Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.169 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. června 2010 v 15:02 ® luk888 reakce na …
-
Ciffik> Roháče i Ješterku zelenou bych poznal.. Ale ten had.. Úžovka podplamatá? :P..
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 14:02 ® Ciffik
-
roháče pozná asi každý, ale co hadík taky celkem skvost…
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 14:01 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ještěrka zelená Lacerta viridis…v čr největší ještěrka, jen na jihu, teplá stanoviště, vzácná, ale když víš, kde hledat není problém
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 13:44 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> jak se správně jmenuje ta ještěrka?
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 13:22 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> ti dám příšerky s.r.o jen počkej co se mi dostaneš pod ruku…
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 12:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Můj dnešní lov…
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 12:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Máte pravdu,byl to úhoř…
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 11:49 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> jsme byli ze školy 3 dny v bystřici a jsme tam chytali v kalůžích čolky do ruky. samozdřejně pustili zpět.
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 11:48 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> spíš příšerky s.r.o
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 10:48 ® Ciffik
-
taky vám sem něčím přispěju…kdo pozná tyto krasavce?
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 0:38 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Vzhledem k tomu jak tam Ivča sedí, utrápeně a odevzdaně,tak by to ještě moha být říční forma Utrápence odevzdaného.
reagovat - Pátek 4. června 2010 ve 23:30 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> prdlajs. Byl to evidentně slimpoš obecný, forma moravská.
reagovat - Pátek 4. června 2010 ve 22:52 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Zcela určitě to byl Hrouzek dunajský třiploutvý.
reagovat - Pátek 4. června 2010 ve 22:38 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> beru tě ua slovo. Nikdy jsem z žádné zbraně nestřílel. Když nepočítám vzduchovku a jednou malorážku ve škole
reagovatAž našetřím, ozvu se
- Pátek 4. června 2010 ve 20:28 ® Zcuter reakce na …
-
Lubo OV – tak to je třeba změnit ! ! ! Dej vědět kdy máš čas a zajdem..(vem s sebou celou výplatu na náboje a jdem na to.Vše vysvětlím,naučím,ukážu…)
reagovat - Pátek 4. června 2010 v 19:15 ® Jak.novi reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Úhoř?
reagovat - Pátek 4. června 2010 v 18:51 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> blahopřeju, dobrá práce. I když se přiznám, že vůbec nevím, která bije a z toho všeho jsem pochopil jenom slovo „malorážka“
reagovat))
- Pátek 4. června 2010 ve 13:57 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ráno jsem se vydala k vodě a chytla rybu 60 cm, kterou jsem pustila…co jsem to pustila za rybu?
reagovat - Pátek 4. června 2010 ve 13:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> upřímná gratulace od T.I.M.
reagovat - Pátek 4. června 2010 v 9:26 ® Koudy reakce na …
-
bubu> je to marné…ani po dobrém ani po zlém…ztracený případ
reagovat - Čtvrtek 3. června 2010 ve 23:21 ® bubu
-
kamos007> opět ty fotky. Jsi tu už docela dlouho na to,aby jsi pochopil,že takové ryby fotit není třeba. Nehledě na to,že si byl již několkrát slušně upozorněn. Polepši se.
reagovat - Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:24 ® Hora reakce na …
-
Zcuter> blahopřeji k výsledkům.Jinak jsem dnes byl na VT cca 3 hodiny. Od č. 3 až po č.7 jsou VT kalné a zdvihlé o cca 30cm,větší část 2 a 1 je čistá, i když zvýšená.Odra je bez komentáře.
reagovat - Čtvrtek 3. června 2010 v 18:49 ® Zcuter
-
prve jsem měl malorážku..tam jsem nastřílel z 400 rovných 340 .(liška v sedě,srnec s oporou tyče opřenou o stůl,kamzík s oporou – volné- tyče a prase z volné ruky)potom amarický trap tam jsem si blbec zapoměl přehodit zahrdlení z loveckého kola, takže jsem střílel na velkou vzdálenost velkým rozptylem takže to ani nepočítám.A nakonec lovecké kolo, kde jsem se umístil na 4 místě.Není bůh ví co ale na to, že tam byli min. 4 reprezantanti ČR tak se to dalo. (nástřel 30 z 40 ) (přidávám nějaké foto)
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 21:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> jak jsi byl na střelbách úspěšný ? Střílel jsi na pohyblivý terč nebo na holuby?
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 19:52 ® Zcuter
-
To jak já jsem čekal před barákem na kamarády, se kterýmy jsem jel na střelni, tak jsem byl poučen dvěmi kolemjdoucími že na antkách to moc nebere, ale že i tak tam cosik nachytali atd. a taky na hlučíně že to bere jenom od pláže.(Akorát jim asi nešlo do hlavy proč jsem neměl v těch krabicích háčky apod. ale sluchátka a brýle na střelnici)
reagovatprostě jak je člověk v zeleném a s futrálem tak je rybář…
- Úterý 1. června 2010 v 11:43 ® lubo OV
-
Mé zkušenosti jsou podobné, jako má Ivetčin T.I.M. Po povodních a velmi zvednuté hladině rybníka mi na kapříky stačila přirozená potrava a nahazovat doslova pár metrů od břehu. Akorát jsem musel vždy vysledovat dobu krmení kaprů, protože táhli za potravou třeba jen dvě hodinky denně.
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 9:33 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> názor mého T.I.Mu je takový, že povodeň přinesla tolik přirozené potravy,že velké ryby leží u dna a nemají potřebu žrát ty naše speciály.Tento jev nastává po každé velké vodě – čím větší povodeň tím déle neberou.Po povodni na jihu jsme chytali velké kapry a sumce na hlemýždě s upravenou ulitou…takže Peťo,nedělej předčasné závěry a vydrž, možná budeme ještě mile překvapeni.
reagovat - Pondělí 31. května 2010 ve 22:50 ® kugča reakce na …
-
Stroft> No,to by mě taky zajímalo,ale nikdo z mých známých (rybářů)mi nebyl schopen říct,jak je to teď na Antoškách s rybama.Neměl jsem možnost od povodní někam vyjet,ale v hospodě u Pepy(na antošovické ul. hned u cesty vedle vody)se schází rybáři i svazoví činovníci.Tam budou mít určitě nejlepší info.Když jsem tam jezdil pracovně,pokecal jsem o rybách i s obsluhou.Jsou tam v pohodě.Bohužel,auto nejezdí a já nic nevím…
reagovat - Pondělí 31. května 2010 v 15:42 ® Stroft
-
Včera jsem byl na Antoškách a z důvodu neustálých přeháněk jsem chytal pod dalničním mostem.Šly plotice ale jen z propadu, ze dna ani jeden záběr.Nikde jsem neslyšel šplouchnout kapra a cejn, který je na Antkách přemnožen taky jako by tam vůbec nebyl.Nemáte někdo zprávy,jak to tam vypadá s rybí osádkou po povodních?Nabývám silného dojmu, že je to totalně vyplavené!Názory, připadné poznatky z lovu ocením.Ps.za 15dní to vypukne:)
reagovat - Neděle 30. května 2010 ve 22:11 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> jsem rybář tělem i duší a na ryby myslím pořád
reagovatNa to kafe se domluvíme. Mamina nám na 2 týdny odjela, tak jsem s dětmi doma sám a je třeba jim vymýšlet program. Stejně mě už tlačí svědomí, že jsem ještě nesplnil ten slib o společné rybačce. Ale poslední dobou mi to nějak nevychází. Na svém fleku jsem nebyl už ani nepamatuju. Musím tam zajet obhlédnout, jak to vypadá po povodni a pak dám vědět