Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.220.017 zobrazení | 16.016 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. dubna 2010 v 8:58 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

mihy.san> dobrý, nic se neděje…ještě je čas, myslím, že se do tý doby ještě uvidíme…koukal jsem an tvoje stránky anšel i nějaké foto…hrubou představu bych měl…

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:01 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Ciffik> no co nejvice info, to se lehce rekne … Pokud se nekde potkame, tak si muzeme pokecat, ale popisovat neco na zaklade tak obecneho pozadavku, na to opravdu nemam cas. Dej konkretni dotaz, na ktery konkretne a kratce odpovim, pokud budu vedet. Jinak ale nestiham.

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:59 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

lubo OV> to je zlé, taky teď na mě něco leze a to budu ještě dva týdny denně po pás ve vodě…

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:59 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

mihy.san> ahoj, pokud možno co nejvíc info o daném revíru…když tak do osobky abychom neobohatili i tu kupu neregistrovaných návštěvníků…budu vděčný za každé info…konkrétně bych se měl vyskytovat u obce Bernatice nad Odrou

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 19:01 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Hora> promin, ze jsem se neozval po tech zavodech, ale byl jsem strasne utahany. Zavod mi moc nevysel, mel jsem misto, kde na delicku bylo 30 cm vody a na odhoz v 50 m asi 60 cm. Strasne me to mrzi, kdybych vylosoval a nejakych 30 m dal, budu mit na delicku cca 1 m hloubky a to by bylo jine chytani. Tak s trapenim 5. misto, jedine co me tesi je, ze jsem prechytal dost lidi, kteri tu hloubku meli a presto nenachytali.

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 18:57 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Ano, obcas tam chodim, je to pomerne tezka voda. Co te zajima?

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 18:43 ® Hora reakce na …
Hora

Ciffik> jukni na stránky tady a zeptej se Tomáše http://www.plavana.cz/…psky-veletok ,myslím,že by o ní měl něco vědět.

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 16:36 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Když už se tady mluví o těch obchůdcích, byl někdo z vás v tom krámku v Mošnově?

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 16:00 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Ciffik> mi se tento týden dařilo, já chytil virózu. Nádherný výstavní kousek :-)) )

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 11:24 ® Ciffik
Ciffik

chtěl jsem se zeptat, nemá někdo zkušenosti s Odrou 6? pravděpodobně tam budu mít nějakou terenní prácičku…

to nikdo nechodí na rybky? po týdnu na den v Ově a tu nic…tak ať vám mám za týden co závidět

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 8:44 ® Ciffik
Ciffik

červy nakupuju nejradši právě tam, taky se mi zdají lepší než u Kotlíka…zato ostatní nádobíčko a pomůcky zásadně jinde…nemají zrovna nejlevnějc…

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 21:25 ® candos reakce na …

no uvidíme,pokud to zjistím až u vody tak je po lovu a na nějakou reklamaci není chut',změnil jsem prodejnu a mám klid,navíc ted' je nová na Ruské tam je jistota,kdo chce at' si chodí na Čujku, sedí tam většinou po tmě,asi vysoké účty za el. nebo aby nebylo vidět to ..... co tam mají

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 21:14 ® Hora reakce na …
Hora

candos> když jsi koupil polorozpadlé žížaly a červy,tak jsi to měl reklamovat.Já mám s nima dobré zkušenosti co se týče červů.Dokonce lepší,než od Kotláře.Kolegovi dokonce objednali celý litr červů na objednávku.Mys­lím,že to je přechodný jev a dají se dokupy.

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 18:50 ® VALDEZ

Zdar nevíte někdo jak to vypadá na skalce u Vřesiny?Je tam hodně bahna po březích?Uvažuju že se tam zítra ráno vydám.Dík za odpovědi.

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 16:04 ® candos

údajně čeká na nové zboží, můj názor je,že pomalu krachuje,moc lidí tam nechodí nakupovat,osobně jsem tam párkrát nakoupil polorozpadlé žížaly a i červy, přestal jsem tam chodit

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 10:34 ® džigit reakce na …

Tutan> tohle už tam je od začátku zimy

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 8:49 ® Tutan
Tutan

Ahoj. Nevíte, co se dějě s obchodem paní Novákové na Čujkovové? Byl jsem tam včera a prodejna poloprázdná, výběr háčků(cca 10 druhů), prutů, navijáků mizerný… Jel jsem tam pro konkrétní krmení a to měli, ale jak jsem viděl ten stav krámu, šly mi slzy do očí. Ostatní obchody nabité k prasknutí, natož v tuto dobu a fajn lidem, kteří rybařinou žijí, se asi moc nevede :,–(

reagovat
Středa 21. dubna 2010 v 0:05 ® candos

Ruská 121, Ostrava – Vítkovice

250m od ČEZ arény

( bývalá prodejna Vodák sport )

Po – Pá 08:00 – 18:00 So 08:00 – 14:00

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 ve 23:47 ® candos reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> už je otevřený

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 ve 22:55 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> otevírají nový rybářský obchod?

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 19:25 ® Koudy reakce na …
Koudy

kamos007> měl jsem pravdu nebo ne?zmasils ho? ano máš na to právo…ale pak tady nekňuč že tam nemáte ryby…a nevymlouvej se na rybáře,volavky atd. Na rybách jsem s tebou nebyl a ani po tom netoužím,stačí mi jak se tu prezentuješ…A pokud nesneseš kritiku na veřejném serveru tak to je tvůj problém…

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 17:02 ® frenki reakce na …
frenki

kamos007> koudy se tě jenm snaží abys pochopil že když vśe všechny ryby sežerou tak potom nebudeš mit co chytat, a to, že když by jsi ho pustil tak by ho vzali jíní, není výmluva, buď ten první co ty ryby bude pouštět, zvlášť na takovým potůčku je jich škoda,ješte když je to potočák.

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 16:49 ® džigit

Jel jsem okolo té nové prodejny na Ruské a dneska zaváželi od Mivardi.Jsem docela zvědav,jestli překvapí oproti ostatním…

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 ve 13:59 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Koudy> kvůli tobě a tobě podobným se asi na chytej vyseru, protže furt a furt musíte rýpat přitom jsi semnou na ryby nebyl a nic nevíš a laskavě nevyskakuj.

reagovat
Pondělí 19. dubna 2010 v 18:00 ® Koudy reakce na …
Koudy

kamos007> chudák…hlad je sviňa co?

reagovat
Pondělí 19. dubna 2010 ve 14:04 ® kamos007
kamos007

Ačkoli jsem na ryby nechtěl jít tak mě to k večeru nedalo a musel jsem jít zavláčet a konečně jsem si trochu zachytal vytaženo 13 ryb + cca 5 (vše po)se vyplo ztoho 12 na rotačku a 1 na strímra. nej ryba těsně před osmou kdy jsem tam dal malého strimříka a povedl se potočák 29 cm.

PS: ta důčka není to nej místo to bych sem nedal!!!

reagovat
foto/forum/2010/th-img13123.jpgfoto/forum/2010/th-img13124.jpg
Pondělí 19. dubna 2010 v 9:53 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> nějaké foto je ještě ve fotoalbech.Kvalita nic moc,momentálně nemám lepší foťák…

reagovat
foto/forum/2010/th-img13120.jpgfoto/forum/2010/th-img13121.jpg
Neděle 18. dubna 2010 ve 23:14 ® lubo OV
lubo OV

Tak se doufám kapříci na antoškách už trošku rozhýbali. Včera 4 kousky cca 35 – 40 cm a dnes 2 kousky, oba 45 cm. Jeden plave dál a ten druhý doplatil na svoji větší vypasenost, jelikož jsem od vánoc ještě neměl smaženého kapříka :-)

reagovat
Neděle 18. dubna 2010 ve 23:09 ® chose120 reakce na …
chose120

Gratuluji Stroftovi za super umístění – je to pěkný výsledek..Musím s tebou zajít někdy na ryby aby jsi mě naučil chytat.Dneska jsem byl na chvíli na Antošovicích a podařilo se mi nachytat 1 kapříka,2 cej­ny,ouklej,plo­tici,a štiku cca 50 cm.Vše na anglický splávek na hnojáka.Střílel jsem prakem krmení asi 30 metrů od břehu.

reagovat
Sobota 17. dubna 2010 ve 22:18 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Nejnovější zpráva o umístění jednoho člena,který se zúčastnil srazu u Eliho.Přátelé,je to Peťa Stroft,který získal na závodech v Bučině krásné druhé místo.Nachytal 6,10kg ryb a tím si zajitil u mého týmu velký obdiv i trochu závosti,ale z celého srdce mu blahopřejeme.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13116.jpgfoto/forum/2010/th-img13117.jpgfoto/forum/2010/th-img13118.jpg