Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.222.148 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 17. srpna 2010 ve 21:44 ® LeoC reakce na …
LeoC

mihy.san> Díky moc Tome, určitě ho vyzkouším

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 ve 20:23 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

LeoC> Určitě ho zkus, fakt je dobrý. S Offem jsem taky nebyl spokojený, to je jen mediální masáž …

Ten Difusil mám ve třech provedeních:

• modrý je proti komárům a klíšťatům,
  • černý je proti komárům a klíšťatům se suchým efektem,
  • červený proti komárům, ovádům a klíšťatům.

Pak se dělá ještě myslím zelený. Já je kupoval v Lídlu v akci asi před 14ti dny, červený za 49,– Kč, černý za 59,– Kč.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 19:45 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

LeoC> Dík. Asi si to seženu, hlavně na jih Moravy, tam ti komáři jsou fakt upíři.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 19:26 ® LeoC reakce na …
LeoC

mihy.san> Čuski, samozřejmě že každý výrobce si upraví údaje dle svých potřeb, každopádně jsem s ním dost spokojený oproti OFFu a jím podobný. Difusil jsem nezkoušel, ale vzhledem k ceně do toho půjdu.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 19:09 @ Helmut2 reakce na …

Komáři na Hartě ? Těch tam moc není. Používám „modrou“ lampu, tu zavěsím vždy tak 5 – 8 metrů od stanoviště a mám klid.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 18:55 ® LeoC reakce na …
LeoC

zlomiljsemprut> zapomněl jsem dodat, že je i proti klíšťatům. Ostatně na stránkách fy Kokabura (odkaz viz níže) se o tom dočteš více.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 18:54 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

LeoC> Ta tabulka je myslim zavadejici, bezny repelent (Difusil, Alpa) ma ucinnost 4,0 hod a ne 1,5 hod, jak je uvedeno v tabulce. Dalsi udaje jsem uz ani neporovnaval. Ja nedam dopusit na Difusil, dela se myslim od letoska v 3 nebo 4 provedenich a sprej 150 ml se da v akci koupit od 49,– do 59,– Kc. Overeno na komarech na SM i JM, finguje spolehlive …

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 18:45 ® LeoC
LeoC

daja> není vyšší, na internetu dokonce nižší, jaký je účinek viz tabulka.

Nanáší se tenký film a skutečně ještě po několika hodinách ho cítíš na rukách (k nohám se už neohnu). Komáři lítají kolem ale blíž jak na 15 cm se nepřiblíží

reagovat
foto/forum/2010/th-img14579.jpg
Úterý 17. srpna 2010 v 18:43 ® LeoC reakce na …
LeoC

zlomiljsemprut> foto v příloze

odkaz na stránky http://www.kokabura.cz/…Gel-80-16-UV

reagovat
foto/forum/2010/th-img14578.jpg
Úterý 17. srpna 2010 v 11:51 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

LeoC> Jak vypadá, prosím obal? A je to i jako prevence proti klíšťatům nebo je to jenom na komáry?

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 9:56 ® džigit reakce na …

Stroft> tak momentálně lepší varianta.Vybitý tisícihran na levé poloose.„Jenom“ 20 000,– :-(

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 9:06 ® daja

LeoC> cena za bushmana sice vyssi, ale pokud ucinkuje, tak by to stalo za to. Na kolik vychazek to jedno baleni tak vystaci??

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:04 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Potkala jsem CHoseho na rybách, brali mu jak vzteklí,co nához to záběr od kapra.Doufám, že do rána nebude pytlákem…

reagovat
foto/forum/2010/th-img14575.jpgfoto/forum/2010/th-img14576.jpgfoto/forum/2010/th-img14577.jpg
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:03 ® vikikaca
vikikaca

Pitrys> chtel bych se zeptat jak je to se stanovanim na vrbici nebo antosovicich jestli se toleruje dik za odp

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 17:53 ® LeoC
LeoC

daja> koupil jsem u Kotláře již někde zmiňovanou novinku „BUSHMAN Plus“ a musím říct, že je excelentní. Používám ji i na kola a v cílové hospůdce na rozdíl od kolegů na mě kousající havěť nejde. Vyzkoušeno jinak na Hartě se stejným efektem.

Vřele doporučuji i přes MOC cca 275,– Kč

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 16:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ahoj, devítku nenosím:-(( a buřty také né.Bylo to v noci tak moc nevím ale přišlo mi, že naháněli srnu či co.Prvně něco skočilo do vody a plavalo na druhou stranu a v zápětí tam naskákali ti hafani ale přes řeku se neodvážili a vyhrábali se zpět na břeh.Svítil jsem na ně čelovkou:jediné co jsem v té tmě rozpoznal tak černou barvu a velikost velkých psů.Měl jsem nahozeno na sumce, tak mi po tom randále nezbývalo nic než se zbalit.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 16:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Na komáry používám silonové oblečení a na chsicht moskitieru.A to vyjmečně, letost jich moc není.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 15:31 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo, ty nenosíš s sebou devítku? Možná jsi měl v batohu nějaké buřty, a proto šli po tobě :-) Já se Širdou jsme to před třemi lety zažili u Košatky a Širda s velkým křikem a sukovicí v ruce tři velké psy zahnal, ale v zápětí jsme raději rychle sbalili a nenápadně vypařili. Jaká to byla rasa těch toulavých psů?

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 15:10 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

lubo OV> Díky.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 13:52 ® daja

Stroft> a co komari na Odre, co na ne pouzivas? Ja byl vcera vecer a i kdyz jsem se strikal Offem tak ty svine male krveziznive na me litaly porad. Jinak jsem mel 2 zabery, podaril se kaprik odhadem kolem 40 a druhy mi po zaseku odplaval i s navazcem.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 13:32 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Když sis z auta udělal obytný dům, tak se nediv, že občas stávkuje .-))Na ostrieže a zubáče jedeme cca. v půlce září.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 10:11 ® džigit reakce na …

Stroft> asi si prohlídnu, neplánovaně, ten Lipt.Mikuláš podrobněji.Zřejmě se mi rozsypala spojka,v nějhorším si budu shánět novou převodovku.Je po dovolené! :-(

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 1:03 ® Stroft
Stroft

Sobota i neděle na Odře.Rybám se chtělo, spousta Cejnů,kaprů,karasů i nějaké parmy se ukázaly.Z nedělního pohodového lovu mě domů poslala smečka velkých toulavých psů......do smíchu mi nebylo:-(

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 ve 23:42 ® Tutan reakce na …
Tutan

Pitrys> :-O šikulky jste ;-)

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 v 10:19 ® Pitrys

Protože dnes prší a na ryby to nevypadá, tak zase troška statistiky: dnes v noci dvě povolenky na Hlučíně a jedna na Benešově. Vše za nedodržení povolené doby lovu. :-|

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 22:57 ® daja

Nazdar bando, jezdime nekdo semtam na becvu? Ja tam dnes nahodou poprve zavital a i kdyz jsem prisel k vode az v 11 dopoledne a moc jsem tomu nedaval, tak se povedly 4 parmy na feeder a 1 na splavek. Ta reka se mi moc libi, vetsi nez ostravice a mensi nez odra, tak akorat. Jestli tam nekdo semtam jezdite, rad se pridam. P.S. vsechny parmy samozrejme plavou dal.

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 v 15:35 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

zlomiljsemprut>471066 Odra 2A, Taky se tomu říká antošovická štěrkovna.

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 v 15:23 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Zdravíčko,

dneska jsem se byl podruhé v životě podívat na Vrbici. Prosím vás, jak se jmenuje ta druhá nádrž hned vedle Vrbice. Nejdříve je řeka Odra a potom nějaká nádrž. Vede přes ní taky ten most. Nemohli jsme najít nějakou ceduli, kde bychom nalezli název revíru.

Díky!

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 v 16:31 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Ty „blázne“, já naposledy bouřil před 15 lety.Dnes zahrozím jen po hrachovce a když vidím byvalé bobkaře a jak dnes bobkaří s boilisem a pipáky jsou slyšet až do Dolní Lomné:-)

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 v 15:07 ® džigit

Stroft> a kery z těch blesku byl Tvuj? :-))

reagovat