Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.241 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. června 2010 ve 22:14 ® chose120 reakce na …
-
Tak nakonec jsem něco dneska chytl.
reagovat - Neděle 13. června 2010 ve 21:48 ® džigit reakce na …
-
vikikaca> http://www.zico.cz/…tskup286.php
reagovat - Neděle 13. června 2010 ve 20:00 ® vikikaca reakce na …
-
lubo OV> prosim te kolik te stala ta prenosna toaleta
reagovat - Neděle 13. června 2010 v 17:11 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> ahoj. Tam, kde jsem měl minule ty úspěchy bylo obsazeno. Seděli tam dva rybáři, což teda nechápu, když já jsem se tam vešel tak akorát sám. Jel jsem tedy na svůj oblíbený flek, který jediný nebyl zatopený. Seděl jsem tam od 4:30h a první kapřík přišel až v 6 hodin. A bylo hůř. V 9 h se mi jeden vypnul, chvíli na to přišel cejn cca 30 cm a pak až v poledne jeden kapřík kolem 45 cm (spíš trošku víc). A pak už do půl třetí jedno velké, smutné NIC. Sečteno, za deset hodin rybolovu 2 kapříci a jeden cejn. Plus tahle žabí fešanda. Sice nic-moc, ale když si představím, že jsem za tu dobu kdysi často nechytil vůbec nic, tak to celkem jde nééé?
reagovatAle aspoň jsem si vyzkoušel nový přístřešek. Vypadá sice jako kadibudka ale nemá to chybu. Za 10 vteřin rozloženo i složeno.
- Neděle 13. června 2010 v 16:30 ® chose120 reakce na …
-
Dneska jsem byl rano kolem 04:30 do 07:00 taky bez zaběru.Ryby negativně reagovali na změnu počasí.Zajdu si až se to trošku ustálí.Řeka pod rudnou o Shopin parku mrtva.
reagovat - Neděle 13. června 2010 ve 13:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> jak jsi dopadl? my bez záběru.Ráno ve 4h si jedeme schladit žáhu na Dyji až do 2.7. tak zatím ahojky.
reagovat - Sobota 12. června 2010 ve 23:15 ® lubo OV
-
Zítra by to mohlo jít. V noci bude pěkně divoká bouřka, pročistí a ochladí se vzduch, prokysličí rybník ..... Mohl by to být pěkný mazec, takže to určitě ráno půjdu prubnout. Akorát mi trošku dělá starosti tlak vzduchu. Jestli se pořád bude houpat jako dnes tak to bude o ničem. Konec školení na téma: „Teorie vlivu počasí na žravost ploutvonožců ostravských“
reagovatJdu
ať jsem ráno fit
- Sobota 12. června 2010 ve 21:10 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> když posledně odbahňovali 1 a 2ku,tak normální buldozer tam skutečně zapadl.
reagovatAle to už je dávno.Tenkrát jsem se seznamoval s rameny pár roků po nastěhování do Ostravy.To už je roků …
- Sobota 12. června 2010 v 18:27 ® lubo OV reakce na …
-
no mám pocit, že je tam tolik bahna, že kdyby tam ten bagr zajel, tak už ho nikdy nikdo nenajde
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 16:22 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> pěkná mašinka,by se hodila u nás na VT,je tam hromada bahna a zatím s tím nic neudělaj.Obratlíky si asi brzo doplním.Čus vydrom jdu do hajan,mám před 2 noční.
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 15:45 ® lubo OV
-
Dneska jsem se byl mrknout do toho nového rybářského obchodu ve vítkovicích u ČEZ arény. Komu dochází zásoba obratlíků a zároveň shání i krabičku na drobnosti, tak tam to mají dohromady.
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 15:35 ® lubo OV
- reagovat
- Sobota 12. června 2010 v 15:34 ® lubo OV
-
Včera jsem jel přes koblovský most a velmi mě zaujala tahle mašinka. Šikovná věcička na čištění dna řek na dálkové ovládání. Jezdili tam celkem tři. Pěkně jako při stříhání trávníku. Zacouval k protějšímu břehu a pak napříč zpět, kde vyplivnul pěknou hromádku štěrku. A tak pořád dokola jeden pruh vedle druhého.
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 15:10 ® Ciffik
-
jinak za hoďku dvě se ti zajdu mrknout na Lubinu…jak najdeš dva zabrozené s mušákem a třetího žehlícího na plavku tak jsme to my…
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 15:09 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> hm…upřímně jsem ochoten vyzkoušet snad vše co by mohlo teoreticky fungovat, jsem na rybách popř. u vody pečeně vařeně, ale tohle množství komárů nepamatuju…
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 15:02 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Ty to ještě neznáš?Je to velmi snadné,uděláš česnekovou pastu do ní přidáš nasekané mladé čerstvé kopřivy a zakápneš troškou Tabaska.Tímto lektvarem namažeš všechny odkryté místa na těle,ty neodkryté stačí mít v oděvu se šusťákoviny.Ps.nedoporučuji jezdit na ryby věřejnou dopravou
reagovat - Sobota 12. června 2010 v 8:48 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> máš recht. A že už máme něco odhuleno co? .....
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 20:27 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> a co zkusit tropico oblek?Máš krytou i hubu a krk…Akorát tomu protivnému bzučení nezabráníš
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 20:12 ® Ciffik
-
ještě mě napadlo bláto, ale nikdo neměl chuť to zkoušet
reagovat - Pátek 11. června 2010 ve 20:08 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> kravina nepomůže,ani když ji budeš hulit!
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 19:28 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> kravina
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 17:21 ® džigit reakce na …
-
kamos007> to by sis musel ubalit sakra pořádnou „mrkev“
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 17:15 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> cigareta
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 16:09 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik>navštívila jsem revír,kde komáři nežrali a bylo tam velmi přijatelně,dovezla jsem si tři úlovky…
reagovat - Pátek 11. června 2010 v 11:05 ® Ciffik
-
včera na Hlučíně pěknej extrém, přijeli jsme a na hladině viděli stovky sbírajících kaprů (v tedy jsem ještě nechápal, co se vlastně děje), pak po zakrmení usednutí do křesílek přišli dva dorostenci a jedna plotička, následně ustal vítr a já pochopil, čím že si to cpou břicha…i přes dvojí vrstvu repelentu/ dýmu z uzavřeného ohně jsme byli nuceni utéct…na komáry jsem si zvyknul, ale toto…se divím, že jsme vůbec stihli sbalit aniž by nás vycucli do poslední kapky…
zná někdo zaručenej tip jak se zbavit u vody komárů?
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 v 19:50 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> To je mi jasné,ty mouchová vydro
reagovatPs.nechej mi tam něco,pojedu tam 25.6.
- Čtvrtek 10. června 2010 v 15:30 ® AdamHT
-
Stroft> Já na Hartě zahájím.
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 ve 12:37 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Možnosti je spousta, stačí se jen domluvit.
reagovat - Čtvrtek 10. června 2010 v 0:42 ® džigit reakce na …
-
Stroft> nablito nebude,neboj.Kdybych věděl,žeje ta možnost na Maru,stopro bych jel,volno mám :-/
reagovat - Středa 9. června 2010 v 19:25 ® Stroft
-
džigit> Hm, rozumím.To zas bude v alejích nablito.
reagovat