Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.846 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. dubna 2010 v 10:51 ® Ciffik
-
za pár dní odjíždím na dva až tři týdny do terénu za rybkama rozšířit znalosti, tak se tu mějte hezky a ať vám ryby berou…
reagovat - Úterý 13. dubna 2010 v 10:49 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> Tutan> klidně se ptejte faunu Čr mám zmáklou…horší je to s kytkama, ale ty by měly být za chvíli taky ok (teda těch základních 400)
reagovat - Úterý 13. dubna 2010 v 10:42 ® AdamHT reakce na …
-
Tutan> Ještě , že to věděl ciffik co je to za ptáka, ptotže v tom se vubec nevyznám. Bratránek byl včera na pilíkách a jeden zaběr. Chlapi co tam potkal a co tam chodí říkaly že to tam taky bralo až do změny počasí a pak mrtvo.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 23:13 ® Stroft reakce na …
-
džigit> super,už se těším na točené.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 23:12 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Neberte nic, četr je v boudě a točí
reagovata určitě tam budou i nějaké klobásy:)
- Pondělí 12. dubna 2010 ve 22:38 ® džigit reakce na …
-
Stroft> já tam budu 100%,ovšem nezávodím.Klidně je ale budu všechny opíjet
reagovatBudu v boudě-mám výčep
- Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> tak ti držím palečky a určitě se s týmem stavíme.Co ti máme vzít na svačinu?
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:30 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ne,ne,ne bez násili.To by pak netěšilo.Tam je nejduležitější vylosovat dobré místo.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:15 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Mám vzít s sebou pendrek a devítku ať ten účet s ním vyřídíme ?
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> jo,chápu,tak to tě musíme přijet povzbudit…
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:57 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> účet-samozřejmě v lovu:)
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:45 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ano,mám tam nevyřizený účet s jedním místním lovcem.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> ty budeš na Bučině závodit?
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:28 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> Ale jo jsem tady, neboj:) ale jen nakouknu co nového a proto, že se nic duležitého neřeší,tak jsem bez reakcí. Navíc sezona je v plném proudu a já jsem pořád u vody.Testuju nové krmení a trápím jarní hladové kapříky.Tak jak letos, jsem si na jaře ještě nazachytal.Ta tuhá zima se na apetit šupinatců zapsala velmi pozitivně. Dobře, s madailí(čokoladovou) budeme s Tomem počítat:) Jinak rád vás uvidím tuto sobotu v Radvanicích na závodech.Doufám, že přijede i čert,když už to celé vyburcoval.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 v 16:19 ® Ciffik reakce na …
-
Tutan> je to strnad obecný
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:29 ® Tutan reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Sice to byl dotaz na Adama, ale..... já teda ne. Foukalo, dělaly se vlny. Sem tam nějaký kapřík vyskočil a chvilku se nějaká drobotina naháněla u břehu v trávě, ale hejna kaprů nee.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:21 ® Tutan
-
AdamHT> Ještě než jsi došel… Nevíš, co je to zač?
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> od 30.března ses tady neukázal,pevně věřím že tvůj absťák je zapříčiněn přípravou a tréninkem v plavané ,protože závody se neúprosně blíží a ty jsi tvrdým soupeřem Mihy.sana.Tak trénuj,určitě vás se s vým týmem přijedu morálně podpořit a tomu úspěšnějšímu z vás dvou předám zlatou medaili.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
AdamHT> viděli jste pod hladnou jezdit hejna kaprů? Když jsem tam byla naposled tak jsem viděla stovky kapříků,ale asi mají jarní viremii, vypadali dost zuboženě.
reagovat - Pondělí 12. dubna 2010 ve 12:30 ® AdamHT reakce na …
-
Tutan> Jediné co jsem chytnul , byly nové zkušenosti a ty se taky cenní. Jsem ani nevěděl že jsi toho birda fotil
reagovat - Neděle 11. dubna 2010 ve 22:37 ® Tutan reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Upřímně..... žádná, ale doslova žádná sláva
reagovat. Kvalitně jsme s Adamem pokecali, pak že jede přítelkyně na drby
a ryby nás měly na háku. Bez záběru… oba. Zmoklí, zmrzlí, ale spokojení! Jediný dnešní úlovek:
- Neděle 11. dubna 2010 ve 21:22 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Tutan> jaký byl tvůj dnešní úspěch na Vrbici? To jsi tak zmrznul,že nemůžeš ťukat do klávesnice?
reagovat - Neděle 11. dubna 2010 v 9:27 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> Ty jo a já ty fotky, co fotil Rapadek s bráchou, dodnes neviděl. A přitom se povedly
reagovat. Kdyby seti chtělo, klíďo mi je můžeš poslat na Tutan@seznam.cz........ DĚKUJI. Valím na Vrbici
- Sobota 10. dubna 2010 ve 21:57 ® Ciffik
-
nemáš zač…jinak co koukám do svých alb máme stejnej úlovek, doufám,že se nebudeš zlobit za uveřejnění
reagovat - Sobota 10. dubna 2010 ve 21:37 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> Jsem zapomněl poděkovat
reagovat… A pozdrav bráchu! Díky
- Sobota 10. dubna 2010 v 15:03 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Nádherná voda plná krásných živočichů,ale je mi hanba za ty rybáře,kteří něco takového dokážou udělat v naší krásné přírodě…
reagovat - Sobota 10. dubna 2010 v 11:48 ® Tutan reakce na …
-
AdamHT> jojo zavolám. Dik
reagovat - Sobota 10. dubna 2010 v 11:02 ® AdamHT
-
Tutan> Nevím v kolik jí povez asi tak v osm ráno takže potom tam dorazím. vška v profu mám numero se mužeš klido ozvat
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 21:54 ® Ciffik
-
Tutan> jinak ty kytky nejsou zdaleka všude, navíc jen v určitém pásu, jako každá rostlina potřebuje světlo, takže ji najdeš jen v určité hloubce (což může taky ledaccos napovědět)…na vrbce jsem 3–4 vycházky ročně, tak ti moc neporadím…
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 21:51 ® Ciffik
-
dnes stejnej revír, jiný flek..šli jsme trošku na risk…na hloubku k potopeným větvím, za celou dobu ve dvojko 3 záběry, kdy jsme tak tak popadli feedry, jedna ryba vyřízla, jedna ztracená v porostu a jedna neseklá (ač to vůbec nechápu, když měl prut namířeno směr hlubiny)…
reagovat