Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.649 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:10 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> JO 16.4

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 9:43 ® Ciffik
Ciffik

razí někdo k vodě?

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 8:05 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> jo, přesně. Od Meziny po konec staré cesty do Karlovce. Včera jsem volal na obecní úřad, strašně ochotné pracovnice mi to vypíší a dneska, i když není úřední den, tak mi to paní starostka předá..

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:27 ® kamos007 reakce na …
kamos007

vikikaca> proč udělal jsem snad něco????

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 20:48 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> Tak to já mám teď sezonu takže mohu jen o víkendu. Povolení vjezdu kam? Já si bral vždycky od Meziny.

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 20:21 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

kamos007> vzpamatuj se ty snople

reagovat
Středa 31. března 2010 v 17:30 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> Chtěl jsem to teď přes víkend prubnout na Hartě, ale asi to dopadne tak, že zítra odzimuju zčásti chatičku a zajedu si jen pro povolenku na vjezd.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 15:55 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> nz. tak nějaký … co se ani nedpředstaví nebude si vyskakovat. to mi připomíná nějakého podvraťáka (psa) za plotem hrdina štěká jak … a na cestě zdrhá.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 15:52 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> aha, tak to mě netrápí, klasika čech , zavist, ufňukanost a furt si stežuje :-D Brzo vyrazíme snad příští Neděli, ale uvidím jak budu vypadat musím jít povině na narozky.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 15:01 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Nečteš příspěvky?Vypadá to na zamindrakovaného týpká,co zavidí rybářům s loděmi:)

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 14:39 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

džigit> teď jsem nebyl, spouštěl jsem nový web. V pátek jedu na Větrov ke Karviné s odhozy, tak už se těším. Jinak ladím sestavy, návazce, strojím nové topsety atd. atd. Takže hlavně teď u mě probíhá přípravná rybářská činnost. :-)

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 14:05 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit> na Bučinu bychom klidně jeli se podívat,už to mám v kalendáři,ale pořád přesně nevíme kde to je,tak nám to vysvětlíš až půjdeme k Elimu doplnit „jontíky!“

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 13:32 ® AdamHT
AdamHT

Stroft> A jakou roli v tom hraje Chachar jestli pojedeme na Hartu nebo ne?

reagovat
Středa 31. března 2010 v 10:06 ® džigit reakce na …

mihy.san> a jak fišky,chodíš?

reagovat
Středa 31. března 2010 v 9:45 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

džigit> Nejdu Radane, mám volno, budu tam až v úterý po velikonocích.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 0:27 ® džigit

mihy.san> ahoj,zítra jsem na D,kdyby si šel okolo :-)

reagovat
Středa 31. března 2010 v 0:26 ® džigit

Když už jste u těch závodů,kdyby někdo chtěl 17.4.2010 jsou závody na Bučině

reagovat
Středa 31. března 2010 v 0:20 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

IV.TO.ŠIRDA> Ivo, já ti už odpovídal na PMku, že je to na Stonávce 3A v sobotu 24.4. Stroft tam jede taky, vyhrožuje, že prý i soutěžit, ale já myslím, že stejně zůstane někde u stánku … Jinak liga je pak v Karviné na rybníku Větrov – 8. a 9. 5., tam bych potřebovat fandit ;-) .

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 23:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> aha,tak už to chápu,Peťo moc ti děkuji,ale čertíka jsem musela zdrbat:-D Určitě s týmem pojedeme taky a fandit budeme tomu,kdo dá větší flašku.

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 23:06 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> já mu zavolám.Pokud budu v Ova a nebude směna,berem výčep,něco na gril a uděláme zázemí :-D

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 23:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> čertíku,dal jsi mi stránky,ale na ho…já chci jet na závody tady na Ostravsko,Mihy.san přece říkal,že závody jsou někde tady u nás a né v Lanškrouně nebo v Polsku. A na stránkách Mihyho je těch závodů v plavané víc a já se v tom nevyznám.Zjis­ti,napiš,vezme­me bečku a jedeme fandit.

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Ahoj,jestli myslíš závody 24.4 v Třinci,tak fandění bude nutně potřebovat, ale stejně mu to nepomůže,protože jsem se příhlásil taky!(Tomáši, to je hozená rukavice:))

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 22:53 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> http://www.rybsvaz.cz/?…

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 22:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo,kdy má Mihy.san ty závody v plavané,hlídáš to,ať můžeme mu fandit ? Pohlídej to, napiš a informuj kde a kdy a v kolik? Dík

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 22:19 ® džigit reakce na …

Stroft> jsi na sebe moc přísný :-D

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 22:18 ® Stroft
Stroft

džigit> Hm,tak já mám asi přetrenováno,tři kousky a už mi to nemyslí :-(( Takový prut jaký chci já, ještě nikdo nevymyslel:( asi jsem v předstihu,nebo úplný trouba:)

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 20:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> díky za zastání

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 20:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

chachar> já s lodí přijedu na vyhrazené parkoviště pro vykládání lodí a nelítám autem jako poťap po poloostrovech.Dále už no coment…

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 20:29 ® džigit reakce na …

Stroft> bez pravidelného tréninku by asi bolela,ale Mediumpivo tak maximálně způsobilo kvalitní proplach ledvin :-) Zahustil jsem kvalitní slivovičkou a na závěr Fernetek… A na vláčky vedle Kajmana si koukal? Koudy mi tam dal něco oshat a příjemné-teda trošku mi vadila rukojeť před navi,ale jen esteticky :-)

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 20:22 ® Stroft
Stroft

džigit> Já jsem si jel na BVV pro vlačák dle mých představ.Avšak, nikdo z vystavovatelů mě nedokázal „uspokojit“.Nakonec jsem se domluvil s klukem co pruty staví,slíbil mi,že vyrobí co si budu přát,tak jsem zvědav.Jaký byl sraz,hlava bolela?

reagovat