Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.225.913 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:32 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé rybáři,už jen dva dny a lovíme rybník Bezruč v Jistebníku s účastí veřejnosti. Občerstvení a prodej ryb po celé tři dny zajištěn, jste srdečně zváni. Dobré vlakové spojení,od nádraží cca 1km.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:24 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Kujawan> V pohodě.Pokud nechceš,aby ti plaval v mastnotě,tak se nemusíš bát u 5ti kg tolstolobika seříznout z břicha klidně i 4 cm pruh.Ale jestli ti ten tuk nevadí tak si ho tam nech.Dobrou chuť.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:20 ® kakadu
kakadu

A ještě jeden

reagovat
foto/forum/2010/th-img15386.jpg
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:16 ® kakadu
kakadu

Přidám také jeden kousek.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15385.jpg
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:10 ® kubas reakce na …
kubas

IV.TO.ŠIRDA> krásní piskoři, na sumíky jak dělaní :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:25 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Ciffik> jsou zašití v krásném bahnitém rybníčku v Michálkovicích poblíž ZOO a Tonda je zvědavý,jestli se tam udrží a vytřou.Za tři roky uvidíme…

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:18 ® osprey reakce na …
osprey

IV.TO.ŠIRDA> Heršvec, nemáš ještě nějakou přírodnější fotečku, že bychom trochu doplnili atlas?

Krásné ryby.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:15 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Koudy> měl prsačky a je trénovaný z výlovů :-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 19:52 ® Koudy reakce na …
Koudy

IV.TO.ŠIRDA> krásní:-) jen by mě ještě zajímalo kdo dostal širdu stojícího po pás v bahně ven? :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 19:41 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> nádhera…doufám, že šli zpět…

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 19:01 ® džigit

Dne jsem vpodvečer zaskočil na Odru.Hned jsem si vzpomněl na Cifika.Za hoďku šest stříbrných a cejnka :-((

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 17:20 ® Kujawan reakce na …

kety.vydra> aha, tak to si jednoho asi taky koupím, bo jsem myslel, že se to je udí. co se člověk tady nedoví.....díky.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 17:05 ® kakadu reakce na …
kakadu

Jééééééé.Piskoř pruhovaný.Docela rarita a území ,kde se vytírá jak by smet.Hlavně nikomu neprozrazujte místo.Také mám jedno.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 15:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Poslední výzkum naší utajené lokality a radostný výsledek " vytřeli se " vítězně řval Širda ,po pás zabořený v bahně…

reagovat
foto/forum/2010/th-img15378.jpgfoto/forum/2010/th-img15379.jpgfoto/forum/2010/th-img15380.jpg
Středa 3. listopadu 2010 v 8:37 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Škoda,žes tady nedal fotku toho talíře…

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 8:27 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> jo hochu, tak to nemám nejmenší tušení. Do kuchyně se vůbec nepletu. Umím pouze bramborový salát a placky. To se musíš zeptat mé ženy. Nevím co tam dávala a jak to dělala, ale na talíři to vypadalo nádherně. Jako na fotce z kuchařky. A oblizovali jsme se až za ušima. Moje kuchařské umění končí odborným vykucháním a vyfiletováním ryby :-)) Samozřejmě ten nejtučnější břišní pás jsem odřezal. I když já mám radší rybu trošku tučnější. A omega kyseliny jsou stejně zdravé … :-))

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 1:05 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Co myslíš tím – „Když se správně udělá“…? Mě vždycky pobaví,když mi někdo řekne,že tolstolobik je tučná ryba jak cyp,a já se pak dotyčného zeptám,jestli při kuchání odřezal ten pás toho čistého sádla,co má na břiše…? Protože,jak to odřízneš pryč,tak ten tolstolobik má v podstatě krásně sušší maso a pečený v troubě na kmíně a česneku je téměř bezkonkurenční a já osobně,kdybych měl na výběr,tak si dám raději pečeného než uzeného tolstolobika.Ale i uzený je samozřejmě výborný,o tom žád­ná…

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> Sice ještě nevím kdy, ale příjdu. Bohužel sám, Eliška je na soutěži mažoretek :-(( Dostal jsem za úkol koupit tolstolobika, neboť u toho minulého jsme zjistili, že když se správně udělá, nemá chybu :-))

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:20 ® Kujawan reakce na …

Huráááááááááá, přijedu kuknout.

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2010 ve 21:46 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé,jak jsem slíbila,tak vás musím informovat o výlovu Bezruče na Jistebníku pro veřejnost. Výlov proběhne ve dnech 5.-7.11.2010 od 7.00 h. K vidění budou 2metroví sumci i metroví amuři. Ochutnávka rybích specialit a občerstvení bude zajištěno spoustou stánků na břehu Bezruče. Současně bude zajištěn prodej několika druhů ryb v jakémkoliv množství. Jste všichni srdečně zváni,vemte s sebou i přátelé,máte možnost strávit krásný víkend se zajímavou podívanou…

reagovat
foto/forum/2010/th-img15373.jpgfoto/forum/2010/th-img15374.jpgfoto/forum/2010/th-img15375.jpg
Sobota 30. října 2010 ve 20:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Včera večer jsem se vrátil.Na tvou nasledující otázku odpovídám, že nic moc. :-)

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 20:08 ® džigit reakce na …

Stroft> ty nejsi na Maře?

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 20:07 ® Stroft
Stroft

Shánět a následně dotvořit k možnéu lovu mi přijde jako zbytečnost.To raději něco „ustruhám“ z balzy a bude to mít i požadované vlastnosti(ci­tlivost,tvar barvu,atd.) :-)

reagovat
Sobota 30. října 2010 v 18:06 ® Koudy
Koudy

kety.vydra> já jich pár koupil na terarijní výstavě v Praze…jeden chlápek jich měl plnout krabici od bot a prodával je levně…pokud se nemýlím bývá taková nějaká výstava i v Ově,tak možná budou i tam:-) p.s. mimochodem je to už asi 3 roky co je mám mezi tužkama v hrnku v tom stavu jak jsem je koupil,nechce se mi s nima dělat,radši dám 20kč za nový hotový splávek:-) ale jednou se k tomu dokopu…:-)

reagovat
Sobota 30. října 2010 v 17:54 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> to ale hrdina :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 30. října 2010 v 15:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

zlomiljsemprut> Jestli se nepletu,tak dikobraz je shazuje…ale nejsem si jistý.

reagovat
Sobota 30. října 2010 v 15:15 ® džigit

zlomiljsemprut> je „demoška“ možeš aj z živeho :-D sem pro ně posledně poslal psa…

reagovat
foto/forum/2010/th-img15362.jpg
Sobota 30. října 2010 ve 14:34 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Pánové, nejsem vůbec plavačkář, takže to o těch ostnech slyším prvně. Ty ostny se získávají z živého dikobraza nebo z mrtvého? Tohle jsem opravdu ještě neviděl! :-)

Jaké ryby se pomocí toho ostnu chytají? A upravuje se ještě nějakým způsobem, např. barvení?

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 13:45 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Proč retro? Seženu-chytám ;-D

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 13:39 ® lubo OV
lubo OV

kety.vydra> jak píše Džigit a Mihy. V době nedostatku splávků to bylo něco extra. Dnes to beru spíše jako retro. Sám jich mám několik. Chce to trošku drzosti a štěstí. Jedem mám z ostravské zoo, kdy osten ležet hned u zídky výběhu a stačilo se jen trochu více ohnout a sebrat. Dva mám z pražské zoo získané podobným způsobem. A jeden mám ze ZOO ve Spišské Nové Vsi, ale tam už jsem musel zídku výběhu přeskočit a udělat dva kroky. Někdy je používám jako vzpomínku na zlaté dětské časy :-)) )

reagovat