Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.227.786 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 15:00 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Jako, když ho roztřepeš takse zastaví až po televizních novinách
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 15:00 ® mihy.san reakce na …
-
Stroft> Gross Poison neni zadna zvejka, to jsi musel mit v ruce neco jineho. Prave, ze ma 2/3 prutu velmi tuhe a ohyba se jen spice. U jemnejsich vlascu a malych hacku s nim pak o vetsinu ryb prijdes, protoze to prut zkratka neodpruzi. Je staveny na navazce minimalne 0,12 mm. Dizajnove stejny je Silver Fish, ktery je mnohem mekci. Ani ten bych ale nenazval „zvejkou“.
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 14:59 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Ty 30cm.bejku! Atomic Carp je už dávno v cizích rukou a tímto definitivně zkončily mé závodní ambice. Orion jistě tady čte, leč nepřispívá-počkejte až vás potká, seřeže vás tuhým laminátem až vám bude Odra ůzká
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 14:42 ® inspo reakce na …
-
daja> O tom navijáku nic nevím, ale volnoběžka na matchku?
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 14:38 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Jak to myslíš,že je to „žvejka“ ,to jako,že se to ohýbá po celé délce (až k rukojeti)?
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 13:37 ® kejra
-
50cm je i na mně moc!!…Peťo vzpoměl jsem si,že ještě vlastníš báječnou leč nevyužívanou děličku atomic carp…ten Orion by ti ji možná vážně vyvázal..
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 13:03 ® daja
-
Tak jsem to vzal cestou z obeda pres prodejnu SEMA v Ostave. Kdo jste tam nebyli, tak se tam urcite nekdy stavte. Prodavaci hodne v pohode, nakonec jsem koupil sema emotion match 4.5m za 2150,– ptal jsem se jeste na navijaky shimana, ktere tam sice nemeli, ale doporucili mi quantum heat 1020 za 1580,– ma volnobezku, coz se mi celkem zamlouva. Mate s tim navijakem nekdo nejake zkusenosti? Pry je kvalitnejsi nez shimana.
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 12:42 ® džigit reakce na …
-
Stroft> Ty neustále zvyšuješ laťku
reagovatA co takhle blank z něčeho a přemotat očka.Honza se beztak nudí
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 12:36 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Měl jsem ho v ruce, nic pro mě(žvejka) Džigit> 4,80 je málo!!!!Chci min.5metrů!!!
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 10:07 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> doufám,že jsi myslel Sensas Gros Poisson, bo Petr je velký chlap a jako takový chytá i velké ryby
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 9:46 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> koukal jsme na stránky rybolov.cz (sensas) a mají nějaký nový match pruty i v 4,8m tak se když tak mrkni
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 22:35 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> tak to bych si nechal docela líbit,jen je to přání z říše snů
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 22:23 ® lubo OV
-
džigit> dokážu, ale muselo by to být bez elektřiny
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 22:18 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> a dovedeš si představit AC o deseti lidech
reagovatJinak je mně to jasné.Já pořádám kantrybál a lidi tam jsou taky „jinde“
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:09 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> jo, taky pamatuju klubová setkání třeba zrovna s Nohavicou, nebo Wabi Daňkem v předsálí o deseti lidech. Ale dnes je jiná doba. Ale hlavně tyhle koncerty ještě mají úroveň. Jsou sice v hale, ale nemáš kolem tisíce křepčících šílenců, jako na AC/DC. Pamatuju natáčení jeho DVD na Karolíně. U pultu dobrých 10 píp s pivem a přesto lidi v pohodě bez opilosti a jediného problému.
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 21:33 ® džigit
-
lubo OV> nějak mi ty přeplněný koncerty vyčichly.Vrcholem v kladném slova smyslu byly Hukvaldy,halu nemusím.Ale přeju Ti.Já raděj nějaké soukromé „kytarobití“
reagovat
Vidíš,zrovna o víkendu je něco podobného u ChýlkůBudě aj haviř Erazym
- Středa 24. listopadu 2010 ve 21:32 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ano ve 4,50m je výběr, až řiť štipe ale 4,8m velmi pořídku. Nadsázka-jistě,pochopil jsem
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 21:10 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> zas to bile svinstvo pada mi za limec, štvrty měsic, furt prosinec. Večer to odhažu, namažu zada, rano se zbudim a zas kurva pada
reagovatUž se na Jarka těším 18.prosince
- Středa 24. listopadu 2010 ve 20:54 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ale 4.50 je docela výběr,nebo ne? A zbytek ver s nadsázkou
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 20:12 ® Stroft reakce na …
-
Kejra> Nevím k čemu mě to přemlouváš? Snad nechceš, abych se přijel podívat, na těch 30cm v akci?! Jestli to byla, nenápadná prosba o pomoc, tak to se opravdu omlouvám, nechci ti pokazil Tvůj, jistě nepřekonatelný styl
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 19:59 ® Stroft
-
džigit> Match 4,80m a výše, proto, že z 90% chytám na propad a pokud je hloubka přes 4metry, tak s klackem 390cm si nevrzneš.
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 19:53 ® Stroft
-
džigit> Děkuji, za upozornění.Netušil jsem, že je potřeba, vlasec navíjet speciál způsobem
reagovatBlu arc neznám ale myslím, že je to řada níž, než Red arc.
- Středa 24. listopadu 2010 v 18:54 ® IV.TO.ŠIRDA
-
džigit> díky za sejra,byl vynikající k Bikaveru…máš sto bodou
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 18:53 ® Koudy
-
Dik všem…jsem ani netušil že je v Ově nějaká firemní prodejna od Semy…
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 17:27 ® džigit
-
Fuj!!!Venku pada jakesyk šede svinstvo
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 16:58 ® kejra
-
joo těhle 30 cáků!?!..
reagovat..tak chlapci,chlupatiny stranou,jsme přece seriozní diskuze,která cílí pomoci člověku v nesnázích…daja už ví,tak teď ty milý strofte!..vlastním mivardi prima divisione 4.80…můžeš se přijít podívat na mých opravdových 30 centimetrů v akci navíc
- Středa 24. listopadu 2010 ve 14:59 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> chudák
reagovatJestlipak může nosit kraťasy
- Středa 24. listopadu 2010 ve 14:58 ® lubo OV reakce na …
-
kejra> těch 30 cm platí v klidném stavu samozřejmě že ?
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 14:57 ® džigit
-
kejra> no on Petr neustále shání 480 match prut,tak jsem si vzpomněl,jak si psal „každý centimetr vhod“
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 14:54 ® kejra
-
Džigit>..teď jsem asi trošku mimo mísu…30cm mám v kalhotech..ty mi Stroft závidí,to jo,ale o jiných nevím
reagovat