…
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 v 16:02 ® relis reakce na …
-
gigiko9> Kdo je louže ?
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 v 15:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Silvestra jsem prožila s týmem na Slezskoostravském hradě a společně s novodobým senátorem Antonínem Maštalířem jsme přivítali Nový rok a pozdravili jsme všechny ostravské chytejáky. Podařilo se mi ho přemluvit,aby se zúčastnil našeho jarního srazu,neboť také rád chytá ryby.
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 v 15:18 ® kamos007
-
Všecko nejlepší v novém roce!
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 ve 14:43 ® LeoC
-
Kamarádi, přátelé, nechť se vám všem v tom letošním roce daří líp než kdykoliv předtím a ať se vám splní vaše nejtajnější přání!!
P.S. a obyvatelům našich potůčků, řek, tůní, rybníčků a přehrad přeji samé hodné rybáře, kteří je až na omluvitelné vyjímky zase pustí zpátky do jejch domoviny.
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 v 9:15 ® Diki
-
Ahoj všichni, tak už je tady. Byl očekáván jako ryba po záběru, do poslední chvíle nebudeme vědět jaký bude… Do tohoto roku Vám všem chci popřát hodně zdraví,štěstí a lásky (tomu kdo si ji zaslouží) a hlavně mnoho rybářských úspěchů.
reagovat - Sobota 1. ledna 2011 v 0:24 ® kety.vydra
-
Přidám i tady přání: Tak kolegové rybáři z ostravského regionu a okolí,i vám přeji vše nej do nového roku,hodně zdraví,štěstí jak v soukromí tak u vody.Petru a lovu zdar!
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 20:22 @ gigiko9 reakce na …
-
Ryba jako ryba ne? trocha peří tě nerozhodí…, bylo to úsměvné, neboj, taky mám tohle za sebou, ještě jsem si přidal krok do vody
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 20:19 @ gigiko9 reakce na …
-
No, snaha byla, někteří měli šanci, ale očividně nestíhali. Ve skutečnosti nešlo o rybu
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 20:08 ® Koudy
-
Taky přeju všem vše nej v novém roce a ať berou!!!
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 20:02 ® AdamHT
-
Vše nej do nového roku rybaříci.
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 18:59 ® kakadu
-
Vše nej kamarádi v novém roce 2011.
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 17:57 ® lubo OV
-
džigit> tak to bude nějaká telepatie. Když jsem si dnes v čínské restauraci objednával pekingskou kachnu na horké pánvi, vzpoměl jsem si-nevím proč-na tebe. Teď už to chápu
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 17:37 ® Koudy reakce na …
-
džigit> a co úlovky?bylo něco?
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 17:34 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> jdu se za trest zmrskat
reagovat
Tak ahoj všichni v Novém roce!!! - Pátek 31. prosince 2010 v 17:24 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> na koho ty srabíku vyplazuješ jazyk?
reagovatMěl jsem jeden záběr a nakonec zavelela kačena k ústupu.Zamotala se mi do vlasce a já chytil novej feeder s novým navi asi třicet čísel od vody!Na další zmrzlé zážitky a hrdinství nebyla nálada
- Pátek 31. prosince 2010 v 17:21 @ gigiko9 reakce na …
-
Cus, ještě jsem nerozmrznul a mám dodatečného ježíška. Za chvíli se zas navlíknu a jdu s louží dělat díry, ať ti „rybáři“ mají co chytat a cpát do mražáku. jinak všem PF 2011. gigiko9
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 17:20 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> předpokládám samozřejmě, že jste nic nechytili, když jsem tam nebyl
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 15:42 ® džigit
-
Silvestr na Ostravici
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 14:53 ® kejra
-
to all>…tož spoustu krásných rybařských zážitků v tom příštím roce a hlavně hodně času u vody Vám přeje Kejra.....du se ožrat
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 ve 12:15 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> To byl pokus o vtip. „Prsačky“ jako od slova podprsenka
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 10:30 ® lubo OV
-
Přeju všem do Nového roku vše to, co si přejete vy sami
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 9:57 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> no už jsem myslel, že se neozveš. To s těmi pípáky, bylo hlavně na tebe, jako zarytého protipípákovského rybáře. Ale na tu lávku ti neskočím. Jak tě znám, tak bys mi ty pípáky hodil do vody. A možná i mě
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 9:33 ® LeoC reakce na …
-
džigit> mají a velký, hned jsem zafičel do Semy
reagovat - Pátek 31. prosince 2010 v 9:21 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> vidím,že rychlospojky mají úspěch
reagovatv devět pod lávkou!
- Pátek 31. prosince 2010 v 9:02 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> nech to koňovi. Až bude sraz, tak pokecáme
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 23:50 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Očividně si mě nepochopil
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:14 ® lubo OV
-
Ježíšek byl ke mně letos štědrý. Jako zimomřivec mi příjdou vhod ohřívací polštářky, rychlospojky jsou taky praktická věc a k těm rychlospojkám hlavně jsou ještě krásné, nové PÍÍÍPÁÁÁKY i s dálkovým příposlechem. To se mi bude u feederů pěkně chrupkat. A staromilci nechť z těch pípáků na feederech puknou vzteky
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:05 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> no právě. Když nevíš, k čemu mohou být prsačky dobré, tak to nemůžeš posoudit. Ne všichni je používají jenom k normálnímu rybolovu. Já je mám na výlovy rybníka. Kdo nebyl celý den napodzim po pás ve vodě a bahně, neví o co jde.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 19:45 ® Stroft
-
lubo OV> Já prsačky nenosím, přijde mi to ujeté a taky trošku „ružové“, navíc nevím k čemu jsou dobré. Asi jsem staromódní, ale do vody oblékám normální brodicí kalhoty.
reagovat