Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.223.702 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 20. září 2010 v 19:14 ® Hora reakce na …
Hora

IV.TO.ŠIRDA> zdravím,budu mimo Ostravu,takže nepřijdu,někdy příště.:-((

reagovat
Pondělí 20. září 2010 v 18:40 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

lubo OV> Štěkám napůl. :-)

Stroft> Krasavec! Rozjeli se už i větší nebo je to bída?

reagovat
Pondělí 20. září 2010 v 17:41 ® lubo OV
lubo OV

Takže objednal jsem stůl stejný jako posledně. Termín je tedy tento pátek 24.9.2010 v 17:00 h v restauraci SPORT naproti Hornické polikliniky, poblíž centra OV. Dostupné běžnou hromadnou dopravou ze všech směrů. Blížší informace tady: http://www.restaurace-sport.com/ Jsou vítáni všichni, kdo mají chuť pokecat o rybách a vůbec o všem možném. Pokud někdo počítáte, že si dáte to koleno, je podle personálu jistější si jej objednat dopředu. Mívají permanentně připravené tak dvě až tři, ale když se pro koleno rozhodne víc hostů za večer najednou ...... Kdo příjde ať štěkne. Kdo příchod plánuje, ale neví ještě jistě, ať štěkne napůl :-) ;-)

reagovat
Pondělí 20. září 2010 v 15:16 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> mnam dal bych si. :-)

reagovat
Pondělí 20. září 2010 ve 14:32 ® Stroft
Stroft

Jak do toho střelil, tak mi málem vyrazil prut z ruky:-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img14912.jpg
Pondělí 20. září 2010 v 9:43 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> ahoj,zdravím s Pasohlávek.Mo­mentálně se jeden ko… rozhodl nám posekat v okolí trávu,tak se při snídani věnuji netu.Počasí super,rybám jsem moc času nedal,ale i tak něco je-6cejnů 48–56 a pár kaprů 43–53.
Jednoho kapříka a cejny jsem si nechal na stravu-moje první ryby domů :-) už mě měli za blázna,že jsem letos nic nevzal :-))
S dravcema zatím nic moc.Spíš nic než moc,jedna utřepaná-tu jsem ani neviděl a jeden okoun.Boleni loví letos optrněji.
Domů návrat po neděli,takže sraz ne.Ale jsště se ozvu,zatím ahoj všem :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 18:34 ® chose120 reakce na …
chose120

To koleno vypadá luxusně:-) pivo

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 17:30 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Tak to už je hochu druhá absence. Sice tě to omlouvá ale na dalším srazu i zavazuje k jednomu štamprlovému kolečku :-D ;-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 17:23 ® lubo OV
lubo OV

No není to krása, takové kolínko ? :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img14897.jpg
Neděle 19. září 2010 v 17:17 ® lubo OV
lubo OV

Takže přátelé, abychom to rozsekli. Navrhuji sraz příští pátek 24.9.2010 v 17:00 h, stejně jako posledně v hospodě SPORT. Kdo tuto hospodu ještě nezná, nalézá se naproti Hornické polikliniky blízko centra Ostravy. K dispozici 5 druhů piva + jedno nealkoholické, velmi slušná kuchyně, včetně pečeného kolena a žeber. Před hospodou zastávka trolejbusů, které navazují na všechny hlavní dopravní uzly, včetně ČD hl.n. Podrobnosti tady: http://www.restaurace-sport.com/

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 17:06 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

zlomiljsemprut> no jo, čoéčéé. Ani jsem si nevšimnul. Hezká kulatá tisícovka :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 13:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Pitrys> Peťo,ty jako člen JRN musíš přijít samozřejmě bez ohlášení,rádi s tebou pokecáme …

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 13:15 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

lubo OV> :-D

PS: Máš zajímavý počet přihlášení v Tvé osobní „chytejkartě“. Dneska je Tvůj den, tak hurá na ryby. :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 13:11 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No ber to tak, že jdeš jako na besedu o kontrolách RS. Mě by třeba fakt zajímalo, jak to probíhá, co jste u toho zajímavého zažili atd. Slibuju, že ti budu dělat gorilu, kdyby ti někdo ubližoval :-) :-))

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 13:09 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

IV.TO.ŠIRDA> Úplně nejluxusnější z mého pohledu by byl pátek 1.10., jelikož nevím jestli budu na konci září „volný“, jak říkal mihy, je prodloužený víkend. Následně už v sobotu 2.10. nejsem doma, jelikož jedu dělat nějakou práci na Moravu. Ale nezáleží to na mě, v nejhorším případě nebudu přítomen. :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 12:59 ® Pitrys

Lubo: Znáš mně skutečně dobře. Já si opravdu myslím, že optimální počet lidí je 2 a pokud možno opačného pohlaví. Představa, že bych měl třeba teď být v Mošnově na Dnech NATO mi způsobuje lehké mdloby. I když ve SPORTU tolik lidí nebude a mohl bych to přežít. Mohu přijít i nepřihlášený? :-) Jdu si to promyslet k vodě.

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 11:59 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

IV.TO.ŠIRDA> Já bohužel nemůžu, jsem od pátku rána do neděle do večera (24.-26.9.) na závodech v Šumperku, máme poslední kolo ligy. Tak až příště. Nebo o týden později, Leo má pravdu o tom prodlouženém víkendu kvůli státnímu svátku, spousta lidí bere v pondělí dovolenou a valí někam pryč …

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 11:22 ® lubo OV
lubo OV

Ten pátek 24.9. co navrhoval LeoC taky není k zahození. V sobotu pak mohou všichni v klidu začít plnit svůj plánovaný rodinný program.

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 11:17 ® lubo OV
lubo OV

No jestli příjde i Pytris tak to asi, jak nejsem věřící, zapálím svíčku v kosterle. Pokud je mi známo, tak je společensky plachý člověk. Ale třeba se časy změnili, nebo udělá vyjímku :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 9:30 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit>čertíku a co ty,nepřijdeš ? Musíš nás informovat o chytání gigantů v Pasohlávkách…

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 9:26 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Svou účast na ostravském minisrazíku zatím potvrdili :

Lubo OV,Koudy,Ples­carp,LeoC,Cif­fic,Zlomiljsem­prut, Chose 120, já a Širda.

Zatím je nás 9, chlapi-buďte aktivnější a potvrzujte svou účast,ať může obětavý a organizačně schopný Lubo OV zajistit rezervaci v hospodě SPORT,já se Širdou se přikláníme k jeho návrhu,jelikož oproti Eliáši tam byla pohoda a větší klid a slyšeli jsme se navzájem, ale je to pouze náš názor,rozhodnout můžete i vy.

Byla bych velmi ráda,kdyby se našeho srazíku zúčastnil také Pitrys,Hora a Mihy.San,ať můžeme pokecat o plavané,rybářské stráži,případně si doplnit svou rybářskou bižuterii.

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 8:33 ® LeoC
LeoC

Hlásil bych se taky, ale ráno jsou ve Svinově rybářské závody a pak mě chce mamka odvézt na chatu. Kdyby to bylo už v pátek 100% přijdu.

P.S. zvažte tu sobotu s ohledem na možný prodloužený víkend (v úterý státní svátek)…

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 23:04 ® plescarp

chlapi prosim dejte mi vedet az se rozhodne kde a kdy diky

reagovat
Sobota 18. září 2010 v 19:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

IV.TO.ŠIRDA> Já se také hlásím, rád přijedu. I když to momentálně nevím na stoprocent. Práce je fůra. A je mi jedno, v které části Ostravy to bude. Akorát topivo si asi nedám, jelikož bych dopravní kontrole nechtěl dělat „radost“. :-)

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 14:47 ® Ciffik
Ciffik

zatím nevím o skutečnosti, která by mi bránila v účasti…už se těším

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 20:07 ® Koudy reakce na …
Koudy

IV.TO.ŠIRDA> jasan :-)

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 17:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Koudy> potěšil jsi mě,alespoň můžeme v klidu pokecat

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 17:13 ® Koudy reakce na …
Koudy

IV.TO.ŠIRDA> tentokrát bych se rád konečně zůčastnil i já, takže pokud to bude v tebou navrhovaný termín můžeš si mě připsat na seznam účastníků ;-)

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 15:32 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> pokud přijedou i z Frýdku, tak nejlépe Stodolní ne? Tam je blízko železniční zastávka. Jinak co se mě týká, tak samozřejmě není nad hospodu SPORT :-)) )

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 15:16 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Ostravští chytejáci – pojďme chvíli meditovat o srazíku u pivního moku třeba 25.9. v 16 h ,ale otázkou je kde?

Jde o to, aby místo srazíku bylo dostupné i chytejákům z Frýdku a okolí, kteří přislíbili svoji účast.Takže pište své návrhy,ať to do 23.9.rozhodneme.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14876.jpgfoto/forum/2010/th-img14877.jpgfoto/forum/2010/th-img14878.jpg