Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.222.196 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:05 ® Stroft reakce na …
-
Ebony> Ano, já o blesku slyšel a dokonce i viděl
reagovat - Neděle 8. srpna 2010 ve 13:59 ® Stroft
-
Tak mi včera na Antkách nepomohlo ani 8 sumčáků
reagovata zůstal jsem bez záběru.Asi změním místo, zdá se, že jedno se uvolnilo, neb se jeden „chyteják“, nechál odpálit, vlastní našlapnou minou
- Sobota 7. srpna 2010 ve 21:49 ® Ebony
-
Zdá se mi že by jste taky někteří zasloužili uvázat na podkovu.Takové kecy že si ho chci ráno vyfotit už jsem někde slyšel. Slyšeli jste něco o blesku.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 21:46 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
lubo OV> Rozumná slova. Skončíme tuhle debatu. Omlouvám se za překlik Tobě i ostatním.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 21:26 ® lubo OV reakce na …
-
zlomiljsemprut> no ty seš dobrej člověče. Sám uděláš chybu a ještě seřveš někoho jiného. OK. spletl jsi se, kliknul jsi na jinou reakci. Může být a může se stát. Ale pak se nediv, když se někdo ohradí. Byla to tvá chyba, ne má. Kdybys rovnou napsal „pardon, spletl jsem si reakci“ mohlo být vše vyřešeno. A i já bych se ti třeba klidně omluvil. Ale takhle … Na mě to neházej. Tím končím tuhle debatu a jestli chceš, dávám ti možnost posledního slova.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 20:45 ® zlomiljsemprut
-
lubo OV> Zcela jistě jsem přehlédl na co klikám, když jsem chtěl reagovat na příspěvek o kterém je tady řeč. Sám jsi napsal, že chyba se může stát každému.
Ještě bych se tě chtěl zeptat, proč myslíš, že mám tu touhu rýpat? Myslíš si, že jsi jediný, kdo IV.TO.ŠIRDA zná. Zrovna dneska jsme se s …TO… o tom bavili, jak je ten net plný lidí, co chytá za slovo. Z Tvých příspěvků to tak vyplývá, hochu.
Mě jsou ty fotky se sumcama fuč, děje se to všude, kde se sumci chytají. Takže proč bych měl reagovat na takovou věc. Není mi to zapotřebí. Je to jako, když se na chytej pořád někdo hádá, proč někdo zabil a snědl rybu.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 20:28 ® lubo OV reakce na …
-
To teda pěkně kecáš hochu. Prohledl jsem si totiž na co si u toho tvého „BRAVO“ reagoval. Stačí si najet myší na „REAKCE NA…“ A tam o trativodu a elektrárně není ani Ň.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 20:19 ® lubo OV reakce na …
-
Pozdě! Dnes ráno jsem na ně šlápnul
reagovat)
- Sobota 7. srpna 2010 ve 20:10 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
lubo OV> Soudím, že Tvůj příspěvek z pátku 6.srpna v 19:56 byl zřejmě určen mé osobě. Nevím, ale asi za to může ta Tvá „bojová“ nálada, jinak si to nedokážu vysvětlit. Protože můj příspěvek nebyl určen jako popud mihyho slov, ba naopak. Podle mě by si zasloužilo uznání za to, že někdo má odvahu udělat přítrž takovým věcěm, které zde mihy zmínil (trativod, elektrárna). A proto jsem použil slovo BRAVO! Jiné mě v tu chvíli nenapadlo, tak mi promiň.
Pokud si myslíš, že mám problém vyjádřit svůj názor, tak si přečti několik stránek zpět téma ohledně snížení míry sumce. Dost jsem se zde špičkoval s některými lidmi a mihy mezi ně patřil. Takže říct, co si myslím, mi nedělá problém.
Takže pro příště. Než Ti ta Tvá bojová nálada otupí mysl, radši se zeptej, jak to dotyčný myslel. A nenazývej ho hned debilem. TEČKA!
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 v 19:06 ® Pitrys reakce na …
-
Stroft: Jeden člen rybářské stráže prováděl dnes kontrolu. Jiný může třeba zítra…
reagovatLubo: Kontrolu tvého fleku jsme pochopitelně provedli. Vše v pořádku, nikdo si nedovolil tam sednout. Nezapomeň deaktivovat ty nášlapné miny, které jsme tam podle dohody nechali…
- Sobota 7. srpna 2010 v 16:18 ® lubo OV reakce na …
-
Pitrys> Když je tma tak spím, na ryby nechodím. Ale jinak se klidně zastav na kontrolu ráno. Můj flek znáš a dosud se nezměnil
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 14:38 ® Stroft
-
Tak kontrola na Antkách byla včera…super, dnes bude klid a můžeme po vzoru Vrbice nahodit 8 sumčáků
reagovat)
- Sobota 7. srpna 2010 ve 12:40 ® džigit reakce na …
-
Pitrys> super chlapci,je třeba to probrat
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 ve 12:05 ® Pitrys
-
Lubo OV: Tak to jsi měl být s námi dnes v noci na kontrole. Právě se totiž chystám podat zprávu z první linie. V noci na Antošovicích tři povolenky za překročení denní doby lovu, několik posbíraných bójek a jeden puštěný kapr, který sice byl mírový, ale nebyl ničí.
reagovatAle na druhou stranu je nutno přiznat, že tam byla spousta rybářů, kteří sice měli pruty ve vidličkách nebo stojanech, ale řádně stažené a ani si nás nevšimli.
- Pátek 6. srpna 2010 ve 20:56 ® lubo OV
-
Jsou lidi, kteří se nebojí říct na rovinu svůj názor. I když názor pro někoho nepříjemný. Těch si vážím, protože člověk ví, na čem u nich je. A pak jsou jiní, kteří tiše čekají, jak to celé dopadne, aby se do něčeho nedejbože nenamočili, a když už je po boji, vylezou z kouta a z davu jenom zakřičí to své BRAVO. No tak hold se stala chyba no! Může se stát každému. Mě se uvazování ryb na šňůru taky nelíbí, ale pokud jsem měl možnost Ivetu poznat, dělá pro ryby, rybolov a rybáře víc, než kdejaký debil, co křičí anonymně bravo. TEČKA! A bacha, momentálně mám bojovou náladu
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 19:47 ® zlomiljsemprut
-
mihy.san> Bravo!
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 16:38 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> hezká podobenka
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 15:20 ® inspo reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Neodporuje to náhodou rybářskému řádu?
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 13:04 ® lubo OV reakce na …
-
Pche, pean. když už, tak ať jsem IN ne?
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 13:03 ® lubo OV reakce na …
-
Takový prcek snad ani nestojí za tu námahu a zašpinění pánve
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 12:20 ® kamos007
-
Před včerem jsem chytil nějaké pstruhy tak jsem včera skoušel svůj nový recept.
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 12:08 ® džigit
-
lubo OV> abych Ti řekl pravdu,kouknul jsem znova na fotky a tady to kleště nebudou!Tady to bude jiná „prasárna“
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 11:27 ® Ciffik
-
lubo OV> na 50tku stačí pean
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 11:22 ® lubo OV reakce na …
-
Dobrý rada. Já si teda ty kleště za 2 litry kvůli tomu 50 cm sumci koupím. Ale běda, jestli to nebude fungovat
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 11:15 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> drží ho na vylovovacích kleštích…
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 11:01 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> díky. Já osobně sumce nechytám a viděl jsem ho asi 2× v životě, když se mi na feeder ulakomil 50 cm prcek na žížalu. Ještě jednu otázku, ať neumřu úblně sumcově blbej. On tam má nějaký otvor, kde se ta šňůra dá provléct? PS: Není v tom žádný skrytý záměr, kritika, nebo tak něco. Já se fakt s lovem sumců nepotkávám, tak mě to jen tak zajímá.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:53 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> sumec uvázaný za podkovu je vlastně uvázaný za spodní čelist. Na Jihlávce,Dyji,Pálavských jezerech a podobných lokalitách jsem viděla takto uvázané sumce do té doby,než se s nimi vyfotili a teprvé poté je buď pustili nebo snědli. Mluvím o sumcích nad 1,50m. Nevím,proč se tomu Tomáš tak diví,ale takhle to dělá asi 90% rybářů na jižní Moravě.Můj osobní názor je ten,že takto uvázanému sumci míň ublížím než když ho trápím ve vezírku a pak ho chci vrátit zpět. Bavíme se o sumcích chycených za tmy tj. do 24.00h a moje zkušenost je ta,že nejvíc záběrů je mezi 22 – 24hod, a proto je fotím až druhý den ráno.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 20:46 ® lubo OV
-
Omlovám se za svou neznalost, ale co znamená, že je sumec přivázán „za podkovu“?
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 20:43 ® Pitrys
-
Kartac: poslal jsem ti osobku, podívej se prosím na ni a odpověz. Děkuji.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 19:11 ® mihy.san
-
Stroft> Jsem zvykly rikat svuj nazor. Fotky se mi nelibily a proto jsem to i rekl, vcetne racionalnich argumentu. Nejsem pokrytec.
Koryta si bolševik na některých místech asi ještě drží, protože je lidi zkrátka volí … Viz třeba současná koalice na SM kraji, kde je bolševik se socanem. Prostě tak dopadly volby. I přesto se ale bude stížností zabývat, protože zkrátka musí …
reagovat