Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.227.154 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 19. listopadu 2010 v 19:34 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak ty lumpy pozdravuj a hlavně nepoblij tu naši milovanou Porubu
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:31 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Vše mám navázáno a připraveno, jen za auto zapnout loď a můžu vyrazit. Co tak, Mikuláš na Maře???
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 18:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,kamarádi…pokud bude náš sraz 11.12.tak je to 5 dnů po Mikuláši,tak doufám,že tam dorazí bez nějakých obvyklých výmluv i náš, všem dobře známý Čertík se svou chotí…
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 18:31 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> na posledním srazu ve Sportě jsi dostal za úkol zorganizovat sraz u Sýkorova mostu,já bych navrhovala 11.12.z důvodu,že ještě nebude takový vánoční tlak na naši psychiku a všichni dobří přátelé se budou moci zúčastnit…uděláš tam i vánoční stromeček na případné dárky? Třeba Stroftovi Ježíšek splní přání a koupí mu match 4,8m…
Pokud budeš něco potřebovat tak já a můj tým jsme ti plně k dispozici.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 18:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,já si kvůli tobě na sraz k Ostravici vezmu červenou kšiltovku a budu kolem tebe rozhazovat dárečky,tím tvé přání splím a ty musíš přijít…a dodržet svůj slib…
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:48 ® džigit reakce na …
-
Stroft> za chvíli vyrážím shlédnout staré ksichty ze 3.ZDŠ do Panoramky
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:47 ® kejra
-
stroft>neseď u toho furt a val navazovat nějaké zajímavé a neotřelé montáže
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:40 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ten chlapek co prolézá tenisovou raketou by čučel jak se Džigit protahuje pivní láhvi.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:34 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Jsem zvědav jak to poletí.Taky bych na Hartu potřeboval silnější koně.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 15:46 ® LeoC
-
Přátelé, kamarádi! Právě jsem se vrátil z Mošnova, z Cadox Fishingu. Neodolal jsem lákavé nabídce slev a jsem chudší o pár peněz, ale bohatší o nový el. motor, Watersnake FTW 54. No nekupte ho za 4.300,– Kč!!
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 15:31 ® džigit reakce na …
-
Stroft> u mně i přes obvod
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 15:16 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Vzal bych, i 5ti metr ale ten se v match nevyrábí a navíc, když lezeš komínem je každý cenťák na obtíž.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 13:20 ® džigit reakce na …
-
Stroft>proč ne 5 metrů,zkrátil bych Ti šestimetr,ale mám jen metrové pravítko a větší ryby nechytám
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 13:18 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to je zvláštní,ještě svítí aj po několika rybovečerech
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:58 ® LeoC reakce na …
-
džigit> to se ti hodně povedlo
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:51 ® Stroft
-
lubo OV> Na sraz k Ostravice ...... jedině když vylezeš v čevené čepici z radničního komína a budeš rozhazovat po pravem břehu dárky.Ps.já bych potřeboval novou match 4,8m.do 30gr.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:46 ® Stroft
-
džigit> El.svítíci tyčinka je jen pro balikáře.Aktivně svíti cca 10hod a pak je z toho bludička.Jo, a mezi plavanou a plavanou je ku…va rozdíl!!!
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:17 ® džigit
-
lubo OV> jak můžeš použít slovo vkus ve spojení se soudruhem?
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:15 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> protentokrát tam šoupne policajta!
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:03 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Feeder? ;-O ,ale ne s pípákem,že ne…
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 11:16 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> podle vkusu každého soudruha. Já beru feeder a chvíli prubnu i boloňku, abych si obnovil své plavačkářské znalosti
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 10:57 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jaký bude rybolovný způsob?
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 10:38 ® lubo OV
-
A když už jsem u toho srazu. Slíbil jsem zorganizovat uzavření sezony na Ostravici. Je to takové obnovení tradice srazu Ostravských chacharů ještě z doby před mnoha lety. Z dnešní doby snad zbyl jen Pytris, já a H. Hořínek + pár kluků, co sem nechodí. Místo konání 100 m nad Sýkorovým mostem v centru Ostravy, pravý břeh (myšleno břeh od Slezské Ostravy) Termín navrhuji sobotu 11.12. nebo 18.12. v 8:00 h. Zváni jsou všichni dobří lidé z Ostravy i mimo Ostravu. Případné aktivitě každého účastníka ve smyslu občerstvení se meze nekladou (např. Džigit má prý krásně vyuzený sýr
reagovat) Po rybolovu (kolem poledne) bývá zvykem vyhnat chlad z těla nějakým grogem či teplou polévkou v některém z místních pohostinství. Pokud bude zájem, mohu opět zajistit klidně i nám známý SPORT, který je odtud cca 10 minutu pěšky podél řeky. Jako obvykle kdo je pro, ať štěkne
- Pátek 19. listopadu 2010 v 10:14 ® lubo OV reakce na …
-
LeoC> jsem pro
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 10:09 ® LeoC reakce na …
-
lubo OV> A Ty příště nepij kafe, když si čteš toto humorněodborněvzdělávácí fórum
¨
A propos, blíží se konec roku, v prosinci bude blázinec, co takhle příští týden udělat srazík......
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:59 ® lubo OV
-
džigit> Když seš ten mladej rybář, tak se přihlas, mi tě se Stroftem chytat naučíme
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:56 ® lubo OV
-
Stroft> ba že. pípáky na plné kule ať všichni slyší, jak mi to bere a ostatní jenom sedí a čumí na swingery bez pohybu. Ale s tím argumentem o Maťákovi jsi mě dostal, to nemá chybu. Máš u mně za jedna. Nepiš takové věci, když piju kafe, poprskal jem monitor a málem se zadusil smíchy
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:51 ® lubo OV
-
Ale jinak jste to chlapi odhadli úúúplně přesně. Jsem línej a feeder s pípáky je tak jednoduché chytání, že to zvládne každý
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:49 ® lubo OV
-
No konečně se to tady trošku rozjelo. Já myslel, že s koncem hájení na stojáku už všichni jenom sedí u vody, mastí kapry a nemají čas na kamarády z chytej
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 9:08 ® kety.vydra
-
Včera mě honila mlsná…"Tolstolobik na česneku"
reagovat