Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.223.898 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. září 2010 v 10:23 ® chose120 reakce na …
-
Šlo by to klidně zítra kolem 17 hod.Ale musím s k vám stavit pro tajnou nástrahu jinak je nechytíme.Ten super hrách co ted mám není až tak dobrý jak jsem si myslel.Najíždějí tam kolem 19hod.A nezapomeňte brodáky až nad pas jinak dopadnete jako já,že mě ten amur málem utopil jak zabral.Dokonce jsem si namočil mikinu a kdyby se mi nenarovnal háček a nepovolil tak bych asi plaval.Ti amuři mají ohromnou sílu.
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 9:40 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> už jsme se vrátili a čekáme kdy nás pozveš na lov gigantů
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 9:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ahoj Ostravo, vrátila jsem se ze srazu ve Vrchoticích, bylo tam moc kráásně, HaD to měl perfektně zorganizované,staral se o všechny zúčastněné a celé tři dny dělal indiánskou babičku kolem ohně. Kolem sebe měl tým profes.kuchařů např.Míru Mužíka,který vaří na Kampě…no prostě jídla a piva bylo tolik,že jsme to všichni nebyli schopni sníst a vypít.Počasí vyšlo…ryby braly…škoda,že naši Ostravu jsem zastupovala pouze já,Širda a Tutan s partnerkou,ale pevně věřím,že příští rok nebudou jen sliby a uděláte si čas,abyste se mohli srazu také zúčastnit.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 8:51 ® Petula
-
v antoškách pozor s auty,nevyplatí se to a ryby tam neberou už dlouho
reagovat - Neděle 12. září 2010 v 9:59 ® chose120 reakce na …
-
Chytil jsem 1 kapra asi 45 cm nemeril jsem ho ale amur mi nezabral protože byla zima.Byl jsem vcera vecer na rybach s mym sousedem a ti amuri tam zase byli protoze bylo pres den tepleji a voda se tam asi oteplila.Ale kolega nemel brodaky tak jsme tam nemohli chytat ale ty rany tech amuru a kapru přesně v místě kde jsem krmil svědčily o rybách nad 10 kg.Chytali jsme od toho mista asi 100 metrů.Jinak včera kapřík 44 za 3 hodinový lov – nic moc.
reagovat - Neděle 12. září 2010 v 9:32 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> jak jsi dopadl s těmi amury a kapry minule v neděli?
reagovat - Sobota 11. září 2010 ve 21:13 ® lubo OV
-
Dneska na antoškách jsem ulovil celé NIC. Kapři se někam asi odstěhovali. Zato se tam přistěhovala městská policie na udání chataře-práskače a ulovili mě za stání na veřejné zeleni. Z rybolovu jsem se vracel zmoklý, špinavý, bez ryby a lehčí o stovku. Ale stejně je tam krásně
reagovat - Sobota 11. září 2010 ve 12:11 ® LeoC reakce na …
-
džigit> to už mi říkali před zlomeninou, když kámoši byli sami (třeba Kuboň) štičky a štiky braly, když jsem přišel já, byli většinou totálně přežrané.....
reagovat - Sobota 11. září 2010 ve 12:09 ® LeoC reakce na …
-
Tutan> Zkoušel jsem chytnout vláčák a dlaha mi dost vadí, za 14 dnů bych možná už mohl mít dlážku jen na poslední dva články prstů, takže se s nadějí upírám ke světlým zítřkům …
reagovat - Pátek 10. září 2010 v 15:22 ® Tutan reakce na …
-
LeoC> No… není to ideální a nezávidím ti to teda, ale nic proti, jsou mezi námi daleko invalidnější rybáři. A chytají…
reagovat - Pátek 10. září 2010 v 15:17 ® džigit reakce na …
-
LeoC> jsi šikovný chlapec,zrovna když začaly brát
reagovat - Pátek 10. září 2010 ve 14:43 ® LeoC
-
Tutan> Tak je to potvrzené, mám ho zlomený, či přesněji uchycení šlachy na posledním článku ukazováčku se mi odtrhlo s kouskem kůstky. Nejhorší je, že mám dlahu a to nevím, jak bych s tím nahazoval…
reagovat - Pátek 10. září 2010 v 8:24 ® Tutan
-
LeoC> to zamrzí! :o( Na druhou stranu… je to jen jeden z prstů a pokud nechytáš sumce do rukou jako MP-E2765mm, není to zase taková tragédie ;o)
A na
reagovat? Těžko říct… začíná burčák!
- Pátek 10. září 2010 v 7:02 ® LeoC
-
Tak jsem chtěl si jít dneska zavláčet nebo i chvilku posedět u feedru. Jenže po třech letech jsem šel včera hrát fotbal a teď se držte: zlomil jsem si asi ukazováček na pravé ruce..... To je tak, když si někdo myslí, že je stále junák a nepodívá se sem tam do občanky. Takže mám dotaz: kdy jdeme na
?
P.S. Stalo se mi to, když jsem si šel spočnout do branky a podcenil jsem jednu střelu z dálky …
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:09 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> to je fakt! Taky už jsem na Odře nebyl, ani nepamatuju :-/
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 v 17:33 ® Ciffik reakce na …
-
Tutan> on neí problém v tom, že ybch nevěděl kam an ně…horší je to počasí a průtok…poslední dobou je to jak an houpačce…
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 ve 13:57 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> v jaké lokalitě musí ten tvůj výzkum vlastně proběhnout. Nejde to výše proti proudu… např. Studénka. Je fakt, že jsem tam pořádně letos nebyl, ale karasů tam bývalo vždy dostatek. Nebo na povodí Odry zkusit zjistit místa větší koncentrace, dělají beztak nějaké kontrolní odlovy. Další možnost je samozřejmě zjistit to od rybářů ;o)
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 22:17 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> cau. ty mas new icq? ze sem te pul roku nevidel online
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 22:11 ® Ciffik reakce na …
-
Tutan> pod lhoteckým splavem…povedlo se snad vše korm karase (teda vlastně nakonec jeden přišel)
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 21:22 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> kde jste teda „lovili“?
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 20:40 ® Ciffik reakce na …
-
Tutan> mizerně…na Odře jsem doufal v brutápní odchyt běhemsrazu z konkurenčního servru bohužel výběr místa byl hezký né však ideální pro karase
reagovat - Středa 8. září 2010 v 17:20 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Ciffik> To je pravda, voda je jako led. Včera jsem byl na vláčce a vydržet zabrozený ve vodě delší dobu, chtělo opravdu silnou vůli.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 17:08 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> jak jsi na tom s tím odchytem karasa?
reagovat - Středa 8. září 2010 v 17:02 ® Ciffik
-
dneska na Odře chyceno několik slušných cejnů, pár ostrých a jeden karas a dvě ploťky…voda je neskutečně ledová, rybkám se moc nechtělo
alespoň byl čas kochat se přírodou…viděl jsem ledňáčka, morčáka, volavku, sojku, ještěrku…
reagovat - Pondělí 6. září 2010 ve 22:19 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> …já potkal nalitého šnečka, co hledal cestu domů. Lezl pořad do kolečka až narazil do stromu…
reagovat - Pondělí 6. září 2010 ve 21:52 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> já potkal tak nalitýho šnečka, že prej netrefí ani domů
reagovat - Pondělí 6. září 2010 v 18:25 ® lubo OV
-
To jsou věci. Už chlastají i slimáci. Tohohle jsem přistihl včera na Antoškách jak vylézá „nalitý“ z plechovky polského piva, kterou tam nechali nějací bordeláři.
reagovat - Pondělí 6. září 2010 v 0:18 ® mihy.san reakce na …
-
chose120> Jo, jo, Peter umi, ted striham film z Tovacova, kde on dodava zabery pod vodou, ja nad ni, v pulce rijna bude ke zhlednuti …
reagovat - Neděle 5. září 2010 ve 12:22 ® chose120
- Perfekní video na to se podívejte reagovat
- Pátek 3. září 2010 v 16:32 ® lubo OV
-
Lov ve vodě?? Neznám. Ryby už jsem lovil na louce, na poli, v korunách stromu. Ale ve vodě? To snad ani nejde néé?
reagovat