Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.223.905 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:14 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> vzhledem k tomu,že jsem byl na opravárenské návštěvě u Honzy H.,tušil jsem jeho brzký konec
reagovatOn už byl vlastně mrtev.
Aspoň si pořídíš pořádnou hůlku a dáš si větší pozor
Mé dva pruty jsou po menší amputaci - Čtvrtek 30. září 2010 v 19:48 ® lubo OV
-
S hlubokým zármutkem oznamuji, že mne tragicky opustil můj dlouholetý prut match Shimano Catana FA 420. V nerovném boji podlehl drtivé váze kol mého vozidla, když byl omylem přejet zapomětlivým a nepozorným řidičem – to jest mnou. Byl mi mnoho let věrným druhem a kamarádem a strávili jsme spolu mnoho plavačkových a posléze i feederových chvil po více, jak 10 let. Vždy s nebývalou trpělivostí snášel všechny útrapy, které jsem mu způsoboval svou počáteční nezkušeností a s nebývalou statečností a odhodláním udolal stovky krásných ryb. Protože již jeho tělesnou schránu nelze zachránit, budou na jeho osobní přání jeho orgány darovány jiným potřebným, aby tak i na své poslední cestě konal dobro. Kdo jste jej znali (např. z posledního
reagovatsrazu přátel chytej.cz v restauraci Sport), věnujte mu aspoň tichou vzpomínku. Děkuji
- Čtvrtek 30. září 2010 v 15:59 ® kraui
-
ten už tam není!! Od té doby co dodělali dálnici je tam jenom rákos a tráva.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 20:46 ® džigit reakce na …
-
LeoC> tak to jsi měl v pití rezervy
reagovat - Středa 29. září 2010 v 16:43 ® LeoC
-
džigit> když jsme neblinkali po pátečním srazu, tak přece nebudem blinkat na výlovu…
P.S. chyběls
reagovat - Středa 29. září 2010 v 10:21 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahoj Ivet,pokusím se přijít na Řehánek…budou rybky?
reagovat - Středa 29. září 2010 v 9:29 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to zas bude v álejích nablito
reagovat - Středa 29. září 2010 v 9:25 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Pro ty co nepřišli na náš Ostravský srazík zasílám plán výlovů ve Frýdku-Místku.
Na každem výlovu bude občerstvení zajíštěno a také budeme se Širdou pasovat mladé rybáře a rybářky.
Všichni jste srdečně zváni.Mě najdete na brakovně a Širdu u váhy
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 17:21 ® kamos007
- reagovat
- Neděle 26. září 2010 v 17:20 ® kamos007
-
Vcera sem si říkal beztak poslední krásný víkend tak jsem kolem 3 hodin šel provětrat mušák a promrskat pstruhovku mozna uz letos naposled. ryby braly celkem hodně jen ty první záběry sem moc neproměnil protože jsem držel mušák zhruba po měsíci, ale ke konci jsem proměnil dá se říct skoro každý záběr.
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 10:18 ® lubo OV reakce na …
-
vikikaca> je to mrtvý plac. Vypuštěný, zarostlý.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 22:54 ® vikikaca
-
Potreboval bych cokoliv poradit ohledne rybniku Dýmač ve Svinove cokoliv dík.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 21:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> že jsi nevyhrál…nic si z toho nedělej,není přece důležité vyhrát, ale zúčastnit se
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 20:34 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> závody se vydařily. Od 13 hod. do teďka jsem spal. Sic jsem nevyhrál, ale aspoň jsem domů donesl jednu šupinku. A to doslova a dopísmene!! Na rozdíl od předchozích závodů, kdy se mi splávek ani nepohnul.
Jinak včerejšek by famózní, víc takových akcí!! Zvláště Ivetčiny kapří řízečky se mimořádně povedly. Už se těším na závěrečnou chytačku na Ostravici.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 14:00 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes ráno jsem navštívila se Širdou závody ve Svinově. K velkému překvapení jsme tam potkali velmi dobrého a nebezpečného závodníka LeaC. Toho přišel morálně podpořit také Lubo OV a při našem odchodu jsem Leovi dala thajskou masáž a se slovy „vyhrej tyto závody“ jsme se s ním rozloučili.
Širda jen tiše přihlížel a pak zavolal: Ivetko,zapiš to…
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 13:10 ® lubo OV
-
Jak píše „kety.vydra“, tyto dvě hlášky už TIMu nikdo neodpárá. Každý sraz je tak dobrý, jak si ho účastníci udělají. A všechna čest, dopadl nádherně. Zvláštní dík patří samozřejmě i Ivetce za vynikající smažené kapry, kterými nás královsky pohostila
reagovat - Sobota 25. září 2010 v 11:18 ® kety.vydra
-
Děkuji touto cestou Širdům za expres odvoz na nádraží.Sraz a atmosféra byly super a Tondovo hlášky „Ivetko,zapiš to!“ a „Pruty jsem kupoval na metry.“ ,se zapíšou nesmazatelným písmem do análů Ostravského srazu.Ivetko,kapřík byl výborný;-D
reagovat - Sobota 25. září 2010 v 9:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Skončili jsem ve 23.00h,každý účastník odcházel nabitý novými zkušenostmi a těšíme se na další srazík, který bude v prosinci spojen s rybolovem v Ostravě pod Sýkorovým mostem. Toto rozloučení s letošní rybářskou sezonou zorganizuje LuboOV,Pitrys,Honza Hořínek – který nám ukáže jak se chytají ryby na Ostravici.
Doufám,že se na 100% tohoto srazíku zúčastní i Mihy.san
reagovat - Sobota 25. září 2010 v 9:29 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 25. září 2010 v 9:26 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 25. září 2010 v 9:23 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 25. září 2010 v 9:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Na náš ostravský srazík nakonec dorazilo 10 chytejáků a také nás navštívil velice zábavný a dobrý plavačkář Honza Hořínek.
Honzo,ještě jednou ti děkuji za účast a velmi plodnou a poučnou diskusi.
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:10 ® Ciffik
-
pobolívá mě hlava pravděpodobně ze včerejší nedobrovolné koupele v Odře, ale jisto jistě příjdu…pokud trefím
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 15:45 ® chose120
-
Už se těším na to kolínko!!
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 14:57 ® kety.vydra reakce na …
-
LeoC> Já taky…
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 14:45 ® zlomiljsemprut
-
Je mi to líto, ale přidávám se ke Koudymu. Nepřijedu.
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 14:09 ® LeoC
-
Tak kdo dneska přijde?
Já JO !!
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 14:09 ® Koudy
-
Bohužel musím zrušit svou účast na dnešním srazu…opět mi to nevyjde
reagovatsnad příště, případně kdyby byl nějaký příští sraz u vody…
- Pátek 24. září 2010 ve 12:49 ® lubo OV reakce na …
-
Jednoduše. Příjdeš po lovu k autu, opřeš pouzdro s pruty o něj, uložíš ostatní věci dovnitř. A protože jsi samozřejmě unaven po celodenním neustálým „zdoláváním obrovského počtu kaprů“, tvá pozornost upadá, zapomeneš na pouzdro nasedneš, nastaruješ a couvneš
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 10:58 ® Zcuter
-
a to se ti povedlo jak?
reagovat