Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.304 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. května 2010 ve 23:09 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Sice se jmenuji Petr ale nejsem „svatý“ tak s tím deštěm opravdu nehnu
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 22:58 ® chose120 reakce na …
-
Tak to si ty kapříky nenachytám.Doufám že mi je proud nestáhne do Polska.Na řeku Odru nad splav za mašiňakem jsem chodil minulý rok často kde jsem nachytal krásné kapry dokonce i celé černé.Bydlím na Pískových dolech.
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 21:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> díky Peťo za to číslo a jestli je to ve tvé moci,tak zastav už ten nekonečný déšť…
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 21:11 ® kraui
-
odra dnes 16.5. splav u piskáčů vypadá to bídně!
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 21:11 ® kraui
-
reagovatodra dnes 16.5. splav u piskáčů vypadá to bídně!
- Neděle 16. května 2010 ve 20:03 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> Petře krásní lopaťáci
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 20:02 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> pořád je to chovný rybník. Ale jestli jsem to dobře pochopil, tak majitel tam prý vždy jednou ročně pořádá dětské srandazávody pro děti svých známých. Osobně jsem ho poznal až v sobotu, ale byl jsem tam pozván přes jednoho mého kamaráda, který mu tam chodí pomáhat. Vidím, že jste velmi důstojně reprezentovali náš region, za což patří dík celému timu
reagovat)
- Neděle 16. května 2010 v 19:27 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Blahopřeju k úspěchu.Ps. hezký kapřík.Číslo jsem poslal.
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 19:11 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Včera s týmem jsme se zúčastnili rybářských závodů poblíž Mor.Třebové a myslím si,že jsme celkem uspěli…
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 18:59 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> jsme s týmem rádi,že ti berou ryby i bez těch tvých drahých voňavek
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 18:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,já ti blahopřeji a máš můj velký obdiv,že jsi tam tak dlouho vydržel…dám ti prosbu do osobky.
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 18:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> ty se znáš s majitelem těch rybníčků na Jistebníku nebo už je tam komerční rybolov?
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 17:48 ® chose120 reakce na …
-
Antošovice se mi líbí.Ale příště se radši zašiju někde mezi křáky.Hodně lidí očumovalo na co chytám čím jsem krmil a to mi vadí.Ryby jezdili dokola cca 3–4 hodiny najeli zpátky,takže jsem vždy měl jednoho pěkného.Nefotil jsem je,ale příště to udělám.
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 17:38 ® Stroft reakce na …
-
chose120> už jsem slyšel, že si je tam pěkně drtil:)
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 17:14 ® chose120 reakce na …
-
Pěkné ryby Strofte.Chodil jsem na antošky tam kde jsi byl ale nedaleko dálničního mostu.A řeknu ti že jsou tam pěkné torpéda.Za tři dny jsem nachytal kolem 30 kaprů v rozmezí od 38–58 cm které jsem ještě zvládl.Ale měl jsem dva záběry,že jsem se přetahoval půl hodiny a pak se většinou vyřizly z menších háčků takže jsem si neškrtl.
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 17:00 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> pěkné lopaty…gratulace
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 16:37 ® Stroft
- reagovat
- Neděle 16. května 2010 v 16:36 ® Stroft
-
Zdravím krátké zobáky a hlásím návrat z jižní Moravy.Počasí nám ,až zázračně vyšlo.Pršelo jen jeden večer.Průtok Dyje byl téměř nechytatelný,ale i tak jsem se dva dny této nádherné řece věnoval.Vyzkoušeli jsme i Mlýny,Svratku a nějaké slepé ramena na Dyji.Cejnů jsme nachytali mraky, taky hodně karasů i nějaké kapříky.Za jedním vorvaněm jsem běžel s 13metrovou děličkou podél břehu asi 30metrů než mi urval návazec.Podobně dopadl i kolega se sumcem, který zabral na noční žížaly,také další kamarádi se přesvědčili, že i 18ctka návazec na federovém prutě je proti tamním kapřím gigantům zatraceně málo.Pro inspiraci několik fotek.Petrův zdar
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 14:22 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV>
reagovatmám ji držet fleka u nás na přírodovědecké? terenních biologů už je poskromnu…ještě je malá, uvidíme za pár let, aby tě pak k těm prutům vůbec pustila
- Neděle 16. května 2010 ve 13:31 ® lubo OV
-
Ciffik> no když se dívám z okna na to počasí,tak nevím, nevím, jestli od strofta ještě vůbec nějaká zpráva příjde
)))
Dcerku to bavilo tak do šestého kapra. Pak objevila šneky a když jsem ji volal k dalšímu záběru, jenom prohodilo přes rameno „nemám teď čas“ hledám šneky
reagovat)
- Neděle 16. května 2010 ve 12:09 ® Ciffik reakce na …
-
chose120> pěknej kousek…
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 11:41 ® chose120
-
Tak jsem si šel zachytat na Antošky a chytil jsem takového velikána.
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 10:34 ® Ciffik
-
jinak nemá někdo zprávy od Strofta? to počasí mu moc nepřeje…
reagovat - Neděle 16. května 2010 v 10:33 ® Ciffik
-
lubo OV> gratulace tobě i dceři, podle fotek soudím, že to malou i baví k radosti nás všech
já nebyl na rybách přes měsíc…3 týdny v terénu, týden zápočťák a včera když už bylo přijatelně jsem měl dodatečně oslavu narozenin a dneska zase chčije a chčije…dávám tomu ještě max. týden, pak se zblázním…
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 23:08 ® lubo OV
-
Dneska jsme se svou devítiletou dcerkou využili pozvání na jeden soukromý rybníček v Jistebníku. Dcerka se krásně „vyřádila“ na kapřících a objevovala kouzlo feederu. Po šestém kousku jsme úlovky přestali počítat, ale mohlo jich být tak kolem patnácti. Většina kolem 35–40 cm, největší 55cm, 4kg.
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 19:18 ® Zcuter
-
já bych řekl že chčije úplně všadě!
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 18:50 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> a chčije aj v okolí Brna :-/
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 17:40 ® Zcuter reakce na …
-
jo…akorát bude horší podplatit toho nahoře aby bylo pěkné počasí
reagovat - Středa 12. května 2010 ve 21:05 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> OK, já mám zase 25 letou zkušenost s meruňkovicí
reagovat - Středa 12. května 2010 v 16:04 ® IV.TO.ŠIRDA
-
džigit> ten srazík u vody zkoordinuj s Ciffikem, prostě máte to na triku,jinak to nevidím.Kdykoliv, kdekoliv při pěkném počasí.
reagovat