Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.228.343 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. listopadu 2010 v 18:21 ® LeoC
-
IV.TO.ŠIRDA> pokud se nepletu, tak: Loc: 49°48'30.838"N, 18°12'58.402"E
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 18:01 ® IV.TO.ŠIRDA
-
pastro> přijď na náš srazík,na Odře určitě brát budou
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> ty souřadnice,prosím…
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Koudy> s těma pípákáma to nebude tak žhavé…sama ho mám pokažený a nestihnu ho opravit,ale věřím,že po půllitru slivovice lubovi a kakadu otupí mysl a kontrola nebude tak přísná…ty musíš přijít zapít malou Aničku,aby byla zdravá
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:45 ® Koudy
-
Takže pokud se něco opět neposere tak bych taky rád přišel…mohli by jste tady dát někdo odkaz nebo souřadnice kde to je? p.s.pípák taky nemám…
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:40 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> ze staré známosti ti jeden půjčím. Ale polepši se
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:39 ® lubo OV
-
Kdo nebude mít pípák, musí jej nahradit nějakou kvalitní pochutinou na společný švédský stůl.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:35 ® kakadu
-
Tak to jsem první, kdo bude v pr…,protože žádný pípák nemám.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 17:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> pruty mít nemusíš…ale jeden pípák nutný jako poznávací znamení ke vstupu do Bečkárny,že patříš k ostravským chytejákům, lubo OV + kakadu to budou kontrolovat
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 16:24 ® kakadu
-
Tak pánové.Po dohodě s lubem je vymalováno a obnovený sraz chacharů se koná dne 11.12. 2010 na Bečkárně podle následujícího harmonogramu.
Sraz 8,00–8,30 Pohřeb Luby Katanové 8,30–9,00 Pokus o poslední letošní čudli na Odře 9,00–12,00 Uzavírání vody 12,00 (rituál necháme na ŠIRDOVI) Poslední leč 12,30– 16,00 na boudě??????? (pokud už nebudeme na sračky dříve) Každý si vezme něco na zub (jídlo,kafe,pívo atd.) a nezapomene na tekutý svetr. K dispozici nám bude vyhřátá místnost s TV a nevyhřátá dřevěná kadibutka v přírodě.
Budeme se těšit.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 v 16:03 ® LeoC reakce na …
-
Ciffik> nebylo to nějak silný náraz, v podstatě jen do mě ťukla, ale zadek golfíku je v prd.....
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 ve 13:43 ® daja
-
Potvrzuji svoji ucast na beckarne. V kolik hodin vidite zacatek akce? Pokud bude gril, tak by nebyla spatna nejaka flakota na nej, nebo aspon nejake klobasky. V patek se ke me dostal litr slivovice, tak snad do 11.12. aspon pul litru vydrzi
reagovatJo a musim si povinne brat pruty a chytat? Ja se spokojim s ocumovanim
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 9:18 ® Ciffik reakce na …
-
LeoC> popravdě závidím, pokud si hrdým majitelem vozu o který se zastaví V3Ska, tak to už musí být sakra auto
taď vážně všechno dobrý?
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:59 ® LeoC
-
IV.TO.ŠIRDA> pokud se nic nevymamlasí podobného jako dneska (bouračka na vodárně, zastavila o mne V3S), tak bych měl dorazit.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:29 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chytejáci – tímto vás všechny vyzývám potvrďte svou účast na našem ostravském srazíku, já i můj tým se zúčastníme určitě tj. 3 osoby
Lubo OV – ZAPIŠ TO
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> je to teď na tobě,domluv se s Kakadu a urči přesně datum a čas srazíku.
PS – poznávací značka : pípáky
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 20:42 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> mně přišla nabídka i na email
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 20:19 ® lubo OV reakce na …
-
zlomiljsemprut> tři dny se jich v shoping parku válelo ve spec. předprodeji stovky. A bez fronty.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 v 19:45 ® zlomiljsemprut
-
Lubo OV – Ty jsi sehnal na Jarka lupeny? Se máš! Já už je nestihl koupit.
reagovatVYPRODÁNO!
- Neděle 28. listopadu 2010 v 18:23 ® Stroft
-
Odpolední procházka kolem domácí říčky, přinesla několik tloušťů a jeden bonus v podobě potoka 43cm.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 14:09 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> OK. Přemluvil jsi mě. Ačkoliv budu chytat asi plavanou, pípáky vezmu
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 13:31 ® pastro
-
Petrův zdar kolegové,chystáte se ještě někdo ulovit vánočního kapříka??
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 13:01 ® kakadu
-
Termín 11.12. je v pohodě.Můžeme být na Bečkárně.Záleží na vás.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 v 10:41 ® kakadu
-
LeoC:No záchod?Je tam v podobě dřevěné kadibudky.Prostě romantika. džigi:Na dírkách né ,ale 300 m od chajdy teče Odra a ta snad do té doby nezamrzne.
Ono nepůjde ani o to jestli něco chytíme nebo ne.Zajdeme prostě smočit pruty,pohřbíme lubovu katanu,Širda připraví rituál uzavření sezony a pak vyrazíme na poslední leč na chatu.
Je tam i gril,který se dá venku rozpálit, ale znovu opakuji, že vše bude jisté až odpoledne.Zajedu tam a zjistím zdali je ten termín volný.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 v 9:44 ® džigit
-
a to budem chytat na dírkách? :-/
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 v 8:14 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> natáhneme silony před dveře záchodu a užijeme si jich do aleluja …
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 2:08 ® Stroft
-
Ten kakadu vypadá slibně
reagovatBečkárnu zná každý a tekutý svetr asi taky
Navíc hozená rukavice od Ivet, že zimou neumřeme, nabízí velké možnosti
Lehátko mám, spacák mám, jen sakra ty Lubovy pipáky mi chybí!
- Sobota 27. listopadu 2010 ve 23:19 ® LeoC
-
IV.TO.ŠIRDA> na Hartě jsem sice byl, ale pro člun, který jsem potřeboval dostat raději domů, aby si z něho neudělali hlodavci přes zimu ementál. Takže jsem se k vodě ani nedostal a jak jsem viděl výšku hladiny, tak bych se ani na své oblíbené fleky ani nedostal.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 ve 21:48 ® kakadu
-
Ono to zase tak daleko není.Na Rudné je mám pocit před Odrou zastávka autobusu č.45 na znamení a odtud je to kolem Rezávky 5 min.pěšky.Ze Svinovských mostů se tam dá dojít pohodovou procházkou za max. 25 min.Klidně si dáme sraz na mostech a vyrazíme. Počkej na to jak se k tomu vyjádří ostatní a pak rozhodni.Já tam zítra zajedu a zjistím na 100 % zdali je termín 11.12 volný.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 ve 21:33 ® lubo OV
-
kakadu> no na mně ani ne. Na čem se dohodnem, to bude. Bečkárna náhodou není špatný nápad. Dá se tam pravda dojet autem až na břeh
reagovat, ale právě že jenom autem. MHD je dost z ruky, pokud mě paměť neklame. Takže nějaký tekutý svetr je pro řidiče nepoužitelný. I když pravda, mě tam klidně může dovézt a odvézt manželka (asi teda)