Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.220.156 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 12. května 2010 v 15:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> s tou řepkou je to tajná 25ti letá zkušenost, a proto ti to hodím do osobky.

reagovat
Středa 12. května 2010 v 15:37 ® džigit reakce na …

Ciffik> sem si to myslel,třeba to v nějaké podobě obnovíme :-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 15:29 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

džigit> to bych řekl…ještě před vašim (Eliáš parta) příchodem tu bylo ještě původní fórum…každoročně jsme s bráchou (nebo spíše brácha ke konci sám) organizoval vícedenní srazíky na Vrbici…účast byla vždy hojná…pokud vím poslední srazík navštívil na skok i T.I.M

reagovat
Středa 12. května 2010 v 10:55 ® džigit reakce na …

Zcuter> už jsem se s tím smířil :-(( jo a srazíky jsme už měli dva-u Eliáše.U vody jsme ještě nic nedomlouvali.Pokud někdo jiný kdysi dělal nevím… :-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 10:33 ® Zcuter
Zcuter

tak to už je potom problém..:-)

reagovat
Středa 12. května 2010 v 8:29 ® džigit reakce na …

Zcuter> pořád lepší,než když Ti PeCek napíše"v aplikaci explorer došlo k problému,musíme ho ukončit".On se ukončí a načne se restart a už nenajede.Při následné kontrole zbylo na disku cca 20% nějakých zmatených dat a ani odborníci z něj nic víc nedostanou…

reagovat
Úterý 11. května 2010 ve 23:19 ® Zcuter
Zcuter

asi něco takového jako když ti napíše počítač že program uvedl neplatnou operaci a bude ukončen-zřejmě za to můžou erupce na slunci!!!(a to si nedělám srandu-to se mi fakt stalo!!!)

reagovat
Úterý 11. května 2010 v 16:44 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> jakou spojitost má kvetoucí řepka s braním kaprů?

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:29 ® Zcuter
Zcuter

zdravím kamarádi..Mám takový skromný dotaz? budete letos dělat u vody zase Sraz chytej ostrava a okolí? rád bych se za váma přijel podívat (i když jako nerybář)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 14:13 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Ciffik> oki taky jsem chtěl jít mušit, ale je to vysoké a velké prutoky. Budu do čt do pondělí asi zevlovat na fakultce jdu s osmičkama takže budu volný až ten další týden. Tak ať ti to klapne.

reagovat
Neděle 9. května 2010 ve 13:21 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Děkuji,teplota vody na Dyji je 15°,tak by lopaťáci už mohli být vytřeni.Největší obavy mám s velkého průtoku,zaleží na hrázném na výpusti.Máme nasbiráno 700 nočňáku,tak doufám i v nějakého exklusivního uhoře a snad i sumce.Neboj,vím,že tam jedete na zahájeni, tak Vám ho jen pohladím a připravím na souboj s Tvým týmem:)

reagovat
Neděle 9. května 2010 ve 12:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo,příští týden bude krásně,právě kvete řepka a proto kapři budou brát,ale cejni velcí jako uhlířské lopaty už ve čtvrtek byli strupatí.Přeji ti příjemný lov a hodně nachytaných ryb.

reagovat
Neděle 9. května 2010 ve 12:05 ® Stroft
Stroft

Kolegové,kama­rádi,odjíždím na tydenní výpravu na jižní moravu.Jestli máte někdo „nahoře“ nějaké dobré známe,zařiďte prosím konec srážek.Už teď teče v Bulharech 65m3 a to je mazec.Nerad bych skončil na stojácích mlýnských jezer.Díky:)

reagovat
Neděle 9. května 2010 v 11:58 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

AdamHT> díky moc…no to chvilku počká, příští týden mám zápočťák, tak se trochu zapotím. Na rybky nebude čas. Snad až ke konci týdne. Do té doby alespoň voda opadne.

reagovat
Neděle 9. května 2010 v 9:21 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Ciffik> Ahoj jasně není problém,rád ti poradím vše co vím. Chtěl jsem jít mušit, ale je to moc rozvodněné.

reagovat
Středa 5. května 2010 v 17:42 ® kingkubik

cusek vsem.pls nevite jak to vypada na reviru odra 8?zarybneni atd?

reagovat
Úterý 4. května 2010 ve 22:07 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> Pořád jsi na tom o cosi lépe. Já na to hleděl..... jak z jara :-O

reagovat
Úterý 4. května 2010 v 19:13 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Tutan> ahoj, na Bečvě jsem začátkem roku pozoroval to samé, bohužel v širším měřítku, viděl jsem tam stohlavá hejna ostrých na chlup stejných s tou tvojí…osobně se domnívám, že to jsou zaplísněné rány po kormouších, jinak názor odborníka?! si děláš srandu ne?! (něco málo znám, nějaké zkušenosti taky jsou, ale třebas v rybích nemocech jsem, jak ryba na suchu, takže úplnej tip)

reagovat
Úterý 4. května 2010 v 19:10 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

AdamHT> ahoj, teď jsem začal s muškařinou, myslíš, že bychom mohli dát někde scuka? rád bych se zeptal na milion věcí…nebo klidně u vody, jak chceš…

reagovat
Úterý 4. května 2010 v 19:09 ® Ciffik
Ciffik

Stroft> krásná ryba, gratulace

reagovat
Úterý 4. května 2010 v 16:01 ® mihy.san
mihy.san

O víkendu se na rybníku Větrov poblíž Karviné koná 1. kolo II. ligy LRU plavaná, závodí se v sobotu od 14–17 hod a v neděli od 10–13 hod. Před začátkem závodu je vždy 2 hod příprava a minim. další 1,5 hod příprava před přípravou :-) . Tak pokud se někdo bude chtít přijet podívat, je vítán. Stánek s občerstvením bude přímo u rybníka.

Pro úplnost připojuji odkaz na mapku a popis revíru, aby nikdo nebloudil … http://www.plavana.cz/…-tra-karvina

reagovat
Úterý 4. května 2010 v 11:50 ® AdamHT
AdamHT

Ahoj tak v Sobotu 17 pstruhů a jeden lipan, muškařením. Včera vnoci 4 kapři a dva uhoři na nočnáky na těžko.

reagovat
Pondělí 3. května 2010 v 16:14 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> zdar hombré. Mrkni na tu mou fotku dole v diskuzi, co je to za koi rybu. Přece jen to chce názor odborníka ;-)

reagovat
Pondělí 3. května 2010 v 15:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Děkuju,byl to ten nejmenší co se mi podařilo vytáhnout.Revír-ten, kde jsme se potkali posledně.

reagovat
Pondělí 3. května 2010 ve 12:35 ® Ciffik
Ciffik

tak foto mé druhé ryby na mušku…

reagovat
foto/forum/2010/th-img13281.jpg
Pondělí 3. května 2010 v 11:20 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> no teda Peťo, to je kapr jak má být! Gratuluji!!!

reagovat
Pondělí 3. května 2010 v 11:19 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Ciffik> SMS dorazila,měj se dobře v terénu

reagovat
Neděle 2. května 2010 ve 23:46 ® kingkubik

cusek vsem.pls nevite jak to vypada na reviru odra 8?zarybneni atd?

reagovat
Neděle 2. května 2010 ve 23:34 ® Ciffik
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> Díky moc za nabídku, bohužel mi to kvůli terénu nevyšlo. Snad příště. Posílal jsem i omluvnou sms, tak doufám, že dorazila. Signál mám jen v určitých místech za určitého počasí…

reagovat
Neděle 2. května 2010 ve 23:31 ® Ciffik
Ciffik

Ahoj bando. Tak jsem se zase na den vrátil z terénu a musím se pochlubit, že jsem si přivezl zánovní mušák za pár kaček a už jsem ho i prubnul…techniku jsem měl zvládnutou z ryb. kroužku jen u vody jsem s mušákem byl poprvý a dařilo se…za cca 2 hodinky mušení jsem vytáhl 3 lipany od 25–35cm a jednoho pidi pstroužka. Skákal jsem radostí 3m do výšky a další dva dny nebásnil o ničem jiným. Už se těším až s nějakou větší mouchou projdu Lubinu/Ostravici a potrápím pár tlouštů . Fotky dodám až za týden po terénu…

měj te se tu hezky

reagovat