Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.902 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 26. července 2010 ve 22:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo prosím tě,udělej si v pátek čas a přijď na Lubovu akci pokecat o Odře a Hartě.

reagovat
Pondělí 26. července 2010 ve 22:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> můžeme přijít také my :-) tímto potvrzujeme svou účast,ale napiš v kolik hodin,kdyby nikdo z ostravských chytejáků nepřišel,tak u fishing nuget,které osobně usmažím pokecáme sami.

reagovat
Pondělí 26. července 2010 ve 21:15 ® džigit reakce na …

lubo OV> něco dál od tramvaje nemáš :-1

reagovat
Pondělí 26. července 2010 ve 21:02 ® lubo OV
lubo OV

Tož, byl to jen takový nezávazný návrh do placu. Ale jestli je zájem, měním „nezávazný“ na „oficiální“. Navrhuji tedy restauraci Sport Club blízko centra, naproti Čapkovy sokolovny. Odkaz tady: http://www.restaurace-sport.com/ Termín tento pátek 30.7. Kdo je pro?

reagovat
Pondělí 26. července 2010 v 19:05 ® LeoC reakce na …
LeoC

lubo OV> tak jdete někam nebo ne? Dodělal jsem DPH a osciluju mezi krátkou vláčkou v Paskově nebo několika škopky s přáteli…

reagovat
Pondělí 26. července 2010 v 15:13 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

lubo OV> grilovaná žebra mňam mňam…

reagovat
Pondělí 26. července 2010 v 0:51 ® Stroft
Stroft

Dnes v dešti na Odře vláčka na sumíka, na jednom fleku jsem rybám tahal šňůru přes hřbety a takové torpéda a v takovém množství jsem dlooouho neviděl.Musím tam zajít s plavačkou.A sumo, jen jeden a ještě se u břehu střepal.

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 23:10 ® džigit reakce na …

lubo OV> já jsem pro kdejakou „špatnost“ :-) Otázka pro ostatní.Já navrhoval i Hartu,s mým vybavením si hospu uděláme na místě :-) Jen je třeba dát do předu datum,nějak toho mám víc…

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 21:13 ® lubo OV
lubo OV

Chytejáci ostraváci, co takhle zase nějaké to pivečko u Eliáše, nebo někde ? Třeba hospůdka, kde já chodím,nemá chybu. Klimatizace, čisto, příjemná obsluha, dobrá kuchyně, grilovaná žebra a jiné minutky, kulečník, šipky, salonek s plazmou a kabelovkou Fishing and Hanting (myslím), Bazal, Ostravar, Radegast, Plzeň, Birell, lahvový černý Kozel, ceny mírné ..... :-)) ))

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 21:05 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> tak tak, citronek musí být :-)) )

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 20:36 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> T.I.M ti přeje dobrou chuť a nezapomeň na citrónek :-)

reagovat
Neděle 25. července 2010 v 17:47 ® lubo OV
lubo OV

Dneska mě teda kapříci pěkně „natahovali“. Ráno na antoškách od pěti do jedenácti hodin jeden záběr se zásekem do prázdna. Jinak nic, na žádný způsob a na žádnou vzdálenost. Až v jedenáct se kapříci probudili a během 30 minut se na mou kukuřičku ulakomili tři kousky. Nevím, kolik jich v tom hejnu ještě bylo, neboť jsem po tom třetím vytaženém kousku spěchal na formuli 1. Velikost kapříků 43, 45 a ještě jednou 45. Vzkaz pro šťouraly, kteří se při každé odnesené rybě furt ohání masařinou a přitom neví o čem mluví. Na rovinu sděluji, že ta třetí pětačtyřicítka šla se mnou domů, neb po smaženém kapru na studeno a bramborovém salátu bych se utlouk a měsíc jsem neměl v hubě :-D Fotku nepřikládám, protože jste už jistě někdy nějakého kapra viděli :-)

reagovat
Neděle 25. července 2010 v 17:35 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No vidíš, tak tady nekal vodu a pořádně příště hledej ;-) :-) :-D

reagovat
Čtvrtek 22. července 2010 v 19:48 ® Orif reakce na …

tak to je supr díky!Jedem na Orlík.

reagovat
Středa 21. července 2010 ve 12:09 ® inspo

http://opavsky.denik.cz/…0100720.html

reagovat
Pondělí 19. července 2010 ve 23:12 ® džigit

Orif> podívej na stranu 68! Na Orlíku můžeš!!!

reagovat
Pondělí 19. července 2010 ve 22:59 ® Orif reakce na …

V povolence je prd takže nic.Sháním nějakou lokalitu kde by se vlk nažral a koza zůstala celá jedu totiž s rodinkou. Kde by se ráno dalo zachytat a zbytek dne strávit s rodinkou něco jako Luhačovice nebo Jedovnice .Díky moc za radu.

reagovat
Pondělí 19. července 2010 ve 21:12 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Orif> jestli ano, tak je to v soupisu revírů, který máš u povolenky :-)

reagovat
Pondělí 19. července 2010 ve 20:43 ® Orif

Ahoj!Slyšel jsem že povolenka pro severní moravu platí taky na Orlíku.Nevíte náhodou někdo jak to je?

reagovat
Neděle 18. července 2010 ve 13:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Na Hartu jedu až v úterý 20.7.Tentokrát chci vyzkoušet i lov kapra z loďi, mám vytypované místa kde se hojně zdržujou a ze břehu jsou tyto místa nedostupná.Potom písnu jak to šlo.

reagovat
Sobota 17. července 2010 ve 21:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo,jak jsi dopadl na Hartě?Doufám,že jsi byl úspěšný :-D

reagovat
Pátek 16. července 2010 v 15:35 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> jo,jo, já vím, pochopil jsem. Ale člověče, já mám strašně ukecanou klávesnici. Ta když se rozjede …:-)

reagovat
Pátek 16. července 2010 ve 12:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> V Tvém případě, to byl jen žert:-)

reagovat
Pátek 16. července 2010 v 8:54 ® lubo OV
lubo OV

Díky všem. ® Stroft: ŠŤOURALE :-P :-1 :-D Ale jinak s tebou úplně souhlasím. Pro mne ryba ze soukromáku taky neni tak úplně nejcenější, jako ze svazovky. To je fakt. Proto na soukromáky prakticky nechodím. Tohle byla výjimka. Jednak abych se viděl s tím kamarádem a taky kvůli dceři. Aby měla možnost si zachytat. Zatím to u ní na nějaké dlouhé vysedávání u vody není. Když ryby nejdou, takové mrně to dlouho nevydrží a začne se nudit. A málo co ji rozptýlí, protože chce samozřejmě velkou rybu. A chytat drobotinu ji už nebaví, to už má zmáknuté. Chce prostě kapry, jako táta :-)) )) Proto i prakticky hlavně kvůli ní chodím sem-tam chytat s dovolením majitele i na jeden chovný rybník , aby si zalapala kapříky. Snad ji to k rybaření přitáhne natrvalo i když to zatím nevypadá. ® IV.TO.ŠIRDA: to víš, je to moje sluníčko :-)) )) Věřím, že děti musí mít neustálou zábavu, aby je potom v pozdějším věku minuly drogy, automaty, parta, brzké těhotenství atd. :-)

reagovat
Pátek 16. července 2010 v 1:35 ® Stroft
Stroft

Lubo OV-Někdo musí být v opozici, jinak by ta demoška stála za houby.Než rybu ze soukromáku to raději bombu do čumáku:-)

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 ve 23:05 ® inspo reakce na …

lubo OV> Super fišky. Jen tak dál. Blahopřeji.

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 ve 23:03 ® LeoC reakce na …
LeoC

lubo OV> Rovněž gratuluji :-)

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 ve 22:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> T.I.M. ti gratuluje k osobáku, nafotil jsi krásné smysluplné fotky.Je vidět, že se ti daří i s dcerkou.

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 ve 20:31 ® lubo OV
lubo OV
reagovat
foto/forum/2010/th-img14385.jpgfoto/forum/2010/th-img14386.jpgfoto/forum/2010/th-img14387.jpg
Čtvrtek 15. července 2010 ve 20:16 ® lubo OV
lubo OV

Byl jsem se vyblbnout na dva dny na Lihovarském rybníku. Jako feederaře mě osobně na soukromé rybníky nikdy nic moc netáhlo, ale jeden můj kamarád tam týden lapá kapry a už jsme se dlouho neviděli, tak jsem se přidal. Radost mi udělal nový osobní rekord, kapr 85 cm, 12 kg. Opět jsem si tím otestoval i své nové feedery medium Sema Cartel 80g a musím říct, že na lov kaprů nemají chybu. Pruty spolehlivě z velké části absorbovaly všechny kapří výpady a spolu s vlascem 0,18mm Miwardi Royal Feeder nedávaly rybě žádnou šanci. Nevím, kdo co špatného na tomto vlasci vidí, ale u mne je absolutní jednička a za ty prachy pochybuji, že je něco lepšího. Celkem za 48 hodin jsem vytáhl 6 kaprů o váze 4kg, 6,5kg, 7kg, 8,5kg, 9kg a zmíněný osobáček 12kg. Velký zážitek mimo sdolaného šupináče 4kg měla moje dcerka i z nalezení opuštěného mláděte vodní slípky. Plácalo se u břehu ve vodě a vysoké břehy ji mu nedávaly šanci dostat se z vody. Matka v nedohlednu a ani zoufalé pískání (spíš teda chrčení) ji nepřivolalo. Tak to mrně dcerka celou noc opatrovala a ráno jsme ho zavezli do ZOO. Když si odmyslím to šílené vedro, musím na druhou stranu ale uznat, že sem-tam taková návštěvá soukromák může mít přece jenom něco do sebe. Zabojovat si s takovým kapřím mamlasem na feederu není zase až tak k zahození.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14382.jpgfoto/forum/2010/th-img14383.jpgfoto/forum/2010/th-img14384.jpg