Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.156 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. května 2010 v 15:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> s tou řepkou je to tajná 25ti letá zkušenost, a proto ti to hodím do osobky.
reagovat - Středa 12. května 2010 v 15:37 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> sem si to myslel,třeba to v nějaké podobě obnovíme
reagovat - Středa 12. května 2010 v 15:29 ® Ciffik reakce na …
-
džigit> to bych řekl…ještě před vašim (Eliáš parta) příchodem tu bylo ještě původní fórum…každoročně jsme s bráchou (nebo spíše brácha ke konci sám) organizoval vícedenní srazíky na Vrbici…účast byla vždy hojná…pokud vím poslední srazík navštívil na skok i T.I.M
reagovat - Středa 12. května 2010 v 10:55 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> už jsem se s tím smířil
reagovatjo a srazíky jsme už měli dva-u Eliáše.U vody jsme ještě nic nedomlouvali.Pokud někdo jiný kdysi dělal nevím…
- Středa 12. května 2010 v 10:33 ® Zcuter
-
tak to už je potom problém..
reagovat - Středa 12. května 2010 v 8:29 ® džigit reakce na …
-
Zcuter> pořád lepší,než když Ti PeCek napíše"v aplikaci explorer došlo k problému,musíme ho ukončit".On se ukončí a načne se restart a už nenajede.Při následné kontrole zbylo na disku cca 20% nějakých zmatených dat a ani odborníci z něj nic víc nedostanou…
reagovat - Úterý 11. května 2010 ve 23:19 ® Zcuter
-
asi něco takového jako když ti napíše počítač že program uvedl neplatnou operaci a bude ukončen-zřejmě za to můžou erupce na slunci!!!(a to si nedělám srandu-to se mi fakt stalo!!!)
reagovat - Úterý 11. května 2010 v 16:44 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jakou spojitost má kvetoucí řepka s braním kaprů?
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 20:29 ® Zcuter
-
zdravím kamarádi..Mám takový skromný dotaz? budete letos dělat u vody zase Sraz chytej ostrava a okolí? rád bych se za váma přijel podívat (i když jako nerybář)
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 14:13 ® AdamHT reakce na …
-
Ciffik> oki taky jsem chtěl jít mušit, ale je to vysoké a velké prutoky. Budu do čt do pondělí asi zevlovat na fakultce jdu s osmičkama takže budu volný až ten další týden. Tak ať ti to klapne.
reagovat - Neděle 9. května 2010 ve 13:21 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Děkuji,teplota vody na Dyji je 15°,tak by lopaťáci už mohli být vytřeni.Největší obavy mám s velkého průtoku,zaleží na hrázném na výpusti.Máme nasbiráno 700 nočňáku,tak doufám i v nějakého exklusivního uhoře a snad i sumce.Neboj,vím,že tam jedete na zahájeni, tak Vám ho jen pohladím a připravím na souboj s Tvým týmem:)
reagovat - Neděle 9. května 2010 ve 12:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,příští týden bude krásně,právě kvete řepka a proto kapři budou brát,ale cejni velcí jako uhlířské lopaty už ve čtvrtek byli strupatí.Přeji ti příjemný lov a hodně nachytaných ryb.
reagovat - Neděle 9. května 2010 ve 12:05 ® Stroft
-
Kolegové,kamarádi,odjíždím na tydenní výpravu na jižní moravu.Jestli máte někdo „nahoře“ nějaké dobré známe,zařiďte prosím konec srážek.Už teď teče v Bulharech 65m3 a to je mazec.Nerad bych skončil na stojácích mlýnských jezer.Díky:)
reagovat - Neděle 9. května 2010 v 11:58 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> díky moc…no to chvilku počká, příští týden mám zápočťák, tak se trochu zapotím. Na rybky nebude čas. Snad až ke konci týdne. Do té doby alespoň voda opadne.
reagovat - Neděle 9. května 2010 v 9:21 ® AdamHT reakce na …
-
Ciffik> Ahoj jasně není problém,rád ti poradím vše co vím. Chtěl jsem jít mušit, ale je to moc rozvodněné.
reagovat - Středa 5. května 2010 v 17:42 ® kingkubik
-
cusek vsem.pls nevite jak to vypada na reviru odra 8?zarybneni atd?
reagovat - Úterý 4. května 2010 ve 22:07 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> Pořád jsi na tom o cosi lépe. Já na to hleděl..... jak z jara
reagovat - Úterý 4. května 2010 v 19:13 ® Ciffik reakce na …
-
Tutan> ahoj, na Bečvě jsem začátkem roku pozoroval to samé, bohužel v širším měřítku, viděl jsem tam stohlavá hejna ostrých na chlup stejných s tou tvojí…osobně se domnívám, že to jsou zaplísněné rány po kormouších, jinak názor odborníka?! si děláš srandu ne?! (něco málo znám, nějaké zkušenosti taky jsou, ale třebas v rybích nemocech jsem, jak ryba na suchu, takže úplnej tip)
reagovat - Úterý 4. května 2010 v 19:10 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> ahoj, teď jsem začal s muškařinou, myslíš, že bychom mohli dát někde scuka? rád bych se zeptal na milion věcí…nebo klidně u vody, jak chceš…
reagovat - Úterý 4. května 2010 v 19:09 ® Ciffik
-
Stroft> krásná ryba, gratulace
reagovat - Úterý 4. května 2010 v 16:01 ® mihy.san
-
O víkendu se na rybníku Větrov poblíž Karviné koná 1. kolo II. ligy LRU plavaná, závodí se v sobotu od 14–17 hod a v neděli od 10–13 hod. Před začátkem závodu je vždy 2 hod příprava a minim. další 1,5 hod příprava před přípravou
. Tak pokud se někdo bude chtít přijet podívat, je vítán. Stánek s občerstvením bude přímo u rybníka.
Pro úplnost připojuji odkaz na mapku a popis revíru, aby nikdo nebloudil … http://www.plavana.cz/…-tra-karvina
reagovat - Úterý 4. května 2010 v 11:50 ® AdamHT
-
Ahoj tak v Sobotu 17 pstruhů a jeden lipan, muškařením. Včera vnoci 4 kapři a dva uhoři na nočnáky na těžko.
reagovat - Pondělí 3. května 2010 v 16:14 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> zdar hombré. Mrkni na tu mou fotku dole v diskuzi, co je to za koi rybu. Přece jen to chce názor odborníka
reagovat - Pondělí 3. května 2010 v 15:14 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Děkuju,byl to ten nejmenší co se mi podařilo vytáhnout.Revír-ten, kde jsme se potkali posledně.
reagovat - Pondělí 3. května 2010 ve 12:35 ® Ciffik
-
tak foto mé druhé ryby na mušku…
reagovat - Pondělí 3. května 2010 v 11:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> no teda Peťo, to je kapr jak má být! Gratuluji!!!
reagovat - Pondělí 3. května 2010 v 11:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> SMS dorazila,měj se dobře v terénu
reagovat - Neděle 2. května 2010 ve 23:46 ® kingkubik
-
cusek vsem.pls nevite jak to vypada na reviru odra 8?zarybneni atd?
reagovat - Neděle 2. května 2010 ve 23:34 ® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA> Díky moc za nabídku, bohužel mi to kvůli terénu nevyšlo. Snad příště. Posílal jsem i omluvnou sms, tak doufám, že dorazila. Signál mám jen v určitých místech za určitého počasí…
reagovat - Neděle 2. května 2010 ve 23:31 ® Ciffik
-
Ahoj bando. Tak jsem se zase na den vrátil z terénu a musím se pochlubit, že jsem si přivezl zánovní mušák za pár kaček a už jsem ho i prubnul…techniku jsem měl zvládnutou z ryb. kroužku jen u vody jsem s mušákem byl poprvý a dařilo se…za cca 2 hodinky mušení jsem vytáhl 3 lipany od 25–35cm a jednoho pidi pstroužka. Skákal jsem radostí 3m do výšky a další dva dny nebásnil o ničem jiným. Už se těším až s nějakou větší mouchou projdu Lubinu/Ostravici a potrápím pár tlouštů . Fotky dodám až za týden po terénu…
měj te se tu hezky
reagovat