Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.338 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. června 2010 ve 21:41 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> koupíš náhradní
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 21:36 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> na koule nechytám, páč je mám na jiné aktivity
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 19:54 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> srabe!
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 19:40 ® lubo OV reakce na …
-
Tak, tak. Kukuřička je kukuřička. Na nic jiného nechytám.
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 13:52 ® vikikaca reakce na …
-
lubo OV> to mi vykladej byl jsem tyden na terlicich uz jsem utahany jak pes a nejde poradne usnout furt vidim vodu a slysim pipaky ale stalo to za to nejaci kaprici byli a od te doby co jsem se vykaslal na ruzne zarucene koule a zacal chytat na kukurici se zaclo i darit
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 13:41 ® lubo OV
-
Dnes dopoledne se na Antoškách celkem dařilo. Od půl páté do půl jedenácté v průměru co hodina, to kapřík. Celkem sedm kousků 40–46 cm. Už vím, co znamená, když někdo řekne, že mu ryby nedají spát. Vždycky, když jsem sklopil opěrku křesla a začal usínat, ozval se pípák, feeder šel do luku a rozbzučela se brzda. Jako kdyby kapříci doslova číhali, až začnu podřimovat
reagovatJediná černá skvrna na téhle krásné rybačce byl příjezd městské policie (na udání) a stokorunová pokuta za stání na veřejné zeleni. Nějaký zakomplexovaný místní obyvatel si léčil asi své pochroumané ego z povodní. Přitom parkuju vždy slušně bokem, ničím tam nevadím, přijíždím bez světel, abych je nebudil, dveře auta ohleduplně jen potichu zaklapnu. Tak nevím. Určitě to bude nějaká mindrák. Nikomu nic zlého, ale doufám, že ta příští povodeň mu tu chaloupku spláchne pořádně :-/
- Sobota 19. června 2010 ve 12:41 ® Stroft
-
Letošní zahájení jsem prožil v dešti a větru.Okounům se moc nechtělo, cándáti byli jemně při chuťi.Za tři dny asi 25ks.Jen velikost byla deprimující,přes 55cm jsem se nedostal
reagovat - Sobota 19. června 2010 v 0:02 ® džigit
-
Hlučín a vláčka docela BEZ! Rostliny to pěkně ku.ví! Dnes jedna dírka ve wobu a trocha slizu na šňůře :-/
reagovat - Pátek 18. června 2010 ve 23:58 ® vikikaca
- reagovat
- Pátek 18. června 2010 ve 23:33 ® lubo OV
-
chose120> hmm, normální sumec. Ale ten motorkový hybrid vzadu, to je paráda
reagovatAle vážně, to musela být fantastická bitva na tu matchku.
- Pátek 18. června 2010 ve 22:24 ® chose120
-
lubo OV> Dnešní úlovek na match prut a 0.18 vlasec rotační třpytka.Zdolával jsem ho kolem 20 minut.Měřil 110 cm.
reagovat - Pátek 18. června 2010 v 19:58 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> no jo,do Hrušova docela blízko… Mají svou záchranku,holuby a teď aji kapry
reagovat - Pátek 18. června 2010 ve 13:25 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> černý kapr na Antoškách je letos celkem častá záležitost. Sám jich mám letos asi 5 kousků kolem 40 cm. Když jsem to viděl poprvé, čuměl jsem jako puk.
reagovat - Pátek 18. června 2010 v 9:53 ® chose120
-
To samé jsem zaregistroval na Antošovicích na Baníku.Všichni chytali dravce jak o závod ale já jsem byl zase vyjímka chytil jsem krásné cejny,kapra 58cm,a plno menších kapříků.Jednoho jsem měl na prutě u břehu kolem 48 cm a byl úplně černý.Muselo se to tam dostat z řeky..Jinak si to tam neumím vysvětlit.Dneska tam zase vyrazím pokud nebude pršet.Ale sednu si dál od těch závodníků co se budou navzájem přehazovat
reagovat - Pátek 18. června 2010 v 8:35 ® lubo OV reakce na …
-
skorec3@seznam.cz> koukám, že dneska asi nemáš smysl pro humor.
reagovatAle jestli ti to pomůže, tak na vrbici u parkoviště to dnes ráno bylo jako na závodech. A podle poučky kde se houfují ryb, tam se houfují i rybáři ......
- Pátek 18. června 2010 v 0:36 ® Ciffik reakce na …
-
skorec3@seznam.cz> rád tě tu zase vidím…určitě se na něčem domluvíme…ještě napíšem rapadkovi, klukům a pojedem jako vždycky…loni mi to moc nevyšlo tak si to letos vynahradíme…
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 ve 23:34 ® Zcuter
-
i když jako nerybář taky bych se zúčastnil srazu. Vždycky se hodí zakrmovač, kuchař a podržprut
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:53 ® skorec3@seznam.cz
-
tak stara parto letos zadny sraz ?chce to opet nekam za supinou
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:51 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
tos toho namluvil dik za radu
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 ve 20:20 ® lubo OV reakce na …
-
Všude, když to umíš
reagovat - Čtvrtek 17. června 2010 v 16:36 ® skorec3@seznam.cz
-
kde to ted tahne konecne muzu k vode tak se pochlubte vydry
reagovat - Úterý 15. června 2010 ve 21:07 ® Guvr
-
Nazdar ogaři ! Nevíte jak to vypadá na řece Moravě od Olomouca po Chropyň ? Chceme jet na kapry ale nevíme jestli je velká voda . Dík
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 19:25 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> oki to bude jííízda, tak at se daří. Jási připravím věci a pak na kutě.
reagovat - Úterý 15. června 2010 v 17:30 ® Zcuter reakce na …
-
pánové..vždyt vám stačí obyčejný OCET !!! mám to odzkoušené!!
reagovat - Pondělí 14. června 2010 ve 22:58 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Tak domluveno, jakmile čas dovolí, vyjedem na vodu Harty a zamušíme pruhatce.Zítra odjíždím na candoše, „na vodu snů“
reagovat - Pondělí 14. června 2010 v 19:36 ® AdamHT
-
Ciffik> a co dětský repelent? ten prý funguje a navíc tím neodradíš ryby když si ho nahodou hvizdneš na ruku. Musí to mít v sobě nějakou složku aby fungoval , ale já si nemužu vzpomenout jak se jmenuje.
reagovat - Pondělí 14. června 2010 ve 14:45 ® AdamHT
-
Stroft> Jásně včera jsem tam namušil 5 menších štik a sedm okišu.
reagovat - Pondělí 14. června 2010 v 7:09 ® chose120 reakce na …
-
Toho kapra si moc nevychutnáme putuje ke kolegovi do servisu co mi spravuje auto.Jinak ten napařený mák je skvělá nástraha děkuji za radu.
reagovat - Neděle 13. června 2010 ve 22:44 ® lubo OV
-
1515,–Kč včetně poštovného. Koupil jsem to tady http://www.rybarske-nej.cz/…ek-awa-shima
reagovat - Neděle 13. června 2010 ve 22:43 ® IV.TO.ŠIRDA
-
chose120> krásný kapřÍk, zabral na ten napařený mák? Přejeme tobě,Vojtíškovi a Janě dobrou chuť.
reagovat