Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.224.048 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. října 2010 v 15:44 ® Pitrys

IV.TO.ŠIRDA: Pokud rybníček nezastřešíš, plůdek asi nevyroste. V neděli jsem na Odře viděl prvních sedm kormoránů..... :-((

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:43 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Dáš mi do akvárka,jen jestli vydrží dva roky jako okoun :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 20:55 ® osprey reakce na …
osprey

IV.TO.ŠIRDA> Jednou budou mít metr.

Dva z nich… :-))

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 20:37 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Udělali jsme si radost a koupili do rybníčku kapří plůdek… za jak dlouho asi vyroste…?

reagovat
foto/forum/2010/th-img15130.jpg
Úterý 5. října 2010 ve 12:12 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ciffik> Ježiš,to je stupidní přechod…Ať mi nikdo neříká,že neexistuje lepší řešení.To je pro zadavatele takový problém,zajet se podívat na pár funkčních rybích přechodů a inspirovat se?

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 10:25 ® Ciffik
Ciffik

další várka, která napoví víc, ale vlastně ste nato už přišli…

Pitrys: je to sice špatně, ale ryba po ten stupeň na kterej reagoval DŽIGIT byla. Nad ním ani šupina.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15125.jpgfoto/forum/2010/th-img15126.jpg
Úterý 5. října 2010 v 0:18 ® Koudy reakce na …
Koudy

Ciffik> kdepak…sezona je pro mě na vrcholu…dravci teprv pořádně začnou:-)

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 23:50 ® džigit reakce na …

Pitrys> myslím,že pokud je stav vody jako na fotce,tak protiproud asi ne,ale snad zakřivení.Mně spíš zajímá,jak ryba najdouc vstup a překonajíc nějaký tan stupeň sebere „zbytky“ sil a vyskočí přes poslední… :-)

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 23:41 ® Pitrys

Příkrý snad ani ne, ale špatně vyústěný – do protiproudu. Ryby budou obtížně hledat vstup. A když už jej najdou, je v něm málo klidových komor nebo velkých kamenů pro odpočinek.

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 23:31 ® džigit

Ciffik> když je čas určitě! Jinak mi není zcela jasný účel a velikost posledního schodu-tam si asi někdo dělá zkušební odchyt…

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 22:57 ® Ciffik
Ciffik

jinak chodí ještě někdo na rybky..nebo už sedíte v teple domova a vzpomínáte na rybačky zalité sluncem…já bych se nejradějc vrátil v čase asi semhle

reagovat
foto/forum/2010/th-img15117.jpg
Pondělí 4. října 2010 ve 22:53 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Sander> nevzalo mi to hned fota, měl jsem za to , že už se velikost nemusí upravovat

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 22:51 ® Sander reakce na …
Sander

Ciffik > moc příkrý, málo vody, špatně umístěný, špatně konstrukčně řešený…

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 22:47 ® Ciffik
Ciffik

nedávno jsem navštívil splav s rybím přechodem (nefunkčním), jsem si jist, že na hlavní dvě příčiny příjdete sami

reagovat
foto/forum/2010/th-img15114.jpgfoto/forum/2010/th-img15115.jpgfoto/forum/2010/th-img15116.jpg
Pátek 1. října 2010 ve 20:29 ® Zcuter
Zcuter

lubo OV – upřímnou soustrast

reagovat
Pátek 1. října 2010 v 19:30 ® džigit reakce na …

lubo OV> nakonec budeš muset synka žadat o svoleni ke koupi nove ventky :-))

reagovat
Pátek 1. října 2010 v 19:18 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> naše pouto s tímto prutem je tak pevné, že přešlo i do spiritistické roviny,takže tak nějak vím, co si myslí. To máš jako z manželkou. Ta taky ví, co si myslíš, aniž to vyslovíš :-D

reagovat
Pátek 1. října 2010 v 18:58 ® džigit reakce na …

lubo OV> nezje ty spirytysta :-)) Z čeho věštiš?

reagovat
Pátek 1. října 2010 v 17:21 ® lubo OV
lubo OV

Zesnulý se se mnou spojil ze záhrobí a všem děkuje za projevenou soustrast ;-)

reagovat
Pátek 1. října 2010 ve 13:02 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

lubo OV> :-( :-( :-( néééééé

reagovat
Pátek 1. října 2010 v 7:31 ® LeoC
LeoC

lubo OV> přijmi i mou hlubokou soustrast :-(

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 23:42 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

lubo OV> Ty si z nákupu na metry děláš srandu, ono je to ale dneska opravdu tak. Jenomže nekupuješ na metry, ale na váhu.

Takže, až budeš v Pekingu, vem i mi prosím 2 kg extralight match topsetů k děličce, budeš u mě mít litřík parádní trnky :-D

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:06 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Příjdu k vodě,skládám feedra,no a jak jsem nasadil špičku-a víš jak,nasuneš špičku do druhého dílu a trošku zatlačíš,aby ti při náhozu nevyletěla,že…No,tak to samé jsem udělal,jako už po „iksté“ a jak tak zatlačuju špičku do toho druhého dílu,tak 5 čísel pod spojkou do normálně prasklo......­..Čuměl jsem na to jak (si domysli)…

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:10 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> jak?

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:10 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Pitrys> no od špičky. Akorát by z media udělal heavy :-)

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:04 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Upřímnou soustrast tvé Cataně.Já už letos taky jeden poslal do háje prutů a dokonce vlastní rukou-feeder light/medium…

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:54 ® Pitrys reakce na …

Lubo: No hodně by mně zajímalo, co by následovalo, kdybys trval na těch čtyřech metrech. Z které strany by to asi zkracoval?

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:46 ® lubo OV
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> no nic, koupím nový prut podle Tondy, 100,–Kč za metr. Už vidím ten rozhovor s prodavačem: „Dobrý den, prosím čtyřmetrový prut.“ „Je to čtyři a půl, můžu to tak nechat?“ :-D

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:39 ® lubo OV
lubo OV

džigit> jo, jo, taky jsem to tušil. Honza už ho jednou zachraňoval, když jsem jej před pár lety přivřel při zavírání uložného prostoru sedačky v obýváku. Tehdy byl několikrát podélně naštípnutý ve dvou spojkách, ale Honza odvedl vynikající práci. A po opravě zdolal ještě pěkných pár desítek kaprů. Ale všechno zlé, je k něčemu dobré. Roky jsem tenhle match používal jako feeder na lov kaprů. Tak jsem si aspoň pořídil konečně pořádné plnokrevné feedery :-)

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:39 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> upřímnou soustrast,cítíme s tebou,ale Širda nemá černé hadry :-)

Se vzpomínkou na tvou Catanu a s heslem Ivetko,zapiš to!

reagovat