Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.222.582 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. srpna 2010 v 19:49 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> no nemyslím to zle, ale jestli se hodláš stěhovat o dům dál jenom, a to podtrhuji JENOM proto, že někdo s tebou nesouhlasí, nebo má trošku jiný názor, tak to se asi budeš stěhovat věčně, abys nakonec zjistil, že jsi nic nevyřešil. Každý má právo říct svůj názor, od toho tady tyhle debaty jsou. A lidem příroda darovala hlasivky a lidé vymysleli řeč, aby mohli komunikovat.
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 ve 13:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft>Strofťáku, od mého T.I.Mu máš morální podporu, o dům dál se nestěhuj a napiš do osobky kde se sejdeme na pokec u pivka (třeba i poblíž tvé lokality).Probereme možné i nemožné, mě už tady na některých fórech taky dost napadli,ale já to nevzdala a nešla o dům dál…
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 ve 13:11 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Jsem neskutečný magor, novodobý disident, nepřítel bolševika, debil co vyčnívá z řady. Pokrytec co sleduje jen své zájmy, moralista co vidí více, než je bílá a černá, věčně černý bojovník s byrokracii no prostě nekutečné hovado co umí říct něco jiného než ostatní.Tedy, omluva všem, co se cítí býti dotčení.Přeji všem hezké ulovky bez účasti, masařek a magorů co nemají úctu k rybě a k přírodě jako celku.Ps.stěhuji se o dům dal.
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 ve 12:49 ® kamos007
-
…
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 ve 12:48 ® kamos007
-
…
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 v 0:45 ® džigit
-
A za mně-moc mne mrzí,že se tohle probírá takhle hloupě na netu.Tohle má do rozumné diskuze daleko!Mějte se …
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 v 0:15 ® džigit
-
Stroft> 50sátka je asi tak to samé,jako zákaz vjezdu- dle Tebe asi zbytečná překážka.....
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 v 0:05 ® džigit
-
reagovatStroft>
nekonečně blbá debata!!! V tomhle jsem při Lubo OV! Policajt chytající lidi v zákazu vjezdu a RS chytající neoprávněně chytající rybáře v noci..... Zřejmě je třeba trochu se nad tím zamyslet.Když začnou „z druhé strany“ si najdeš co??? Jak si představuješ „chytání“ rybáře,vláčejícího rybu po zemi,který tu kontrolu uvidí? Leda by ho pustili s blázince!Tahle Tvá odpověď nemá koule!!!
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:22 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Petře promiň, ale co by s tebou udělal tvůj zaměstnavatel kdy jsi svou praci neodváděl na 100%?Vybírat pokuty na dalnici kde je momentalně 50satka je ten nejsnadnější úkol ale odebrat papíry chlapíkovi co smyka kapra na břeh po štěrku to chce koule.Očividně tato parta se vydala prvím případem.Ruku na srdce, co ti vadí více?Mně určitě smykaní kapra po štěrku.Pytlák Stroft
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:56 ® Pitrys reakce na …
-
Lubo OV: Ale to není žádná nová parta RS. Ti chlapi to dělají stejně už léta. Jenom já jsem se v poslední době k tomu náhodou přichomýtnul a napsal jsem tady o tom. A hned se našli chytráci, kteří by jim rádi vysvětlili, jak to dělají blbě.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:30 ® zlomiljsemprut
-
lubo OV> Ono se není čemu divit, žijeme v ČR. Zde nikdy nikdo nebude spokojen s tím co dělá ten druhý, ale onen dotyčný také nikdy nepřiloží ruku k dílu.
Nevím, ale já jsem toho názoru, že kdyby nebylo hříšníků, nebylo by vůbec potřeba RS. Je to jen zhovadilost individuí, které se neumí chovat a k vůli jejich móresům ta RS chodí.
Já jsem téměř vždy na straně RS, jelikož vím, jak to u vody chodí. A těmhle lidem se s prominutím pořád a jenom plive do ksichtu. A přitom to většina (neznám všechny porybné v SM kraji
reagovat) nedělá pro prachy, které jsou směšné a nepokryjí ani svačinu na noční kontrolu, ale proto, že mají svou vodu rádi. Kdysi jsem uvažoval, že až dovrším 21 let, vstoupím do řad porybných. Ale stále více a více jsem od toho odrazován. Protože někteří rybáři jsou prostě hajzli a tu práci znechucují. Viz. zmiňované noční kontroly, které jsou opravdu za trest!!!
- Pondělí 23. srpna 2010 v 15:51 ® lubo OV
-
No neříkám, že pravdu nemají částečně obě strany, ale RS to asi taky nemá jednoduché. Když nedělá nic, dostane vynadáno. A když začne něco dělat, dostane vynadáno taky. Možná, když už se našla parta RS, co začíná vyžadovat plnění řádu, mohli bychom je více podpořit i nějakým uznáním. Třeba k zaměření na noční lov přibudou další a další zaměření na jiné prohřešky. Všechno naráz jistě hned obsáhnout nestačí, ale takhle je hned ze startu zase připlácnout k zemi asi taky není to pravé ořechové. To bych se pak nedivil, kdyby s tím hned praštili.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 13:04 ® džigit
-
vidím,že se tu po dobu mé dovolenky nic moc nezměnilo
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 12:57 ® kamos007
-
nad soutokem levé rameno revíru 473 061 je otrávené fotky pošlu později.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 12:43 ® Stroft reakce na …
-
Pitrys> Teď jsem se opravdu pobavil
reagovatJa si nepotřebuji na nic hrát.Jen nejsem tele v chlívě a neskáču jak sedlák poručí.Kdo chce vyžadovat striktné dodržování BPVRP, ten je musí bezpodminečně znát. Za loňský rok jsem neměl jedinou kontrolu a letos je to to samé a to jsem u vody velmi často.Hrdinné noční vyjížďky, kladnou reputaci ryb.stráži nevrátí.Když už se angažovat tak začít na správných místech a to zásadní změnou v BPVRP, tam by to mělo význam.Pytlák Stroft
- Pondělí 23. srpna 2010 v 9:35 ® Pitrys reakce na …
-
Stroft: Petře, používáš laciné a nevěcné argumenty, aby sis ospravedlnil svůj morální kodex a s takovými lidmi já se do debaty nepouštím. A ještě k tomu kodexu – pokud by sis dobrovolně např. zvýšil lovné míry ryb, pak by to bylo v pořádku. Tvůj příspěvek ale vyzněl v tom smyslu, že ses rozhodl nebrat na vědomí některá ustanovení BPVRP. Hraješ si tady na rybářského disidenta a ve skutečnosti nezi tebou a pytlákem je jenom malý rozdíl.
IV.TO.ŠIRDA: Iveto, přemýšlet je důležité, ale ještě důležitější je něco udělat. Prostě se to musí vysbírat, jako jsi to udělala ty. Snad MO, která má vodu ve správě, zorganizuje brigádu, tak jako MO Ostrava-střed na jaře na Antoškách (viz foto). Jinak to prostě nepůjde, nikdo to za nás neudělá. Je sice smutné, že jsme v jedné organizaci (rozuměj v občanském sdružení) s čuňaty, kteří po sobě u vody nechají chlív, ale bylo to naše svobodné rozhodnutí a můžeme kdykoliv odejít.
reagovat - Neděle 22. srpna 2010 ve 23:14 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Nerozumím v čem mi chceš oponovat.Já přece souhlasím s odebíráním papíru ale nelíbí se mi priority ryb.stráže.Proč se nezaměří na přestupky, které nám ostatním,rybám i přírodě vadí nejvíce.
reagovat - Neděle 22. srpna 2010 ve 20:45 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Pitrys> Můžu se zeptat s kým jste na noční kontole byl? Nechci slyšet jméno, jen jestli jste byl s porybným(i) z MO Lučina nebo s profesionální rybářskou stráží.
Děkuji.
reagovat - Neděle 22. srpna 2010 v 18:39 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,musím ti trochu oponovat,osobně jsem se již několikrát potkala s profi porybným p.Vávrou (zná ho i Chose120) a můžu ti říct,že kdyby takových porybných bylo v našem regionu víc,tak by se daleko víc dodržoval rybářský řád a etika při lovu.Sám dobře víš,že s RŘ v některých bodech taky úplně zcela nesouhlasím, ale když to tak ti staronoví Bolševici rozhodli,tak to musíme holt respektovat.
Daleko více mě trápí nepořádek na všech mých známých lokalitách a překvapuje mě,že za tento nehorázný „bordel“ který očividně dělají samotní rybáři se neberou noty…
Pitrys – zapřemýšlej co s tím,protože konkrétně z Vrbice by se naplnilo 5 kamionů bordelu,který tam zapomněli rybáři…
Celý víkend jsme bivakovali na Vrbici,ale bez jediného záběru,tak jsme si místo ryby odvezli 3 pytle odpadků po rybářích.
reagovat - Neděle 22. srpna 2010 ve 13:18 ® Stroft reakce na …
-
Pitrys> Ano, BPVRP je pro všechny.Ale to neznamená že když tam bude napsáno že mám skočit z okna, tak skočím.To už na mě, bezůspěšně zkoušeli Bolševici.Mám v hlavě vlastní etický kodex podle kterého se řídím a ten je nadřazen před všechny předpisy a nařízení.Nemám ambice dělat ryb.stráž jen proto, že ji ve většině případech dělají špatně.To bych si taky mohl sednout za pokladnu v supermaketu když vidím u kasy ty neschopný polena.Jak by řekl klasik:na každou práci je nám třeba odborníky.A to platí i u ryb. stráže .Miluju když se za mnou dobelhá dědeček s odznakem a chce provádět kontrolu.O rybařině ví kulový a odznak má jen proto, že dostne zdarma papíry.Takové odebírání papíru o jakem píšeš mi přijde tak laciné jako když policajti stojí někde kde je nesmyslná značka a tam ve velkem rozdavají pokuty.Ale to že za rohem přepadli starou babičku,je jim zcela jedno.Tím nechi říct že je to špatně naopak vše je vpořádku jen je potřeba vyhodnotit priority.
reagovat - Neděle 22. srpna 2010 ve 12:17 ® chose120
-
Tak jsem byl dneska na rybách na Vrbici s Markem od policie,který dělá doprovod rybářské stráži a rybky moc nebraly až na tohoto divočáka který skončí na talíři
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 ve 21:07 ® Pitrys reakce na …
-
Stroft: Petře, že tě povolená doba lovu netrápí, to je zřejmé i z tvého příspěvku ve středu 4. srpna v 17:14.
reagovatAle měla by, protože BPVRP platí pro všechny, i když si o nic můžeš myslet co chceš. Vím o případu, kdy o povolenku přišel rybář, který měl v dokladech vložen průkaz rybářské stráže a placku. Raději se tedy nechtěj potkat s rybářskou stráží, která si dobře plní své povinnosti. A pokud tě opravdu něco trápí, nic ti nebrání složit zkoušky na RS osobně se zasadit o nápravu.
- Sobota 21. srpna 2010 ve 13:48 ® Stroft reakce na …
-
Pitrys> Povolená doba lovu mě až tak netrápí, tam naše legislativa pokulhává(hlavně při lovu sumce)Trápí mne jiné věci, které rybářská stráž ignoruje a to šetrné zacházení s ulovenou rybou a množství ryb odnesených mimo stanovený limit.
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 ve 12:13 ® Pitrys
-
Pro ty, kteří ještě pořád tvrdí, že si rybářská stráž špatně plní své povinnosti: dnes od 00.00 do 04:00 na Žermanicích mimo jiné zadrženo pět povolenek pro nedodržení povolené doby lovu.
reagovatPro mně osobně z toho vyplývá, že rybářská stráž si plní povinnosti na jedničku, zato rybáři mají nedostatečnou. A to jste ještě neslyšeli ty kecy… Tak zase někdy u vody.
- Čtvrtek 19. srpna 2010 ve 13:11 ® daja
-
A tu merunku pit nebo mazat?
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 19:29 ® Helmut2
-
reagovatBěžně u nás na komáry stačí papat B-komplex (začít 3–4 dny před rybařením) nebo se natřít česnekem. Měl jsem kdysi znamého jenž pracoval v ruské Tajze, a tam byly komárů mraky. Chlapi to tam řešili tak, že nikdo nejedl ani nepil žádný mlíko nebo mlečné výrobky… a měli celkem pokoj. A ještě něco… někdy stačí na komáry meruňkovice. Mně se letos urodilo
- Středa 18. srpna 2010 ve 13:19 ® MatesKGB reakce na …
-
mihy.san> Já mám s mlékem na opalování zase zajímavou zkušenost. V létě za parného dne sejm byl na kaprech na rybníku kde se běžně chytá během hoďky průměrně jeden až dva kapři. Bylo horko tak jsem se napatlala tím mlíkem s kokosovou vůní (nevím jestli to chutná po kokosu ale smrdí to určitě
) no a za 4h chytání asi 20 kaprů od 15cm do 55cm. Rukama od toho mlíka jsem samozrějmě furt dával na krmítko šrot a v kýblu jsem to taky míchal.
Bohužel od té doby jsem to nikde nezkusil ověřit jestli to fakt funguje nebo sem tam zrovna měl najetý ryby
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 12:12 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
mihy.san> Já v krajních případech, kdy je nouzová situace a přípravek se mi dostane na dlaně, tak si ruce řádně „umyju“ v hlíně či bahně.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 11:54 ® mihy.san reakce na …
-
daja> Taky z toho mam strach, vetsinou to delam tak, ze se nastrikam repelentem jeste doma a pak si poradne umyju ruce, u vody uz repelent jenom nastrikam od zapesti vyse a neroztiram ho. Podobne to plati i pro opalovaci krem, pokud se dostane do krmeni, tak si myslim, ze ryby odpuzuje.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 9:04 ® daja
-
Chlapi a jak moc je potreba davat pozor pri manipulaci s krmenim a nastrahami kdyz mam ruky zaprasene od toho difusilu nebo bushmana? Abych pak na rybach nemel pokoj jen od komaru, ale i ryb
reagovat