Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.227.641 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. listopadu 2010 v 19:15 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> a já dám do jednoho Nohavicu a do druhého AC/DC
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 19:13 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Petře, lidovku proboha ne, to by můj tlak nepřežil ani po krabičce prášků…
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 19:07 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Uf…tak to nás nenapadlo.....zítra valím do obchodu a beru hned 4 kusy.Budu je dávat stereo za sebou, bo zichr je zichr.Do dvou nahraji lidovku a do druhých techno, zapínat budu dle okolo sedích spolurybářů.V praxi: LeoC-lidovka,kety.vydra-techno
reagovatDnes na Těrlicích jich zase bylo, pipáky zvonily ze všech stran
na břeh se podívalo několik okounů a dvě štiky.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 18:49 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> hold technický pokrok nezastavíš. Ale chápu tě, při spatření prvního parního stroje se lidi taky križovali a házely kameny
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 18:49 ® inspo reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Pokud tam budeš mít zvuk jelana v říji nebo orgasmu, tak se mu to třeba bude líbit.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 18:47 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> bacha Ivetko, pípák na srazu = vražda ze strany LeoC
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 17:46 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Kety vydra z toho bude akorát šílet…
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 17:44 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> no,já pípáky ještě nemám,myslíš si,že bych si na ten náš sraz měla nějaké obstarat? Při velkém proudu to bude alespoň pořád pípat…a kety.vydra bude mít radost…
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 17:38 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> To jsem měl oběhnout všech těch sedm nebližších lidí,ať si ztlumí pípáky…?
reagovatTo snad ne… Díky,nechci…
- Neděle 21. listopadu 2010 v 15:31 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> mi často pomohlo, když jsem za těmi lidmi zašel a slušně poprosil o ztišení. Někdy to pomohlo, ale pravda, někdy mě poslali do pr…
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 15:22 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jsem si na tebe dneska u vody vzpomněl… Pichnu vidle a divam se,nalevo 3 pipaky,napravo 4 pipaky (myslim rybaře,takže-krát dvě,že…tj. 14 pipaků)…a ten co seděl nejbliž si do toho všeho pustil radio…Ty vole jak ja ho měl ty tři hodiny rád.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 15:12 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> pálí mě pajšl, jenom se na tu fotku podívám
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 11:38 ® Stroft
-
džigit> Nebázni, takovou čertovku já můžu, ale to trápení, na druhý den
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 11:13 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> nekal vodu. Poslední úhoř byl v naší zeměpisné šířce uloven těsně po VŘSR
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 v 9:47 ® džigit
-
lubo OV> na ten srazík už bude sejra sežraný,ale už Ti vařím omáčku pro zahřátí
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 20:29 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Tak!!!!!A je proflaknuté, moje uhořové místo
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 20:06 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kousek vedle. Když se postavíš na Sýkorův most a koukneš proti proudu (ve směru k soutoku s Lučinou) tak je to cca 70 m od mostu vlevo
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 v 18:30 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> byli jsme občihnout místo našeho budoucího srazíku, dál jsme se autem nedostali, je to asi někde tady?
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 v 18:11 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Nejnovější informace… našli jsme Strofta když vláčel …jeho tajnou taktiku nesmím prozradit, za hodinu naší přítomnosti měl dva záběry,jeden klep do rybky a při druhém záběru byl klep a v zápětí rozjezd… při záseku se prut ohnul jako luk, ale po chvilce nám zbyly oči jen pro pláč… Širda vykřikl " a je v prdeli, fotky nebudou !". Byla to Mařena přes 80 cm… na tom jsme se shodli všichni čtyři. Peťovi jsme popřáli krásný lov a jeli do tepla domova…prostě krásné odpoledne.
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 v 16:46 ® džigit reakce na …
-
LeoC> přímo v tom domě.Vedle je parkoviště a na domě cedule.Je to v přízemí
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 v 15:54 ® LeoC
-
džigit> A gdě tam?
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 14:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> čučíme doma,závídíme Stroftovi,že už je na Antoškách a pokud chceš,tak se svou zlatou a velmi trpělivou Ivetkou přijeď…ale až kolem 17.00h,protože momentálně jedeme hledat a povzbuzovat Strofta na Antošky.
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 14:00 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> VIP háček je takový,který ještě nikdo nikdy neviděl a taky ho nemá… a po nahození ryba okamžitě zabere
Já se Širdou pro každého chytejáka,který se zúčastní ostravského srazíku mám malé překvapení…dáreček
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:57 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> kecáš,beztak ji pak daruješ milost
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:53 ® kety.vydra
-
No nic,valim na zahradu a pak k vodě…ahoj.
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:52 ® kety.vydra
-
džigit> No chápeš to? Na diody se nedívá a zvuk má stejně vypnutý…Tak na co to tam teda má? Je to provokatér… Nas..t ostatní hned po příchodu k vodě už jen tím,že začne první instalovat pípáky…
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:49 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jinak,v tym přypadku nevim,na co maš pipaky,gdyž stejně čučiš na špičky…?
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:47 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Taky to doma padlo jako návrh…Manželka se tě ptá,jestli myslíš orgasmus toho jelena?
reagovatAle jinak říká,že raději ne,že už tak chodím domů z ryb dostatečně v rauši a že přijít ještě takhle na(povz)buzený,tak to už by prý memusela přežít
To bych taky mohl z rybačky domů přijít se slovy „Tě tak pomilujem,že umreš.“
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:37 ® lubo OV
-
kety.vydra> super nápad s tím jelenem. Manželka má evidentně smysl pro humor. A co takhle zvuk orgasmu
reagovat - Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:35 ® lubo OV
-
džigit> na diody se nedívám. Normálně dám vlasec dopípáku, stáhnu hlasitost na ticho a čumím na špičky
reagovat