Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.835 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. dubna 2010 ve 21:01 ® kamos007
-
Ciffik> PS: co je natom že má kluk zájem o holky to je normální
reagovat. ale kdyby kluk o kluky tak to potom nwm.
- Pátek 9. dubna 2010 ve 20:59 ® kamos007
-
Ciffik>
reagovatvíšjak bonzovat se nemá ale nahlásit se to musí!!!!!
- Pátek 9. dubna 2010 v 17:47 ® Tutan reakce na …
-
AdamHT> v Olmíku už chčije! No uvidíme v neděli, ale sbalit to můžeme vždycky. Jakou máš představu o začátku a konci, když nezmrzneme?
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:54 ® AdamHT
-
Tutan> Jo pujdu děšť mi nevadí. Ale ten vítr a ta teplota to je děs.
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 16:51 ® lubo OV
-
Chlapi jestli v neděli nezmrznete, tak Vás to odfoukne a jestli Vás to neodfoukne, tak zmoknete
reagovat))
- Pátek 9. dubna 2010 v 16:07 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> dík za info, ale doma ho taky neudělám
reagovatJe to tam i teď?
- Pátek 9. dubna 2010 v 16:05 ® Tutan
-
AdamHT>kytky… ve vodě to bylo spíš jak nějaká ostnatá chaluha
reagovat. Neděle mi pasuje. Jdeš za každého počasí?
- Pátek 9. dubna 2010 v 15:04 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> Tutan> já tam byl s chosem před cca týdnem a na feedry jsme neudělali ani záběr…
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 14:32 ® AdamHT
-
Tutan> Myslíš ty kytky co tam rostou dokola pod hladinou každý rok. Já tam jedu v Neděli na feeder. Přidáš se? Nevím jak to tam teď vypadá, ještě jsem tam letos nebyl.
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 13:27 ® Tutan
-
Ahoj rybáři a rybářky. Poprosil bych o radu… už nějaký pátek žiju v Heřmanicích a cestou okolo Vrbice a okolí mě vždycky popadne chuť to zkusit. Loni jsem se na Vrbici koupal a ve vodě je jakási houževnatá pichlavá rostlina. Než naházet do vody kvanta krmítek, radši se zeptám
reagovatMáte někdo s tímhle zkušenosti? Je to všude? Vím, že se občas parta chytejáků na Vrbici sejde, dokonce mě tuším předloni zval Zcuter, ale nevyšlo. Chytám feeder a radši drobotinu, ať je zábava. Kdyby mě chtěl někdo vyvést, poučit, poradit… budu rád. Díky
- Pátek 9. dubna 2010 v 9:53 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> jel bych hned,mám volný fíkend,ale jedu popřát kamarádovi do Brna ke 40inám
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 9:30 ® AdamHT
-
V neděli pujdu někde k bohumínu. Přítelkyni tam vezu ke kamarádce na drby tak jí vysadím a pujdu chytat. Nejde někdo?
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 9:28 ® AdamHT
-
tak semnou se o rybách v hospodě nikdo nebaví, pokud nejdu sváma. Povídám si o nich s přítelkyní a u ni je dobrá ryba jedině na pánvičce. Ještě že nemá prut
reagovatLetos už jí ale nějakého pěkného okouna donesu, už jí to nebaví dívat se jen na fotky než je pustím zpátky.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:36 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> ty seš bonzák
reagovat, tě určitě zase někam vemu …
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:35 ® Ciffik
-
dneska opět na tom samém místě s kolegou rapadkem a moc se nedařilo, nevím jestli na to mělo vliv to včerejší ochlazení?! kapříka jsme neviděli, přišlo se podívat pár cejnů a plotic dlaňové velikosti…zato bylo plno času probrat kdejakej revír, kdejakou taktiku, montáž, prostě máme hotovej bojovej plán na celou sezónu, tak snad to vyjde
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:31 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> aha, to máš blbý…já chodím do hospy kecat o rybách jen s váma, takže se nemusím bát…jinak tady si může stěžovat jen ten, co registrovanej není a ten mi může…
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 20:40 ® lubo OV reakce na …
-
No kluci, nevím, jestli jste to oba pochopili správně, ale bylo to myšleno tak, že Ciffikovi chválím, že jenom tak někomu neprozradíš svůj flek. Já to udělal dvakrát a musel jsem si časem najít jiný pro neustálou obsazenost toho vyzrazeného. Tak jsem své fleky přestal až na výjimky prozrazovat a byl jsem zase právě za toho namyšleného frajera. V naší hospodě se o rybách se mnou už skoro nikdo nebaví, protože zatloukám jak James Bond při výslechu
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 16:55 ® AdamHT reakce na …
-
kamos007>
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 15:54 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> žeby ses pobratřil???? jak jsme loni byli na ostravici tak měl přehled kde 200 m od nás běží nějaká slečna…
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 9:43 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> pěkné pěkné, jen naprostá většina zadaná, né že by to byla nemoc, ale už je to takový…:)
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 9:33 ® AdamHT reakce na …
-
Ciffik> TIM je TIME IS MONEY, takže to je vysoká škola finanční? neo tak nějak. Pěkné slečny?
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 22:37 ® Ciffik
-
jinak dneska v autobuse směr škola jsem potkal studujícího člena T.I.M týmu…pokecat jsme moc nepokecali, byl plně zabrán studiem a já slečnami – spolužačkami
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 22:12 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> né tak to pozor…AdamHt dostal odpověď do osobky, stejně tak bych to klidně napsal komukoliv z vás, jen jsem už vyrostl z psaní ,,top fleků,, na internet…parkrát se to vymstilo, ale to tu ještě pomalu nikdo z vás nebyl…od určitý doby píšu něco ve stylu: dnes chytačka na stojáku u Ostravy, nebo dnes na řece…a když dávám fotky, tak se snažím aby na nich nebyl přímý určovací znak…
jinak nechci machrovat, ale kromě mě tam chytili jednu rybu
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 21:17 ® kamos007
-
lubo OV> proč???? právě naopak neřekne to aby mu to nikdo nevychytal.kdyby machroval tak by to řekl flek a ktomu poznámku že tam nikdo jiný nic nechytí bo to umí jen on. ale takových míst je málo a člověk by si je měl nechat pro sebe. ciffik pro tebe palec nahoru
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 21:05 ® lubo OV
-
To ti chválím Ciffiku. Sice budeš u některých za namyšleného frajera a lakomce, ale to si zvykneš
reagovat)))
- Středa 7. dubna 2010 v 11:35 ® AdamHT reakce na …
-
kamos007> souhlasím
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 19:45 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> máš recht já bych taky fleka neprozradil na net.řeknu případě dobrym kamošům.
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 19:43 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> osobka…od jisté doby přesné fleky a názvy revírů na net nepíšu, krom nás tady chodí jen na kukačku strašná spousta lidí…
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 18:49 ® AdamHT
-
Ciffik> odkud jsou ty fotky?
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 8:48 ® AdamHT
-
Ahoj já byl včera na hartě 31 Plotic a dva cejni na Feeder
reagovat