Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.846 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. dubna 2010 v 10:51 ® Ciffik
Ciffik

za pár dní odjíždím na dva až tři týdny do terénu za rybkama rozšířit znalosti, tak se tu mějte hezky a ať vám ryby berou…

reagovat
Úterý 13. dubna 2010 v 10:49 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

AdamHT> Tutan> klidně se ptejte faunu Čr mám zmáklou…horší je to s kytkama, ale ty by měly být za chvíli taky ok (teda těch základních 400)

reagovat
Úterý 13. dubna 2010 v 10:42 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Tutan> Ještě , že to věděl ciffik co je to za ptáka, ptotže v tom se vubec nevyznám. Bratránek byl včera na pilíkách a jeden zaběr. Chlapi co tam potkal a co tam chodí říkaly že to tam taky bralo až do změny počasí a pak mrtvo.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 23:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> super,už se těším na točené.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 23:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Neberte nic, četr je v boudě a točípivo a určitě tam budou i nějaké klobásy:)

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 22:38 ® džigit reakce na …

Stroft> já tam budu 100%,ovšem nezávodím.Klidně je ale budu všechny opíjet :-D Budu v boudě-mám výčep :-)

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> tak ti držím palečky a určitě se s týmem stavíme.Co ti máme vzít na svačinu?

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:30 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ne,ne,ne bez násili.To by pak netěšilo.Tam je nejduležitější vylosovat dobré místo.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:15 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Mám vzít s sebou pendrek a devítku ať ten účet s ním vyřídíme ? :-D

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 21:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> jo,chápu,tak to tě musíme přijet povzbudit…

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> účet-samozřejmě v lovu:)

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:45 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ano,mám tam nevyřizený účet s jedním místním lovcem.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> ty budeš na Bučině závodit?

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:28 ® Stroft
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ale jo jsem tady, neboj:) ale jen nakouknu co nového a proto, že se nic duležitého neřeší,tak jsem bez reakcí. Navíc sezona je v plném proudu a já jsem pořád u vody.Testuju nové krmení a trápím jarní hladové kapříky.Tak jak letos, jsem si na jaře ještě nazachytal.Ta tuhá zima se na apetit šupinatců zapsala velmi pozitivně. Dobře, s madailí(čoko­ladovou) budeme s Tomem počítat:) Jinak rád vás uvidím tuto sobotu v Radvanicích na závodech.Doufám, že přijede i čert,když už to celé vyburcoval.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 v 16:19 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Tutan> je to strnad obecný

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:29 ® Tutan reakce na …
Tutan

IV.TO.ŠIRDA> Sice to byl dotaz na Adama, ale..... já teda ne. Foukalo, dělaly se vlny. Sem tam nějaký kapřík vyskočil a chvilku se nějaká drobotina naháněla u břehu v trávě, ale hejna kaprů nee.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:21 ® Tutan
Tutan

AdamHT> Ještě než jsi došel… Nevíš, co je to zač?

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 14:15 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> od 30.března ses tady neukázal,pevně věřím že tvůj absťák je zapříčiněn přípravou a tréninkem v plavané ,protože závody se neúprosně blíží a ty jsi tvrdým soupeřem Mihy.sana.Tak trénuj,určitě vás se s vým týmem přijedu morálně podpořit a tomu úspěšnějšímu z vás dvou předám zlatou medaili.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

AdamHT> viděli jste pod hladnou jezdit hejna kaprů? Když jsem tam byla naposled tak jsem viděla stovky kapříků,ale asi mají jarní viremii, vypadali dost zuboženě.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 12:30 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Tutan> Jediné co jsem chytnul , byly nové zkušenosti a ty se taky cenní. Jsem ani nevěděl že jsi toho birda fotil :-D

reagovat
Neděle 11. dubna 2010 ve 22:37 ® Tutan reakce na …
Tutan

IV.TO.ŠIRDA> Upřímně..... žádná, ale doslova žádná sláva :-(( . Kvalitně jsme s Adamem pokecali, pak že jede přítelkyně na drby ;-) a ryby nás měly na háku. Bez záběru… oba. Zmoklí, zmrzlí, ale spokojení! Jediný dnešní úlovek:

reagovat
foto/forum/2010/th-img13036.jpg
Neděle 11. dubna 2010 ve 21:22 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Tutan> jaký byl tvůj dnešní úspěch na Vrbici? To jsi tak zmrznul,že nemůžeš ťukat do klávesnice?

reagovat
Neděle 11. dubna 2010 v 9:27 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> Ty jo a já ty fotky, co fotil Rapadek s bráchou, dodnes neviděl. A přitom se povedly :-) . Kdyby seti chtělo, klíďo mi je můžeš poslat na Tutan@seznam.cz........ DĚKUJI. Valím na Vrbici ;-)

reagovat
Sobota 10. dubna 2010 ve 21:57 ® Ciffik
Ciffik

nemáš zač…jinak co koukám do svých alb máme stejnej úlovek, doufám,že se nebudeš zlobit za uveřejnění

reagovat
foto/forum/2010/th-img13022.jpgfoto/forum/2010/th-img13023.jpg
Sobota 10. dubna 2010 ve 21:37 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> Jsem zapomněl poděkovat ;-) … A pozdrav bráchu! Díky

reagovat
Sobota 10. dubna 2010 v 15:03 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Nádherná voda plná krásných živočichů,ale je mi hanba za ty rybáře,kteří něco takového dokážou udělat v naší krásné přírodě…

reagovat
foto/forum/2010/th-img13019.jpgfoto/forum/2010/th-img13020.jpgfoto/forum/2010/th-img13021.jpg
Sobota 10. dubna 2010 v 11:48 ® Tutan reakce na …
Tutan

AdamHT> jojo zavolám. Dik

reagovat
Sobota 10. dubna 2010 v 11:02 ® AdamHT
AdamHT

Tutan> Nevím v kolik jí povez asi tak v osm ráno takže potom tam dorazím. vška v profu mám numero se mužeš klido ozvat

reagovat
Pátek 9. dubna 2010 ve 21:54 ® Ciffik
Ciffik

Tutan> jinak ty kytky nejsou zdaleka všude, navíc jen v určitém pásu, jako každá rostlina potřebuje světlo, takže ji najdeš jen v určité hloubce (což může taky ledaccos napovědět)…na vrbce jsem 3–4 vycházky ročně, tak ti moc neporadím…

reagovat
Pátek 9. dubna 2010 ve 21:51 ® Ciffik
Ciffik

dnes stejnej revír, jiný flek..šli jsme trošku na risk…na hloubku k potopeným větvím, za celou dobu ve dvojko 3 záběry, kdy jsme tak tak popadli feedry, jedna ryba vyřízla, jedna ztracená v porostu a jedna neseklá (ač to vůbec nechápu, když měl prut namířeno směr hlubiny)…

reagovat