Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.229.397 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. prosince 2010 v 18:03 ® kakadu
kakadu

Zapište si do kalendáře termín 19.3.2011 jako jarní setkání a otevírání vod.Musel jsem rychle reagovat, protože termíny se rychle plnili.

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 16:32 ® Hora
Hora

Mě 19 března sedí. 9-)

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 9:59 ® lubo OV
lubo OV

Je mi to jedno. Nevím, co budu dělat v lednu, natož v březnu :-))

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 9:47 ® LeoC reakce na …
LeoC

kakadu> já bych spíš toho 12., ale podřídím se většině

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 8:52 ® Koudy reakce na …
Koudy

kakadu> nevim jak ostatní, ale ten 19. březen by mohl být fajn…

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 8:47 ® kakadu
kakadu

Lubo:Krásná památka Jinak už pánové přemýšlejte nad termínem otevírání sezony.Vše je potřeba s předstihem naplánovat.Hodte sem své návrhy at mohu za včasu na chatě rezervovat termín.Předem upozornuji,že termíny od 26.3 do 30.4 2011 jsou už obsazené kvůli brigádám závodům mládeže atd. Zajímavé a volné jsou prozatím termíny 12 a 19 březen.Pop­řípadě únor.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:55 ® lubo OV
lubo OV

Tady je jedno video ze srazu ostravských chacharů http://www.chytej.cz/…-okoli-2010/

reagovat
Sobota 18. prosince 2010 v 0:37 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Koudy> Asi tak nějak…

reagovat
Pátek 17. prosince 2010 ve 21:11 ® Koudy reakce na …
Koudy

kety.vydra> hold asi „odborník na slovo vzatý“ :-D

reagovat
Pátek 17. prosince 2010 ve 20:43 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Cena tolstolobika asi pomalu stoupá-Rychvald ho měl za 40 kaček za kilo…Jinak,v úterý s kamarádem udíme,on to má jako takový rituál na konci sezóny…

reagovat
Pátek 17. prosince 2010 ve 20:40 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Koudy> Mě dobře „sestřelil“ ten týpek v Žabni,jak mlel,že by toho tolstolobika nikdy nejedl a že je nepoživatelný… :-D

reagovat
Pátek 17. prosince 2010 ve 20:39 ® kety.vydra
kety.vydra

Děkuji,děkuji,dě­kuji všem…Psal jsem,že jsem sehnal.....Včera jsem si hrál na řezníka a dneska jsem to rozvezl po rodině,co si kdo objednal…

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> neměla jsem šanci něco zavařit,můj tým to sežral…:-)

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:09 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> a Ty jsi nic nezavařila ?

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 21:07 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kety.vydra> na Jistebníku se vylovilo tolstolobiků dost, ale je pravdou,že je zákazníci vykoupili.Když to tak ale pozoruji,tak zjišťuji,že asi během pěti let stoupá o něho zájem,protože lidé se přesvědčili o tom,že tostlolobik upečený bez omastku jen na zelenině je velice zdravý,protože jeho tuk rozpouští cholesterol.Já osobně jsem můj tým naučila ho jíst na více způsobů…tolstol.na zelenině…po katalánsku… uzený…vařený na kyselo a tolstolobik v aspiku,ale dělat z něho řízky je nesmysl. Příští rok ti můžu na sraz donést ochutnat a sám uvidíš jak je chuťově dobrý. Jsem přesvědčena o tom,že jeho cena v budoucnu bude vyšší.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15855.jpg
Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 20:43 ® Koudy reakce na …
Koudy

kety.vydra> nemáš zač…ale že neměli v té žabni tos mě celkem překvapil…tak snad nakonec někde seženeš:-)

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 17:26 ® Diki
Diki

kety.vydra> Ahoj, zajeď si do Jistebníku, ale ne na sádky ke Švalerovi, ale na ty menší rybníky směrem na Bílovec. Petr Sládeček má, pomáhal jsem mu je lovit. Budou se prodávat asi od pondělí. Budu u prodeje.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 16:47 ® kety.vydra
kety.vydra

Lubo OV: Díky.....už mám.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 16:46 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Koudy> Dík za radu,napadlo mě to taky,ale vzhledem k tomu,že jsem dneska vyjížděl z Horních Datyň,tak jsem myslel okolí Ostravy.Nechtěl jsem se zbytečně prohánět…Díval jsem se na stránky Rychvaldu,tam měli psaného tolstolobika,tak jsem jel tam,ale pro změnu neměli amura,takže jsem to vzal při zpátečce do Erýdku přes Žabeň…

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 10:22 ® Koudy reakce na …
Koudy

džigit> jo hledání to je jeho specialita…;-)

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 9:20 ® džigit

Koudy> no já neříkám,že je dobrý obchodník,ale pěkně jsme pokecali, sám znáš. Já koukal po tom co bych potřeboval a on nabízel :-) Pravda,hodně hledal :-))

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2010 v 9:06 ® Koudy reakce na …
Koudy

džigit> to bych ani neřek že je Prochi takový obchodník :-D ale souhlasím s tím, že by se tam dal nechat majlant…:-)

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 23:51 ® džigit reakce na …

Koudy> malé,teda ta levá byla dost na těsno.Jinak proutek pocitově dobrý,uvidíme u vody.Zatím mi pocitově sedl nejlíp ze všech co jsem si mohl osahat-je docela rychlý,pěkně vyvázaná očka,4 špičky-delší jak u šíma.
Původně měla proběhnout jen výměna bot,ale jsem měký :-)) a to mně málem zlomil na vláčák,naviják,ves­tu,prsačky… a… a… :-D Zachránilo mně nedostatečné finanční krytí :-D

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 23:02 ® Koudy reakce na …
Koudy

džigit> takže byly velké ty boty?do konce týdne si pro ně taky asi zajedu…jsem zvědav jaký ten feeder bude…

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 23:01 ® Koudy
Koudy

kety.vydra> zkus se mrknout do frýdlantu, tam mají slušný výběr ryb tak tam možná budou mít i tolstoje…

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 22:25 ® džigit reakce na …

relis> To je mi jasné!Solidně udělaný proutek,tak doufám,že po neděli :-)

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 22:02 ® relis

džigit- Ty už nevíš jak se dostat k rybě, ale věř v prutu to až tak není! Kdy ho testnem ?

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 21:14 ® džigit reakce na …

Stroft> jsem čekal,že se ozveš :-)

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 21:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Feeder Dragon…tak to jsi dobře udělal.

reagovat
Středa 15. prosince 2010 ve 20:57 ® džigit

tož jsem dnes zajel k Drakům vyměnit boty a odvezl jsem i něco navíc :-)) http://www.rsp-fishing.cz/…3-60m-20-80g

reagovat